63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
frank3d #1842 Ha sikerült megcsinálni légyszives szedd ki a képet, mert kicsit idegesítő!!!
Köszi! -
frank3d #1841 A boolen-nel az a baj, hogy minden egyes alkalommal újra kell kezdeni, ugyanis ha már hozzá adtál 2 dolgot egymáshoz és hozzá akarsz adni egy harmadikat is, akkor az nem fog menni!!!
Hanem először egy új boolen parancsot kell indítani!
Csak annyi, hogy rákattintassz és akkor tiszta lappal indulsz!
Remélem tudtam segíteni! -
frank3d #1840 Mit akarsz csinálni?
Hozzáadni a többihez? -
Na ez miért van?

Nyomok rá booleant és ez elsz:

miért szedi ki a lapokat? Ez bug nemigaz? van valami megoldás? -
frank3d #1838 De ezt a k..va renderidőt tudnám lejebb szedni! -
frank3d #1837 Köszi srácok a segítséget, végül is teljesen mindegy, hogy milyen!
De adtatok egy jó ötletet, paintshop-ban ha jól emlékszem akkor lehet mintákat csinálni (alapbeállításokban vannak minták), akkor majd azzal megcsinálom!
Azért köszönöm szépen! -
Milyen függönytípus kell, mert én is tudnék scannelni ha kelll... -
én scannelnék, de nálam egészen más fajta függöny van :D -
Gabo #1834 frank:
Sajnos nem találtam neked jó textúrákat. De szerintem nem nagy ügy házilag készíteni néhányat.
Valamilyen fraktál generáló progival készíts néhány tetszetős képet mintázatnak és PhotoShop-ban illeszd egymáshoz őket úgy, ahogy neked tetszik. Itt az ismétlődés nem okoz problémát. Esetleg egy második rétegként egy hálós anyag képét is még rá lehet illeszteni.
A képet mentsd el a kívánt színben és gray-scale formában is. Ez utóbbit lehet majd felhasználni az átlátszóság kezeléséhez.
Legalább is én valami ilyen módszerrel próbálkoznék.
Ha ez így mégsem az igazi, talán érdemes a lace (csipke) és a textures (tudod mi) szavakra keresni a neten. -
csipke??? -
frank3d #1832 Srácok!
Hülye kérdés!
Nincs valakinek függöny textúrája? -
Figyu beszéljük meg mondjuk a HTML, Css, Php help topicon ok? ne ezzel töltsük ki a max fórumát :D
Ott várlak ezzel a kérdéssle vagy mivel na akkor ott... -
Kapcsold ki az üveg materialoknál a trasparent shadows fülecskét. Caustics mellett nem lesz rá szükség. Amúgy a fotonszámot legalább 1000000-ra rakjad, és a map type legyen #Emitted :D -
melyik részére vagy kíváncsi? A grafikára vagy a forráskódra?
icq-t már egy éve használtam utoljára :) -
na, ha sikerül összehozni valami emberi caustics-t, ebből még lehet valami
amúgy én is kb eddig jutottam brazillal, a render idők miatt nem akartam feljebb tolni a dispersion értékeket, pedig az által kezdett alakulni.... -
Köszike!!! Érdekelne hogy csináltad meg a honlapod :))
Megkereshetlek ICQ-n? -
Elnézést mindenkitől az ékezetes linkkért, mostanában kapkodok a felvételi-lapok miatt...
A jó link:
Drágakő-fényjáték.jpg
Ha minden ok most megy...
Nem egy nagy szám, csak próbálgattam a beállításokat... -
Most látom csak a #1817-est, szerintem az jobb volt :) -
Ja és amit modott freak, nem tölröződik vissza benne a szoba ezért kelthet olyan felemás benyomást -
szerintem realisztikus, csak kénre rá egy értelmesebb árnyék -
FREAK: nem akartam betenni már a fórumba őket, ne lassítsam a betöltést. az fene nagy szívem :D
Na remélem ezek a képek már tetszeni fognak vagy ha nem, mondjad hogy mit lehetne még javítani rajta. Remélem megnézed őket.
Előre is köszi
http://free.x3.hu/youth3d/toll_vegleges23.jpg
http://free.x3.hu/youth3d/toll_vegleges23DOF.jpg
-
Csak ez a toll a valóságban is ilyen színü azért nem adtam neki mást... De a próba kedvéért adhatok neki :) -
jó az is, de semmi értelme számoltatni, hisz egy zárt dobozba nem világít be
itt az lenne a lényeg, hogy egy szobát szimuláljunk, amiben a falakról visszaverődik a lámpafény pl.
meg adhatnál valami textúrát vagy default materialt is a tollnak, ne legyen ilyen kopár -
OK tehát több fény...
De miért nem jó a skylight? -
sötét
de mintha egy jellegzetes skylight árnyékot látnék a toll alatt, ami nem lehetne ott, ha dobozban van
a doboz anyaga pedig hófehér legyen, hogy jó sok fényt verjen vissza -
Most már ez lesz erről a tárgyról az utolsó képem mert már nagyon unom...
Freak: azt csináltam amit mondtál. Na milyen?
-
szal a fényt ne a doboz fölé, hanem a dobozon belül a cucc fölé rakd -
mosmééé, töxar lett a második
rakd bele egy dobozba, dobjál fölé egy fényt, és kapcsolt meg az indirect illuminationt és láss csodát -
Most tegyek be egy nagy képet?
(Amúgy rosszul esett ez FREAK... )
:) -
Aziz! Light!
:D -
jó nagy pofon volt!
:D -
egyre rosszabb :D
az a baj, hogy túl kicsi a kép, ez alapján nekem semmi nem jut eszembe a GI-on kívül..... -
A fényen kívül még mit javítsak? -
frank3d #1809 állíts egy kicsit a fényerőn -
Talán egy kicsit sötét lett nem? -
Hát egy kis pofozgatás után így néz ki:
-
Értem ki is próbálom... -
frank3d #1805 igazából nem lenne rossz, csak szerintem a fényviszonyokon kellene változtatni!
bár nem akarok nagyon okoskodni, mert azért én sem vágom annyira a dolgot -
frank3d #1804 igen irányított fények kellenek, mert ha omni-t használsz, az ugye mindent bevilágít -
Brazil 1.0