63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
beraksz egy brazil lámpát aminél engedélyezed a causticsot.brazil render scene-ben is bekapcsolod a photon map szervernél,hogy a szürke pötty zöld legyen.és bekapcsolod GI-t. -
sajnos meg mindig nem tudtam rajonni hogyan tudom elerni a fenyforrasoknal a causticsot, valaki elarulna hogyan lehetseges?
Koszi -
itt is vannak hasznos dlgok lehet mazsolazni:)
http://a_hrishikesh.tripod.com/3dsmaxplugins.htm -
Gabo #5601 Találtam egy egész jó kis UVW mapping tutorialt Max5-höz. Akit érdekel itt megtalálja:
http://waylon-art.com/uvw_tutorial/uvwtut_01.html -
nenad #5600 nemtom, szerintem mindent lehet csak a modjat kene megtalalni. De nekem is van egy kerdesem, hogyan tudom rogziteni egy objektum mozgasat, tehat pl azt mondom x iranyban nem szeretnem ha mozogna barmi is tortenjen..
Ezt most nem reactorban kerdezem hanem ugy alltalaban (hatha mukodik reactorban) -
nenad #5598 Jo ejszakat gyerekek! :D -
nenad #5597 mert a geometriad annyira hasonlit a kocka/teglalaphoz.
Felesleges massal veszodni. Sot ilyenkor a bounding box a leggyorsabb es legpontosabb eljaras.
-
mind1 majd megoldom valahogy.
egyébként nem értek valamit mert a láncszemeim konkávok.ha convex hullt nyomok akkor duál is hogy interpretation van,VISZONT ha conkáv,use mesh-re nyomom ,akkor meg azt pofázza hogy csekkeljem a konvexitását mert ez nem így van ahoogy én gondolom!bár mindegy mert kontinnyút nyomok és tökéletes,d azért mégis... -
nenad #5595 Phantom, eloszor reactor, a golyobol deflectort kell csinalni utana, majd johet a simcloth.
frenkie nem egeszen ertem, de en noise modifiert hasznalnek ha jol veszem ki a szavaidbol. De csak modjavan mert szet... a geometriat ha tulhuzod. -
lehet kialakitom a felületen manuálisan a nyilacskát és beextrudálom... -
nenad!azt hogy csináljam meg hogy van egy kockám és a kockából kivágok egy kis nyilacska objektumot a felszínéből.eddig oké,boolen.(power).Na de én azt szeretném hogy az éli kopottabbak legyenk ezért ugye egy kis extrudot nyomatnék rá a határoló élekre,de mivel boolenolva van ezért nincs mindenhol ott a megfelelő él és a meshsmooth teljesen elbassza.ha meg nem messmootolom akkor unreálisan élesek az élek.mit tegyek? -
ugyanmár!:)
most fogom megcsinálni az előbbi mechanikám high változatát ami tulájdonképpen az igazi órám szíjának mása lesz
swatch rulez!!:) -
nem:D
nenadesz: azt hogy csináltad amikor a ruha ráesik 2 boxra és közé a ruhára esik a golyó?
előbb a cloth ot számítottad ki aztán a reactort?
mert nekem igy application error van -
nenad #5590 mi van ma mindenki lefekdt mar? :)) -
nenad #5589 most meg azt jatsza hogy a szimulacio elejen az egyik lanctalp eltunik... Bammeg, Azert igaz, ha valami komolyat akar csinalni az ember maxal....
(csinalja massal :)) -
nenad #5588 ah nem, vegul is megvan. Rossz az egesz :))) Ennyi a baja, az van hogy megcsinlatam ugy ahogy igaziban van, alaul a kis kerekek az elejen/vegen a nagyok namost probaltam beloni a sulyokat is aranyosan. Igy az also kerekek alig porognek mig a ket szelso - "ami ugye a levegoben van" - porogne mint az alatt.. :) szetcincalja az egesz rendszert.
Maga az otlet jo, csak erre egyszeruen nincs felkeszitve Reactor. A baj az ha a testenek kis sujt adok akkor megint elrepul minden. Ha mas nem csinalok belole egy kis PArticle animaciot :))))) -
rb col helyett nem nyomtál be egy p bombot? :) -
nenad #5586 hat szomoru vagyok, megcsinltam a dubla hipper szuper lanctalpat es egyszeruen szetrobban... :) Nem tudok rajonni mi lehet az oka :((( -
nenad #5585 tetszik Jo lett! :) -
nenad #5584 macromedia flash max 2004 proffesional :))
-
akkor url-lel:
http://frenkie.uw.hu/teszt.swf -
na megoldottam én is a karóra szíjának a mechanikáját,íme:
bocs ha túl nagy
-
aha,köszi,mertthogy engem is valami ilyesmi érdekelne... -
nenad!mivel alakitod át a videót swf-fé? -
aniko #5579 Pontosan a budapesti Gábor Dénes Főiskolán :( műszaki informatika, ezen belül multimédia szakon.
Spórolok velük :)
-
de meg is hol a rakban van, honnan szedem elo?:( -
nemértem miért keltt ujrakzednei..na mindegy.spórolj a polykkal ,nem lesz gond.
szeretnék tőled kérdezni valamit:Hol tanulsz?(pontosan) -
egyetértek veled! -
csak brazil light nál van -
vagy ez csak brazil fenyforrasnak titulalt objecteknel van?
-
en sehol se talalom a lampaknal a causticsot. Vajon hol keressem?
-
vaklo #5572 a 3d warez fórum 9899 - es hozzászólásában megtalálod -
nenad #5571 mert nem allitottad be a targynak hogy deflector vagy rigid body legyen. Maskepp atesik akkor allits a parametereken.
Lampa textura, modellezd le, aztan rendereld le szembol es kesz. Modellezni nem tart tovabb a redoket 10 percnel.
render, csao -
Honnan lehetne lámpatextúrákat letölteni? (fotózzak... kösz mivel?)
Ja és miért esik át a simcloth a tárgyon? -
nenad #5569 vaklo bemasolod a plugint a 3dsmaxba, aztan a utilitiesnel megkeresed csinalsz neki egy gombot, vagy athuzod egy masikra es kesz. -
Quasar #5568 Vagy valaki. -
Quasar #5567 Ha van Body paint 3d-d új, azt tedd nár közzé valahol lécci. -
vaklo #5566 kérdezném. 3ds max-ban a body paintot hogyan lehet előcsalogatni(működésbe hozni). választ előre is köszönettel.vaklo -
KOszi Gabo!
Probalkozom aztan majd elvalik hogy mi lesz belole, nem nagyon ertem meg az osszefuggeseket a skylight dolgokban de majd belerazodok:) -
Gabo #5564 Flego!
Tetszik a kép, kellemes lesz! Kaptál egy válasz levelet az ötletekkel.