63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Köszönöm !

-
http://www.onnovanbraam.com/index.php?main=home&group=update itt van honda civic blueprint -
Galy flesh a kocsi -
K**va jó!!!!
Minden elismerésem!!! Mivel és hogy csináltad? :)
Bye -
Rég volt kép:

-
Nézz körül itt:
http://online.retro-style.ru/forum/forum.php?board=3
(valamiért nem tudom linké varázsolni)
-
tudna mondani valaki egy olyan helyet, ahonnan honda civic terveket(adatokat, méreteket) lehet leszedni??? -
Youth: fogalmam nincs még mit csinálok a 2 hét alatt de ki fog sülni valami az tuti :)) -
Les: bármikor segítek ha tudok.
evribády: Elutazok 4 napra...addigis legyetek jók és Mexezzetek sokat(youth meg rhinózzon),miután ittvagyok belevághatunk a trabant kiállításba.Azt még mindig nemtudom ki akar trabit csinálni?
na akkor pá mindenki
-
ezt még igy sosem próbáltam ,hanem csak egy kockából ... pl. egy eltorzított kockát alakítottam át.Az "A" betűdnek mesh objektumnak kell lennie és ugynaannyi vertexből álljon mint a kocka amiből átalakul. -
Valoban elirtam, szal GMC! -
mail ment
-
Youth: a suurlandon nincs GMG(nem GMC?) blueprint...szerintem
fle go:welcome
Sawo: freemail suxx...megy a chellóra... -
Végre itt!!! :)
Örülök hogy már jól vagy! Mit készítessz ezalatt a 2 hét alatt? :)
Frenkie: Miaz hogy nincs ott? :)
Bye -
Üdvözlet mindenkinek! Látom nem fecséreltétek el a drága időtöket, hanem rendesen dolgoztatok:) Nekem eddig sajnos nem volt lehetőségem, de meggyógyultam és van még 2 hét pihenő idöm amit igyekszem majd hasznosan eltölteni 3D-vel!:))
Jó munkát mindenkinek!
Fle-go -
LionTR, lécci ide küldd majd a fényképet(bármilyen nagy felbontású kép, vagy háttér jöheet ...)
Frenkie: Sajna nem kaptam semmilyen hdri cuccot :( Sztem a freemail a xar. Küldjétek már inkább erre a címre: [email protected] -
ugyan ez jár nekem is a fejemben, nekem a HOnda Type-R túl nehéz lenne,vagyis nem túl nehéz,csak szerintem nem hasonlítana rá annyira amennyire elvárnám magamtól.majd később.addigis...mindenki készüljön a trabi contestre!!
Kit érdekelne ez a dolog?mármint a trabi contest?
(trabi contest - bejön ez a szó,thx FREAK! :)
-
héj!tényleg,de mire megjöttem elhúztál...na mind1
a keresett gomb ugyan ott van csak [set key] illetve [auto key] a neve,valamikre rákattintasz és a Kulcs gombbal csinálsz kulcskockát.a két key között van különbség,de azt most nemtudom elmagyarázni de könnyen kipróbálhgatod egy gömbbel mondjuk ,uganugy animálod meg ,csak egyszer set-tel eccer meg auto-val. -
Ott nincs
-
Szia!
Ha még valaki kérné itt van trabi blueprint: :))
http://www.pyro-man.de/pictures/trabi-zeichnung.gif
Nézd meg ezt, hátha találsz:
http://www.suurland.com/blueprints_archive.php -
A Trabant Blueprintet nekem is kuldjetek el Please!
-
Sziasztok! Amerikai autokrol kellene nekem blueprint. GMG-t peldaul sehol sem talaltam, pedig szerintem nagyon dogos autokat csinalnak. Ha valaki tud, az segitsen Please!
Kosz. -
ez király ötlet...mindenmi megcsinálja a saját trabiját ,aztán egymásmellétesszük és valaki lerendereli...csak én elutazok 4 napra,de jövőhéten elkezdhetnénk!! -
eltaláltad: csak úgy...mostmár biztosan alszom hogy van egy trabi blúprintem is a tarsolyomban :))
-
Elküldve :)) -
Quasar #2618 PLz nekem is kuldjatek ela trbi blueprintet? -
Elkezdtem a TRABIT!!!! Éljen!!! :))
De most jöhet a kövezés: rhinoval kezdtem el.. :))) most ezt tanulgatom...
És ti elkezdtétek már? vagy csak úgy jó ha van egy trabiplueprint? :DD
Bye -
csinálunk trabi contestet? :D -
Elküldtem mintkeőtöknek az e-mailjára... :) -
Nyiri #2614 nekem is pliz -
azt majd átpasszolod nekem is? -
Már megoldódott a trabi tervrajz... Riken segített...
Bye -
Sziasztok!!!
Hát én annyi tudnék ehhez hozzászólni, hogy mossta z én vinyóm is haldoklik :( a fontos dolgokat kimentem és megpróbálom visszavinni... :))
Nincs valakinek TRABI tervrajza? Fontos lenne!!!
Előre is köszi -
nekem múltkor egy 7 gigás winyóból 4 gigás lett :) nemtudom hogy ... aztán beszart... itt figyelnek a mágnesek belőle
-
Nyiri #2609 A vinyom ugy szallt el hogy az NTFS fajlrendszerbol hirtelen csak egy HPFS (fingom sincs mi az) lett
Azota megy rendesen, de mar sejtem mitol lehetett -
frenkie írt.... -
Hali!Mindenkinek. Egy darabig nem leszek...Tőlem független körülmények miatt. Sorry.
A HDRI-s anyagot, majd valamikor feltöltöm, nem tudom még, hogy hogyan tudom majd megoldani... De a héten remélem lesz rá alkalmam. Ha más nem, majd pénteken, a suliban. De legkésőbb akkor.
Nyiri: Hogyan szállt el a vinyód? Nem lehet valami külsős eljárással megoldani?
Arra gondolok, hogy nem próbálkoztál-e valami backup, vagy visszenyerő progival, ami pl. FAT hiányában is képes látni a fájlokat...
De ha "fizikailag" halt meg, akkor nem szóltam...
Részvétem... -
Értem!!!na hát nemtudom hogy azt meglehet e ccsinálni.
egyet tudok ajánlani: jelöld ki a "félnő" oldalának összes poligonját ,majd extrudáld 1-gyel aztán meg minusz eggyel.igy talán jó lesz.de ez szerintme fleesleges,e nélkül is összelehet illeszteni a 2 félnőt -
mail ment -
bazzeg de nagyon nem értelek!
pedig ugy segintenék,esteleg küldj egy képet és mutasd meg azon
Sawo:a renderelők mega többi sem túl nagy ,pár megások,mennek ...
Nyiri: már irtam hogy segitek,te is ird le az íméldet,küldök pár cuccot