63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Jeah! neked is van végre logód! Karaj! :D Bár még nenadét sem szokta meg a szemem: Mindig néz nagyot: 'Hát má megin ki art bele a fórumba?!'... aztán kicsi holtidő... és bekattan. :)) -
nenad #4682 szivesen. -
K.Andras: a kerdesedre a felelet> 30 eves vagyok
nenad: koszi az utbaigazitast -
Ha olvasnád a fórumot, akkor tudnád :) Anikó a nickje, és lehet visszaolvasni, akkor megtudod a többit is :) -
Modemmel én is jártam így, a csaj fejének a fele lejött, a többi meg nem :D -
Hmmm... Jó ötlet. Köszi. :)) -
-
nenad #4676 ja lefenykepezte, feltette atlatszo texturanak egy planere, aztan alafestette az arnyekokat, amik persze nem sikerultek tul jol es meg van kepe megkerdezni hogyan csinaljon jobbat. Bedoltem neki! :))))))))))))))))))) -
Tőccsed le letöltésvezérlővel, vagy 66-szor reloadolj :( -
Elhiszed neki, hogy saját kezével csinálta? Lerakta, oszt lefényképezte az új kamerájával
-
DEx- #4673 SaWo: Mi a lányka Nickje/emailje? :-) -
Nekem pedig az első a tanévben!
...
Mind1. Lesz még nyáriszünet. Ezerrel. Na jó, ha valaki tényleg bevégezte pl. tavaly akkor neki nem. És ez nem biztos, hogy jó...
Youth: Kicsit lehetne még ennél is átlátszóbb a plexi. Tudom, amit küldtem material sem volt biztosan ennél átlátszóbb, de lehetne... :) Bár ezt ítéld meg úgy, hogy a képed csak 40%-ban jelenik meg... bármit teszek is... :(
Amúgy pedig karaj. -
Youth!nagyon tetszik a pléjer , milyen reflection van magán a lejátszón?mert ilyen jó homályos,vagy nem?mivel lett olyan?
na emberek, utolsó hozzászólásom a nyári szünetben :(
-
Nekem Brazil, meg Vray van fenn, és A brazil olyan nagy hibákat nem szokott csinálni,viszont néha behülyül, és néha iszonyatosan belassul. Pl egy 300000 face-s tárgyba raytrace meg semmi nélkül úgy belassul, hogy a Windóz már azt is kiírja, hogy Nem válaszol. Aztán persze dolgozik ő, csak olyan lassan, hogy ember legyen, aki kivárja -
nenad #4669 nezz el a RenderQueen forumra itt az sgn :))
Egy renderer amugy, minimalis grafikus interfaceval, lehet programozni, es a GIje a legszebb amit lattam eddig szerintem :) -
OKsa
Mi az a renderqueen??? lécci írd le eg ykicsit le pár mondatban... -
K.András #4667 Mennyi idös vagy, ha meglehet kérdezni??? -
Youth: jó a lejátszó a árnyék tényleg érdekes különösen a fülhalgatónál -
nenad #4665 http://supergamez.hu/forum.php
baloldalt felul klikk felhasznalo infok:
aztan megtalalod amit keresel. -
Sawo: mi lesz a logocskaval azt hogy lehet ide belinkelni vagy felrakni, hogy minden beszólásomnál ott legyen?? -
Youth: király a lejátszó!!!
Frenkie: negyon úgy néz ki én vagyok itt a legöregebb, meg a legtudatlanabb is!:)
De hát ez van ezért járok ide hogy tanuljak töletek mert van mit!
Egyébként jó látni képeket a fórumozókról, csak többen is küldhettek volna fényképet. -
nenad #4662 egy kicst nyomhatsz a multiplieren is, eles setet van ott. -
nenad #4661 tobb sample kene. vagy tegyel be egy self illuminated planet megcelezova vele a targyaidat, az mejd keszit nekik szep finom arnyekokat.
