63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    akkor te meg nem kaptal "KRITIKAT" :)))
  • Orange
    Lehet, hogy az a baj, hogy egy nem látszó edge rossz irányba van fordítva. Ha editmesh-t használsz, akkor ott van egy turn gomb azzal próbálkozz. De én nem javasolnám, hogy olyan poligont használj, ami több mint 4 vertex-ből áll.
  • PhantomW
    nem tudom milyen módszerel csinálod a kocsit azt nem mondtad, de ha spline-al rajzolod meg a drótvázat és surface teszel rá , akkor az ablaknál az a hiba hogy a két vonal közti szög túl kicsi
    surfave ben ha steps-et 2 re állitod ás utána adsz rá edit poly-ba vagy meshsmoothba 2-3 iterationst akkor valameik esetben kijvítja
    ha nem akkkor surface ben thresholdal is lehet trüközni
  • RelakS
    A baloldali A oszolp, és a bal első sárvédő találkozásánál lévő részre gondolsz?
  • aniko
    Sziasztok!
    Most kezdtem el kidolgozni a diplomamunkámat, ami egy animációs reklámfilm lesz a VolvoXC90 -es autóról. Az autó modelljét 3DS Max-al próbálom elkészíteni. Nem rég kezdtem el használni a programot, szóval még kezdő vagyok benne :) Tudnátok tanácsot adni abban, hogy mit rontottam el?
    Képek itt találhatók róla:
    http://members.chello.hu/belim.aniko/volvo.html
    Az első ajtó ablakának sarkánál van két bemélyedés, amit sehogy sem tudok eltűntetni :(
    Szeretem a kritikákat, mert abból lehet tanulni :)
    Segítségeteket előre is köszönöm:
    Anikó
  • nenad
    Ajjaj, ez nagyon jonak latszik, letoltom a demot es attanulmanyozom.
  • cskapi
    próbáltad a humanIK-t ?

http://www.kaydara.com/products/humanik/index.php?filename=tutorials
  • LionTR
    En is egesz jol haladok mar csak texeles van meg 1 kis utomunka.
  • PhantomW
    belselyét nem tudom hogy csinálok e legfeljebb később
  • FRenkie
    na én meg pár napra elmegyek, szóval jó alkotást mindenkienk,és jó nyarat!
  • FRenkie
    klassz lesz a kocsi de van ebben kamera?azzal kéne rednerelni,ha meg van akkor boostolj rajta egy kicsit hogy ami távolabb van az kisebb is legyen!további jó muznkáét vele
  • FRenkie
    szép a mell, szép a kocsi
  • FRenkie
    én készen vagyok!
  • FRenkie
    gf fx 5200
  • SaWo
    De mért nem linkelte be? :O
    Toyota Camry
  • SaWo
    Belseje lesz a kicsi kocsinak? Csak azért kérdem, emrt szeretnélek biztatni rá. Tök egyszerű megcsinálni, pár egyszerű box-extrude-meshsmooth az egész, enm kell nagfyon részletesre, mert a szélvédő úgyis csillogni fog a sky light-tól, és mégia nagyon feldobja a látványt. Nos a kocsikámmal én már elég rég foglalkoztam, lehet, hogy már mutattam is a képet, de azért itt van mégegyszer :P

