63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
K.András #6150 Akármilyen képet raknék be számodra igy is ugy is a sajátod a szebb és ez a lényeg,de te el vagy korcsulva,nincsen stilusod,emberi roncs vagy egy nagy senki!Ezt tudod te is én is, ez nekem elég.LOLL te kis hülye... -
nenad #6149 dobok meg ket erkedekesebb kepet:
az elso csak Displacementel keszult, minden, az ablakoktol kezdve minden.
a masodik kep csak egy kis talulmanyszeruseg. nehol latni lehet valami lyukszeruset rajta (eleken) maig sem jottem ra mitol

-
nenad #6148 nembaj en nem bantam meg nagyon a begyemben van a faszi, mi meg tanultunk egypar dolgot kis nyomas alatt :))
Nemtom mennyire ismered az sg-t de mindenholo akkora pofavaja van, es mire semmire. Kepet nem is lattunk es nem is fogunk... -
Bizony... -
nenad #6146 milyen jo hogy nincs itt a kislany es nem olvassa ezt a sok baromsagot! :)) -
nenad #6145 pIV lassabb az fpu-ja, meg tul hosszu az utasitas pipelineja, hiaba magasabb az orajeluk, gammakba, renderelesben rendre lemaradnak. Opteron vagy atlhlonFX lenne a meno :) . Ev vegen az intel is kijon valamilyen szornyeteggel,vmilyen atalakitott Xeon lesz. Normalis aron, 2 meda l2 cache!! Renderelesnel az egyik legfontosabb dolog az l2 cache(minel nagyobb annal jobb). Iszonyat sokat jelenthet. -
Memóriából meg ki kell fogni egy jó szezont. Én anno 512MB 333-as DDR-t 10E ft-ért vettem... Az azért jó volt.
2GB memória nem lenne rossz bele. -
Gondolom, nem baj, ha majd ezzel levélben esetleg megkereslek, de remélem össze tudok hozni jó vételárat... :)
kb 100E ft-ig belefér a budgetbe... Csupán a memóriát kellene valahogy még belepasszírozni...
-
nenad #6142 megkerdezhetem. asszem, 40-50-ert lehet kapni ami nagyon jo ar ertuk, vagy ha tudsz varni karacsonyig hazajon baratnom amerikabol talan hozathatok vele egyet, de azt csak ugy ha elotte letargyaljuk. (valoszinu joval olcsobb)
-
A Tyan tényleg készít dual AMD alaplapokat, csupán azt kellene megtudnom, hogy Mo-n ez mennyi HUF... nezegettem magyar PC árlistákat, de csak szingli AMD-s alaplapokat találtam... :( Nem tudsz valami helyet, esetleg? -
nenad #6140 nah mind1, van itt valami ami kicsit fororealisztikusabb, egy versenynek az eredmenye, 1 ora volt ra es hat eppen kifutottam az idobol 8*mintavetelezest allitottam cinemanak :)) Annyi errol a keprol hogy ezt nem lehet tomoriteni mert zajos lesz. Amit meg tudni kell rola NEM hdri-vel keszult, akkor Cinema meg nem tudta ezt.
Van meg egy ket erdekes kep, peldaul ami csak displacementel keszult (kastely) a tobbi common. -
nenad #6139 Jol van takonypoc, eddig pofaztal aztan most dobj be valamit utana betehetek mast. De MUTASS is valamit ne csak szajalj. Innentol kezdve hiteledet veszted, ha nem mutatsz semmit.(takonypoc) -
nenad #6138 amdhez van olcso alaplap TYAN-tol nezd azt meg. Asszem 2000+ vagy 2200+ ami belemegy.
-
nenad #6137 kicsit nagyobb csak, de az tudod hogy nem szamit vrayne. bevett dolog hogy nagyobba szamoltatom a scenet mint amiben szamolva lett. Nagyon nagyon pici az elteres foleg high settingsnel. -
Dual processzoros gépet szeretnék építeni, de nagyon el vagyok veszve megint mindenfele... P4-esek sem lennének drágák, de az alaplap, az valami horribilis összeg lenne hozzá... :( -
K.András #6135 "Itt van taknyos, nem ez nem a legfotorealisztikusabb kepem"
Csapjál a szádra te kis hülyegyerek!!!
Ez olyan messze van a fotoreál képtöl hogy objektiven mérve csak csillagászati léptékkekel mérhetö szoval ugy 100-1000 milliárd évre... -
Véééégre. Nagoyn jól néz ki! Bár inkább festmény (a háttér miatt, gondolom, az az...), mint fotorealisztikus kép, de ez mitsem ront az értékéből, sőt! :) A textúrák kellemesek, főleg a festék kopása tetszik. 3
0-35 perc? Gondolom nem ekkora méretben lettt eredetileg renderelve...
