63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #30469 Csak meglepett, ennyi. -
nenad #30468 hehe, meg johogy nem valami vallasi kerdest nem csinalsz belole. 
Nem vedd mar annyira komolyan......
-
4D #30467 Az agresszió? Meg a védák? -
zenoka #30466 ehe hat Zidane legfeljebb sportagat valt s megy UFC-be ott fejelhet:D
nem kell felteni tessek megnezni ezt
Kivancsi leszek aze' arra hogy miket hoznak ki meg a pihent agyu grafikusok ebbol a szitubol:D -
nenad #30465 nekem hatarozottan bejott ez a mellkasra fejeles :)
egy kis szint vitt a jatekba :D
Egyebknet nem hiszem hogy felteni kellene a masikat..
biztos nem kispalyas gazember. -
zenoka #30464 ket kedvencem:
-
http://linuxteam.at/~philip/zidane.html
betegek:) -
GixEr #30462 kicsit off
Tudtok olyan programrol amivel egy jokora adag (~300db) JPG-ben tarolt EXIF informacioban at lehet irni a keszites idopontjat +1:20 -el?? -
Köszönöm szépen :)
Free majd lesz wire, de csak hétvégén leszek otthon -
bencsab #30460 Nem láttam még, de igen jópofa. -
nenad #30459 a google elso talaltra tudja :)
http://www.google.dk/search?hl=da&q=video+post+glow+3dsmax&meta=
-
VKi nem tudja, hogy az miért van, hogy amikor video post-ba rendelnék és teszek rá 1 glow effectet, akkor miért nem jeleníti meg? -

:) -
Fisch #30456 végre nem teapot-ok :D -
4D #30455 GRATULA!!
Erről van szó. -
nenad #30454 akarom mondani Flash -
nenad #30453 nagyon poen animacio, minden falsh rajongonak kotelezo!
:)
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=17814 -
MrGeE #30452 Alakul a masina Gratz!!!
Azt a sokat emlegetett felnitutort nemakarod belinkelni???
-
nenad #30451 na megvan :D
http://www.stupidcollege.com/Video/Jurassic_Fart.wmv
-
nenad #30450 nemtom emlekeztek e, regebben szarra rohogtuk magunkat egy Fingos animacion, egy Sarkany, valami kis madar-dinofele, es egy malac rendezett fingoverenyt. Nincsen meg valakinek ez az animacio?
Azt hiszem fart.vmw / avi volt a neve.
-
A hőség miatt, ami itt a szobámban van, adódott az ötlet, hogy min bénáskodjak a maxban. Hát van még mit tanulni. :-)
messze még a vége, hogy készlegyen. -
valami hasonló lesz a test csak épp nem f1 autó jellegű hanem képzelj el egy f1 es régi verdát de középen nem fülke nhanem mintha motorkerékpár lenne . amolyan ráülős 2 személyes dolog.
Tudom a ventillátorok lapátjai kicsit sántítanak de nem nagyon találtam leírást ( amit persze meg is értek) az aerodinamikai jellemzőkről, hogy mi is lenne ebben az esetben az ideális forma. dehát végülis ez egy felniből indúlt szóval arra hogy felcsesszem az agyam és ne aludjak csak napi 3 órát arra tökéletes :c) -
ez valami extra brutál.
Hihetettlenűl jó lett. a Fényezéstől az agyam eldobtam. a hátsó lámpa KÉSZ.....
a legjobb hogy megmutattam a képeket Keresztapámnak és most egy jó 15 percet vitatkozott veelm hogy ne nézzem hülyének ez fotó és nem "rajz". basszus a netről keresgéltünk fotókat gondoltam amjd jól megmutatom neki. de felsültem.. nincs különbség. minden elismerésem ...
ui.: kéne egy wire hogy L higgye ez "rajz" mert azóta is rajtam röhög hogy milyen hiszékeny vagyok. és szeretnék én rajta hogy mennyire becsapható az emberi szem :c) -

Fényezés nálam hibátlan!Mondjuk a többi is.
Én a tizedénél abbahagytam volna már ,szoval nagy grat! -
ZSír! Bár nem tudom hogy fog a végén kinézni ,de én úgy tudnám elképzelni ,hogy egy kb 60-as évek beli F1-es autó kaszni ventilátorokkal a kerekek helyén. :-)
Bár a ventilátorok áramlástechnikai szemmel sztem sántítanak, így ezer apró tűvel szurkálják a szemem.:-) -
Nekem bejön nagyon! -
Sziasztok!
Nagyon hosszú és kimerítő munka áll mögöttem, mire sikerült befejezni. Én itt húztam meg most a határt és itt a pont .
Köszönöm mindazoknak, akik segítettek, hogy elkészülhessen.
Sajnos rengeteg részlet elvész kis felbontásban, így a részletgazdagabb rendereket linkeltem lentebb, melyek:
3-4 órás renderek, HD 1080 (1920x1080px) felbontásban (jpg miatt így is néhol zajos).
Készült: 3dsmax 8 (vray), Photoshop CS2 felhasználásával.
Porsche 911 (996) Carrera 4S (1)
Porsche 911 (996) Carrera 4S (2)
Porsche 911 (996) Carrera 4S (3) -
lesz belőlle anim is ha befejeztem. És akkor meglátod a működési elvét is :c)
Már annyira tetszik a modell , hogy lehet megépítem modellben is majd :c) -
Azért egy lájtos anim is jol nézne ki ebből:) -
Királyos!Akkor muti nekünk is azt a tutor linket:)
Már csak ugy kötekedésképp,ha az a két keverőgép beindul,felül nem fog összekoccanni?Vagy ha lassit akkor alul:P -
rühellem azt a felni tutort a miatt nem tudok aludni már 3 vagy 4 napja hogy rohadjon meg az is aki kitalálta. nem bírom abbahagyni.
Fosom az ötleteket hogy mit kell majd rátennem még ha vége. sztem el dolgozgatom csak a modellezésen kb olyan hónapot és utánna jön a textúrázás
-
óó és hol van még vége -
Hihetetlen hogy egy felni tutortol hogy megbolondul az ember:P
Amugy jó lett nagyon! -
kösze Relaks :c)))
nah kicsit el postolgatok itt magamnak ahogy elnézem.
Szóval lassan haladok mert elakadtam az utas résznél hogy milyen is legyen de már papiron rajzolgatok :c))
Addig is pár kép ami eddgi megvan.
-
Free: Olyan jól néz ki, hogy csináltasd meg akár modellnek :) -
na asszem most alszom pár órát :c) -
Na mi van mindenki alszik ? -
Nah mivel olyan szinten tele lett a [email protected] hogy nem tudtam már dolgozni kipróbáltam azt hogy mi van ha reset max és egy új scenesbe be hoztam mergével az objektumokat és lásss csodát minden vertex megjavúlt :c) -
Nah ez lenne a gond szinte minden vertexnek más irányba áll az axis kordinátája
-
Hogyan lehet a vertexek mozgás kordinátáit resetelni ?
Itt gondolok arra hogy ne az egyéni hanem a world kordináták szerint mozogjon mind. mert jelen pillanatban az egyik objektumomban nem tudom miért össze vissza állnak a vertex mozgástengelyek