63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    soft fx erre van egy plugin de elfelejtettem a nevet, bocs. ha eszembejut akkor mondom
  • RelakSfromhome
    Nekem sem jön suli :DDD
  • RelakSfromhome
  • FRenkie
    jé!asszem fle go a legidősebb :)
    nekünk viszont jön az a ku*** suli bázz...
    még kevesebb idő lesz mexezésre.bár,legalább nem fog olyan rettenetesen gyorsan nőni a hozzászólások száma.
  • RelakSfromhome
    Dexter mit keres ott?
  • RelakSfromhome
    Nah, így már jobb.,..
    (megjelentek)
  • RelakSfromhome
    No, nem látok üzit...
  • SoftFX
    Ja rájött már valaki, hogy hogyan lehet Charakter Studio-ban, hogy a bipek randomban rohangáljanak egy szobában úgy, hogy se egymáshoz se a falakhoz ne érjenek???
  • youth #4635
    Várjuk...
  • SoftFX
    ERRŐL is lemaradtam (4K)...Na majd pótolom...ha nem baj...
    Egész más így látni titeket, mint csak a logon keresztül elgondolni az illetőt...
    A hölgy tényleg szép...de nem jut eszembe a nick-neve...
    Amugy tényleg értelmes fejetek van.
    Szal ha megengeditek, akkor kipotolnám a képet...Stílusosan camera/match-el...

Megengeditek? Akkor ti is láthatnátok a fejem...
    -Na attól mentsen meg az ég titeket:)

Egyuttal, ha valaki lemaradt volna róla mint én, és rajta szeretne lenni, akkor küldje el a képét e-mailban: [email protected] -ra...és ráteszem...
  • PhantomW
    Aldaryn: bethec néhány képet a régi cucaid közül:D
  • Aldaryn
    Skacok! Ez nagyon lol, megtaláltam a legelső MAX_os munkáimat. De szó szerint. 1 kivételével, ami tényleg a leges leges legelső lenne... szal megvannak. Eszement így vissaznézni, pedig akkor azt hittem, hogy jól néz k, amit csinálok...

Hoppá, ha jól belegondolok, most is úgy gondolom, hogy amit művelek, az jól néz ki... Ó a fene... !!! Hogy az a %/!%/!+/%+!/%! Ezek szerint... oké. Rájöttem. Mind1. Majd 10 év mulva nevetek egy jót a mostani munkáimon. Addig is Sorry...
  • Aldaryn
    Addig ne nevess, amíg te nem vagy a képen! Hé! :DD
    Mosolyalbum, az szentigaz!
  • nenad
    talan a license managerrel van gond, le kell allitani a servicet, uninstall, aztan install ismet.
    --------

:)
    Szivi
  • FRenkie
    isazonyat!!!nagyon vicces :)

van egy problémám : beszrt a mexem.nyomom a barzillal a rednert,alapból 10 percig inícializál,utána elkezd renderelni,de ha mondjuk nem akarom megvárni vagy valami,és cancelezek akkor tök kifayg az egész mex.már reinstalláltam is de még mindig szar.mi lehet a gáz?
  • aniko
    Köszi
  • nenad
    feltettem egy csomo free car modelt, lwoban.
    http://free.x3.hu/losmurdello/modelsfree/carmodells2.zip

http://free.x3.hu/losalamos/modelsfree/carmodells.zip

Egy tesztkep a modellekrol, nemelyik eleg komoly(!)
    http://free.x3.hu/losalamos/carsfree.jpg
    110+ van beloluk. ~30mega
  • youth #4626
    Ha nem lehetne a sima import/exportal akkor van egy olyan progi hogy PolyTrans próbáld meg azzal... ugyan én nem használok ilyen kiterjesztést, de lehet hogy az tud...
  • youth #4624
    Aldaryn mewlyik filmjéből van a kép? :DD
  • nenad
    a holgy gyonyoru mindenesetre! :)
  • nenad
    HAHA! :)))
  • SaWo
    Nézzétek a 4K hozzászólást ;) vagy aki lusta lemászni odáig, az nézze ezt:

