63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
K.András #6928 Köszönöm.
Egyébként szvsz ezekre az orákra azért nem illik kopást és karcolást sem tenni,mert karcmentes anyagokbol készülnek,a zafir üveget sem lehet megkarcolni. -
K.Andras: szep az ora, esetleg annyit tudok hozzatenni, hogy (ha nem vadi uj) nyomhatnal ra vmi kopasfélét. -
K.András #6926 Hátulja:
-
K.András #6925 Nem látszik a kép?Nagyon gagyi ez a freewebes tárhely:(,de mondjatok olyat ami megbizhato és ftp-röl is elérhetö... -
Aldaryn: a Tatabanyai kiruccanason a fenykepezogepes tema utan elo kene kapni a festekpisztolyokat, es nyomni egy "kialegjobbnemPCnFPSben"-t :))
Marha jo a kompozicio!!
Youth: nemá, én most nem láttam milyen logoid vottak. -
K.András: nem látom a képed:(
Aldaryn: mér nem tetszik az az ufos logo a falon? graffitisek bármit bárhova festenek, de majd megpróbálok egy más graffitit is csinálni, hátha azzal jobb lesz,. Firkálni meg mindenhova firkálnak az afféle firkászok, még le is:))
Egyébként nagyon király a kis kompoziciod! De szerintem egy kicsit több caustics kellene rá, már majdnem tökéletes! Es az ujság meg a cigi tárca jó ötlt esetleg még egy vagy 2 pohár vagy pohár helyett egy csésze gözölgö kévé is dobna a dolgon mondjuk valami pasztel szinben kék vagy zold csészében.
Na majd közlök ujabb képeket, a kocsmámról:) -
K.András #6922 Visszavettem a szijbol:
-
K.András #6921 http://www.mayang.com/textures/Manmade/html/Paper/index.html
Nézd meg itt igaz angol de van egy fasza textura! -
K.András #6920 Várj, megnézem mert láttam valahol 1600x1200-es ujság texturát... -
Nkem scannelem sajna :(
De tényleg kell oda az az újság.. -
K.András #6918 Várlak icq-ra... -
K.András #6917 Ezen nincsen hdri gyerekek(egy sima jpg van berakva reflectionak)!!!Meg GI-sincsen :))) Szerintem a világitás az jo.
Amugy jo lett a füst Aldaryn!Meg ugy az egész...
-
< Szerintem ez a legjobb szmájli.
-
Scannelni kellene Újságot, mert az jól mutatna srágen, a kép jobboldalán, aho, a nagy üresség tátong....
Csak scannerem nincs. :)
A cigitárca pediglen kikerül az egész tetejére, mármint az újságéra... Csak győzzem modellezni. Mármint az újságot.
(Össze lesz tekerve, vagy inkább hajtva... :) Asszem jöhet a simcloth. )
A végén még kirakom a Talk galériába, had fikázzák...
-
Nagyon király a füst meg minden...
de nem teszel még valamit a képbe? :D -
Na amíg nincs rendes logom addig inkább kivettem :) így is tudjátok hogy én vagok nemde :)
András: a shaderek tetszenek az órán, mondtad hogy környezet nincs ezért nem is kritizálom... :D De a világítás még nem az igazi szerintem, lhet hogy kicsit erősebbre kéne tenni mintha egy lápa alatt lenne, vagy akkor csinálj olyat mintha ablak mellett lenne... enyhe kékes árnyalattal... Leget hogy túl sok rajta a GI, nemtom...
Na majd jövök mindjárt icq-ra aztán kidumáljuk :) -
Jól alakul! :) tényleg környezet kellene hozzá, de modellezett, egy jó HDR panoráma is megtenné, bár nem tudom, most nem az van rajta? :)
Én látom az árnyékot! Egy apró dolog zavar csupán: Ahol aszíj át van lyukasztva, a textúra furcsán torzul, ezt ki kellene még javítani rajta,...
Cigitárcát fogok rakni, csak még referenciát kell beszereznem. Ami eddig a képen van, az mind volt itthon is, cigarettatárca nincs... :( Majd megoldom...
