63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #3627 akkor te meg nem kaptal "KRITIKAT" :)))
-
Orange #3626 Lehet, hogy az a baj, hogy egy nem látszó edge rossz irányba van fordítva. Ha editmesh-t használsz, akkor ott van egy turn gomb azzal próbálkozz. De én nem javasolnám, hogy olyan poligont használj, ami több mint 4 vertex-ből áll. -
nem tudom milyen módszerel csinálod a kocsit azt nem mondtad, de ha spline-al rajzolod meg a drótvázat és surface teszel rá , akkor az ablaknál az a hiba hogy a két vonal közti szög túl kicsi
surfave ben ha steps-et 2 re állitod ás utána adsz rá edit poly-ba vagy meshsmoothba 2-3 iterationst akkor valameik esetben kijvítja
ha nem akkkor surface ben thresholdal is lehet trüközni -
A baloldali A oszolp, és a bal első sárvédő találkozásánál lévő részre gondolsz? -
aniko #3623 Sziasztok!
Most kezdtem el kidolgozni a diplomamunkámat, ami egy animációs reklámfilm lesz a VolvoXC90 -es autóról. Az autó modelljét 3DS Max-al próbálom elkészíteni. Nem rég kezdtem el használni a programot, szóval még kezdő vagyok benne :) Tudnátok tanácsot adni abban, hogy mit rontottam el?
Képek itt találhatók róla:
http://members.chello.hu/belim.aniko/volvo.html
Az első ajtó ablakának sarkánál van két bemélyedés, amit sehogy sem tudok eltűntetni :(
Szeretem a kritikákat, mert abból lehet tanulni :)
Segítségeteket előre is köszönöm:
Anikó -
nenad #3622 Ajjaj, ez nagyon jonak latszik, letoltom a demot es attanulmanyozom. -
cskapi #3620 próbáltad a humanIK-t ?
http://www.kaydara.com/products/humanik/index.php?filename=tutorials -
En is egesz jol haladok mar csak texeles van meg 1 kis utomunka. -
belselyét nem tudom hogy csinálok e legfeljebb később -
na én meg pár napra elmegyek, szóval jó alkotást mindenkienk,és jó nyarat! 

-
klassz lesz a kocsi de van ebben kamera?azzal kéne rednerelni,ha meg van akkor boostolj rajta egy kicsit hogy ami távolabb van az kisebb is legyen!további jó muznkáét vele -
szép a mell, szép a kocsi
-
én készen vagyok! -
gf fx 5200 -
De mért nem linkelte be? :O
Toyota Camry -
Belseje lesz a kicsi kocsinak? Csak azért kérdem, emrt szeretnélek biztatni rá. Tök egyszerű megcsinálni, pár egyszerű box-extrude-meshsmooth az egész, enm kell nagfyon részletesre, mert a szélvédő úgyis csillogni fog a sky light-tól, és mégia nagyon feldobja a látványt. Nos a kocsikámmal én már elég rég foglalkoztam, lehet, hogy már mutattam is a képet, de azért itt van mégegyszer :P
-
Hagyjuk...
Szerintem is.
-
Attol fugg milyen kartyad van, mert igenis kell a MAXhoz videokartya. Viewportban ugyanis real-timeban kell mozgatni/megjeleniteni a dolgokat, akar egy jatekban, es a GF2MX-em mar elegge gyengecske, pl a CRX is akad rajt... Rengeteget szivok amiatt, hogy elorehaladottabb allapotban csak ugy tudok dolgozni, hogy a scene nagy resze el van hideolva. Egyebkent neztem arakat tegnap, es feljebb lettek menve!
Versenykeppel hogy alltok?
PhontamW: szep a Ferrari, elso autonak foleg! -
Haggyuk... -
Nyiri #3597 Softfx: 3dmax-ra minek kartya? Nekem 9700 Pro atim van es nem nagyon hasznalja ki. Amugy szerintem gyujtogess meg egy picit es vegyel egy dx9 kartyat
-
gef 4 5200
de én inkább atit vennék -
Figy:
Én nem tanár vagyok, hogy képeket mutogassak,csak infóztam egyet.
Akit érdekel, leszedi, megnézi...
Mi olyan bonyolult ezen???!? -
Hi, egy kis OFFTOPIC, de a témához kapcsolom :)
Melyik belépő-szintű kártyát vegyem meg a 3D MAX-hoz???
VGA INNOVISION GF FX5200 128MB DDR +TVOUT 20642
VGA INNOVISION GF4 MX440 128MB DDR +TVOUT 14700
VGA INNOVISION GF3 TI200 128MB DDR +TVOUT 19341 -
Nem fogom letölteni, hanem mutass róla képet ha annyira megy -
3dsmax.de -
Nagyon jó! De fiygelj oda minden kis dologra és akkor meg tudod csinálni élethűre, a modellen nem fog múlni...
Mégegyszer: Gratula!! -
Én csak poén max 6-ról hallottam, de ha van tényleg akkor had lássak róla egy képet!!! -
csinálom az első autómat ami egy ferrari f40 még nincs teljesen kész, hiányzik a visszapillantó meg az első lámpa, de azért berakok egy képet

ha nem menne it a link: http://free.x3.hu/phantomw/f40.jpg
-
Nem, ez a 3dsmax.de oldalán lévő "móka" érdekes módon működik.
Hogy is van ez??
Egyébként a serialt elküldik hozzá mélben.
Gratula 3d-szakértők!
-
Udv mindenkit!
Lehet hülye kérdés, max létezik Macintosh platformra is? -
Nos a Design21 honlapján pár KB-os "max 6 beta" letölthető volt az egész csak egy poén olyan mintha indulna a max és akkor kér egy serialt... ennyi... :))
Nenad: OK -
Azt Énsem, viszont tényleg Max6 tesztverzió.
A mosolyt nem nagyon értem... -
De nagyon vicces, eldobom magam :/
nem tudom kinek az ötlete volt... :D -
egyébként mi a külünbség a direkt az indirekt és a globális illumination között? -
énemg a kocsikat nézem hogy meik részét hogyan csinálnám meg :) -
3DSMax6 Publikus beta-t senki sem nézte??? -
Quasar #3577 Én a kocsikkkal vagyok így az utcán, szinte a spline networkot látom szembejönni. -
SaWo: nem vagy egyedul, szerintem mindegyikunk eszrevett mar hasonlo elvaltozasokat magan. Az elobb pl kimentem inni a konyhaba, ahol tok sotet volt, csak az ezereves radio bazieros ledjei vilagitottak meg a teret, es elcsodalkoztam rajta: "jé, indirect ilumination!"
:)) -
jók ezek a kis tanulmányok
particle system,gravitáció... -
Jóska Kapitány #3574 Ezek az Animatrix szereplői akikugye mint tudot eléggé a Final Fantasy-ra hajaznak. Ott pedig voltak referenciák (pl.: Ben Afflek)Itt is a felső sor jobb oldala "Ben"-ből lett csinálva.
Tökéletes, csodálatos modellek, hihetetlen, hogy ember ilyet tud készíteni. Már ha ember, mert szerintem fanatikus állatnak kell lennie.