• cypher
    Hagyjuk...
    Szerintem is.
  • LionTR
    Attol fugg milyen kartyad van, mert igenis kell a MAXhoz videokartya. Viewportban ugyanis real-timeban kell mozgatni/megjeleniteni a dolgokat, akar egy jatekban, es a GF2MX-em mar elegge gyengecske, pl a CRX is akad rajt... Rengeteget szivok amiatt, hogy elorehaladottabb allapotban csak ugy tudok dolgozni, hogy a scene nagy resze el van hideolva. Egyebkent neztem arakat tegnap, es feljebb lettek menve!
    Versenykeppel hogy alltok?
    PhontamW: szep a Ferrari, elso autonak foleg!
  • youth #3598
    Haggyuk...
  • Nyiri
    Softfx: 3dmax-ra minek kartya? Nekem 9700 Pro atim van es nem nagyon hasznalja ki. Amugy szerintem gyujtogess meg egy picit es vegyel egy dx9 kartyat
  • PhantomW
    gef 4 5200
    de én inkább atit vennék
  • cypher
    Figy:
    Én nem tanár vagyok, hogy képeket mutogassak,csak infóztam egyet.
    Akit érdekel, leszedi, megnézi...
    Mi olyan bonyolult ezen???!?
  • SoftFX
    Hi, egy kis OFFTOPIC, de a témához kapcsolom :)
    Melyik belépő-szintű kártyát vegyem meg a 3D MAX-hoz???

VGA INNOVISION GF FX5200 128MB DDR +TVOUT 20642
    VGA INNOVISION GF4 MX440 128MB DDR +TVOUT 14700
    VGA INNOVISION GF3 TI200 128MB DDR +TVOUT 19341
  • youth #3593
    Nem fogom letölteni, hanem mutass róla képet ha annyira megy
  • cypher
    3dsmax.de
  • youth #3591
    Nagyon jó! De fiygelj oda minden kis dologra és akkor meg tudod csinálni élethűre, a modellen nem fog múlni...
    Mégegyszer: Gratula!!
  • youth #3590
    Én csak poén max 6-ról hallottam, de ha van tényleg akkor had lássak róla egy képet!!!
  • PhantomW
    csinálom az első autómat ami egy ferrari f40 még nincs teljesen kész, hiányzik a visszapillantó meg az első lámpa, de azért berakok egy képet

ha nem menne it a link: http://free.x3.hu/phantomw/f40.jpg
  • cypher
    Nem, ez a 3dsmax.de oldalán lévő "móka" érdekes módon működik.
    Hogy is van ez??
    Egyébként a serialt elküldik hozzá mélben.
    Gratula 3d-szakértők!
  • fle go
    Udv mindenkit!
    Lehet hülye kérdés, max létezik Macintosh platformra is?
  • youth #3586
    Nos a Design21 honlapján pár KB-os "max 6 beta" letölthető volt az egész csak egy poén olyan mintha indulna a max és akkor kér egy serialt... ennyi... :))

Nenad: OK
  • cypher
    Azt Énsem, viszont tényleg Max6 tesztverzió.
    A mosolyt nem nagyon értem...
  • youth #3581
    De nagyon vicces, eldobom magam :/
    nem tudom kinek az ötlete volt... :D
  • FRenkie
    egyébként mi a külünbség a direkt az indirekt és a globális illumination között?
  • FRenkie
    énemg a kocsikat nézem hogy meik részét hogyan csinálnám meg :)
  • cypher
    3DSMax6 Publikus beta-t senki sem nézte???
  • Quasar
    Én a kocsikkkal vagyok így az utcán, szinte a spline networkot látom szembejönni.
  • LionTR
    SaWo: nem vagy egyedul, szerintem mindegyikunk eszrevett mar hasonlo elvaltozasokat magan. Az elobb pl kimentem inni a konyhaba, ahol tok sotet volt, csak az ezereves radio bazieros ledjei vilagitottak meg a teret, es elcsodalkoztam rajta: "jé, indirect ilumination!"
    :))
  • FRenkie
    jók ezek a kis tanulmányok
    particle system,gravitáció...
  • Jóska Kapitány
    Ezek az Animatrix szereplői akikugye mint tudot eléggé a Final Fantasy-ra hajaznak. Ott pedig voltak referenciák (pl.: Ben Afflek)Itt is a felső sor jobb oldala "Ben"-ből lett csinálva.
    Tökéletes, csodálatos modellek, hihetetlen, hogy ember ilyet tud készíteni. Már ha ember, mert szerintem fanatikus állatnak kell lennie.