63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
Belsőségeket nem rajzolok,ennyire nem kell vicces:)
Az alapötlet az hogy piros a szőre és végtagok végénél fehér pamacsok lesznek,aztán lehet randa lesz. De ha van (nemvéresperverzbrutális)ötlet annak örülnék:) -
Happytreefriendsere venni a figurát? :P -
Zsottybobo #24250 Legyen rajta húsvéti nyúl is...! -
Egy vicces képeslaphoz lesz,csak még nem tudom mitől lesz vicces:) -
Jaj, még olyan távol van a karácsony! :) -
Kis NFR tőlem is:)
-
Azért dől, mert egy nagy kép legszéléből croppolt részlet. lásd.: #24172 amúgy tényleg zavaró, korrigálhattam volna PS-ben. A nagy keret azért, hogy legyen valami mérete a képnek. A végső renderméretben (1600x680) ekkora lesz a váza ezért ehhez igazgatom a megjelenését. -
Ronin666 #24245 Meg dől a kép benne, ez egy kicsit zavaró... -
Ezek az NFRjeid nagyon ütnek, de ez új design, hogy ekkora a keret? Nekem az nem tetszik annyira, de a kép benne nagyon jó! :) -
NFR. :o)
megtetszett ez a tesztkép, amit a váza shader belövésénél csináltam. -
Azért a google earth sem megváltás, ha repülőgépszimulátort akarsz írni. :P -
#24196 itt a scene. -
állat!! egy tutot lökjetek ilyen üveg texturákról! pls -
eddig is tudtak volna, de a májkroszoftra aztán várhatsz -
ja és "csak" 30$. -
Most olvastam ezt:Google Earth to 3DMax 1.0
Na ezek után remélem a repülögép szimulátorokhoz tudnak majd valos területet modellezni. -
Valami egyszerűbbet keresnék csak ugy kipróbálásképp,de akkor ez nem ez lesz:) -
Még annó a MetaReyest, nem 1xű dolog. :) -
Próbáltad ezek közül vmelyiket? -
Meta objekt modellezésre pedig vannak az ilyen izom építgetős pluginek, van pár, van pl a MetaReyes, a Di-O-Matic Hercules és az Absolute Character Tools, ja meg még van/lesz a CAT Muscle.
Persze ezek leginkább rámentek az izom szimulációra, de azért belinkeltem, hátha érdekel vkit. :D -
Igen, van ennek egy compound object is, alapból max-ban, a BlobMesh.
Meg volt pár ilyesféle plugin korábban. A max alapjával vigyáz, dög lassú. :P
Én speciel, ha részecskékre kell, akkor viszont a Glu3D PWrapperét használom ált. -
én is úgy emléxem mintha a max ban defaultba benne lenne ez valahogyan. végignéuztem a tutorokat de nem lelem sehol. még a 4-es maxom volt amikor ezzel szórakoztam . és nem jut fejembe a dolog hogy hogyan :(
a clay studio prot néztem az sem rosz csak nem egészen az amire én gondoltam -
putyi #24230 régen volt a claystudio az tudott ilyesmit(metaball), de a max-is tud a részecske rendszerekkel valami hasonlót. -
Jó ötlet,biztos sirva visitanék az eredménytől:) -
nah akkor egy kérdés...
láttam régen egy tutort amiben volt két gömb(sphere) és ahogy közeledtek egymáshoz, még nem értek össze de már tórzűltak és mint a terminátorban higany összevonzották egymást. reméelm értehőt volt. nah az lenne a kérdésem , hogy az külön plugin volt? vagy a max tudja ezt? és hogy nincs e meg valakinek ez a tutor mert azt se tudom milyen néven vagy hivatkozással keressek rá -
marcee #24227 (Én most próbálok egy X2-es A64-hez jutni, beszerzési lehetőségektől függően 3800+ vagy 4400+ lesz belőle tuningolva. Kéne egy két benchmark scene, amivel hasonlítgathatnánk. Thomas "golyói" például jó lenne egynek :D) -
pauly #24226 Üdv
Ilyen átlátszó müanyag zacskót,mint ezen a képen: http://www.sixthseal.com/images/mcdsega2/shadow_wrap.jpg
hogy tudnék csinálni?Van valakinek valami ötlete?Csinalt már valaki ilyet?Vagy nincs valakinek ilyesmi textórája,amit bump-hoz tunék felhasználni?Eddig nem igazán sikerült összehozni,hogy így nézzen ki.
Előre is kösz! -
-
GixEr #24224 Fa ugyben ez segithet: treeshop -
GixEr #24223 Gondoltam dicsekszem egy picit: letettek az asztalomra egy munkaallomast, hogy tesztelni kene :)
P4 3200 D / 4GB Dual Ram / quadro 1400 / 500gb hattertar :)
Roviden osszefoglalva: nem lassu ;) -
Én is gondoltam rá, hogy azt ajánlom, de helyette próbálkoztam modellileg megoldani. :D Particle Flow is tök jó dolog, akár ezt is egészen jól tudod kontrollálni (akár az szétszórandó területre raksz materialt, hogy hol legyen sűrűbb és hol kevésbé az erdő). :)
A tipikus van egyszerűbb megoldás, de azért is ezzel szenvedek (mert tuti meglehet alapon) hülyeségem. :D -
putyi #24221 no,ezt kipróbálom -
sziasztok en azt szeretnem megkerdezni hogy mikor rendereltek valamit es minden egyszinu feher akkor mindenre tesztek feher materialt vagy a rendernel allitsatok be hogy feher legyen minden?Tudom lama kerdes :) -
passsz!Még nem probáltam. -
legyen a fád particle flow részecske, és ott add meg a részecskéknek, hogy facingeljenek egy kamerát. :o) -
Thx. Igen ezt tenném, ha nem halt volna meg a scannerem. :o) Különben is projekttervbe van véve, hogy a Kisalföld szerkesztőségében egy böszme scannerrel hatalmas felbontású fatextúrákat scanneljünk. :)
gyártókat nézegetem, de fotoshoppolás lesz a vége, mert jó közeli shotok kellenek. :) -
Zsottybobo #24216 Ahha... köszi!
Nem tudod, hogy az .obj animációt is tudja vinni? -
putyi #24215 én az ilyet gradient-tel szoktam, de általában messziről nézem -
putyi #24214 vagy ezer scatterelt fát(bitmap) a kamera felé fordítani -
Egyszerre több? Mit akarsz elérni?
.jpg)