De lerenderelheted RenderQuennel is... :)))) -
http://www.freeweb.hu/youth/mp3player/06.jpg
Miért ilyen szarok az árnyékok??? Sima skylight van benn (Brazil) -
K.András #4659 Nem nem,igazábol a brazil nekem akkor is csinál hibát ha egyedül van,van olyan hogy kinyitom a material editort és elszáll mint a gyözelmi zászlo!Aztán amikor visszatöltök még a geometriába is csinál egy szép hibát ráadásul ha elmentem külön a fájlt és azt töltöm be akkor annál is hibás lesz,probáltam már másik particiora menteni akkor is hibás lett miközben nem is használom ezt a fájlt, szoval eléggé fura tud lenni ez a brazil.Most nekem final meg brazil együtt van fent és semmivel nem csinál több hibát mintha egyedül lenne szoval szvsz mind1 mennyit raksz fel.Másik az hogy elvileg az a lényege a maxnak hogy beépülö modulokkal lehet fejleszteni, tehát ha felrakok hatszáz rendert akkor is jonak kéne lennie elvileg... -
cskapi #4658 http://free.x3.hu/studiomaxx3d/pluginek.htm -
köszi,szerintem nenados verzió lesz:)
aldaryn: cancelnél fagy ki,máshogy nem próbáltam
a fr stage 1 et valaki feltudná tölteni? -
nenad #4656 csinaltam egy uj kepet rq-val nezz at a topicra, ez eddig a legszebb, szerintem nagyon szep,kivancsi vagyok a velemenyedre(hatha elfogult vagyok :)) -
Laza, nagyon laza.
Nekem ebből Brazil+Illustrate van csupán. -
nenad #4654 1 vray
2 brazil
3 illustrate
4 finalrender st1
5 vlightmax
6 mental ray
ereteileg ilyen sorrendben tettem fel oket. Hogy mennyit szamit osszesegeben nem tudom. Volt meg ketto masik, insight, es raymax(?) de az egyik nem ment halozaton a masik meg szar volt :))
-
"most van font kb 5 renderer es egyis sem nyirja a masikat..." - Gratula!
Nekem miután felteszem az fR Stage-1 et, és Brazil szimultán, renderelés után közvetlen hibát generál a MAX, és közli, hogy ki fog lépni. :( Nem ismerem pontosan a probléma forrását, de az biztos, hogy a két programnak egyszerre kell fenn lennie, akkor előjön. Mindig. Ha viszont csak az egyik, vagy csak a másik van fenn, akkor semmi baj. Az igazat megvallva már beletörődtem, és nem is zavar... Úgyhogy mind1. -
K.András #4652 Holnap küldöm enyémet, max holnapután... -
nenad #4651 frenkie, ha letorlod a max konyvtarad (miutan uninstallaltad) tutko mennie kell... attol fuggoen hol van a brazil license managered.
Azt is nyird ki, aztan tedd az egeszt fel ujbol.
De elotte kapcsold ki a gepet egy kis idore (fullra) Nekem nem tom miota megvan a winodwzom latott egypar max verziot is. Es nehany full leinstallalast is, most van font kb 5 renderer es egyis sem nyirja a masikat... -
Nem vagyok ott a témában, de ha jól tudom, akkor a CS erre tartalmaz beépített cuccost. A crowd vezérlők, m,eg miegyéb. Ez amolyan eseméynvezérelt (mindenféle diagrammal, meg gráffal) rendszer tömegszimulációra... (Pl egy nagy horda rohamozó ork... yeah) Nem biztos, hogy amit mondasz benne van, de lehet érdemes ránézni... -
"A hölgy tényleg szép...de nem jut eszembe a nick-neve..." : Segítek: , de psssszt! Nem tőlem tudod... Nézzed meg a #4628-at... -
Ha megpróbálsz bármit mozgatni/nyomkodni, stb... akkor fagy ki, vagy egyszerűen Nyomsz egy cancelt, és kifagy...
Mer ha ez utóbbi áll fenn, akkor próbálj meg kisebb bucketokban renderelni, akkor kevesebb rendszererőforrást használ fel egyszerre, és az egyes bucketok között lesz idő a cancelre is rendszerszinten... :) Jó dolog, hogy a renderelés magasabb prioritáson fut, mint maga a MAX interface... :)) -
segíccsetek már!!!!
#4629 !!! -
SoftFX, el van mentve a max file, és rárakok még bárkit, aki rajta akart lenni
de én már 2 hete sziráénázok mindenkit hogy küldjön képet
SoftFX. Valahol a biped-nél van olyan ,hogy le lehet tenni ilyen kis gúlákat, amik üldözik egymást, és be lehet tanítani őket, hogy ne menjenek egymásnak, meg hogy az egyiket kövesse az összes. És az a poén, hogy ezeket a gúlákat ki lehet cserélni biped-ekre. Tudom nem sokat segítettem most így ezzel, de utána nézek. Mert láttam már, hogy hogy csinálják, csak az eszköz nevét felejtettem el. -
nenad #4645 implant, szar hogy nem lehet editalni az uzeneteket -
nenad #4644 nah szerencsed van, AI implnat a neve asszem ezzel lehet ilyeneket csinalni, keress ra a neten olvasd el es ha kell szolj... :)