63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
hogy jöttél rá?de kurva LOL :))) -
Redfox #7202 Nagyon lol! Mindnyárt csinál egy harmadik pajtást, és azzal meg mellénk áll.:)))) -
K.András #7201 Magával beszélget a mokus :)))
Ben egyenlö Peterr ,csak látta hogy nincsen társ és kreált magának egyet... -
K.András #7200 LOL te kis hülye, hát azt hiszed más unreg névvel beirsz akkor nem tudjuk hogy Ben=Peterr???Jol megbeszélted magaddal a dolgot???Amugy nekem egyre jobban tetszik hogy idegesited magad :)))
Egyébként mondtam neked,ha nem tetszik akkor ne gyere se ide se oda!Akárki akármit mond egy tök normális srácrol beszélgetünk,egyszerüen nem értem miért kell baszogatni,hacsak tényleg nem a féltékenység,egyébként Ben te ide nem jársz szoval ez nem idegesithet téged,ahogy designre sem jársz,ha meg igen akkor egy gyáva féreg vagy aki nem meri felvállalni magát!Meg alapbol milyen már hogy azért idejössz hogy leird nem tetszik Youth, de mást ide még nem irtál ebböl is látszik mennyire érdekel a téma!!! -
Ezt nem értem... Mi az idegesítő ebben???? De figyu, ha valahol látjátok a nickemet egyszerűen ne nézzétek meg hogy mit írtam, ennyi és akkor nem idegesít titeket és mindenki boldok... hát nem??? Az zavar ha valaki tanulni jár a fórumokba és próbálja kicsit reklámozni magát hogy később ne legyen gondja?
Beszéljük meg komolyan ebben mi az idegesítő? Pl titeket mi zavar hogy ide írok vagy hogy külföldi fórumokba vagy mi? -
tényleg bezavartál -
Srácok ha nem baj kicsit bezavarok.Egy kérdés: a MAX ot a káoszelmélet alapján programozták mert akkor nem rágom le a fejemet.Minél jobban definiálok valamit annál megfoghatatlanabbá válik.
Van valakinek 5lete arra hogy ha pl most egy fejen dolgozom minél sűrűbb lesz a rács miért lesz annál pocsékabb azaz göröngyösebb a felszin.Nemigaz hogy csak autó meg tárgymodellezésre van.Hát Softimaget próbálgatom most és álomszép felületeket hoz létre Poli/NURBS hibrid módon.Valakinek tapasztalata ezzel? -
Kössz tesók :)
tényleg nem tudom kii ez a fazon, de nem is érdekel... -
ja és Aldaryn,a Kránra beszólás nagyon felvidított:)
bár én inkább így mondanám:"Teremtő Kyel!" -
jóreggelt mindenkinek!
kijeza BEN?haggyad békén a tesó!
Borg,te írtad át?mindenesetre ez kellett.
még nincs meg a MAX csak a natúr 100 megás verzió,de ha meglesz a 3cd-s,akkor milesz?küldjem el icq-n?:)
-
K.András #7188 Nagyon egyszerü,ha unod Youth-ot akkor ne menjél oda ahova ö,de mivel mész igy viszont már mi unjuk azt hogy ezt a magnora felvett szöveget nyomogatod.Szal ha nem tetszik a rendszer akkor nem menjél se designe 21-re meg ide se.
A tv társaságot is felhivod ha nem tetszik a musor?LOL,te bolond vagy :))) -
Borg #7187 Téma címe átírva. -
Én meg nagyon unom hogy ezt mondod, mi lenne ha inkább csinálnál is valamit és nem csak engem szidnál???? -
Tudtam, tudtam hogy elb*szom! Tavaly, azt mertem mondani, hogy dobjon már meg valaki egy MAX 5 ISO val, és a válasz az volt, hogy nem EGY, hanem KETTŐ... :DD
BEN: Mér? "Era of Youth..." :)
Szóval? Van valakinek 3 ISO-s MAX 6-ja? ... -
K.András #7183 3cd-s állitolag... -
Időnként komolyan olyan "international" hangulata van a fórumnak ezekkel a hozzászólásokkal... Hiába, a világ sohasem alszik... :)
Én már raktam be képet. De Kránra! Nem akar megjelenni!!
MAX 6.0 van már valakinek full verzióban? (mind a 2 CD ISO...) -
didcs -
ja mellesleg van itt valaki most? -
Letszi mindenki rakjon be egy kepet arrol, amit epp most csinal.