Na, amúgy tetszik a füst? :DD -
K.András #6911 Árnyékot?Na ne már :),ott van az nézd meg rendesen!!! -
ja igaz amit medmex mond,és én hiányolom az árnyékot,de amúgy szép így ezzel a bőr textel. -
Madmaxx #6909 Meg kell még egy bujtató is a csattos részre ahová a becsatolt szíj maradék részét lehet tenni. -
K.András #6908 Nem pici ám az a csat,csak ilyen szögböl látszik ugy, amugy thx!Meg még nem volt kedvem visszamenni rhinoba sem hogy egy kicsit röviditsek rajtaa szijon, pedig csak egy non-uniform scale és kész volna, csak lusta voltam tegnap :))) -
Madmaxx #6907 kiraly lett az óra KAndrás! Egy dolog ami nekem mint laikusnak feltünik hogy ahoz az irdatlan pici csathoz kibaszott nagyok lettek a szíj másik részén a lyukak. -
K.András #6906 Mennyire utálom ezt a redva freetárhelyeket,el nem tudom mondani!Ahogyan a többit!Nexus hol megy hol nem,mindegyiknek van valami baja! -
K.András #6905 Vagy ilyen fém szinü cigitárcát rakjál oda még nyitva,szerintem megdobná a képet... -
K.András #6904 Szerintem hiányzik onnan egy cigitarto!Most nem a dobozára gondolok,tudod szoktak lenni ilyen kör alaku majdnem pohár kinézetü cigitartok amiben el kéne helyezni egy pár szálat,de te tudod.Amugy nagyon tetszik! -
K.András #6903 Szerintem semmi baj nincsen azzal hogy lent is van irás,fiatalok tudnak és föleg a grafitisek szeretnek is hajolgatni :))) -
K.András #6902 Környezetet ne kritizáljátok mert az nincs :)!
-
Oh, még valami, bocs, de az alsó falfirkák hogy kerültek oda? Valaki tök részegen csak hason csúszva tudta felírni őket, hogy olyan alacsonyan vannak? :D -
Baró! Csupán azt az ufófejet kellene leszedni.... Keress inkább helyette valami grafiti képet a neten, és photoshopban dolgozz abból... :)
Amúgy nagyon jók a shadereid! Gratula. Imádom a lepusztult hangulatot...
Tényleg, jártatok már TBányán? A régi ipartelepe valami fenomenálisan néz ki, na, oda kellene egyszer beszabadulni fényképezőgéppel... Lenne pár jó redvás, rozsdás textúra....
Youth: Még mindig asszondom, hogy az eredeti volt a legjobb... :) Amúgy tényleg pixeles.... -
Újabb update a képen, immáron telehamuzott, csikkezett hamutállal, és - természetese - gomolygó cigifüsttel, cigifüstöt rémálom csinálni, annyira speciálisan viselkedik... ( Melleselg: láttam egy baromi jó particle flow-s animációt cigifüstről, azonban még nem szereztem be a plugot... megint mellesleg a Chaos készülő tűzkészítője cvalami hihetetlenül realisztikus lesz, érdemes megnézni a projectképeket, és animokat...)

Pár megjegyzés: A képen a caustics Raytracelve van, méghozzá nem is kis felbontásban (A sugárszórásra értendően...) ami a causticsból látszik, elméletileg a valóságban is csak így látszana, ha a kitchen.hdr megvilágítását vennén alapul... :) -
Flego: tök jó a kocsmád! poén lenne rátenni egy neoncsőből készült logót,vagy a kocsma nevét
Youth: kicsit pixeles :))) -
olyan is... vicc:P -
Új logo :DD -
Udv Skacok!
Sajnos nem sokat de haladtam elore a kiskocsmaval:)
-
Ja látom már amúgy nagyon jó a hamu... mivel csináltad? -
Gabo #6889 Azt kell mondjam, szívok a max-szal, mint a torkos borz.
Megcsináltam a rózsám töviseit, de a modelltől olyan mértékben instabil lett a rendszer, hogy muszáj lesz más megoldást keresnem és kicsit visszalépnem a munkában. Most jóformán bármilyen forgatást, mozgatást végzek a nézetablakokba, minden második mozdulatra elszáll a progi. Pedig már csak az UVW-zés volt hátra...
Szerencsére beállítottam azt, hogy sorszámozva minden aklommal új mentést készítsen, így van hova visszalépni. -
Gabo #6888 Ha jól emlékszem talán render effektként is be lehet állítani. Sajnos nincs előttem a Max, így nem tudom megnézni...
-
Gabo #6886 dojure:
Pont azt a szót kell keresned a Help-ben, amit említettél. Az említett effekt a "Glow". Fejből nem tudom a szükséges beállításokat, de a Help-ben benne lesz a lényeg. -
Amúgy a hamut Spray Masterrel csináltam, érdemes beszerezni, és használni is, rettentően egyszerűvé tesz ilyen dolgokat... No persze nem csinálja meg az ember helyett, csak egy ésszerű, és következetes segédeszköz. -
Most kapok gutaütést!
== ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ==
Na, huh, ez jól esett...
Legszívesebben most keresztültoltam volna valami hhegyeset a fejemen, ... Este hagytam a gépet, hogy nyugodtan számolgasson, 6 órán keresztül... (Tudom, ez elég sok, de ki a fenét érdekel, ha úgyis este dolgozik a gép???! Úgyhogy a tweakeléssel baromira nem törődtem. Egyszerűen minden jó magasra, és hadd szóljon...)
Na erre az előbb nem mentettem el a képet, és a max kifagyott... :((((