63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Klon
    Köszönöm !

• PhantomW
    http://www.onnovanbraam.com/index.php?main=home&group=update itt van honda civic blueprint
  • PhantomW
    Galy flesh a kocsi
  • youth #2651
    K**va jó!!!!
    Minden elismerésem!!! Mivel és hogy csináltad? :)
    Bye
  • Galy
    Rég volt kép:

• Galy

Nézz körül itt:

http://online.retro-style.ru/forum/forum.php?board=3

(valamiért nem tudom linké varázsolni)
  • Klon
    tudna mondani valaki egy olyan helyet, ahonnan honda civic terveket(adatokat, méreteket) lehet leszedni???
  • fle go
    Youth: fogalmam nincs még mit csinálok a 2 hét alatt de ki fog sülni valami az tuti :))
  • FRenkie
    Les: bármikor segítek ha tudok.

evribády: Elutazok 4 napra...addigis legyetek jók és Mexezzetek sokat(youth meg rhinózzon),miután ittvagyok belevághatunk a trabant kiállításba.Azt még mindig nemtudom ki akar trabit csinálni?
    na akkor pá mindenki
  • FRenkie
    ezt még igy sosem próbáltam ,hanem csak egy kockából ... pl. egy eltorzított kockát alakítottam át.Az "A" betűdnek mesh objektumnak kell lennie és ugynaannyi vertexből álljon mint a kocka amiből átalakul.
  • Barpi
    Valoban elirtam, szal GMC!
  • FRenkie
    mail ment
  • FRenkie
    Youth: a suurlandon nincs GMG(nem GMC?) blueprint...szerintem
    fle go:welcome
    Sawo: freemail suxx...megy a chellóra...
  • youth #2633
    Végre itt!!! :)
    Örülök hogy már jól vagy! Mit készítessz ezalatt a 2 hét alatt? :)

Frenkie: Miaz hogy nincs ott? :)
    Bye
  • fle go
    Üdvözlet mindenkinek! Látom nem fecséreltétek el a drága időtöket, hanem rendesen dolgoztatok:) Nekem eddig sajnos nem volt lehetőségem, de meggyógyultam és van még 2 hét pihenő idöm amit igyekszem majd hasznosan eltölteni 3D-vel!:))
    Jó munkát mindenkinek!
    Fle-go
  • SaWo
    LionTR, lécci ide küldd majd a fényképet(bármilyen nagy felbontású kép, vagy háttér jöheet ...)
    Frenkie: Sajna nem kaptam semmilyen hdri cuccot :( Sztem a freemail a xar. Küldjétek már inkább erre a címre: [email protected]
  • FRenkie
    ugyan ez jár nekem is a fejemben, nekem a HOnda Type-R túl nehéz lenne,vagyis nem túl nehéz,csak szerintem nem hasonlítana rá annyira amennyire elvárnám magamtól.majd később.addigis...mindenki készüljön a trabi contestre!!
    Kit érdekelne ez a dolog?mármint a trabi contest?
    (trabi contest - bejön ez a szó,thx FREAK! :)
  • FRenkie
    héj!tényleg,de mire megjöttem elhúztál...na mind1
    a keresett gomb ugyan ott van csak [set key] illetve [auto key] a neve,valamikre rákattintasz és a Kulcs gombbal csinálsz kulcskockát.a két key között van különbség,de azt most nemtudom elmagyarázni de könnyen kipróbálhgatod egy gömbbel mondjuk ,uganugy animálod meg ,csak egyszer set-tel eccer meg auto-val.
  • FRenkie
    Ott nincs
  • youth #2624
    Szia!
    Ha még valaki kérné itt van trabi blueprint: :))
    http://www.pyro-man.de/pictures/trabi-zeichnung.gif

Nézd meg ezt, hátha találsz:
    http://www.suurland.com/blueprints_archive.php
  • Barpi
    A Trabant Blueprintet nekem is kuldjetek el Please!
  • Barpi
    Sziasztok! Amerikai autokrol kellene nekem blueprint. GMG-t peldaul sehol sem talaltam, pedig szerintem nagyon dogos autokat csinalnak. Ha valaki tud, az segitsen Please!
    Kosz.
  • FRenkie
    ez király ötlet...mindenmi megcsinálja a saját trabiját ,aztán egymásmellétesszük és valaki lerendereli...csak én elutazok 4 napra,de jövőhéten elkezdhetnénk!!
  • FRenkie
    eltaláltad: csak úgy...mostmár biztosan alszom hogy van egy trabi blúprintem is a tarsolyomban :))
  • youth #2619
    Elküldve :))
  • Quasar
    PLz nekem is kuldjatek ela trbi blueprintet?
  • youth #2617
    Elkezdtem a TRABIT!!!! Éljen!!! :))
    De most jöhet a kövezés: rhinoval kezdtem el.. :))) most ezt tanulgatom...
    És ti elkezdtétek már? vagy csak úgy jó ha van egy trabiplueprint? :DD
    Bye
  • FREAK
    csinálunk trabi contestet? :D
  • youth #2615
    Elküldtem mintkeőtöknek az e-mailjára... :)
  • Nyiri
    nekem is pliz
  • FRenkie
    azt majd átpasszolod nekem is?
  • youth #2612
    Már megoldódott a trabi tervrajz... Riken segített...
    Bye
  • youth #2611
    Sziasztok!!!
    Hát én annyi tudnék ehhez hozzászólni, hogy mossta z én vinyóm is haldoklik :( a fontos dolgokat kimentem és megpróbálom visszavinni... :))

Nincs valakinek TRABI tervrajza? Fontos lenne!!!
    Előre is köszi
  • FRenkie
    nekem múltkor egy 7 gigás winyóból 4 gigás lett :) nemtudom hogy ... aztán beszart... itt figyelnek a mágnesek belőle
  • Nyiri
    A vinyom ugy szallt el hogy az NTFS fajlrendszerbol hirtelen csak egy HPFS (fingom sincs mi az) lett
    Azota megy rendesen, de mar sejtem mitol lehetett
  • FREAK
    frenkie írt....
  • Aldaryn
    Hali!Mindenkinek. Egy darabig nem leszek...Tőlem független körülmények miatt. Sorry.
    A HDRI-s anyagot, majd valamikor feltöltöm, nem tudom még, hogy hogyan tudom majd megoldani... De a héten remélem lesz rá alkalmam. Ha más nem, majd pénteken, a suliban. De legkésőbb akkor.
    Nyiri: Hogyan szállt el a vinyód? Nem lehet valami külsős eljárással megoldani?
    Arra gondolok, hogy nem próbálkoztál-e valami backup, vagy visszenyerő progival, ami pl. FAT hiányában is képes látni a fájlokat...
    De ha "fizikailag" halt meg, akkor nem szóltam...
    Részvétem...
  • FRenkie
    Értem!!!na hát nemtudom hogy azt meglehet e ccsinálni.
    egyet tudok ajánlani: jelöld ki a "félnő" oldalának összes poligonját ,majd extrudáld 1-gyel aztán meg minusz eggyel.igy talán jó lesz.de ez szerintme fleesleges,e nélkül is összelehet illeszteni a 2 félnőt
  • FRenkie
    mail ment
  • FRenkie
    bazzeg de nagyon nem értelek! pedig ugy segintenék,esteleg küldj egy képet és mutasd meg azon

Sawo:a renderelők mega többi sem túl nagy ,pár megások,mennek ...

Nyiri: már irtam hogy segitek,te is ird le az íméldet,küldök pár cuccot