-
K.András #6133 Loll te kis hülye,hát amig te megcsinálsz egy modellt a rhinoban addig én négyet!!! -
nenad #6132 Athlon XP, Soltek Mobo. csak ilyet vegyel ha amd-t veszel (soltek) olcso es nagyon megbizhato. Pedig nagyon brutalul banok vele. Minden haveromnak ilyen van. -
nenad #6131 Itt van taknyos, nem ez nem a legfotorealisztikusabb kepem, de haladjunk lepesben, te jossz. (oh bocsi ezt a portfoliobol vettem ki nincs rajta a rendertime, de megmondom neked nem lehetett tobb 30-35 percnel)
-
Khmmm. Milyen géped van?? :D (ötleteket plíz eljövendő PC vásárlásához... :) ) -
K.András #6129 Te most viccelsz???? -
nenad #6128 Alardyn nalam 1:22 ~ 1:10 kozeben netezek meg minden.
Jol van legyen bedobom a kepet amire gonsoltam itt mar tobben is lattak, utana szeretnenk latni valami hasonlot K.Andrastol. Legalabb ilyen kaliberut kispajto. Ne az eles oldalu (amit meg sem tanultal meg modellezni) Audival gyere! :)) -
Csupán az AA miatt. Ezt nagyon jól látod. Kicsit lejjebb mertem venni.
Megcsináltam a scene-t normális AA-val, az +35mp volt. De sokat javít az összhatáson. A zaj nem jön ki ennyire...
Amúgy baromi érdekes ez a scene. Más, komplexebb scene-eket ennél gyorsabban, és szebben szokott renderelni nálam... :D De komolyan. Nagyon nem tetszhet neki ez a hose objektum... -
K.András #6126 Na szoval az van hogy nincsen olyan képed ami fotorealisztikus,tudod és ezért mindenféle kibuvot kitalálsz nehogy be keljen raknod képet... -
nenad #6125
-
nenad #6124 jaja varialunk igaz varialunk. HAHA baszki mekkora egy mocsok goreny vagy te! -
nenad #6123 mar megcsinltam :) csak nem akartam bedobni a kepet.
de a kedvedert pillanat, de szeretnem ha nem felejtenenk el ezt fotorealisztikus temat sem, szoval hol van a keped?
-
K.András #6122 Kit érdekel hogy te komolyan gondolod???
Vagy mi van akkor ha beraksz egyett???Fotoreál képet rakjál be és rajta az information stampal hogy ennyi meg annyi idö volt... -
K.András #6121 "kevesebb a hiba ott de osszesegeben a kep sokkal zajosabb.."
Na akkor rakd be ezt vrayban aztán lássunk egy objektiv értékelést a kettöröl!!! -
nenad #6120 K.Andras en KOMOLYAN gondolom, sot amit mutatok egy olyan moodellebol keszult amit mar lattal hogy csinalok...
csakhogy nehogy az legyen a vege hogy huu, ezt biztosan loptad! -
nenad #6119 es az antialiasing is sumakol :)) -
K.András #6118 Ezt birom,ha te beteszel én is beteszek szöveg nagyon gagyi,az meg a pofátlanság netovábbja hogy felveszed az asztalrol a "kártyát" hogy te majd ujraosztod... -
nenad #6117 kevesebb a hiba ott de osszesegeben a kep sokkal zajosabb.. -
Youth: egy kis arculat es design cegnel vagyok Pesten, mostansag fokeppen csomagolasokat sinalunk kulombozo termekekre, de mivel nem tul sok a munka igy hasznossa teszem a fennmaradt idot...modellezni tanulok.
Aldaryn nenad koszi a tippeket, most mar komolyan utana nezek mi a fenet benazok, egyebkent a sceneben van hdri is meg brazil light is. -
Hopp, ezt meg a jpg tömörítés megoli... Úgyhogy: renderelje le mindenki magának, a valóságabn nem ilyen csúnya... :DDDDD -
nenad #6114 rendben van K.andras itt a DEAL, ha beteszel 1. darab fotoralisztikus kepet (amit te csinaltal) en is beteszek 1db fotorealisztikus kepet. No? Lassuk!
-
Mégsem adtam fel, teljesen... :)
Ez tényleg a totális maximum, amire képes vagyok. Ennél jobbat már aligha tudnék összehozni a témában:
A scene:
Brazil teszt scene
A kép:

A renderidő az én gépemen 00:02:35
(...)
Szintén csak pár beállítást megváltoztatva.
A lényeg: nem azt akartam bizonyítani, hogy Vray-nél, vagy fR-nél gyorsabb, hanem azt, hogy a te általad beállítottaknál létezik lényegében gyorsabb Brazilos render.
A képen jól látható, hogy maradtak benne hibák, de szerintem kevesebb. -
nenad #6112 Kapasbol le lehet szoritani 3:30ra azzal hogy az acceleratort atalitod HIGH PERFORMANCE ra..ez 1 perc tiszta nyereseg ami nalad nicsen meg, plusz a beallitasaid(ami kicsit zajosabb mondjuk) es ott van 2:15n(kozben netezek gepelek) ami kevesebb mint 50%a az eredetinek. Csak kivancsi voltam. Este en is dolgoztam rajta egy kicsit. Azert ez sem rossz, de az elso lepes egyszeru sceneknel a HP... Van eleg memoria hozza Osszessegeben vegul is megcsinaltad :) Szoval csak nagy volt a pofam, es ossze vissza zaklattam mindenkit! BOCSI! :) -
00:02:38
csak kíváncsiságból én is lerendereltem,nekem annyi idő volt