63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• youth #5316
    Már megoldódott köszi...

OpenGl-t használok asszem, csak nem állítottam be valamit a viewport résznél Aldaryn mondta mit tegyek...
  • youth #5315
    Úgyértem a SimClothot...
  • Vorpal
    Ron rogm: a vieport beállitásoknál is be kell kapcsolnod a force2 sided opciót a kis ablakban a perpective feliraton jobbgombb és configure majd force 2 sided

youth:szoftveres gyorsitásnál kisebb szokott lenni a felbontás ,D3D t használsz vagy szoft?
  • nenad
    en is arra varok BodyPaint R2 massal mar nem vagyok hajlando dolgoni.

Youth te tudod..
  • Ron Ragm
    Azt hol lehet beállítani hogy ne csak rendernél alkalmazza a 2sidedet?
  • Quasar
    A Deep Paint 3D-t vagy a Body Paint 3D-t lelehet valahonnan szedni használható formában? Tudom múltkor fent volt valahol de nem tudtam fel menni rá. Mert már az UVW mappinggel tele van a tököm... Bocs. Mert az élek találkozásánál nincs mapping ha ki teszem texporterrel és azt tesze vissza.
  • youth #5310
    Én meg elkezdtem próbálgatni a Clothot...
  • nenad
    csinalok egy kis animot fuled, szemed, szad, tatva marad :)
  • youth #5308
    Igazad van...
  • nenad
    youth neked nincs turelmed megismerni valamit, fogd meg a dokist es olvass bele... peldaul, ugyanez a simbiont materialokra is vonatkozik. Eldobod mert nem megy elsore.. :))
  • nenad
    amateur.... :)
  • youth #5305
    jóvan nem tudtam!!! azt hittem olyan mint mayaban hogy .mel... na mindegy simcloth furán gyűrődik... csúnya...
  • nenad
    youth!!!! msi=microsoft intaller! :))))))))))))
  • youth #5303
    Már megy a Simlcloth nem indítottam el a .msi-t, tudom ne szlaljon meg senki! :DD
  • youth #5302
    Azért próbálkozz biztos sokan írnak nekik vagy valami...

Egy planere ráraktam egy textúrát ami nevezetesen egy blueprint... A nézetablakban az a baj hogy nagyon kicsi a felbontása ennek és így nem tudom jól modellezni az éleket stb... mert van amit nem is látok :( Hogy csináljam meg?
  • fle go
    Youth: már tegnap megtettem de még válaszra se méltattak...eddig
  • Quasar
    Ron Ragm: Bocs, most megnéztem jobban :)
    Akkor nem tudom mi a baj.
  • fle go
    nenad: hogy csinaltad a tejas kannara ezt a gyönyörü csikos feher mintat? tulajdon keppen az érdekel hogy lehet szep feheret csinalni nekem sehogy se sikerül
  • Quasar
    Frankie a kötöjel méret nélkül töltsed.
  • youth #5297
    Írj levelet a Freewebeseknek!
  • fle go
    Frenkie: gratuláció!!!!! Nagyon szép a kocsi, kicsit tényleg javithatnál azon hogy elöl is kapjon fényt!
    Youth: nem megy a freeweb ftp:( Most mar jelszó hibát jelez állandóan, viszont a freeweb-es mailtáramba beenged, a rák tudja hogy mi van itt. lehet rossz helyre regisztráltam magam, egyebkent a User ID-is beirom akkor sincs semmi változás
    Pech...
  • youth #5295
    Nenad! Bemásoltam a simcloth MSI-jét a plugin könyvtárba és nem látom a Modifier panelon... Rossz helyre másoltam volna???
  • nenad
    ez x3-ott nincs filemeret limit
  • Ron Ragm
    ja és jobb fennt az lila :P
  • Ron Ragm
    rajta van, ez ilyen kék material
  • youth #5291
    Hálás köszönet! De hogy tudtál 5 MB-os fájlt feltölteni??? nem 1 MB a limit ott?
  • youth #5290
    ISTEN VAGY NENAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nenad
    megy mindketto, toltsd le direktben, ha mashogy nem, ha nincs letoltesmanagered, akkor nyisd meg a windowscommandert nyomj ctrl+n es pastedzd be az urlt, utana beallithatod hova mentse
  • FRenkie
    404 :(
  • FRenkie
    menj a perpektíva feliratra jobb egérgomb,properties,és force 2 sided
  • nenad
    http://free.x3.hu/losmurdello/simclothm.avi ~5mb
    http://free.x3.hu/losmurdello/SimCloth3v15_MAX5ONLY!.zip ~600kb
  • nenad
    quasar en is ezt akartam kerdezni de nem akartam bunko lenni :)))

youth, mindjart felert, a tutorialt olyan beallitasokkal csinaltam ahol a ruha nem gyurodik szanaszejjel.
    Mondjuk simclothban egy finom papirzsebkendot is leszamolhatsz gond nelkul. Kesobb csinalok egy ilyet is :)

• youth #5284
    Nenad a simcloth ingyenes? nem tudnád feltölteni a serveredre esetleg egy videó tutorral egyetmben???

Lécci lécci lécci!!!! :DDD
  • Quasar
    És rá is tetted a materialt a testre? Vagy csak átállítottad? Minden eshetőségre gondolni kell. Mert én azt látom hogy kék a tested amit itt ott jobb fent is látunk. De nem tettél rá materialt akkor azt hiába állítotad 2-sidedra.
  • nenad
    eh nem ertem. bocs.
  • Ron Ragm
    de nem épp az hogy látszik mind de csak az egyik oldala pedig materialnál bepipáltam a 2 sidedet
  • nenad
    aha, figy probalj meg ratenni egy normals modifiert es nezd meg mi tortenik... Illetve majd nyomd meg a flip normals gombot es akkor is, ha AZ tortenik akkor, torold le (esetleg megprobalkozhatsz a unify normals-al) es forgasd el a viewportot jelold ki azokat a facekat amik nem latszanak es alabb a SURFACE PROPERIESNEL filppeld a normalt.
  • nenad
    uvw mapot johogy elotte teszd ra kisfiam... :)))
    miutan eldeformalodott a joisten(na jo o igen) sem tudna ratenni normalis mapot
  • Ron Ragm
    Itt van a kép: KÉP
  • nenad
    simcloth messze jobb mint reactor, egyszerubb es megis rengeteg lehetoseg, a ruhan belul pedig nagyon brutal parameteket lehet allitani.

Ron Ragm, fogalmam sincs, normalokkal valami problema? DObj egy screen shotot vagy tedd fel a modelt valahova es megnezzuk