63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Sound: Nem igazad van tényleg kicsit sötét... Majd megvilágítom szemből vagy valami...
Nenad: Nem tudok nagyon rajzolni. :/ Majd gyakorlok... Mi nem tetszik a fejhallgató pózán? :)) -
jó lett ez nagyon. Hozzá fűzni való talán annyi, hogy picit sötétnek tartom. Főleg a lejátszó felénk eső része, jack csatlakozásnál. Azt se lehet kivenni milyen a napszak, valszeg felhős, mer' direkt árnyék alig van. Lehet, hogy csak nálam sötét a kép, ugyanis elég fos a monitorom fényereje:) -
nenad #5232 nekem nem tetszik ahogy a fejhallgato ottan vala, de ez csak az en szereny velemenyem.
mier nem rajzolod le elibb?
-
ez sztem nagyon jo 
-

Kopozíció milyen? Meg ami kritika van vele kapcsolatban szívesen fogadok/várok...
Előre is köszi!
Flego: mi hír? -
Nagyon jó a videó tutor nekem is megvan a progi csak nem tudom betömöríteni jól.. :/ -
A következő project amin dolgozni fogok: BMW Z4 -es Talán karácsonyra elkészül :/ (suli elveszi minden időm) -
nenad #5227 a film 2+ mega (1024*768 kristalytiszta),
a codec 200+ kilobyte.
legjobb kodek ever.
-
nenad #5226 Quasar csinaltam neked egy videofimetet a matricazasrol
, feltettem ide>
http://free.x3.hu/losalamos/matrica.avi
a TSCC codec ami kell a lejatszashoz pedig itt van
http://free.x3.hu/losalamos/TSCC.exe -
A felirat textúra... TIF formában kimentve ami így kb 40 MB lett (utólak kiderült feleslegesen...) Egy szürkés háttéren van a felirat... így fémes hatást keltve, erős tükröződéssel... -
A User ID-hez miért nem írtad be a felhasználóneved? lehet hogy ez a baj... -
Quasar #5223 Thx! Megpróbálom. Matricákat hogy tehetek fel? Mint neked a Panasonic felirat, vagy azt a texturára rácsináltad és úgy huztad rá? -
Youth átküldtem megint a kepeket jpg formaban most jónak kell lenniük -
Nem jók a képek amit küldtél, azt írja hibás csatolt jál 2 és 3-as kép és csak ezek vannak... ha a redrivalra fel tudod tölteni akkor onnan is meg tudom nézni mert én mindig láttam a redrivalos képed csak más nem esetleg vagy küld el mailban megint... -
Youth kuldtem mailt nezd meg( a freemailos cimedre) -
Youth: nekem Macintosh gepem van ftp-zni egy Fetch nevü programmal tudok. Es egyenlore ha ftp-n keresztül belépek akkor egy teljesen ismeretlen helyen kötök ki ami a freewebhez tartozik de nem az enyém viszont rengeteg Folder van ami dugig van kepekkel (felhasználói, meg az oldalhoz tartozó dolgokkal) -
Egyzserúen polyból megcsinálod a keresztetszetét lehet hogy csak 1 poly az egész majd csinálsz egy splinet, utána visszamész és kijelölöd azt a polyat és extrud along a slpine ítt beállíthatod hogy csavarodjon e vagy hogy szűköljön vagy hogy mennyire kövesse a vonalat tehát felvehetet a felbontását -
Quasar #5217 Youth! A kábel hogy modellezted le? Mit használtál, és hogy tudtad így kanyarogtatni? Útvonal mentén? Hogy csavarodik? Jó lenne ha elmondanád, most csináloik egy asztali lámpát és kellen hozzá a kábel, csak lövésem sincs hogy hogy kezdjek neki. -
Csk hogy ne keljen másolgatnad :))) Itt van a CD borító honlapja... Persze ez csak külföldi bandákat tartalmaz... -
Nenad:
http://golyr.mienert.com/index.php?view_site=cover_search&log=
Itt beírod mi kell és kidobja... vagy fenn látod az abc-t, onnan választod ki ami körülményesebb jóval :)
Amúgy teljesen igazad van: én pl ebből a fórumból meg a rhinosból nagyon sokat tanultam... De azért ha valaki valamit mondd nem kell egyből leszólni... na mindegy nem kezdem el én is szítani a népet :DDDD
Flego: sikerült valami az ftp-nél? -
Flego:
Az ftp cím ez: ftp.freeweb.hu
A jelszavad meg tudod :)
Ha ezzel belépsz egy üres tárhelynek kéne lennie elvileg... Ez milyen progi amivel ftp-zel??? -
nenad #5213 nekem is van, igy kene mennie...
-
nenad: köszi de sajnos nem müxik, irok freewebeseknek hogy ilyenkor mi van, meg Youth-nak asszem neki is freeweb tárhelye van -
nenad #5211 valasz ment -
nenad elkuldom neked mailban hogy hova is kerulok mikor belepek a nevemmel meg a jelszoval, en itt total el vagyok tevedve -
nenad #5209 oda ugysem tudsz belepni.
