63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
-
Szerintem egy smooth nélküli képet is belinkelhetsz:) -
uhh bocsi, mindenki, hogy széthúztam a fórumot 
-
-
http://www.kepfeltoltes.hu -
jah télleg :D ezt most el is felejtettem, pedig endless-re is így szoktam :P -
zenoka #30503 tolsd fel egy ingyenes oldalra:
pl: http://iaro.3dmax.hu/
s a linket masold be ide.... -
azaz [email protected], bocis :D -
hát iyle nnincs nem tudom feltölteni :@
Ha ado kegy msn címet az úgy nem jó?
és ott áttudom küldeni
Már mindent kipróbáltam hogy kicsi legfyn a mérete de hiába:S
msn címnem:[email protected] -
drótvázas screenshotot -
micsodát? :D -
Pedig azt a szegélyt is megcsináltam az lcd kijelzőre, de úgy sem volt jó:S uygan így nézett ki akkor is -
zenoka #30497 nagyon vegigrohantal ezzen...
ezt kihagytad
"Also chamfer the inner edges of the LCD area."
http://www.redlakestudios.com/Redlake_Studios_ver_2/Tutorials/Cubemp3/images/image23.JPG -
Elvileg pár szeletelést kihagytál belőle,rakj ki wire-t smooth nélkül. -
CSáó mindenki!
Az lenne a problémánm, hogy elkezdtem csinálni azt az MP3 lejátszót aminek a linkjét betette vki:http://www.redlakestudios.com/Redlake_Studios_ver_2/Tutorials/Cubemp3/Tut_cubemp3_P1.html
És az a gondom, hogy az LCD kijelzőnél, amikor beállítom a MeshSmoothot és a TurboSmoothot, téglalap helyett egy elipszis alakot kapok:S
Lécci segítsetek!
Előre is köszönöm

Hy
Teckdeck -
édik:)
-
zenoka #30493 b@ssza meg...bocs hogy szethuzta a forumot 
-
zenoka #30492 na leszedtem ezt a gugle szkecsupot s jatszottam vele:
haat dobozokon kivul s egyenes feluleteken kivul eleg nehez alkotni..egy-ket forgas test s minimal loft....de valami nagyon nincs rendbe vele mert ha egy kort vegig loftolok egy arc-on brutal modon belasul..
no mindegy..
jatszottam:sketchup teapot
-
Mit ronthatok el?:(
-
És ha egy nagy üvegkockába rakom a dolgokat arra adok sss-t,ugy mit a belinkelt képeden volt,akkor olyan mintha volume light lenne nem?:) -
most perpill nincs. -
volume light van maxwellbe?:)És lehet-e kombinálni a kettőt ha van?:) -
Arra hogy egyáltalán legyen.De mostmár az abbe is érdekel:)
Nagy gusztustalan giccses szivárványokat szeretnék látni:) -
Elvileg a maxos matedittorban is lehet állítani az Abbe value-t. Attól függ a diszperzió mértéke. Vagy arra a kapcsolóra gondolsz, hogy egyáltalán legyen-e diszperzió? -
Nah megleltem,de csak maxwell studioban,maxban akkor ne is keressem mateditorban? -
george4 #30484 Jo Reggelt!
Van itt olyan emberke, aki ert az auto modellezeshez? GTA SA-es autorol lenne szo! Egy kis Segitseg kellene! -
putyi #30483 fából vasparipa... -
Köszi!
Lenne még egy kérdésem. Prizmás dispersiont szeretnék csinálni,amennyire "olvasgattam" van rá egy külön kapcsoló a "rengeteg" beállitásbol,de nem találom.:)
-
igen, szerencsére már van ilyen fícsör is. Maxos material edittor helyett használjad maxwellhez adott sahder szerkesztőt (kis tool progi) és az abból kimentett mxm-eket maxban az mxm loaderrel betöltve lesz privjú is, ha a szerkesztőben készítettél.
Nah, ezt jól megaszondtam. -
Mat.editorba be lehet csalogatni valami preview képet maxwell alatt? -
Kösz:) Mindig csak 5 percekre próbáltam eddig a maxwellt:)Mondjuk most se akarom megváltani a világot vele:) -
nenad #30478 LOL 
plane/egyeb, aztan adjal neki emitter anyagot. -
:)
Maxwellben hogy lehet lámpát csinálni?:)sima lightok nem jelennek meg a renderen,sak emitter materiallal?
-
4D #30476 Ajj jajj. Ez a Sketchup-google Lovestory picit aggaszt.
Majd most már meg mindenki 3D szakemberis lesz, mint úgy 15 éve amikor meg mindenki Corell-PS szakember lett, mert már bírták a PC-k is a mac.-ek után ezeket.
Ne legyen igazam. -
fakk.....a telepitő beszolt.hogy valami nem ok..azaz a local-ban..ami ugye ideiglenes,nem buli 1 file......8.as verzio...helpi???...thx:))) -
Pedig jó kis muri lesz:)
Azé ez már nagyképű,nem tudom láttátok-e már..:)
szkecsápgugli -
zenoka #30473 jaj de jol hangzik ez ThomasGins!!! 
beis fuznem asszonyt hogy menjunk de meg mindig hivogatni kell lagzira ugy elvagyunk maradva mint a fene.... most hetvegere kb 25-30 csalad jut meg
-
4D #30472 Helyes!
Főleg, mivel a védikus, eredetileg egy univerzális ismeretet jelöl, ami minden téridőben helytálló. Ebben az értelemben NEM csak az előindiai iratok lehetnek védikusak.Ezért valóban jól teszed, hogy nem vagy a "ingyom bingyom nebancs virag csak a veda, csak a tanito az igazi, stb tipus"
Főleg, hogy a tanítók, csak eszközök lehetnek, de nem a végcél.
No de ne filózzuknk itt ennyit.
-
Gyüjjön inkább mindenki Veszprémbe,egy hétre.:) Youth meghiv mindenkit egy sörre azt üzeni! (mintha ezt mondta volna :p ) -
nenad #30470 nekem oke, eleg sok ideje vagyok benne a temaban hogy ne legyek az a
ingyom bingyom nebancs virag csak a veda, csak a tanito az igazi, stb tipus
Nem tamogatom az eroszakot semmilyen szinten, de ezt viccesnek talaltam.
Es ami azt illeti ha valamiben akkor abban hiszek,
ha csinlasz valamit, akkor valami tortenik (visszajon)
Szoval tolem, fullra lefejelhetik egymast, nem zavar, ha olyan akkor
meg nevetek is egy jot rajta.
Egybekent meg, az arany kozeput..
ebben hiszek, masban nem.