63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    n verzio
  • nenad
    melyiket mit? vray, speedtree az alabiakkban.
    na joccakat mindenkinek.
  • nenad
    nem idonkent fr, brazil, RenderQeen, Insight, Cinema4d.
    De leginkabb vray. Sajnos hianyzik meg belole egy ket dolog vagy maxbol ami masban benne van
  • nenad
    ezeknek a rendererknek meg az antialiasingon kene tunigolniuk...(sebessegben)
    http://free.x3.hu/losmurdello/tree2.swf ~2MB

na eleg volt mara ebbol :)
  • youth #5767
    Figyu András!!!
    Szerintem a materialokkal még kísérletezz, mert szerintem te is fotórealizmusra törekszel mint mindenki :) Szóval a kocsi nem ennyire tükröződik vagy eza zöld kicsit előnytelen nem? Mert a modell jó csak így ebben a környezetben annyira nem öt :)
    Ja és szerintem csinálj elősször egy olyan képet amin csak úgy egy fehér talajon van GI-vel vagy GI nélkül mindegy és itt be is tudod lőni a materialokat...

Persze ez csak az én álláspontom...

Kirá' lesz!
  • K.András
    Nem szoktam :)
  • PhantomW
    treestorm szelével van
    nenad te csak vrayt használsz?
  • nenad
    azert ha elsore nem megy ne add fel..! :)
  • K.András
    Thx!!!
  • nenad
    K.Andras
    *losbellos.uw.hu/VRay.rar*
  • nenad
    fasza a szel!
  • nenad
    phantom megy az csak instancolni kell... csinalsz 5 felet 2-3 bokor aztan forgatod meg mindent csinalsz veluk, nem latszik. A renderer meg tudj amukodtetni instanckent is oket igy memoriat sporolsz meg.
  • nenad
    5 perc volt a prekalkulacio :))
  • PhantomW
    ja mondjuk treestormal nem nagyon lehet kisebb erdőd csinálni mert rohad sok poly lenne arra jobb a speedtree
  • K.András
    Speed tree-vel csinálta nagyon cool...
  • PhantomW
    hop a link lemardt
    http://phantomw.uw.hu/palm.swf
  • nenad
    Treestorm nekem is a kedvencem, ez speedtreevel keszult, mondjuk tenyleg csinalhattam volna masikkal is, ezen neha ugy latszik minha valami baja lenen a faknak. (negyzetek tunnek fel) De azert nem rossz.
  • nenad
    jo felteszem valahova. Kicsit allitottam a scenen, ez most hdris-lesz :))
  • PhantomW
    nenad: pálma pluginel van?
    én is csináltam egy pálmát hogy fuja a szél
    treestorm pluginel van a fa elég jó plug

• K.András
    1.09.03h-van nekem meg mekkora az az n-es?dobd fel pls oda hozzád ha nem nagy thx...Maradok várom az animot annyira felzaklattál vray-gyorsaságával hogy kénytelen vagyok kiprobálni :)))
  • nenad
    n verzio, az a legujabb.
    Mindjart kesz az animaciod ne menj el!
  • K.András
    Melyik vray kell nekem???:)
  • K.András
    Frenkie nincsen ott fü...majd az lesz ez még csak textura,egyébként van rajta falloff/fresnel azért tükrözödik ennyire...
  • nenad
    Valami nagyon sulyos fat keresek neked.
    Kulonben nem fog kihalni. 1000 is siman lerenderel, ja es a fak nemelyike ugyan instanced volt, de nem instance rendering modban lett lerenderelve. (vraynel lehet allitani hogy az instancokat ujrakrealja vagy hasznalja fel az original geometriat)
  • nenad
    Jo K.Andras kedveert ugyanez rovidebben, most! :)
  • nenad
    majd csinalok egy masikat a ferrarinak vagy a volvonak, ha kesz lesz nehany nap mulva.
  • nenad
    Akkor rossz hirem van, tenyleg ennyire gyors. Itt az anim 200 frame. Sajna az antialiasingot nyomhattam volna feljebb is, igy az arnyekok szele flickerel egy kicsit :(
    http://free.x3.hu/losmurdello/trees.swf ~ 6MB.. :(

