63014

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Belsőségeket nem rajzolok,ennyire nem kell vicces:)
    Az alapötlet az hogy piros a szőre és végtagok végénél fehér pamacsok lesznek,aztán lehet randa lesz. De ha van (nemvéresperverzbrutális)ötlet annak örülnék:)
  • Aldaryn
    Happytreefriendsere venni a figurát? :P
  • Zsottybobo
    Legyen rajta húsvéti nyúl is...!
  • ThomasGins
    Egy vicces képeslaphoz lesz,csak még nem tudom mitől lesz vicces:)
  • Aldaryn
    Jaj, még olyan távol van a karácsony! :)
  • ThomasGins
    Kis NFR tőlem is:)
  • Aldaryn
    Azért dől, mert egy nagy kép legszéléből croppolt részlet. lásd.: #24172 amúgy tényleg zavaró, korrigálhattam volna PS-ben. A nagy keret azért, hogy legyen valami mérete a képnek. A végső renderméretben (1600x680) ekkora lesz a váza ezért ehhez igazgatom a megjelenését.
  • Ronin666
    Meg dől a kép benne, ez egy kicsit zavaró...
  • Malakai
    Ezek az NFRjeid nagyon ütnek, de ez új design, hogy ekkora a keret? Nekem az nem tetszik annyira, de a kép benne nagyon jó! :)
  • Aldaryn
    NFR. :o)

megtetszett ez a tesztkép, amit a váza shader belövésénél csináltam.
  • Aldaryn
    Azért a google earth sem megváltás, ha repülőgépszimulátort akarsz írni. :P
  • ThomasGins
    #24196 itt a scene.
  • grizzly21
    állat!! egy tutot lökjetek ilyen üveg texturákról! pls
  • grizzly21
    eddig is tudtak volna, de a májkroszoftra aztán várhatsz
  • repvez
    ja és "csak" 30$.
  • repvez
    Most olvastam ezt:Google Earth to 3DMax 1.0
    Na ezek után remélem a repülögép szimulátorokhoz tudnak majd valos területet modellezni.
  • ThomasGins
    Valami egyszerűbbet keresnék csak ugy kipróbálásképp,de akkor ez nem ez lesz:)
  • Malakai
    Még annó a MetaReyest, nem 1xű dolog. :)
  • ThomasGins
    Próbáltad ezek közül vmelyiket?
  • Malakai
    Meta objekt modellezésre pedig vannak az ilyen izom építgetős pluginek, van pár, van pl a MetaReyes, a Di-O-Matic Hercules és az Absolute Character Tools, ja meg még van/lesz a CAT Muscle.
    Persze ezek leginkább rámentek az izom szimulációra, de azért belinkeltem, hátha érdekel vkit. :D
  • Malakai
    Igen, van ennek egy compound object is, alapból max-ban, a BlobMesh.
    Meg volt pár ilyesféle plugin korábban. A max alapjával vigyáz, dög lassú. :P
    Én speciel, ha részecskékre kell, akkor viszont a Glu3D PWrapperét használom ált.
  • Free
    én is úgy emléxem mintha a max ban defaultba benne lenne ez valahogyan. végignéuztem a tutorokat de nem lelem sehol. még a 4-es maxom volt amikor ezzel szórakoztam . és nem jut fejembe a dolog hogy hogyan :(
    a clay studio prot néztem az sem rosz csak nem egészen az amire én gondoltam
  • putyi
    régen volt a claystudio az tudott ilyesmit(metaball), de a max-is tud a részecske rendszerekkel valami hasonlót.
  • ThomasGins
    Jó ötlet,biztos sirva visitanék az eredménytől:)
  • Free
    nah akkor egy kérdés...
    láttam régen egy tutort amiben volt két gömb(sphere) és ahogy közeledtek egymáshoz, még nem értek össze de már tórzűltak és mint a terminátorban higany összevonzották egymást. reméelm értehőt volt. nah az lenne a kérdésem , hogy az külön plugin volt? vagy a max tudja ezt? és hogy nincs e meg valakinek ez a tutor mert azt se tudom milyen néven vagy hivatkozással keressek rá
  • marcee
    (Én most próbálok egy X2-es A64-hez jutni, beszerzési lehetőségektől függően 3800+ vagy 4400+ lesz belőle tuningolva. Kéne egy két benchmark scene, amivel hasonlítgathatnánk. Thomas "golyói" például jó lenne egynek :D)
  • pauly
    Üdv

Ilyen átlátszó müanyag zacskót,mint ezen a képen: http://www.sixthseal.com/images/mcdsega2/shadow_wrap.jpg
    hogy tudnék csinálni?Van valakinek valami ötlete?Csinalt már valaki ilyet?Vagy nincs valakinek ilyesmi textórája,amit bump-hoz tunék felhasználni?Eddig nem igazán sikerült összehozni,hogy így nézzen ki.
    Előre is kösz!
  • Aldaryn
  • GixEr
    Fa ugyben ez segithet: treeshop
  • GixEr
    Gondoltam dicsekszem egy picit: letettek az asztalomra egy munkaallomast, hogy tesztelni kene :)
    P4 3200 D / 4GB Dual Ram / quadro 1400 / 500gb hattertar :)
    Roviden osszefoglalva: nem lassu ;)
  • Malakai
    Én is gondoltam rá, hogy azt ajánlom, de helyette próbálkoztam modellileg megoldani. :D Particle Flow is tök jó dolog, akár ezt is egészen jól tudod kontrollálni (akár az szétszórandó területre raksz materialt, hogy hol legyen sűrűbb és hol kevésbé az erdő). :)
    A tipikus van egyszerűbb megoldás, de azért is ezzel szenvedek (mert tuti meglehet alapon) hülyeségem. :D
  • putyi
    no,ezt kipróbálom
  • Atika :o)
    sziasztok en azt szeretnem megkerdezni hogy mikor rendereltek valamit es minden egyszinu feher akkor mindenre tesztek feher materialt vagy a rendernel allitsatok be hogy feher legyen minden?Tudom lama kerdes :)
  • repvez
    passsz!Még nem probáltam.
  • Aldaryn
    legyen a fád particle flow részecske, és ott add meg a részecskéknek, hogy facingeljenek egy kamerát. :o)
  • Aldaryn
    Thx. Igen ezt tenném, ha nem halt volna meg a scannerem. :o) Különben is projekttervbe van véve, hogy a Kisalföld szerkesztőségében egy böszme scannerrel hatalmas felbontású fatextúrákat scanneljünk. :)

gyártókat nézegetem, de fotoshoppolás lesz a vége, mert jó közeli shotok kellenek. :)
  • Zsottybobo
    Ahha... köszi!
    Nem tudod, hogy az .obj animációt is tudja vinni?
  • putyi
    én az ilyet gradient-tel szoktam, de általában messziről nézem
  • putyi
    vagy ezer scatterelt fát(bitmap) a kamera felé fordítani
  • Malakai
    Egyszerre több? Mit akarsz elérni?