63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nekem is 15'-os van, de annyira szeretem, hogy nem tudok megvalni tole. Annak idejen (jo regen :) nagyon jo vetel volt. 1024-ben siman kivagja a 100Hz-et, max felbontasa meg 1920*1200 (!!!) Az a prob, hogy ha mar nagyobbat veszek kene annak is tudni a 100Hz-et 1280-ban legalabb, meg szep kep, .21-es keppontmeret, stb... szoval elgge draga lenne. -
azt tudom hogy már nem gyártják a 9500 prot -
Nalunk az a gond, hogy apamnak mar nincs mit leirni az adobol :( Pedig levehetett volna legalabb 1 dolgot a vallamrol :)
Ti mit tudtok az ati radeon 9500pro 9700prora valo felpoccinteserol?
flego: vallalkozo szulo nevere lehet kulonbozo cuccokat vasarolni, joval dragabban, mint a normalis ara, viszont egy evben egy szulo 60K HUF erteku cuccot leirhat az adojabol >> ingyen van.
Persze, van a "jobb helyeken" is ilyen "akcio".
Aldaryn: pedig ma is arra jartam fizikan... -
Nyiri #7678 Ehehe... En meg mindig egy 15" monitoron kuzdok, neked meg keves a 17"? Furcsa... Mire kell neked nagyobb??? -
na ez a sulinet dolog engem is érdekelne...tudna valaki kicsit bövebbet irni erröl hogyan mukodik ? És hogy miket lehet ennek keretében vásárolni?
És még annyi hogy ezt milyen üzletben lehet igénybevenni, mondjuk valami profibb PC-s boltban is elöfordul ilyen?
Köszi! -
nem minden évben,csupán 3 ban.
monitor kéne még nagyobb!!!(17"->19")
vagy egy ati 9800 :)bár azt biztos nemlehet kapni ezen kereteken belül. -
Persze hogy érdemes ha úgy veszed 60 ezer forintot ajándékba kapsz (persze nem ilyen egyszerű mert kifizeted a 60 ezret de ezt leírhatod) minden évben 60 ezret le lehet írni az adóból, persze csak az arra jogosultak. EVA meg ilyenből már nem lehet asszem...
Én most veszek egy 17-es monitort meg egy winyót...
Jövőre asszem digitális fényképező lesz :))
Frenkie: mire gondoltál? neked elég klafa géped van.. valami kiegészítőre fáj a fogad? :)) -
Nyiri #7674 Erdemes? -
szasz!!
ti kezdtetek már valami ezzel a sulinet dologgal?én még gyorsan beruházok vmire,szilvezster előtt,aztán januárba jöhet a következő! -
Mér nem használod a revais home-odat? :) Az megy az esetek 80%-ban, és gyors is. Vagy tényleg be kellene menni Ural2 passért...
na ja... mi? :))
-
Ok, asszem eddig elt a nexus... -
Nyiri #7669 Csak be van melyesztve, de ha akarnam konnyen kivaghatnam. Probaltam precizen modellezni, hogy konnyu legyen valtoztatni rajta. Most jon az elso ablak, majd a hatso, utana a kilincsek stb... -
Az ajtó éleit kivágtad vagy bemélyesztetted???
Egyébként gratula, remek modellezés... -
Nyiri #7667 Jo kerdes :D -
lesz belseje? -
jól néz ki a kis vájörfrém.én most egy kis robotocskát csinálok,amint lesz "elmegy" kép,rakok fel. -
Most nezem csak az alairasodat! Erre csorog a telcsim, ha sms jon :)) -
Lehet talalgatni :) De ha masnem, majd a kesobbiekben rajossz, ahogy haladok vele (kis segitseg: "enyhen" japanauto-megszallott vagyok :) -
Nyiri #7662 Ez milyen auto? -
-
Ez igen! Nagyon szepen alakul!
Nemsokara (lehet meg este) dobok en is kepet. (legalabbis megprobalom - megin...:) -
plz, fa texture már nem kő :D -
Nyugodtan küldjed a képeket!! Jó nézni!!!
csak figyelj oda hogy ne told szét a fórumot mert Aldaryn (a kegyetlen moderátor) moderálni fogja :))) -
Nyiri #7657 
Tenyleg ez az uccso :) Egy havernak kerte mutassam meg hol jarok.
