63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #29547 Jó lesz ez. -
Én még csak itt tartok a dologgal :c)
-
nekem bejön kíváncsi leszek a textúrákra is.
Meg remélhetőleg a többi alkatrészt iselkészíted hozz. egér monitor nyomtató hangfal stb... -
Zsottybobo #29544 Sziasztok!
Egy láma szárnypróbálgatása Max 7-el:
http://scherzo.xw.hu/PC05.jpg
Véredény? (akarom mondani, vélemény?) -
4D #29543 Csak a zsűrit kell nézni...(pl. urbanisztikai társaság elnöke..waow)
Már megint a szokásos magyaros ötletlenyúlós gagyi.
-
Kicsit ökörködtem így este a max-szal.:-)
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5 -
Ronin666 #29541 Most sem hiszem, hogy sokkal komolyabb lenne.
-
Elég mókásra sikerült a multkori is:) -
Én szeretnék indulni, aztán meglássuk. Szerintem megint nem indulok :) De jó lenne nyerni már valamit amit aztán el lehet adni :) -
Ronin666 #29538 ezeket a kontroll csatornákat hogyan állíthatod elő? A progiban 2 képből dolgozik (ami demonak van berakva) -
Jah, úgy könnyű, hogy nem csak a látott képpel dolgozik, hanem azárt befigyel ott pár kontroll csatorna is. -
Megint van? Hmm... meglehet én is indulok. Múltkor tetszett. Meglesem mik a feltételek... bár, sok esélye úgysincs. ersenyezni eg nem szerettem soha. -
Ronin666 #29535 Én néztem a pályázatot, de külső terepet nem szeretnék csinálni, a belsőhöz fűzött feltételek meg nem igazán tetszenek. Gyakorlatilag a nevezők "ingyen" reklámképeket készítenek a gyártó cégnek. De nem is csak ezzel van bajom, hanem hogy őszintén szólva nem igazán az én ízlésemet képviselik azok a bútorok. Mindegyiken tudnék mit alakítani... :( -
Geccoka #29534 Ugy nez ki, hogy en is beszallok... Belteret fogok csinalni tuti :) -
Myster #29533 thx -
nenad #29532 3d sign palyazton indul valaki?
ha lesz valahol gepem en beszallok.
-
nenad #29531 attol fugg mit akarsz modellezni.
konkretabb-fixebb jellgu tergyrakra mint pl, lampa, szek, falak, oszlopok, mechanikus\elektronikus stb jobb rhino.
de pl egy gyertyat amirol csikokban folyik le a viasz, konyebb termeszetes hatasura modellezi maxban. Emberi testet is jobb vertextologatssal modellezni
mint nurbsben.
3 negyedevben kijon rhino4 fdd, polytools stb, akkora lehet a helyzet egy kicsit megvaltozik.
-
Myster #29530 Noob kérdés:
Melyikkel érdemesebb modellezni: MAX vagy Rhino vagy más esetleg? -
nenad #29529 ingyenes zajcsokkento tool,
written by shinji,
http://www.teamredqueen.com/denoising.html
meglepoen jo a cucc...
algoritmus:bilateral -
Még majd görcsölni kell vele, mert nemtalálom szépnek. Talán mert nem is az. :-D -
4D #29527 Nekem az a rosé-sabb bor jobban tetszett. -
nenad #29526 az arnyek nagyon vagany.. -
Hehe... Ez a szöveg pont jó hzzá. ^_^ Nem is emlékszem már, kié volt az eredeti fotó ötlet... Arany meg.: ne legyen ilye glossy. Diffúz.: majdnem fekete, reflection.: aanyszínű (hehe) glossyness olyan 0.95. csak ekkor környezet is kell neki, amit visszatükröz. -
Tegnap egy régebben látott fotó emlékeiből elkövettem a következőt:
Kép
Adnátok vmi jó ötletet hogy lehetne V-rayben jó arany materialt csinálni, mert sehogy se találom jónak a dolgot.:-) -
Jobbnak tűnt úgy, hogy az egész árnyék látszik...
Jobb fölülre mehetne egy céglogó.. :D -
Szvsz tegyed a cropot jobban az üvegre. :) Nem olyan fontos a caustics. -
Kicsit totojgattam még a materialokon, túl jó nem lett, de többet nem foglalkozok vele, mégis csak egy NFR... :)
-
kamasz #29520 Jajj srácok!!!! Ezaaaaaz :D:D Mindent köszönök szépen!! :D 2 hét bszaxás után megy!! :D itt szaladgál elöttem a kis picim
Nyug nemvok hülye csak kívülről tom a serialját :D Télleg köszönök mindent :D
-
4D #29519 Ja, OK. Mert el nem tudtam képzelni, hogy a boxmodelling-el mi a baj.
Persze ha vki azt úgy értelmezi, ahogy írtad, ergo a 4 fal 4 box..., nos igen. -
Nekem már XP install elött...
:-DDD
-
Jéé, nekem már fel sem tűnik. XP install után az első dolgaim között van. :) -
Nem ártana megjeleníteni a rejtett fileokat, és máris ott lesz. -
kamasz #29515 Nincs sehol.. nagyon gázzz.. és nincs nálam xp.. pfff
Mind1 ha nincs más 5leted akkor köszi ezeket is! Sajnos marad úgylátszik a format
-
Akkor nézzed meg a userek könyvtáraiban. -
kamasz #29513 Application Data <- ez nekem nincs
-
Két lehetőség van, az első, hogy sütőben jól felmelegíted a vinyót. Ez segít. 180 fokon kb. 1,5 órát kell hagyni. Levegőkeringtetésesben kevesebbet.
A másik, hogy kitörlöd a [systemroot]\Documents and Settings\All Users\Application Data\Autodesk\Software Licenses\ könyvtárad tartalmát. -
kamasz #29511 Sziaszto, renmélem nem haraxotok meg ha lenne egy félig tabu kérdésem :) Nem kell azonnal varezra gondolni, csak egykis segítséget kérnék!
Letöröltem a 3ds maxot és ujra raktam, de nem lehet elindítani mert license problémája van :( Bizt volt már ien gondotok! Reg-be is törölgettem meg minden amit tudtam de nem segített! Esetleg kérhetnék vlami konkrét megoldást a problémámra a formaton kívül? :)
Előre is köszönöm!
-
Tartsad magad ahhoz, hogy nem RGB-ben, hanem HSV-vel állítod a fogot, és akkor egyértelműbb. Hue megadja a színét, a Value azt, hogy milyen gyorsan "feketedik be", a saturation pedig azt, hogy a Hue-ban beállított színt milyen hamar éri el. -
Csak akkor túl sötét lett maga a bor, de próbálkozok még vele... -
Bor nem válik vízzé? :D Szvsz a fog color saturationján emelj olyan 10-et. :o)