ha megadtad a login nevedet es a jelszod akkor a mindenkeppen a te konyvtaradban kene kikotnod, viszont ha vmi miatt megsem akkor keresd meg a sajata foldered es oda pakolj. ennyi vegul is. -
na valaki oktasson ki...sikerult ftp-vel felcsatlakoznom a freewebre, csak az az erzesem nem a sajat tarhelyemre leptem be, vagy hogy van ez mert nekem itt van egy csomo Folder ami ugy tunik hogy a freewe weboldalahoz tartozik ilyenkor mi van? -
nenad #5207 :)) ez a kifacsarodott pofa :)
mondjuk en nem olvastam volna el a helyedben :) -
nenad: ez fölösleges volt, de te dolgod mit hogy reagálsz le 
Youth: nekem itthon Mac-gepem van, max Fetch progival tudok ftp-zni, meg nem probaltam de gondolom azzal is menni fog -
nenad #5205 youth honnan lehet valami szep nagy mp3 lejatszo kepet letolteni? Hogy jol lassam mi van rajta! -
nenad #5204 Vorpal only>
az erzeseket meg azt hogy hol tanitok osszekapcsolni nevetseges... Basszus amikor igy ir valaki mint te mindig arra gondolok mennyi beteg ember van. Erzelmileg serult szerencsetlen. Hogy fejezheted ki magad igy? Kulonben is amit irtam trefa volt azert is raktam utana a vigyorgo pofat... (youth bezzeg soha nem sertodik meg inkabb figyel es tanul...ami nem kell neki azt automatikusan ignoralja, es vegul is ha megnezzuk az elso keptol idaig szep utat futott be, es ha tetszik ha nem ezt mindenkinek is koszonheti valamilyen szinten akik inspiraloan hatottak ra.)
Ezt utalom az interneten mindenki olyan konnyen magara vesz mindent. Ami pedig a tenitast illeti fogalmad sem lehet az egeszrol, mert ez az ahol a legtobb erzes van az emberben, mert a gyerekek meg artatlanok.... Nem ugy mint feljebb, ahol bunkok, es erzeketlennek mutatjak magukat. Nezd mar meg mit csinalnak a kortars "muveszek", mindenfele szemetet ragaszgatnak a vaszonra, olyan nevetseges munkak melle kepzelnek teoriakat.. Ebreszto koma...Nagyon nagyon keves van meg a tanarok kozott is aki odavalo. Ismerek kozoluk joparat. Heh a diakok be sem jarnak orakra, az ocsem a kepzon tanul es mindja hogy nincs senki a muteremben mert a faszikat nem erdekli igazan a dolog.
Szoval ne elemezgessuk az erzeseket koma igy ismeretlenul vegkepp ne! Mar csak azert se mert most bizonyitottad be hogy keptelen vagy NORMALISAN ezt megtenni.
Ilyen alapon elkezdhetnem szidni a jo edesanyadat....
GOndolkozzal mar mit irsz, vagy ha nem birod az ejszakazast akkor inkabb maradj csendben es mindenkinek jobb lesz!
Szep napod es pihend ki magad! -
köszi szépen mindent.nem nemálltalános nemközép és a kompozicit jóesetben az első 2 évben elsajátitható.nemigazánértek egyet a meglátásaiddal bár nemszivesen vesznék ilyenen össze ,engem a kép témája eleve hidegen hagy
a fejhallgató külön eset.kifejezetten megfogott hogy nemlátszik a képen ,nagyon jól esik a kompoziciónak.ha vmit meg kéne törnie az egyenes vonalba rakott tárgyakat mozditanám abból is lejátszót balra.
mégvalami,kérd meg youthot hátha lesz olyan kedves és elmond egyetsmást arról hogy is kell érezni amikor a képet összerakja az mber.Ha te is éreznél hogy kell összerakni ,akkor esetleg nem ált/közép suliban tanitanál
-
nenad #5202 akkor hess vissza a tanarhoz! :)
mellesleg en rajzot is tanitok, igaz csak kozep/alltalanos iskolasoknak/. Te is az vagy?
Mondjuk az hogy 8 eve rajzolsz meg nem jelent semmit sem...
Abszolut semmit sem ezt nem is kellett volna bedobni.
Van aki 50 eve fest es rajzol megis ganyol... No de nehogy magadra vedd!!...
a kompozicio meg mindig lehetne sokkal jobb, ennyi erovel a fejhallgatot le sem kellett volna modellezni... A gond az hogy a kep ugy keszult hogy elkeszultek a modellek, aztan majd osszerakjuk vmilyen formaba egy homalyos elkepzeles alapjan. Ugyebar ha rajzolsz is eloszor (jobb esetben) a kompozicioval/feny kene torodni. Aztan ki lehet dolgozni ami kell. Ha kepet szeretnel csinalni ez alap. Tisztaba kerulni azzal mit is akarsz csinalni...Ez 3dben meg sokkal de sokkal nagyobb fontossagu (rengeteg idot lehet elvesztegetni.) Egy ilyen munka mindig mashogy mutat.
No nem szemetelem tele a forumot. -
amennyire 8 év rajz távlatából látom a kompoziciónak semmi baja youth -
nenad #5200
...
-
nenad #5199
...
http://www.freeweb.hu/losbellos/ezisegyrender.jpg -
nenad #5198 ...csak viccelrem! :)) fasza! -
nenad #5197 jah hetvegen megeroszakolom magam es en is csinalok mar valami hobby melot.most a feliratot a neveddel vennem le mert bezavar. amikor mar lenne egy jo keped! :)) -

Kis utómunka, mértecsökkentés a modemesek miatt, stb... hát ez van szerintem a faalátétet már nem cserélem ki annyira megszerettem és olyan vidám tőle az egész :DD
A CD-k elrendezése sehogy sem jó, majd kitalálok valamit... Holnap he lesz időm megcsinálóm úgy hogy a fülhallgató neki lesz támasztva a lejátszónak, de akkor zsinórt újra kell csinálni, stb... na mindegy...
És bocsi a kép miatt mégegyszer! MOndjátok meg hogy ne tegyek be képet és nem fogok, de ha nem elllenkezik senki tovább folytatom az akciót :DDDDD -
Jah én is fél órát küztem mire rájöttem :DDD