Egyebkent szep porod iskolai tablara van otlete valakinek? -
Szupi. Ezek szerint le lehet tölteni! :))
Nem, Dungeon Siege-et nem nagyon csípem... Cska úgy a mindennapos fantasy hangulat szüleménye... -
hé ez tök jó!
klassz ötlet,honnan jött?csak nem a dungeon siege-ből?ott vannak ilyenek.
raj. -
azt mondom hogy maxban csináltam és akkor mi van?? :)
vagy Brazillal renderelem és az maxban van szóval maxos alkotás... -
Matrixx #7174 Mivel maxos az oldal nem lehet mással, de a maya-s alkotásokat is szívesen lepontozzuk, és írunk róla értékelést. -
És vajon honnan mondnaná meg valaki egy képről, spéci ismertetőjelek nélkül, hogy mivel készült? :DDDD
(Ja, tudom, ha szép, akkor Maya... ;) ) -
Most akkor tényleg csak maxos alkotással lehet indulni????????? -
Matrixx #7171 Sziasztok!
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a #7143 -ik hozzászólásban leírt versenyt népszerűsítse..:) -
Már nekem se... Úgy néz ki behalt a szerver... :(( Mind1. -
Nekem nem jön be a kép... :( -
Lehet, akkor majd átnevezzük a fórumot MAX-ről időjárásjelentéssé... :> (ilyen szmálylit még nem láttam... erőltetett hülye mosoly? talán...)
Na, csak hogy legyen MIBE belekötni, berakok valami fos dolgot:

Én ezzel megyek majd legközelebb CGTalkra, ha elkészülök. Még csak 1 nap meló van benne, és a lépcsőt sem fejeztem be. Amúgy egy elhagyatott torony lesz, ha valaha elkészül...
Kritics plíz... -
Max 4 és 5 között szinte semmi különbség nincs... a gombok is tök ugyan ott vannak... De akkor csináld azt hogy max 5-ben beállítod a kezelőfelületet max 4-re és akkor már tényleg tök ugyan az lesz még a színe is... -
Szerintem sokan Max bibliával kezdik... össz olyan 10 ezer forint... Talán ez is segít valamennyit:
http://download.render.hu/Tutorial/3dstudiomax4.zip
Aldaryn: szerintem nem jó dolog... (újabb alkalom hogy beléd kössek :DDDDDDDDDDDDDD, fel fog lendülni a fórum pár ilyen hozzászólás után :DDDDDDDDD) -
Szerintem tök jó dolog a havazás... Akár még ihletet is szülhet az egyszeri CG-snek... :)) -
Sound: Egyetértek...
Tök szar hogy havazik, mikor fogok így focizni meg cangázni??? óóóó ennek nem örülök... -
Matrixx #7161 Az uborkaszezonban kell versenyezni..:) -
Főleg, hogy HAVZIK! .... -
K.András #7159 Oktober az azért nem uborkaszezon... -
Youth: uborkaszezonba időzítettél:) ez egy dolog, de az is hogy megkaptad, Grat:) abban lehet valami hogy nem érdemelted meg, de mégis megkaptad, és ez a lényeg:) -
A hamutálat egyelőre hanyagolom, mert berágtam az újságra! Nem tudok újságot modellezni... :(( Majd máskor. Egy-két hét múlva előveszem...
Mostanában tanulok, és egy-egy napos munkákat csinálok...
És rajzolok. Gőzerővel rajzolgatok... Meg kalandmodult írok (s illusztrálok...).
A honlapom tabutéma. Abszolút nincs időm rá.
MAz elmúlt fél évben megcsináltam egy teljesen új layoutot, újfajta navigációval, megcsináltam a galériátr, meg írtam egy pár tanulmányt, csak az igazat megvallva nem volt se kedvem, se időm, hogy összevarrjam a réseket rajta...
:((
De az biztos, hogy karácsonykor meglesz. -
Köszi skacok!
16 vagyok. A choice award egy díj amit a www.cgtalk.com fórumozói ítélhetnek meg valakinek, és persze ha a moderátoroknak is tetszik... cgtalk a leglátogatottabb fórum e téren...
De szerintem nem érdemlem meg és ezt komolyan mondom, nézzétek meg a többi Still lifeot és szerintem a többi százszorta jobb mint az enyém, de mindegy... megítélték és nagyon örülök...
Ettől függettlen otthagytam a maxot...
Bye! -
Gratula Youth!
Aldaryn ez a Choice Award mit takar? csak kivancsisagbol kerdezem.
Youth hany eves vagy? (hogy te vagy a legfiatalabb)?
Aldaryn min dolgozol most? a hamutalas scennel mar kesz vagy?
Es mi van most az oldaladdal? Teljesen behalt? Mert regen irtad hogy idohiany miatt lealltal vele.