63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #5814 bocsanat igazad lehet. De oszinten szolva Nemtudom,
Ami technikai reszt illeti nem ertettem felre semmit, vagy azt is...? -
félreértettél vazzeg....
"Szeretem XSI-t, Maxból csak a jó renderek hiányoznak, azon kívül semmi"
értelmezd újra! -
nenad #5812 Golobal Illumination - Indirect Illumintion ugyanazt jelenti...
Final gatherring csak egy modja annak hogyan hasznalod fel a kilott photonokat, elsodleges GI vel kombinalva(jobban mondva pontositva) Szoval a Kepen ott van a GI az egyiken
Tehat Direct Computation(optimalizacio nelkul.), Irradiance map based computation, Photon mapped, Final Gathered, meg ami meg van az mind ugyanazt jelenti. Csak hogy letisztazzuk az ALAPFOGALMAKAT...
RAdiosity az mas teszta.
Szepek a kepek, de hogy max nem tudja a rendererekkel osszelove? NA ne mar, ennyi ido alatt FR/Vray 5 ilyen kepet renderel, nemtom mier kell igy beszelni. Szereted a XSI-t jo. De azert ne vakuljal meg....
Ami a masikat illeti szinten ismerem a technologiat, bryceban is hasonlo modszer van. Tajkepeknel sokkal jobban bejon szerintem.
Bar elkerulendo a vitat lehet hogy csak ignoralnom kellene a hulyesegeid. -
Nekem az a parám, hogy minden, úgyértem MINDEN paraméter tök ugyanaz. Rájöttem, miben különbözik a két scene. Ha rámegyek mat editorban, a kitchen.hdr-nél a view image-re akkor az ő scene-jében sokkal sötétebb alapból a kép, mint az enyémben. edig ugyanaz a HDRI file. Az RGB levelekkel már babráltam sokat, de aztán végül úgy hagytam, ahogy az övében is volt. Nem tudok rájönni, hogy miért nem müxik. Kérlek titeket, töltsétek már le a jelenetet, és próbázzátok már belőni az én scene-met. Ha valakinek sikerül, nagyon örülnék. -
az XSI az renderelő a mexhez?kiváncsi lennék ez a rohadt nagy felbontású kép mennyi időbe telt? -
Nenad:
Megnézheted a részleteket, de ha találsz bármelyik képen GI-t, akkor szóljál már:)) Ugyanis egyik kép se használ GI-t, Az szürkés képen Final Gathering van, ami brazilba, az indirect illuminationnak fele meg, vagyis a rendermotor, csak a szinek közti viszonyokat figyeli.
http://kep.tar.hu/soundpict/images/pic3349815.jpg FG-s kép
Ezen a képen meg FG sincs, amit látsz, az csak raytrace! Attól függetlenül hogy GI hatása van, ezt pedig az Ambient Occlusion miatt van. Elég fos a render minősége, nem volt időm ( mer' nekem szűkösen van:P ) beállítani, csak annyit csináltam, hogy átkötöttem a shadereket.
http://kep.tar.hu/soundpict/images/pic3427706.jpg
Szeretem XSI-t, Maxból csak a jó renderek hiányoznak, azon kívül semmi. -
Youth: Gix-Er otlete eleg jo ha ugy elkepzeli az ember.
Frenkie: nagyon koszi a progit!!!! Te probaltad mar mukodik?
Nekem most nem igen van idom, kiprobalni:( -
pontosan mi a baj?a tied sötétebb?a skylightnál nézd meg meg az rgb levelnél hogy ne e nézted el,ha nem ,akkor egyszerűen nyomd fejjebb a tiednél...(vagy lejebb) -
Srácok. Kezdem kitépkedni a hajszálaimat :P Van egy tutorial file, tök ugyanazt megcsináltam én is, de valahogy az ő jelenetében a hdri kép sokkal sötétebb, pedig ugyanaz minden beállításunk. Én feladom. Kérem, aki tudja töltse már le a két max file-t és segítsen már nekem, mi a hiba. a pohár.max az én file-om, a másik pedig a tutorial file. a hdr file is ott van mellette. a poharak beZIPpelve -
Quasar #5804 Egy kérdés. Ti hogy tudtok ekkor file méretet feltenni az uw-s ftpre, mert nekem nem engedi. -
Értem... Nos a cd-k azért vannak hogy ne legyen olyan "kopár" a kép, dehát lehet hogy csak elb*szom vele? na mindegy még a fényen is változtatok: olyan napsütés jellegűre :)
Köszi Frenkie!!! -
tehát élethűség szempontjából a 23 as jobb,de próbáld ki más kamerából. -
szerintem a 23 as jobb mint a 24 es :) :( az a dof nem a legjobb meg a kis zaj sem kellene rá. -
1. szerintem hagyd ki a cédéket
2. a playernek furcsa alul a materirálja olyan mintha self illuminationje lenne,semmi tükrözés...,és nem a legszerencsésebb helyzetből van "fotózva" maga a kép,mert így hátulról nem olyan jó,mintha elölről lenne(ez persze csak vélemyén)
3. a fülhallgató sem látszik rendesen ,pedig dolgoztál vele rendesen,és elég jó is lett
summa: szerintem lökd el a cd-ket,és forgass -90 fokot a kamerán és próbáld meg úgy!