Jo munkat sracok! -
szasztook!!
kezdem átérezni a helyzeted Aldaryn.Krvára semmi idsőm sincs nekem sem.pedig még csak 11dikes vagyok.ó bárcsak tényleg 48 órás napok lennének!na mindegy.
nyiri!beszartam,azthittem a fotóra hogy az a te műved!!!mert láttam melette a wip képetet,amik elég frankóak és pontosnak látszanak.de aztán láttam hogy még nem vagy kész.
na látid ennyire bízom benned!:)
aquli.sokfajtát lehet,csak nehogy audi TT-t csinálj... -
Fincsi! :) igazából pont ezek az éles formák teszik próbára az ember poly modellező képességét! De eddig baromi szépen haladsz vele! A lekerekítések, minde a helyén van. Gratula! :D -
2 kérésem lenne:
- egy jó, nagyfelbontású HDRi-képet tudna valak adni?
- egy fa és egy üveg textúrát tud valaki mental ray-hez, vagy Vray-hez?
előre is kösz! -
Nyiri #7653 Valami kereded format valassz amin nincs sok res es en minden egyes resze az alapformabol alakul ki. Az konnyu. Ne legyenek rajta (lehetoleg) derekszogek. -
Nyiri #7651 Csao! Nem akartam tobb kepet a veglegesig, de Aldaryn-nak:

Most lettem kesz az elso ajto kivagasaval. Oszinten szolva en nem vagyok normalis :) Valaszthattam volna egy olyan autot ami mindenutt kerek igy alig van "merev" el. :) Csak az ajton tobb mint 100 van hogy igy tudjon kinezni (ezutan meg meg kell tiszitanom a felesleges vetexektol :) Mivel Multi/Sub Object materialt fogok hasznalni, szvsz meghulyulok mik kijelolom a fontos polykat....
PEACE -
Szép! :) A rések később kerülnek rá? -
Köszi emberek a kritikákat! :)
Youth: thx a linket, utána nézek mit lehetne még a képen variálni.
Aldaryn: egyenlöre fogalmam nincs hogy fogjak bele a kocsmás kép animálásába:( De valamit kiokoskodok, mert szeretném megcsinálni.
Remélem jó sül ki belöle.
Nyíri: állat lesz a kocsi, nagyon ügyelsz minden részletre, minden elismerésem!
Mindenkinek minden jót! Föleg jó maxozást ...bárcsak nekem is lenne itthon gépem, de majd csak összejön az is!
Csöváz -
thx -
cskapi #7647 privát ment -
max 6-hoz van vray? -
Nyiri #7645 Kepzeljetek el a wip kocsit, a korabban mutatott shaderekkel, remelem jo lesz :). Meg sok munka van rajta. -
Nyiri #7644
-
Flego!!
Ma nézem cgtalkot erre front pagen egy nagyon szép kép látható. Hát rá is mentem végigolvastam a topicot és a gyerek elárulja hogy hogyan csinálta azt a belógó fát és annak árnyékát. (azért mondom el mert szerintem használhatnád ezt az After Party művedben) Naszóval a fákat kompozitálta DE az árnyékokat úgy csinálta hogy csinált a fény elé egy planet és arra tett egy "átlátszóság mapot" opicaty vagy mi a neve és így a fény az átlátszó részeken simán áthalad viszont ahol a fa van ott árnyékot vet. Nagyon ötletes és jó megoldásnak tartom, látogass el a fórumba kérlek:
http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=101475
Bye -
Nagyon szép az eleje!!!! Nem tudsz egy képet mutatni az eredeti kocsiról? vagy belinkelsz egyet? -
Nyiri #7641 
Itt az eleje, meg csak ezt chamfereltem, egy ket helyen a chamfer utani nem kello vertexeket meg nem weldeltem, azert tunik rossznak. A hatulja es az oldal ugyan ilyen reszletessegben kesz van, csak nem volt kedvem megcsinalni a kepet, mert tobb szaz elt kellene chamferelnem + a vertexeket atneznem, meg messze vagyok a vegetol, mert jon az ajto kivagasa, a tukor, a hatso spoiler, de szvsz mar van alakja :) -
Kérjük :)