63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• youth #4851
    Ha again! :)

Hogy lehet maxban megcsinálni hogy egy test hossza mondjuk legyen 2 cm és 3 mm tehát 23 miliméter... hogy tudom ezt mérni? vagy a rácsozatot úgy beállítani hogy miliméteres legyen vagy ezt nem lehet csak a rhinóban?
  • Aldaryn
    :) Laza... mit mindig...
  • nenad
    atlagos gepek, a faszi tenyleg lemodellezett mindent mint az allat. Egyszer en is csinaltam egy ilyet, ugy ertem egyetlenegy ablak, de pontosan kiszerkesztve. Nem kis melo, de azert 6 honap... barha nincs adat, meg mindenfele karcokbol meg ilyenekbol kell osszakni a modellt az kibaszott gany melo. Tudom mert most csak tomegvazlatot csinalok a szent peterhez, de egyszeruen nincs az oldalarol kep... hat... majd kitalalok valamit
  • nenad
    Sound, reszvetem :)) Ja itten tengetem letemet mostansag vala.
  • Aldaryn
    Türelmes emberek, főleg az nézve, hogy MAX-ban dolgoztak... :D
    Nem tudom milyen gépek lehettek... Ha a Brazilnak 70 órás rendert kellett nyomnia a legutolsó képhez.... :)))
  • Aldaryn
    Hmm... nem tudom, nekem eddig valahogy jobban bejött a html kód.... :) Remélem ez most is működik. Vagy nem... :(
    Kísértetiesen emlékeztet engem ez a fórum-engine átalakítás a "nagyobb" motorokra. Hmm... Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e más apró kis praktika...

Ja, mellesleg: Ti nem tudtok aludni??!
  • FRenkie
    ujraraktam megint a mexet,de újra szar!nemtudom micsináljak.megőrülök
  • Sound
    Nenad: hallom szarvasi vagy, ott tanulsz vagy dolgozol? Mer én meg TSF-re járok suliba.
  • nenad
    mondjuk 6 honapig modellezni az azert sok...
  • Nyiri
    http://209.61.233.95/d21/asp/main_d21.asp?s1=Cikkek&s0=Interj%FA&s2=1056699909

Ez a fazon nem normalis!!! :)
  • FRenkie
    jé a szmájlikon kívül más cuccok is vannak!
  • FRenkie
    thx, akkor lehet megint...biztos megint reinstall lesz,de ha ugyanúgy szar lesz akkor leszopom magam.

más: lassan kéne csinálgatni a parkolós projektet,nem gondoljátok?
  • nenad
    csakpi dobta linket, asszem mindenkinek erdemes vetni egy pillantast raja... :))
    http://www.vrayrender.com/stuff/raycaster/
  • nenad
    brazilbol a 1.03 a legsatbilabb verzio (1.2 nem lattam)

Mas, kepzeljetek ma nem futattam semmilyen 3ds programot (hajnalt leszamitva) tehat amikor reggel kikusztam az agybol azota nem inditottam sem modellezot, sem renderert, sem landscape generatort semmi. Ha hiszitek ha nem ilyen gyakorlatilag 8-9 honapja nem volt. Tutko. Csak most vettem eszre mennyire orult vagyok... :)) Na mind1 szep nap es most mar nem is fogok.
  • Aldaryn
    "Mi fórumozók csináltunk magunknak egy törzshelyet valahol a Bakony tetején,ahol nagyon szép volt a kilátás,szal a fák meg bokrok közepén volt a hely,ott volt mindenki,és vittünk nyolc kurvanagy hangfalat(mint a koncerteken)meg egy konyhapultot meg egy hűtőt tele sörrel!utána meg mindenki bemutatkozott,de aztán felébredtem :("Igazán álmodhattál volna még egy két bika gépet, meg LEGALÁBB még egy hűtő sört... :DDDD

