63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• LionTR
    Nekem is 15'-os van, de annyira szeretem, hogy nem tudok megvalni tole. Annak idejen (jo regen :) nagyon jo vetel volt. 1024-ben siman kivagja a 100Hz-et, max felbontasa meg 1920*1200 (!!!) Az a prob, hogy ha mar nagyobbat veszek kene annak is tudni a 100Hz-et 1280-ban legalabb, meg szep kep, .21-es keppontmeret, stb... szoval elgge draga lenne.
  • FRenkie
    azt tudom hogy már nem gyártják a 9500 prot
  • LionTR
    Nalunk az a gond, hogy apamnak mar nincs mit leirni az adobol :( Pedig levehetett volna legalabb 1 dolgot a vallamrol :)
    Ti mit tudtok az ati radeon 9500pro 9700prora valo felpoccinteserol?

flego: vallalkozo szulo nevere lehet kulonbozo cuccokat vasarolni, joval dragabban, mint a normalis ara, viszont egy evben egy szulo 60K HUF erteku cuccot leirhat az adojabol >> ingyen van.
    Persze, van a "jobb helyeken" is ilyen "akcio".

Aldaryn: pedig ma is arra jartam fizikan...
  • Nyiri
    Ehehe... En meg mindig egy 15" monitoron kuzdok, neked meg keves a 17"? Furcsa... Mire kell neked nagyobb???
  • fle go
    na ez a sulinet dolog engem is érdekelne...tudna valaki kicsit bövebbet irni erröl hogyan mukodik ? És hogy miket lehet ennek keretében vásárolni?
    És még annyi hogy ezt milyen üzletben lehet igénybevenni, mondjuk valami profibb PC-s boltban is elöfordul ilyen?
    Köszi!
  • FRenkie
    nem minden évben,csupán 3 ban.
    monitor kéne még nagyobb!!!(17"->19")
    vagy egy ati 9800 :)bár azt biztos nemlehet kapni ezen kereteken belül.
  • youth #7675
    Persze hogy érdemes ha úgy veszed 60 ezer forintot ajándékba kapsz (persze nem ilyen egyszerű mert kifizeted a 60 ezret de ezt leírhatod) minden évben 60 ezret le lehet írni az adóból, persze csak az arra jogosultak. EVA meg ilyenből már nem lehet asszem...
    Én most veszek egy 17-es monitort meg egy winyót...
    Jövőre asszem digitális fényképező lesz :))

Frenkie: mire gondoltál? neked elég klafa géped van.. valami kiegészítőre fáj a fogad? :))
  • Nyiri
    Erdemes?
  • FRenkie
    szasz!!

ti kezdtetek már valami ezzel a sulinet dologgal?én még gyorsan beruházok vmire,szilvezster előtt,aztán januárba jöhet a következő!
  • Aldaryn
    Mér nem használod a revais home-odat? :) Az megy az esetek 80%-ban, és gyors is. Vagy tényleg be kellene menni Ural2 passért... na ja... mi? :))
  • LionTR
    Ok, asszem eddig elt a nexus...
  • Nyiri
    Csak be van melyesztve, de ha akarnam konnyen kivaghatnam. Probaltam precizen modellezni, hogy konnyu legyen valtoztatni rajta. Most jon az elso ablak, majd a hatso, utana a kilincsek stb...
  • SoftFX
    Az ajtó éleit kivágtad vagy bemélyesztetted???
    Egyébként gratula, remek modellezés...
  • Nyiri
    Jo kerdes :D
  • FRenkie
    lesz belseje?
  • FRenkie
    jól néz ki a kis vájörfrém.én most egy kis robotocskát csinálok,amint lesz "elmegy" kép,rakok fel.
  • LionTR
    Most nezem csak az alairasodat! Erre csorog a telcsim, ha sms jon :))
  • LionTR
    Lehet talalgatni :) De ha masnem, majd a kesobbiekben rajossz, ahogy haladok vele (kis segitseg: "enyhen" japanauto-megszallott vagyok :)
  • Nyiri
    Ez milyen auto?
  • LionTR
  • LionTR
    Ez igen! Nagyon szepen alakul!
    Nemsokara (lehet meg este) dobok en is kepet. (legalabbis megprobalom - megin...:)
  • Ams
    plz, fa texture már nem kő :D
  • youth #7658
    Nyugodtan küldjed a képeket!! Jó nézni!!!

csak figyelj oda hogy ne told szét a fórumot mert Aldaryn (a kegyetlen moderátor) moderálni fogja :)))
  • Nyiri

Tenyleg ez az uccso :) Egy havernak kerte mutassam meg hol jarok.

