63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nemtudjátok hogy edit polyban vagy meshben lehet e külön polygonokat smootholni?tehát nem az egész ojjektumot hanem csak egy részét!
köszi -
nekem teccik a kocsi, de mér low poly? zúznál rá egy 2es meshsmootot minyán pofásabb lenne -
Quasar #3522 A kocsim low-polyban, de lámpámmal nem tudok még mit csinálni, de majd szép lassan. Nem tudom hogy elkészül e a parkolós projectre, majd meglátjuk. Várom az építő kritikákat s tanácsokat.
http://free.x3.hu/quasar/lowpolyporsche01.jpg -
Nekem is ez volt a boeingel... lehet hogy a textúra tesz be.. próbáld úgy elindítani hogy nem megnyitod a maxot és utána a féjlt hanem megkresed a .max-os fájlt és úgy indítod.. így el kell hogy induljon...
Amúgy nekem napi 10 max fagyás az átlagos... már megszoktam de valamit kéne tenni... -
HEEEEEEEEEEEEELP!!
Mi a tököm az az Aplication Error?????????
Ezt írja ki a max, ha betöltöm a kocsikám modelljét. Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy kezd7em előrről??? -
Nwem tusdom, jó dolog-e, hogy beteszitek ide idő előtt a képet. Bár végülis én nem a nyerés miatt nevezek ..., de akkor is sztem, majd várhjuk ki a végét .... -
Quasar #3518 Counter-Strike RULEZ!!
-
pl. PhotoShop -
mures27 #3516 hali bocs de mivel lehet ilyen logot csinálni! -
Majdnem
Colt M4A1 (vagy inkább az alapján csináltam:) ) -
mostmár látom!! m16? -
Ron Ragm: nem látom aképed, linket küdgy léci
Youth: a többi "műhelytitok" :) -
mit a kidolgozás részletességén is látszik nem ezen lesz a hangsúly :) -
-
http://free.x3.hu/studiomaxx3d/verseny.htm
Erről a téma FEGYVER(ek), szóval látoghass el és nézd meg a kiírást... sajnos én még el se keztem a "művet" mivel elősször megrajzoltam a szerszámíjat és most scanneli haverom és még nem küldte a képet... :(
Nagyon baba Frenkie!! Mi lesz még hozzá? gránátos? :)) -
Nyiri #3508 milyen versenyrol van itt szo? -
szép
na én is berakok képet részletelemről:) -
lehet használni textúrákat is és háttérképeket is szerintem, de en az legyen a középpontban -
Na nagy a pangás...
itt van a fresenyre készülő WIP egyik eleme:

-
vannak jó mimika animációk a www.3dcafe.com-on , meg a max-ban is van pár példafile ...
Morpher módosítóval lehet csinálni, én a textúrához nem nyúlnék amúgy ... -
Bocs ezt a linket nem ide, hanem a böngészőm tetejébe akartam bemásolni, bocsesz :P -
http://free.x3.hu/youth3d/angelina/03.jpg -
Youth: egesz jo lesz ez a szem(ek), csak annyit fuznek hozza, hogy felulre sokkal tobb (surubb, hosszabb) szempilla kene.
Egy kerdes a versenyrol: altalam fenykepezett kepet be lehet tenni hatternek (felhok) vagy mindent modellezni kell? -
Arcmimikához nincs valakinek ötlete?
Ja és egy nagyon fontos: :) A fejet lemásolom a vertexeket átigazgatom, feltextúrázom... utána viisszateszem az eredeti alakba és a textúrát is ráteszem de úgy ahogy az igazítotton van. Lehetséges ez? És hogyan? (A morpherrel lehet megcsinálni állítólag...) -
Sorry
http://free.x3.hu/youth3d/angelina/03.jpg -
mondanék egy 3 jegyű számot... -
Sziasztok!
Bocsi hogy bekavartam! Gondolom bármennyi játékos mehet... Tényleg bocsi csak félreértettem...
Ismét csak a szemet kérdezném:
MI a hiba? Még mindig nem az igazi vagy csak én érzem így? :))

Mit csináljak máshogy?
Előre is köszi! -
biztos hogy nem csak 10 képet bírálnak el! -
Jouth: Csak megnyugtatásképp, az előző versenyre is egy csomót kellett várni a beadás után, hogy elbírálják, szóval ne aggódj, hogy elkésel ... -
Ja lehet mert már más is azt mondt hogy én értettem félre... Jó bocsi a kavarásért nem írtam semmit... -
sztem te értetted félre -
Szerintem ezzel a versennyel az a baj hogy ha bejön 10 kép akkor lepontozzák nics az hogy határidő előtt 12 kép jöhet be amikor beér a 10. lezárják a versenyt... úgyhogy elkéne kezdenem csinálni mert nehogy csak 11. legyek... ez életem első versenye nem akarom elszúrni :))
Vagy nem így van? én ezt szűrtem le a kiírásból... -
tudom de semmi... én így éreztem teljesnek a képet -
Jaj, de tudod nem úgy van az. Pihentetni kell a dolgokat kicsit, csinálj pár napig valami mást. Aztán térj vissza megint a projectre. Csak tegnap este rám is rám jött a türelmetlenség, :P de nem szabad, rossz tanácsadó :) -
Sztem küldd be... Én is mondtam hogy "még van egy hónap dolgozom rajta" de aztán elegem lett hogy egy hete hozzá sem nyúlok (mert nincs 5letem mit lehetne javítani rajta) és beküldtem:) -
Az a baj ezzel a fegyveres képpel, hogy én már kész vagyok, és szerintem jó is lett a kép, de még van egy hónap ... Most vagy elkezdem csinosítgatni, vagy nem, de már szívesen csinám tovább a kocsikámat ... :P -
majd jól előre meg kéne csinálni nehogy valaki beleirjon a 4000. nél... -
Még majdnem egy egész hónap van rá... -
A parkoló kész lesz 4000-re, 5000-re meg már a kocsik is bene fognak állni :) -
Nyiri #3484 Ha parkolot akarjatok 4000.-nek akkor lassitsatok a dumalassal :)