A MAX-os problemádra csak annyit tudok mondani, hogy a mat. edittoros dolog nekem is előjött, és akkor készült pár olyan file is, amit megnyitva még most is bármikor ki tudom fagyasztani a MAX-ot... Mást nem tudok mondani én sem, mint Nenad: Reinstall vagy repair, bár nemtom, hogy az megoldja-e. Az új install nekem bevált.
    U.I.: Brazil is szarakodhat. A legelső tört verziók törése eléggé instabillá tette a licensz szoftvert, ami ehhez hasonló hibákat készített. Legalább is én így tudom...
  • nenad
    frenkie> unintsall/install.
  • K.András
    Azt én értem hogy az üveg lap alatt van, de attol az még van és ráadásul még látszik is ha jol megnézel egy ilyen tüzhelyet...
  • SaWo
    Nekem az a tapasztalatom, hogy egy objektet rosszul mentett le, és az okozza az apl. errort- szürd ki, melyik object az, és azzal kezdj vmit
    . Nagy szívás, ha pont a TT-d teste szar :D
  • fle go
    Aldaryn: hát örülmék ha a sütöt is modelleztem volna de sajnos ez csak egy fotó.
    K.András:
    Ami a tüzhelyen lévö platnikat illeti ( azok a bizonyos körök amik felforrósodnak) itt az üveg lap alatt vannak és igy tök sima az egész felület, ez már egy nagyon modern tüzhely. Ha lesz idöm megmodellezem az egészet.
    nenad: a remote linket meg állítolag engedélyezi a redrival csak mindig valami probléma van az egész cumóval.
  • RelakSfromhome
  • K.András
    Sajna megoldást nem tudok erre, de nagyon szar a max télleg,lehet mindjárt visszarakom 4.2-öt mert azzal nem volt ennyi gond!!! :)))
  • FRenkie
    K*RVA ÉLETBE!!!!
    NAGYON SZAR EZ A MEX!2 HETE NEMTUDOK HALADNI MERT MINDIG BEFAGY EZ A ASZAr!!!APPLICATION ERROR VAN ÉS MINDIG CS UGY TUDOK REDNERELNI MEG EGYÉLTALÁN BELÉPNI MTL EDITORBA HOGYHA UJ MEX FÁJLBA MERGELEM ÁT A OBJEKTUMOKAT!NAGYON IDEGEÍSÍTŐ!NEMTUDTOK VALAMI MEGOLDÁSt???SÜRGŐSEN!!
  • FRenkie
    nem látom:(

Phatom: szép a fej de nincs szeme

na van macskaköves textúrátok??

képzeljétek mit álmodtam:
    Mi fórumozók csináltunk magunknak egy törzshelyet valahol a Bakony tetején,ahol nagyon szép volt a kilátás,szal a fák meg bokrok közepén volt a hely,ott volt mindenki,és vittünk nyolc kurvanagy hangfalat(mint a koncerteken)meg egy konyhapultot meg egy hűtőt tele sörrel!utána meg mindenki bemutatkozott,de aztán felébredtem :(
  • K.András
    Hiányzik a tüzhely lapjárol négy kör alaku valami :) amira a lábosokat kéne rakni, nemtom a nevét de nevezzük most "rozsának" ami még az ilyen tüzhelyeken is van igaz más formában, azt rádobod és tuti lesz...
  • nenad
    alienes lett :D
  • Nyiri
  • Nyiri
    flego:
  • youth #4824
    Shave and Haircut "állítólag" már a piacon van max-hoz... de skin pedig legyen barzil advanced>wax shader ezen belül kell neki egy bőr textúra, bump, stb... lesz vele munka :) a textúrázás a legnehezebb része... én csak fotókból tudtam összehozni egyet de az is szerintem nagy szar :( úgyhogy hajrá :))

Amúgy emberi fejet akarsz csinálni vagy ilyen kitaláltat? mert ha valóságos emberi fejet akkor szerezz be egy ember fejének oldalról és szembőli képét és ahhoz igazítsd a vertexeket...

Amúgy szép munka!!!! Csak így tovább!!!
  • PhantomW
    kicsit lehet nagy lett:D
  • PhantomW
    most éppen egy fejen dolgozok
    nem tud valaki bőr skint a fejhez?
    shave and haircut mikor fog megjeleni?

• youth #4821
    Akkor én nem is mondom hogy most keltem fel :DD
  • Aldaryn
    Úgyszint.

De a legjobb akkor is az, aki le sem fekszik! :D
  • nenad
    vagy... le van korlatpzva a napi adatforgalom, mert a kep megint latszik nekem is.
  • nenad
    ki keson fekszik, koran kel, aranyat nem lel Nah ennyit errol :)
  • nenad
    palinkas jo reggelt!
  • Aldaryn
  • Aldaryn
    Szerintem lemaradt egy *>* a végéről. És nem kell elé a http://www.supergamez.hu= ...
    NA mind1. A lényeg, hogy a kép ott van, és elő lehet csalogatni. Legalább nem olyan szürke, és unalmas, hogy: "Hé, megint egy kép, karaj, és megjelenik, karaj... "

Jól néz ki a sütő. Elég király designje van. El tudnám képzelni a konyhámban... :( Fénykép teljesen? Vagy már ez is modllezve van. (Mármint a kapcsoló+szabályzó gombok), ha modellezve ven, akkor sorry, nagyon jól sikerült! ;)

U.I.: Én is láttam a legelső képet, ergó szerintem csak a linket rontottad el a másodiknál. :)
  • nenad
    neked azert mert benne van a cacheben. Nagyon keves oldal engedi a remote linket, maskulonben ha tud valaki ilyet szoljon mert engem is erdekel, ha kulfoldi meginkabb! koszi
  • FRenkie
    nemtud valaki fasza macskaköves textúrát?
  • FRenkie
    én az előbb láttam a képet de alegujabbat nem,amugy tetszik,a környezet jó,de a flakonra tehetnél egy kis reflectet