Jo munkat sracok!
  • FRenkie
    szasztook!!
    kezdem átérezni a helyzeted Aldaryn.Krvára semmi idsőm sincs nekem sem.pedig még csak 11dikes vagyok.ó bárcsak tényleg 48 órás napok lennének!na mindegy.

nyiri!beszartam,azthittem a fotóra hogy az a te műved!!!mert láttam melette a wip képetet,amik elég frankóak és pontosnak látszanak.de aztán láttam hogy még nem vagy kész.
    na látid ennyire bízom benned!:)

aquli.sokfajtát lehet,csak nehogy audi TT-t csinálj...
  • Aldaryn
    Fincsi! :) igazából pont ezek az éles formák teszik próbára az ember poly modellező képességét! De eddig baromi szépen haladsz vele! A lekerekítések, minde a helyén van. Gratula! :D
  • Ams
    2 kérésem lenne:
    - egy jó, nagyfelbontású HDRi-képet tudna valak adni?
    - egy fa és egy üveg textúrát tud valaki mental ray-hez, vagy Vray-hez?

előre is kösz!
  • Nyiri
    Valami kereded format valassz amin nincs sok res es en minden egyes resze az alapformabol alakul ki. Az konnyu. Ne legyenek rajta (lehetoleg) derekszogek.
  • Nyiri
    Csao! Nem akartam tobb kepet a veglegesig, de Aldaryn-nak:

Most lettem kesz az elso ajto kivagasaval. Oszinten szolva en nem vagyok normalis :) Valaszthattam volna egy olyan autot ami mindenutt kerek igy alig van "merev" el. :) Csak az ajton tobb mint 100 van hogy igy tudjon kinezni (ezutan meg meg kell tiszitanom a felesleges vetexektol :) Mivel Multi/Sub Object materialt fogok hasznalni, szvsz meghulyulok mik kijelolom a fontos polykat....

PEACE
  • Aldaryn
    Szép! :) A rések később kerülnek rá?
  • fle go
    Köszi emberek a kritikákat! :)
    Youth: thx a linket, utána nézek mit lehetne még a képen variálni.
    Aldaryn: egyenlöre fogalmam nincs hogy fogjak bele a kocsmás kép animálásába:( De valamit kiokoskodok, mert szeretném megcsinálni.
    Remélem jó sül ki belöle.
    Nyíri: állat lesz a kocsi, nagyon ügyelsz minden részletre, minden elismerésem!
    Mindenkinek minden jót! Föleg jó maxozást ...bárcsak nekem is lenne itthon gépem, de majd csak összejön az is!
    Csöváz
  • Ams
    thx
  • cskapi
    privát ment
  • Ams
    max 6-hoz van vray?
  • Nyiri
    Kepzeljetek el a wip kocsit, a korabban mutatott shaderekkel, remelem jo lesz :). Meg sok munka van rajta.
  • Nyiri
  • youth #7643
    Flego!!
    Ma nézem cgtalkot erre front pagen egy nagyon szép kép látható. Hát rá is mentem végigolvastam a topicot és a gyerek elárulja hogy hogyan csinálta azt a belógó fát és annak árnyékát. (azért mondom el mert szerintem használhatnád ezt az After Party művedben) Naszóval a fákat kompozitálta DE az árnyékokat úgy csinálta hogy csinált a fény elé egy planet és arra tett egy "átlátszóság mapot" opicaty vagy mi a neve és így a fény az átlátszó részeken simán áthalad viszont ahol a fa van ott árnyékot vet. Nagyon ötletes és jó megoldásnak tartom, látogass el a fórumba kérlek:
    http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=101475
    Bye
  • youth #7642
    Nagyon szép az eleje!!!! Nem tudsz egy képet mutatni az eredeti kocsiról? vagy belinkelsz egyet?
  • Nyiri

Itt az eleje, meg csak ezt chamfereltem, egy ket helyen a chamfer utani nem kello vertexeket meg nem weldeltem, azert tunik rossznak. A hatulja es az oldal ugyan ilyen reszletessegben kesz van, csak nem volt kedvem megcsinalni a kepet, mert tobb szaz elt kellene chamferelnem + a vertexeket atneznem, meg messze vagyok a vegetol, mert jon az ajto kivagasa, a tukor, a hatso spoiler, de szvsz mar van alakja :)
  • youth #7640
    Kérjük :)