63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #27465 please please valaki segitsen mar csak fel orat vagyok net elott ma s hetvegen nem leszek:(:( -
En csak bumpot hasznaltam es fallof az anyagon, persze bump csak minimalis 6.0 az erteke nagyobb erteknel elromlik es csak egy zajos kep lesz nem adja kia reszleteket. Ja es fogalmam nincs ugyan, hogy befolyasolhatja-e a dolgot volumetrikus a fenyforras amit hasznaltam. -
Ronin666 #27463 disp. mappal sikerült egy egész jó! -
Ronin666 #27462 nekem sem akar összejönni. De szerintem vagy volt még valami más mapp is, vagy nem bumpal lett csinálva
közel olyat nem tudok. Még Flegos szintűre sem jön össze. -
zenoka #27461 Hali!
Van megint egy nagyon alap kerdesem:
SZoval van egy epulet kivul par fenyforras..elhelyeztem egy camerat az epuleten belul az egyik ablak fele forditva...mindennek olyan szine van mint amilyennek kenne lennie kiveve a plafonnak az tok fekete...barmit csinaltam fele(najo csak szint valtoztattam) de ez igy nagyon nem jo...gondolom ez azert van mert kozvetlen feny nem esik ra s rendernel semilyen kepszamitasi plusz nincs csak egy natur scanline oszt jolvan se raytraced se semmi ilyen ize:) szoval mit lehetne allitani hogy vlaami szine is legyen ne csak fekete..gondolom a material editorba kenne..
please help:) -
Hja, ezért nem értettem én... :) Mert nekem Vray alatt nagyon is durván előjönnek a bumpmap csíkok.
Flego, fasza lett! :) -
Nem pont olyan talan hasonlit ra kicsit:
-
Ez nagyon fasza lett!!
-
nenad #27457 a pilcs anim, megtekintheto itt, (link)
a csova egy masik layeren van es flashbol van controllalva.
copyright szerzok :D -
nenad #27456 na igen, de eppen ez a csalas benne, hogy nem per pixel mintavetelez, hanem nagyobb strip-ekre bontja.
Nezd meg a masik topicot, bump map prblema cimmel.
ez inkabb gyengeseg mint elony. -
Galvanizált fém. A map meg bump map. De gondolom erre rájöttél. Szal, fogd meg a mapot, és renderelj vele VRay alatt ilyen képet, elvileg ezen a bumpmapon kívül más nincs a shaderen. -
nenad #27454 nah, nem az a lenyeg mekkora a kontener, hanem hogy mekkorak a particles-ek.
a hatast ezzel is el lehet erni, sot sztem ugy meg lehet csinalni hogy mind1ikre igaz legyen. De sztem total marhasag. Mert akkor hogyan simul bele a feher hatterbe? szimplan meritsd el egy feher plane-en. Ez minden
aztan a hullamokat meg rarajzolod a TEXT fuggvenyeben, es utana scale es alpha, viszlat -
nenad #27453 most mi ez?
:) -
Ejha... ez durva...
ezt a hatást Ezzel a mappal elérni... igaz, Maxwell, de nekem VRay alatt még full per pixel samplereléssel sem megy. Valakinek ötlete rá? Mert szvsz elég brilliáns megoldás. -
már mind1 ma le kell adni valamit :c)
Marad a jó öreg html :c) -
nem jonnek be a kepek:(
Free: 50cm AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA az brutal nagy ne csodalkozz hogy lassu!! -
4D #27449 Ha ez tényleg ennyire egyszerű lenne....
Amúgy szép rajz. -
Jóvanna:P
-
nenad #27447 mennye ma jatszani! :D
jah, foleg ekkora teruleten (amit lattal kb 1/16 resz volt), "startegizani" kell. Nah de majd csinalok egy ket normal viewt is.. :) -
Élethűbb,nincs az a stratégiai játék filingje:)Bár igy jobban belátni a terepet a tény. -
nenad #27445 koszi,
mi a poen a pespektivbe? :)
kepeket toroltem, beszoltak no public, befejezes elott.
bocsi -
MrGeE #27444 atomjó a logód
-
Pöpec lett!Türelmes ember vagy:)
Perspektiv kép nincs?:P
Iyenkor lenne jó csak a negyedét megcsinálni és bevágni 2db tükröt:)
-
nenad #27442 vaoo, ez baromi jo!!
na, a bazi-projektem kezd format olteni.
Minden geometria, 4perc/frame (kb)
kep1
kep2 -
duurva :D -
MrGeE #27440 ez ütős volt!!!
-
Ezt láttátok már?:)
be kellett volna szurnom:) -
nah azt5 még nem próbáltam
Flego nem volt nagy a Unit Centiben van és így volt a dobozom 1024*768 és 50cm mély
Vagy az már nagynak számít
Egyébként a realFlow ot csak eygszer telepítettem fel de közöm nem volt hozzá pedig ügyes találmány.
Ennek a projektnek is az lett a vége mint az eddigi összes tervemnek amit weblaphoz kitaláltam. megmartad papír skiccen és készítek helyette egy html es lapot :c))) -
Free meg az jutott eszembe hogy glu-nal nem erdemes am nagymeretu dolgokkal dolgozni, nem lehet hogy amit feltoltottel folyadekkal az nagymeretu object volt, ert az baromira belassitja a dolgokat! -
Hat igen nem egy gyors dolog az biztos -
GixEr #27435 Realflow? -
Köszönöm fogjuk rá. feladtam a dolgot mwert nagyon baromi lassan számol.
a lényeg az lett volna hogy egy 3d s menü lett volna belőlle de 1 képkocka minimum 5 perc és ez nem a renderidő hanem a glue3d számolása volt. szóval dobtam a dolgot -
Ahammmm nekem nem jutott volna eszembe rola -
A mi autónk akart lenni:D -
hehe naggyon jo a kocsis kep!
, az arnyekkal igen kellene kezdened valamit, milyen tipus nem vagyok kocsi szakerto, talan ford vagy opel?
-
Free sikerult-e glu-ban megcsinalni amit akartal? -
hm,ez jöbb ötlet mint az enyém:) -
nenad #27428 nem ugy ertettem, egy sima arnyek, max AA az elein.. -
:)
Még nem tuti a képnél hogy hány darab szin lesz rajta,nem mertem egyből milliósra csinálni:) -
nenad #27426 ez a scanline-os arnyekolas akocsi alatt! :D
nem roszz, sztem vedd masmilyenre az arnyekot.