• K.András
    Ne pálmával csinálj erdöt hanem oak-hd-vel kiváncsi lennék mennyire lenne gyors, szerintem kihalna ahogy hozzáérnél a render gombhoz :)))
    Egyébként melyik a legujabb vray?Nem tudnám leszedni töled?
  • K.András
    Vazze mindjárt kiprobálom vrayt..Nem hiszem el hogy ennyire gyors lenne...
  • nenad

Na ennyuit magamrol egyenlore. Talan majd megmutatok meg egy ket 3dset is, gondolom az mindenkit jobben erdekel. pl Brycosat.(azt meg lehet csinalni a demoval is...)
  • FRenkie
    engem érdekelnek a festményeid
  • nenad
    120 frame keszen van :) 400*300 kb 100-150 palmafa.
    nem is rossz :) ketszazig engedem aztan berakom flashbe es feldobom.
  • nenad
    Sound dobd mar fel valahova a Kepet az autodrol original felbontasban meg szeretnem nezni a reszleteket, (gi) csak kivancsisagbol. Regebben kiprobaltam XSI-t de nemigen jott be nekem. A particle generatora visznot igen. Marha szepen megmutatta hogy mit is fognak a beallitasok csinalni realtie egy kis ablakban. (ma mar max is tudja ezt)
  • Aldaryn
    Már golyózik...
  • nenad
    hehe, jo ami senkit nem erint azt szivesen kozreadom, de azok nagyreszt festmenyek.(sok pizt kaptam ertuk :)) Bocs de nem bizok senkiben sem. Foleg nem publikusan, semmi kedvem a BSA es hasonloival meetinget rendezni azon temeban ugyan mivel is csinaltam oket. Tudom ha nagyon akarnanak itt is siman megtalalnanak, de meg aztan tudod ez egy forum, valaki berag rad es nezheted magad...
    Es ami azt illeti itt rendszeresen elofordul az ilyesmi.
    Szerencsere a netszolgaltatonal ugymond csaladi erdekeltseg van ugyhogy azert annyira nem aggodom.
  • nenad
    vegul is lehet hamarosan megis cegnel leszek jut eszembe :)) egy havrommal csinalunk egyet. Egy nyomdai elokeszito, egy videos, es en. Meglatjuk mi jon ossze.

De ami azt illeti elegge tendalok elfele innen megint, szovel nemtom mi lesz. Szeretnek eljutni Indiaba is.
    Meg kavarva most ez rendesen.

Amugy meg porgok egesz nap mint az atom, nemtom ti hogyan csinaljatok de biztosan golyozna a szemetek egy ido mulva :DDD

• Aldaryn
    "Igen ebben a sorrendben..."
    Ez mindenhol így van... És hogy ez milyen kár...
  • Aldaryn
    Kíváncsi lennék az eddigi munkáidra, legfőképp a céges melóidra, amikért pénzt is kaptál... Nagyon érdekelne. Komolyan. Gondolom az elkészült munkák nem számítanak titkosnak, vagy nem publikusnak... Bár mivel nem tudom, hogy pontosan hol dolgozol...
    Szívesen gyönyörködnék a munkáidban!
  • nenad
    a munkaimat jol kiterjedt kapcsoltokbol szerzem, nem vagyok cegnel ami a cg-t illeti. Soha nem is voltam es nem is valoszinu hogy leszek. Itt igzabol ket dolog szamit, milyen jok a kapcsolataid, es mi is az amit meg tudsz csinalni. Igen ebben a sorrendben...
    Webdesig, illusztracio, 3d ilyesmi. Mint barki mas..
    Amugy mellete rajzot tanitok gyerekeknek :)

Na kepzeljetek gyorsan osszedobtam speedtreevel egy scenet. Es leszamoltattam 200 framre a GI solutiont. Na, mit gondoltok. 4 perc volt az egesz....
    Ez engem is igen igen meglepett. Hihetetlen gyors. (qmc tweakelt setup meglassuk flickerel e)

• youth #5729
    Tényleg, mit dolgozol? úgy értem milyen féle munkákért kapod a zsét? Játékokban dolgozol vagy említetted, hogy illusztrációt készítessz... nem kell céget mondani csak hogy mégis ilyen helyen mit csináltok és milyen képzettség kell ...