63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ronin666 #24532 Kicsit off, de lenne egy PS-os kérdésem. Fogtam egy munkám renderjét és Wire képét, majd beraktam PS-be külön layerre mindkettőt, majd azt akartam, hogy felénél egymásba átmenjenek, csak valamiért nem találtam azt az opciót, amivel me lehetett volna ezt csinálni. Külön az egész Layer alpha értékét tudom módosítani, de folyamatos átmenet nem tom merre van. Tegnap 1 órát kerestem bazz, de tuti van ilyen benne, még Flash5-be is meg tudtam csinálni. :( -
pár elnyújtott noise -
nenad #24530 eh vegulis mind1, egyszerubb csinalni egyet, ami egyebkent meg kevesbe zabalja a proci idot :D -
nenad #24529 van egy ilyen proceduralis textura maxhoz, valami scratch volt a neve megvan meg vkinek? -
Nem mintha olyan marha nagy dolog lenne max-ben egy ilyen csáp. :D
A shader, meg a bump tetszik. :) -
Egyébként jól néz ki, nekem inkább viaszos. -
A modell zbrush?
Csak azért mert abban van ilyen csáp kihuzogatós valami. -
Geezus! HSZK-s accountodat használod? a kép nagyon bejön, de hszk-s account... ááá, ahol annyira nem képesek, hogy legalább valami saját névval ellássák a fiókokat (Közgázon, ELTE-n bezzeg...).
Postot edittálni nem tudok, érdekes, kellene szereznem ilyen jogot is. -
Olyan karamellás nekem,de szép nagyon! -
Még egy [img] taget szúrj már be Aldaryn! köszi -
A caustics még nem az igazi, de jók a shaderek.
Az én képemnek semmi értelme, csak több havi max kimaradás után újra be kellett melegítenem az ujjaimat meg a vrayt is, ez sült ki belőle:
(más szóval felesleges :)
http://www.hszk.bme.hu/~tt654/gallery/images/yellow_thumb.jpg -
Ez is:)
Frenkie, ezmiez?:)
Sztem ez vagy vminek az alja,vagy a teteje:D -
NFR részlet:
-
aha én meg szótárazzak ???? :c)))
Tessék lefordítani mi ez .. :c) -
Anisotropy - determines the shape of the hilight. A value of 0.0 means isotropic hilights. Negative and positive values simulate "brushed" surfaces. -
És az mire való az ? -
ööööö,hol nem látom?:)
öööö,ez eddig nem volt ott!:)
Kösz:) -
Eheh. :DDDD -
Ő AZ!
-
Azmiaz?:) -
Hehe. :) Játszadozz az anizotropyval is. :o) -
4D #24511 Ezt a díszt, már hiányoltam tőled. -
Egy nagyon gagyi NFR:)
Tök jó gömb anyagokat lehet vrayben csinálni,kevés glossival és mégkeveseb subdivvel:)
-
Mindegy, a photoshopos plugin is tökéletessen megfelel, azért köszi a segítséget. -
4D #24508 Jó lesz ez. Egy teapot kéne becsomagolva, persze annyira, hogy felismerhető legyen. -
hó téli táj mi más:) esetleg benn a szobában és az ablakbol látszik a táj:) -
Ronin666 #24506 Egyébként majd egy komplett képet akarok csinálni, csak még azt sem tudom, hogy mi legyen a környezet...
-
nagyon szép köszönjük:) -
Ronin666 #24504 köszi szépen neked is.
Az jó lenne, ha csak az alsó ága alatt lenne, csak olyat épp most csinált valaki D21-en fent is van és azért nem akarok ugyan olyat. -
Ronin666 #24503 Még fejlesztés alatt áll. Szeretnék még egy komplett fenyőt is csinálni feldíszítve, meglenne hozzá a türelmem, csak nemtudom hogyn csináljak életű fenyőt. :(
Vagy kéne tölteni egy kész modellt, vagy valami hair&fuir vagy mi a szösz progival amit még soha nem próbáltam kéne megcsinálni. Van valami bevált módszer fenyőkészítésre? -
Jaja, én is arra gondoltam, egy fenyő lelógó alsó ága belóghatna pl. :)
Amúgy tetszik, szerintem tőőők jóóó. :) -
nagyon hangulatos. kellene még valahova a kép bal oldalára egy fenyő ág is :c) -
A Maya-nak valami trial verzióját töltöm le, és akkor nem lehet gond,GixEr. -
Ronin666 #24499 NFR:
-
Jee! :) Jön még wip? :P -
nenad #24497 vray framebuferrel nem erdemes maxos effekteket hasznalni.
gbuffer id helyett sztem object id-t ertett amit az propetiesben tudsz allitani jobb alul.
--
vegre van netem a szobamban! :) -
gbufferID-t én sehogysem találok propertiesben. De van a glow effectnél egy olyan, hogy pick light, ahol ki lehet választani, hogy melyik fényre akarom nyomni a glow-t.
A gond azzal van, hogy 1:Nem változik semmi a képen, 2: befejezi a rendert, és kiakad a max. -
GixEr #24495 Allitsd be az object "gbufferID"jet (jobbklikk properties) vagy a material effect channeljet (1tol) es a glow ban azt kell kipipalni, hogy melyiket hasznalod es hanyas id/effectCh, roviden ennyi. -
Köszi a linket, jónak tűnik.
Maxban próbáltam a glow effectet, de nem sikerült életet lehelnem belé.... -
GixEr #24493 Mayat munkara warez-ban? Bator vagy...