63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #62372 Hihetetlenül részletgazdag, igényes munkák! Talán a gyertya lángjába tudnék egyedül belekötni. :)
Van nyilvántartásotok arra, hogy 1-1 szoba kb hány munkaóra alatt készült el átlagosan? -
Gyönyörűek!
Ha szabad megjegyeznem, első mondat, moths-ból kimaradt egy n. :) -
Hah! Eljutottunk odáig, hogy kitegyük! :D Akit érdekel... -
nenad #62369 MAFFIA, Es PUTIN KEZE VAN A DOLOGBAN. -
A Corona Renderer csapata becsatlakozott a Chaos Group csapatába. EzmármegintMIAFA....?
-
nenad #62367 prorender test render moblur viz alatt.
kep
Utoljára szerkesztette: nenad, 2017.08.27. 21:33:36 -
nenad #62366 chaos group mar megkeres a trialal kapcsolatban a sok haju vastag ajku begyes cicamicajaval :D -
putyi #62365 Nekem van vagy 1000 liter jöhettek mind :-) -
bencsab #62364 Ja, inkább boros vagyok... :) -
bencsab #62363 Na, akkor ha simán egyszerre kilépsz mindegyikből és egyszerre akarnak írni 3dsmax.ini fájlba, akkor is elszáll minden beállítás. -
Milyen sört kérsz? :D Elég gyakori, hogy 2-3-4 MAX is nyitva van egyszerre... -
bencsab #62361 Ha elmondom ez miért van, küldesz egy sört? Sok-sok év után véletlenül jöttem rá a múltkor:
A max ugye kilépéskor menti a 3dsmax.ini-t. Ha nagyon memóriaigényes jelenetet renderelt, akkor sokáig tart, miután renderelés befejeztével végleg be tudja zárni magát a task managerből is. És itt jön a csavar: ha közben új max-ot indítasz (vagy a manager), akkor az új task viszont olvasni akar a 3dsmax.ini-ből. Ha ez az előző task mentésével egybeesik, akkor van a gond: beáll default-ra. Ennyi. -
putyi #62360 Én már annak is örülnék, ha tisztességes 32 bit-es workflow lenne benne. -
GixEr #62359 Hetvegen lesz egy kis idom es osszefoglalok par dolgot amirol itt is kerdezgettem. Illetve ezek tapasztalatairol amiket szereztem.
- Unreal Engine 4
- Fenykep alapu (helyszin/targy) modellezes
ilyesmi, ha erdekelne valakit. -
GixEr #62358 Sokszor Adobe Illustratorban vannak a texturaim forrasai.
Kiteritett irodabelso falainak grafikai, kulonbozo displayek elemeinek nyomdai anyagai PDF-ben (Isten aldja oket a Vector map bevezeteseert, hogy nem kell allandoan mentegetnem bitmap texturakat, ha valtozik a grafika rajtuk), nekem arra is kell figyelnem, hogy a textura ugy keszuljon, hogy gyarthato is legyen digit nyomtatassal amikor elfogadja az ugyfel...
Sajnos Adobe-ek meg nem ismerik az EXR-t.
Probalgattam a Photoshop 3D reszet, de elkepesztoen siralmas. Aztan kijottek a "Project Felix"-el ami megint siralmas (es lassu is).
Adobe-ek nagyon keszulgetnek erre a 3D-s dolologra, de nagyon nem megy nekik... :D -
Már teljesen rászoktam én is, hogy mindent exr-ben tartok, ha új textúrát készítek, azt is. Kicsi, gyors, kényelmes, veszteségmentes. -
putyi #62356 A régi szép idők!!! :-)
Szerncsére mostanában keveset használok png-t. -
PNG library error. Imádom. Hol van, hol nincs. -
putyi #62354 Mondjuk rendernél vicces, hogy random fagynak, mert nem találnak ezt-azt :-( -
putyi #62353 Ez is 2016.
Akkor ez nem bug, hanem feature? -
Nálunk MAX 2016 pl. 4-5 munkaállomáson random reseteli a beállításait defaultra néha-néha. Ezzel együtt a user path-okat is, természetesen. Nem jöttünk még rá miért lehet, teljesen kiszámíthatatlan. Mindenkinek van már UI meg beállítások backupja, amit ilyenkor apatikusan visszamásol a helyére. -
putyi #62351 Nálam most éppen két gép szórakozik az idegeimmel. Asszem lesz egy újraindítás. -
bencsab #62350 Nálam nem felejti el sohasem, ez egyedi eset lehet nálad. -
putyi #62349 Azt miért csinálja a max, hogy időről időre elfelejti a textúra útvonalakat? -
nenad #62348 uagyanzt hogy nincsen kihasznalva.
mar szoltam valdnak ha hazamegy szabdsagrol akkor majd megnezi.
Utoljára szerkesztette: nenad, 2017.08.20. 12:33:53 -
marcee #62347 GPU-Z sensor fül mit mutat közben? -
nenad #62346 nezem vray trialt es bakker mit latok az opencl szamitasok alatt kiirja hogy 100% es a vetillator alig porog... Mi a fene? Power consumption kb 70 watt csak.. A 150 helyett kb... Hoppa... -
putyi #62345 Egész pontosan 157,48031-et tudsz belőle max. csinálni :-) -
zenoka #62344 :)) -
Ha veszel egy 200-as kártyát, akkor tudsz belőle akár 180-at is csinálni havonta. Igaz, csak egy hónapig. -
zenoka #62342 ennyi persze.. csak szegeny atlagember azt hiszi hogy ha vesz 200ert egy videokartyat akkor onnantol az neki havi 200 at hozni fog lablogatva.. -
Pénzből lehet pénzt csinálni. Semmi új nincs itt. -
putyi #62340 Persze!
A videókártya gyártóknak :-) -
zenoka #62339 van ismerosom akik osszealltak es nagyobb penz befektetessel turheto haszont generaltak.. de nem horribilis penzkivevesekrol beszelunk. -
nenad #62338 ez bejott valakinek valaha? -
igen, én is olvastam ilyesmit... :) -
zenoka #62336 bitcoin (szeru cuccok) bányászata..
hihetetlenul rangatja a piacot.
-
Azért az durva, hogy ez a kártya nemrég volt 89E HUF is, meg 155E HUF is... mik ezek a vad hardverár ingadozások... -
GixEr #62334 Azt a +10000Ft-ot megeri a +3Gb tobblet. Nekem 1060-as van es meg vagyok vele elegedve:
Link -
nenad #62333 ha radeon pro rendert hasznalsz vagy vrayt akkor jo a amd kartya is, de abbol is 8GB legalabb rx480 kellene, nezd meg hardverapron hatha...