• nenad
    youth a valasz egyszeru,
    transzcendentalis meditacio...:))
  • nenad
    cskapi hova? Egyiken sem kaptam meg, nekem amugy az i verzo van meg. (51cad.com-rol)
  • youth #4618
    Lécci írd meg a mail címed amit használsz ha nem akarod a többiek előtt akor ide: [email protected] elfejtettem amin régen dumáltunk a supergamezora meg nem válaszolsz...
  • cskapi
    nenad, ment egy levél a legfrissebb vray verzióval
  • nenad
    Nah, ha valaki ilyenre adja a fejet, akkor kapcsolja ki a hardware accelerationt, es a modellezoben is a openglt(HA). Asszem negyszer kezdtem neki es mindannyiszor ellszallt mint az allat, mig vegul rajottem mi van. :( Szerintem mar csak holnap csinalom meg mara elegem van...
  • nenad
    Nah, ha valaki ilyenre adja a fejet, akkor kapcsolja ki a hardware accelerationt, es a modellezoben is a openglt(HA). Asszem negyszer kezdtem neki es mindannyiszor ellszallt mint az allat, mig vegul rajottem mi van. :( Szerintem mar csak holnap csinalom meg mara elegem van...
  • Gladiator
    öcsém! eképzleni nem tudom, hogy tudtok ilyen képeket csinálni.
  • nenad
    az enyemet ne varjad...
    -
    Sajnos csak 800*600 ban vagy meg kisebben tudom a screen capturet megcsinalni, 1024*768-ban total lezabalja a gepet, nem lehet melette dolgzoni, 800*600 ban kb 50%ot kajal. 640*480 ra nem szeretnek lemenni, mert nem fernek ki az ikonok :(
  • SaWo
    Youth, köszi a képet. Még Nenad(esz), és SoftFX képét várom. Nyiri^sajnos nem tud "részt venni" a tablón, viszont ha gondolja valaki, bárkinek szívesen várom a fényképét.
  • youth #4610
    Nenad, vagy mostmár Nenadesz? na mindegy tudod kiről van szó :) Írtam e-mailt! vagy nem szoktad nézni a zplayeres címed? mert odaírtam...
  • fle go
    a brazil demohoz csak e-mailezesen keresztül lehet hozzájutni a splutterfishtöl, vagy csak rosszul értelmeztem? Vagy van más megoldás is?
  • nenad
    Bodypaint, minden ami texturazas/material/festes egyutt.
  • Gladiator
    Youth: sikerült felvennem a kapcsolatot egy olyan emberrel, aki már csinált fénykardot filmbe Combustionnal. Azt mondta szívesen elmondja. SZóval neked is kösz, hogy segíteni akartál, de nem kell tovább fáradnod. Majd leírom a fénykard topiccba, ha vkit érdekel.
  • youth #4606
    http://www.cgtalk.com/avatars/45830.gif

ez a kép elég lesz? vagy nagyobb kéne? lécci ne :DDD
  • SaWo
    Gyerekek, pénteken leraktam az utolsó vizsgámat, ami mellesleg halasztott vizsga volt, és a jövő évem forgott rajta kockán. Ez volt a kerékkötője minden maxozásomnak. Mama megtiltotta, hogy számítózzak, amíg le nem vizsgáztam :( Persze, ha 2 percig nem nézett ide, már Loading 3dsmax5 ... De most már nyugodtan ülök a gép előtt, nem kell félnem, hogy rám nyitnak. Mennyire jó érzés :))))
  • youth #4604
    Ne indítsuk el megint a Rhino fórumot? most komolyan!!! merta következő modellem abban szeretném emgint megcsinálni és hát a segítség jól jönne... Na mi a véleményetek, András, Nenad és a többiek?
  • fle go
    Aldaryn: nagyon szivesen elmondanám neked hogy mire is jó ez a Body Paint de én még nagyobb lámer vagyok ezen a téren is mint Te!:) Egy haveromnak kéne a progi aki már nagyon jól müveli a dolgokat, Ö tudja mire lehet igazan használni, csak segíteni szeretnék neki megszerezni.
  • K.András
    De most fekszem lefele mert késö van már :)
    Elkezdtem egy A8-at most hagytam abba,majd berakom ha már valahogyan kinéz...