63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #29307 az en xprofomban nincsen benne :)
egyebkent gondoltam ra.
-
Gyerekek komolyan arra nem gondolt senki , hogy a XP Profban beépítve van egy Movie maker amivel minden aranyos dolgot meg lehet csinálni és m,még csak le sem kell tölteni. majdnem minden codekkel tud dolgozni ami telepítve van de én webes dolgokra mindenképpen a wmv t javallom mert k.. jól tömörít és meg lehet oldani minőség vesztés néálkűl is -
Kiprószálom mindet!:)
Köszi nektek! -
Tresszer #29304 Be -
nenad #29303 be tudod tenni a kepet...
pszt! -
nenad #29302 a trial 30 napig fullos, szedd le innen
http://download.techsmith.com//camtasiastudio/enu/camtasiaf.exe
hmm, ez mar valami ujabb, 28 mega :D -
Tresszer #29301 De azokkal nem tudod betenni a képet és a premier pro nekem eddig bevált.És szerintem elég sok tömörítést ismer!És a cél az hogy azok aképek ott legyenek nem??
Akkor mit számit az a pár száz mega :))) -
nenad #29300 camtasia tudja mind1iket.
es csak 20 megat foglal :D
mondjuk ez is sok, de azert ez eleg jo -
Mondjuk nekem is,ha már 1-2 megás progikkal konvertálgatni lehet. -
De, elé és mögé kell:) -
nenad #29297 najo, vegulis nekem mind1, de "csak" 390mb egy kicsit sulyos volt :D -
nenad #29296 jajj.. :)
tehat egy videostreambe (nem ele nem moge) kell a kep? -
Köszi,kipróbálom! -
Tresszer #29294 Premier Pro keveset foglal és meglehet vele oldani jónéhány dolgot!!ja és csak 390 Mb foglal. -
off
Sürgős lenne:)
Valaki tudna mondani olyan bevált progit, amivel pár másodpercig képet tudnék betenni egy videóba? És jó lenne ha jópár féle tömöritést ismerne,és nem 600 megás progi lenne:)
Kösz!
/off -
nenad #29292 te kerdezted a chaosforumon a VFBs kerdest?
valasz ott figyel, ketfele is :D -
oks...thx..sikerült nagyon kössz mindent -
Elvben elinditod, es ez megigazitja a registryt. Probald ki legalabb... -
és mit tegyek vele?
-
nenad #29288 vazze kerseoba alul, illetve google, illetve autodesk site..
fix_autodesk -
m a honlapján csak ajánlottba van nem kötelezőbe... -
az is lehet baj h nem sp2-m van?
-
persze...már csak 2 s-lenne a végéig erre kiír 1920-as hibát.
Service 'RaySat_3dsmax8 Server'
[mi-raysat3dsmax8]failed to start.Verify that you have sufficient privileges to start system service.
és uninstallálja a programot...router tűzfalat kikapcsoltam.windows-ost szintén.nortont letöröltem...nemtudom -
Admin vagy / van minden jogod? -
letöröltem a Nortont de most se akar felmenni a gépre.. -
Fisch #29282 uninstall norton...
use AntiVir XP :P -
de nincs bekapcsolva a windows tűzfal...a router-én meg h kell...vagy még norton van ami beleszólhat?
-
very sok thx.. 

-
szvsz tűzfalon át kell engedni -
hali...van egy nagy gondom...installálnám a 3ds max 8-at de mikor 1s-lenne már csak akkor kiírja h 1920-as hiba.
Service 'RaySat_3dsmax8 Server'
[mi-raysat3dsmax8]failed to start.Verify that you have sufficient privileges to start system service.
vki lécci segítsen mert felakarnám rakni de nem tudom mi a gond..előre is köszi.

-
montressor #29277 Jee, van meg sokminden a lemezen :)) -
nenad #29276 autodesk websiterol mindent le lehet szedni a helptol a tutorialig, meg kismillio materialig, amelyek hasznalhatatlanok sajnos vrayel. -
montressor #29275 pedig igazan megerdemelnem, aranyos, rendes, kedves ficko vagyok :D -
montressor #29274 van neki ingyenes probavaltozata? -
Helpestül mindenestül beszerezhető az Autodesktől a full progi. Persze, licenszet csak úgy nem adnak. -
montressor #29272 oke akkor probalok burkoltan fogalmazni: 'valamilyen okbol' :) -
4D #29271 Nahát még ilyet. Nem olcsó a progi és nincs hozzá help...
-
montressor #29270 Jo reggelt!
8as maxot raktam fel, de valamilyen okbol kifolyolag nincs help, a matlibben csak ket file van: aectemplates.mat es natures.mat, amik 'csak' templateket tartalmaznak... A helpet az 5os maxbol kivadasztam, bar sokkal jobb lenne, ha a 8ase lenne ugye, de nem tudom, h materialok, csak ennyi lenne a default? tudna vk segiteni ez ugyben -
Hehe. :D -
Sok száz kannával ezelőtt (egy messzi-messzi galaxisban:)ugy tartottam, hogy felesleges olyan dolgot modellezni amit le is lehet fényképezni,és csak ilyenre kellene használni a CG-t.
De hát örexik az ember:)