(mosat nem dícsérem,mert már megdícsértem az elején :) -
És megint!!!
Miért a 23-as képet rakja be????? Picsába!!! Bocsi fiók ez jó lesz: Remélem jó kép... :/ -
Bassza meg elcseszrtem :(((
Mégegyszer nem rakok be képet úgyhogy inkább a link: KÉP -
És egy kis utómunka után:

100 K alatt vannak a képek :)) figyelek a modemesekre is látjátok!!!! :D -
Hahó embercsoport! :DD
Rég volt képem:

Még mindig nem vagyok megelégedve vele és addig nem akarom beragni cgtalkon a finished workbe... szóval erőteljes fikázást várok bármi téren :)
Bodypianitről: Olyan mint a Deep paint??? szóval testre leeht festeni? amúgy hogy van a maxszal a kapcsolat? van egy plugin ami összeköti őket? -
Frenkie: holnap délelöttig fent tudod fent tudod hagyni a Body P ? csak akkor tudnám letölteni -
hát akkor egyenesen tökéletes lesz...l -
aniko #5793 Nenad, Frenkie: köszönöm :)
A lámpa felső határolószéle az igazin is lejt a belseje felé, ezt direkt megnéztem, mert én is fucsállottam :)
A motorháztető széle is éles, legalábbis én annak látom :)
-
pff elbasztam :) -
na csendesek vagytok
fle go mester! van a Body Paint R2!mindenkinek másnak is.Itt -
ment egy vissza -
Frenkie kuldtem neked mailt nezd meg.
Koszi -
hű mostmár télleg jól alakul! még csak elöl van összeweldelve látom,meg (lehet igazából is ilyen) de elöl a motorháztetőneél a szél ,nem túl éles?meg mintha a lámpa felső határolószéle a belselye felé ewgyre lentebb kerülne.ez igaziból is ígyvan? -
nenad #5787 Igenyes munka, gratulalok, csak igy tovabb, most el kell lepnem egy idore utana jelentkezem az en verziommal(!!)
:)
szia -
aniko #5786 Sziasztok!
Itt tartok az autóval:
http://members.chello.hu/belim.aniko/volvo.html
Most csak 2238 poli meshsmooth nélkül :) -
nenad #5785 most elhuzok egy idore ha addig nem lesz meg akkor felteszem neked.
Csao
N -
nenad koszi -
nenad mail ment megint -
Nenad küldtem mailt, vess ra egy pillantast
Koszi -
nenad #5781 oda van irva minden, patch es valaszthatsz mit akarsz, bodypaint 3dr2 vagy cinema4d+BPr2 stb. Hadd ne irjam mar le megegyszer, ha mar fennemaradt ezert (is) -
Quasar #5780 Elméletileg lejött. 1000-el. 1 perc se volt. Utána kicsonmagolom aztán elinítom patch és menni fog? -
nenad #5779 ment -
Quasar #5778 AZ a mail már nem jó, bocs. nem tudom meg változtatni sehol sem. Ide ird plz [email protected]. THX!!! -
nenad #5777 QUASAR csekkolj emilt -
fának modify-ban van ez a szél -
szasztok!
phantom! a pálmádat milyen wind fújja?reactoros,sima space warp,vagy a treestormnak külön windje? -
Quasar #5774 NENAD! Plz egy Body Paint 3D r2-t dobjatok fel valahova plz. Nagyon kell!!!