63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• youth #3270
    Szia!
    Itt vagyok de most mit írjak? érted?!?!
    Na menj a MODIFY-táblára és ott lesz olyan hogy LINE mivel most evvel dolgozol... vanb olyan almenüje hogy rendering gondolom ott pipáltad be hogy renderable így látható a renderelésen... Van olyan almenüje alatta hogy INTERPOLATION na vagy a STEPS-et veszed fel vagy beállítod adaptivera...
    Remélem segítettem...
  • Ron Ragm
    utánaérdeklődtem és pont nem jó idő...
  • Ron Ragm
    k mer Pesten vagyok:)
  • Ron Ragm
    megvan, ott rontottam el h az opacityt lejjebb vettem
  • FRenkie
    Youth!!!Aldaryn!!!Sawo!!!és mindenki más válaszoljon mán valaki...ha egy vonalat láthatóvá teszek hogy lehet növelni a segmenseit?(hogy simább legyen)????
  • Gladiator
    má mind1. kazaaval elkezdtem leszedni. 2 nap és lent van:-))

Ron: Gyöngyösi vagyok. ha közelben laksz, dobj egy telszámot a [email protected] -ra. ha pesti vagy az még talán belefér. lehet felmegyek most hétvégén.
  • Ron Ragm
    te hülye vagy
  • Ron Ragm
    hol laksz? Ha közelben nekem megvan az R3 ha kell kiírom CD-re azt personalban odaadom két üres CD-ért...
  • Gladiator
    nem értmem hogy kell használni:-))) hogy kell rákeresni a Studio maxra? ha searchöt nyomok, akor csak pittyet, hogy mi baja van.
  • Gladiator
    ja, kössz
  • Gladiator
    a DC++ hogy működik és mijaz egyáltalán?
  • FRenkie

ha nem láccana a kép: http://frenkie.uw.hu/galeria/flego.jpg

Kérdés: ha egy vonalat láthatóvá teszek hogy lehet növelni a segmenseit?(hogy simább legyen)
  • Quasar
    DC++ -ról próbáld letölteni. Én is onnan szedtem. A kapcsolatodtól függ milyen gyorsan jön le. Ha valaki olyanról töltessz le akinek jó kapcsolata van. Próbálj olyanról akinek LAN1 vagy LAN3-as kapcsolata van, de lehet hogy most így nyáron nincsennek sokan. De onnan elég gyorsan lejön. Nekem 2 óra hossza volt.
  • Quasar
    szerintem spline-network a baro, de a többit még nem próbáltam :)
  • fle go
    nem latszik a focilabdam amit Frenkie belinkelt
  • Ron Ragm
    ja és pont a legpoénabb dolog, a rendszám nem látszik:)
  • Ron Ragm
    Gleadiátor: Tudom, próbáltam is megoldani hogy legalább kicsit látszódjon, az oldalsón látszik is hogy tükröződik a karosszéria (talán túl erősen...) viszont a szélvédőt sehogyse sikerült +csinálni...
  • Gladiator
    na. youth! te sem tudsz semmit, ahonnan lekaphatnám? neked honnan van meg? nektek honnan van meg?

Ron Ragm: Nagyon laza, de mitha a trabinak nem lenne ablaka. Nem kötöszködni akarok, mert é még ilyet se tok, csak szóltam, hogy olyan mintha...
  • Ron Ragm
    pedig nekem a patch az 1ik kedvenc modellezési technikám:)
  • youth #3246
    Nagyon tetszik a lápma ahogy az aszfaltra "vetül"!! Kezdésnek nem is rossz! Csak így tovább!!!
  • youth #3245
    Ja és itt a
    http://www.3dbuzz.com/
    -on van ilyen, hogy ha az USA-ban élnénk kiküldenék a 4 cd-t póstaköltség ellenében ! csak lenne sok ilyen a világon!! remélem megélem hogy lesz... :) Ja múltkor belinkeltem egy 4 szemet és "környékét" na írtam aki csinálta és megkérdeztem a bőrt hogy csinálta ő erre ezt a linket adta hogy ez alapján meg lehet csinálni! és tényleg nagyon király!!! a link:

http://www.cg-art.i12.com/text.htm

ja és aki írta a linket Peter Syomka ukrán származású de nagyon tehetséges!!!!
    Bye
  • Ron Ragm
    Véleményeket szívesen várok:
  • youth #3243
    Szia!
    Képet vagy háttérnek raksz mögé: rendering>environment> és ott egy képet válassz bitmap>és amelyiket akarod azt keresd ki
    vagy pedig lerendereled simán csak a modellt elmented .tif-ként és bepipálod az ALPHA csatornát.. ezután photoshopba kompozitálhatsz mögé egy hátteret...

Autót különböző technikákkal modellezhetsz:
    -NURBS (itt a Rhino progi sokat ér...)
    -PATCH (szerintem elég nehéz ezzel ne törődj.. van jobb is :))
    -POLY (sokak kedvence! egy kockát csinálsz átkonvertálod polyba és addig faragod amíg egy kocsi nem lesz...)
    -SPLINE-NETWORK (vanalakból alakítassz ki 3 vagy 4 szögeket majd ebből generál neked felszínt amit célszerű aztán ismét polyba tenni hogy szerkezthesd amit kell még rajta vagy simítást teszel rá...)
    Durván ennyi jutott eszembe, boccs ha valamit kihagytam! Válassz ki egy technikát és megpróbálom elmondani a kezdő képéseket!
    Remélem segítettem!
    Bye
  • youth #3242
    Sziasztok!
    Gladiator: szerintem itt nem nagyon fog neked warezes cuccokat mondani, nem szokás ezen a topicon...

de FREE tutoriallal szolgálhatok, több mint12 óra anyag ebből szerintem az egész max megtanulható.. a főbb részeket nagyon alaposan angolul elmagyarázzák a link:

http://www.3dbuzz.com/

ajánlom mindenkinek!!!! csak egy regisztráció szükséges...
  • Gladiator
    bocs, hogy ennyit szenvedek, de most nagyon kedvet kaptam a progihoz
  • Gladiator
    hát, kurva laasú az oldal amit mondtál. a gatrightal már sikerül töltenem, de 0 és 2 között tölt. vmi más?
  • Gladiator
    banyek! kifagy a flashget, amikor le akarom tölteni. pf...
  • Gladiator
    ehh, 538 mega. ez sokáig fog tartani...
  • Gladiator
    kösz
  • cskapi
    látogass el ide:

http://www.gregharper.com/download/graphics/graphics.html
  • Gladiator
    most találtam egyet, csak azt nem tom hanyas verzió. remélem nem a kettes.
  • Gladiator
    de, esetleg, ha vmelyikőtök is segítene, megköszönném...
  • Gladiator
    én most próblom letölteni a progit, de sehol sem találom.
  • youth #3231
    Nem! csak nagyon meglepődtem :)) neked nincsenek képeid?
  • Gladiator
    baj, hogy feltettem?
  • Gladiator
    télleg. de nagyon király
  • youth #3228
    Hééé TEEE!!! Ez az én képem!!!!!!!!
  • FRenkie
    Mindenkinek jogtisztán van meg. ()
  • Gladiator
    nem én csináltam, de nagyon laza:

• Gladiator
    le lehet tölteni, vagy itt mindenkinek jogtisztán van meg?