63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    PHANTOM> IDE SUSS! :)
    http://www.nikclark.com/materials_bitmap.htm
  • nenad
    phantom, tip> terragennel tudsz szepeket renderelni barmekkora meretben.
    Sajnos nem tudok mas helyet, de ha rakeresel szerintem talalsz.
  • PhantomW
    nincs valakinek nagyfelbontású képe az égről, olyan kéne amin az egész képen csak az ég van
  • LionTR
    Hi mindenki, hat nekem egyenlore szurke a gepem, de akartam ra tenni texturakat, csak gond van vele, es mivel senki nem reagalt a gondomra, gondolom ugy marad... Vagy ha nem, akkor masik gepet teszek be, az meg valszeg kek lesz.
    Joeccakat!
  • Orange
    Úgy kell, csinálni, mint, ahogy a halad bump map-jét csináltad, csak itt ahol a map világos ott átlátszó a hal, ahol sötét ott nem (opacity map pont fordított, ott a sötét látszik át)
  • PhantomW
    MINDENKI: regeltem 2 tárhelyet az UW ennek a fórumnak
    nem nagy összesen 80mb a kettő de pluginnek képkeknek.... elég lesz sztem
    akinek van valami jó dolga tölcse fel és akkor mindenki le tudja tölteni

Kiszolgáló: ftp.uw.hu
    1. tárhely
    Felhasználónév: 3dmaxsg
    Jelszó: 3dmax

2. tárhely
    F.: 3dmaxsg2
    J.: 3dmax
  • youth #3885
    sima mapel is megoldható: színnek halványszürkét teszel, reflectionhoz raytrace vagy reflectiont teszel már nem tudom de asszem raytrace és aztán nem 100-as értéket adsz meg neki hanem 50-est vagy kikisérletezed mi jó...
  • youth #3884
    Ja Fle go képei:

http://www.redrival.com/Youth3d/flego/Forumra.jpg
    http://www.redrival.com/Youth3d/flego/1.jpg

Szerintem nagyon fejlődsz!!! hajrá! csak így tovább!!!
  • fle go
    Youth: köszi a tippet csak az a bajom hogy nincs brazilom, meg ha lenne se tudnám használni. Valami egyszerübb megoldás nincs amivel még is elfogadható fém érzetet lehet produkálni?
  • youth #3882
    -------------------------------------------------------------HELP-------------------------------------------

Hogy csináljam meg hogy a halnak csak az uszonyain legyen transparency hogy kell megcsinálni? help? de ne csak annyit hogy mappel hanem mint és hogy! de ha bármit tudsz róla ne tartsd vissza az információt!!!! :)

--------------------------------------------------------------ELŐRE IS KÖSZI!!!--------------------------------------------------------------------
  • youth #3881
    Én úgy csinálom mindig hogy Brazil advanced közepes tükröződéssel és színnek meg halványszürke... Environmentnek kis hdri-s panoráma és kész a tuti fém :)) de ha valósághűt akarsz kosszal az más tészta kicsit....
  • Aldaryn
    Sorry, elnéztem, csak azt néztem, hogy Deep Paint 3D kicsiben... :)
  • fle go
    Kerék abroncshoz kellene tuti jó fém material, tudna valaki segíteni?
  • fle go
    Phantoom, SoftFX feltöltöttem a Deep Paintot, remélem használható a progi, én még nem használtam, azt se tudom müködik-e
  • PhantomW
    megnéztem é letölteni nekem csak 1k val tölt szóval nem a legjobb
  • PhantomW
    csak csináljatok egy mapát amibe beleteszitek
  • PhantomW
    igen
  • Nyiri
    phantom: onnan barki leszedheti?
  • PhantomW
    fle go: ftp.wklub.hu ide tölcsd az upload mapába ide lehet feltölteni visitor acoval is és le is lehet tölteni
    ftp.wklub.hu
    felhasználói név: visitor
    jelszó: visitor
  • fle go
    SoftFX valami gond van az ftp-del mert nem tudom rátölteni a progit, kb 25Mb átmegy aztán lefagy:( Lehet ki kéne üritened a tárhelyet.
  • PhantomW
    Jó a kocsi csak egy kicsit erős rajta a hdri
  • fle go
    Az én autóm seszinü:) Nem hinném hogy rontanom kéne a parkolós projekt színvonalát az én verdámmal! Ugyan még senki nem látta a kocsit, igy azt se tudhatom kinek mi a véleménye róla, magammal szemben viszont szigorú kritikát gyakorlok!
  • SaWo
    Ja, meg mondja már el mindenki, hogy nagyjából milyen színű lesz a kocsikája. Nekem tök mind1, milyen színű lesz az enyém, de hogy ne legyen 20 egyforma kocsi a parkolóban ...

Offtopic: Az elkészült kocsikámból akarok majd egy pár másodperces animot is összehozni. Zenének a Need for Speeed 1 főmenüjének zenéjét akarom bberani. Biztos emlékeztek rá. Nem ismeri valaki az előadót? Mert uygan felvettem a játékból, de nem túl jó a minőség..
  • SaWo
    Én most így állok a kocsikámmal:
    http://free.x3.hu/sawo/18.jpg
  • fle go
    Akkor meg ma megprobalom egy par oran belul elkuldeni a progit! Asszem a 40Mb eleg lesz ha jol emlekszem 32Mb a file

Udv
  • SoftFX
    40MB elég? ha igen:
    X3:
    Azonosító: sman2
    Jelszó: sman2x
    Ftp: ftp.x3.hu

Előre is thx.

Aldaryn: nem az a baj, hogy nem tom mi az...hanem , hogy nem megy...nálad megy????
  • Orange
    Arra gondoltatok, hogy azt le is kell renderelni?
  • SaWo
    Srácok! Mindjárt itt a 4000. Bocsi, csak Ausztriában voltam 4 napig, erre ti itt összeírkáltok 2 teljes oldalt :) Szóval, hogy legyen? Aldaryn? Még mindig vállalod a parkoló elkészítését? Hogy oldjuk meg azt, hogy a kocsik egymáson is tükröződjenek? Ahhoz tényleg az kell, hogy egybe legyen az összes kocsika. Javaslom, hogy egy max file-t küldjünk el valakinek, aki összepakolja. viszont, hogy a textúrákkal se legyen gond, valami egyezményes könyvtárba kéne rakni a munkát, pl c:\cg4000> vagy bármi, de valaki aki jobban ért hozzá, véleményezze hozzászólásom, ez csak egy ötlet.
  • sazsmadar
    kössz! akkor valószínűleg ez volt a baj, mert én jpegbe kértem a renderelést.
  • fle go
    Aldaryn kuldtem neked mailt, ha lesz idod valaszolj. Koszi
  • Aldaryn
    Dennnnksz! :D
  • cskapi
    mail ment
  • Aldaryn
    Te merről gyűjtöttél be fR Stge-1-et? Nem találok semerre, pedig nagyon szívesen kipróbálnám.
  • Aldaryn
    Meg lehet úgy is csinálni, hogy készítesz egy "particle cloud"-od, és nyagyon kicsi értéket adsz meg a részecskéknek kezdősebességnek, és az un. bubble motion-t (A részecskék "rángatózni fognak") is piszkálod. Ha pedig azt akarod, hogy a részecskeáram elinduljon valamerre, kössél hozzá egy szelet "Wind" force. Gravitációt így nem muszály belerakni. (Mert pont ettől lebeg. :) )
  • nenad
    youth egyszeru, allits a gravitaciot es az alulrol felfele "fujo" szelt egyensulyba...
    Ha azt szeretned hgy ici picit mozogjanak, akkor egy ici pici turbulenciat benyomathatsz... :)
  • youth #3856
    Aldaryn te se tudod hogy kell lebegő részecskéket csinálni? azt ne mond hogy részecskrendszerrel :)) lécci segíts ha tudsz gyere fel icq-ra...
  • youth #3855
    Aldaryn te se tudod hogy kell lebegő részecskéket csinálni? azt ne mond hogy részecskrendszerrel :)) lécci segíts ha tudsz gyere fel icq-ra...
  • youth #3854
    Te hülye vagy :)))
  • Aldaryn
    Hé, el sem hiszem.... Tényleg. Ez meglepő. Mind1. Azért tovább dolgozom a nagy művön... * S ezzel Aldaryn lekpcolja a villanyt, és egy gyors mozdulattal szikrát rántva a mellette tornyosuló megfagyott viaszzuhatagra hátborzongató, mégis meleg, derengő fénnyel árasztja el a kis asztallapot, melyen egy megkopott, ősrégi könyv hever. Majd érthetetlen szavakat suttogva lassan felemeli a nehéz bőrkötéses fedőlapot, és belelapoz a halállal szőtt történetekbe *
  • youth #3852
    Jaja!!!

Frenie: a csillagok a minősítést jelentik :)) 4-5 csillagnál megkapja az ember fis a cg awardsot...

HELP!!!!
    Hogy kell csinálni vizi környezetet? hogy érhetem el hogy olyan legyen a környezet mintha épp a vízben lennék és épp pislogok ki a szememből.. a 3dluvr-on találtam egy tutort de nem működik nekm :_((( állítólag kis homály és részecskék kénének, de hogy csináljam ha tudok írjatok nekem egy rövid tutort, Köszi!!!