63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Orange
    Kösz a tanácsot. Tényleg rhinoban készült. A HDR képet már lecseréltem, így már nem annyira szemcsés.
  • LionTR
    Vagy olyan kivetitheto, amit tavaly mutattak be, az a final fantasy style-os :) Azt aztan nem tudnad osszekenni!
  • FRenkie
    olyan "rongy" billenytűzet kéne,tudjátok amit összelehet gyűrni.
  • fle go
    Jaja hat ez olyasmi volt:)))
  • Aldaryn
    :D Erről a Space Balls "az a bizonyos" jelenete jut eszembe... nagyon tuti... :))
    //ha valaki nem tudná: "Jam the radar..." :D ezesetben billenytűtetet...
  • Aldaryn
    Gondolom Rhinóban lett modellezve... :) A HDR megvilágítóképet blurrold el HDR shopban, akkor sokkal simább lesz a megvilágítás, és kevesebb ViewRate is megteszi. :) A SecRate-et meg vegyed feljebb, mert a króm szemcsés. Csak pár tanács a Brazilhoz... :D
  • fle go
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ma jo napom van, beleontottem klaviba 2 kanalyi jamet... ezt latni kene hogy nez ki:)) De gondoltak a Mac gyartok az ilyenekre mint en aki a klavi folott kajal, meg jo, kulomben kidobhatnam.
  • fle go
    Frankie: koszi a kritikat!
  • Orange
    Brazillal rendereltem. A felni sima brazil chrome, csak bekapcsoltam a glossy reflection-t
  • FRenkie
    ezt mivel renderelted?és milyen anyagú a fém?
  • FRenkie
    fantasztikus a kocsid.
  • FRenkie
    klassz!a kuka kifejezetten jó
    de van 1 pár probléma:
    -jobb oldalt alul a kövön(?) nemegészen jó az uvw map
    -szeriintem túl éles az árnyék
    -az a műanyag ülőke szerintem nem tud abba a sóderszerű tömör talajba annyira belefúródni
    -az ablakban a borosüveg(?) címkéje túl tiszta
    -jobb oldalt a fal tövében ,nem lehet úgy összefújni a fal alját:)mert a teget metszi a föld...

konstruktív kritikáimat remélem jó szívvel fogadod:)
  • cskapi
    Nekem is volt hasonló élményem
    mintha a brazil, és a vray összeakadt volna
  • FRenkie
    szasztok!
    képzeljétek.audi.max,mtl editor-> max bezár...|render->hibaüzenet->max bezár... ... (renderelő brazil)->átváltok vrayre->minden tökéletes... érdekes nem?
  • LionTR
    khm. en megertem, hogy picit ideges vagy, de picit moderald magad, kulonben Aldaryn fog moderalni :)
  • Ackro
    hogy ez a válasz hogy került oda? faszba! Ja! biztos azt akartam írni, hogy self illumot próbáld meg, de elvetettem az ötletet... sorry
  • Ackro
    uff! Egy napig nem figyelek, és máris két oldalt írtok tele! :)
    Karácsonyfát díszitek éppen, kurvasok poli egy rohadt ezüstszalag és olyan tetű módon rendereli még scanline-ban is, hogy itt alszom el. Ráadásul minden mozdításnál renderinget kell néznem, mert a nézetablakban nem tudom bekapcsolni, hogy a fát eredeti verziójában mutassa (két háromszöget látok az egészből), mert a brazil miatt szétfagy. uninstallálni meg nem akarom, úgyhogy minden dísz felrakás után elszívok egy cigit, meg iszom egy kávét, majd elolvasok húsz hozzászólást, meg egy fejezetet a 'miért ne modellezzünk lassú gépen' című könyvből! Piccsába! :(

Nna! mondtam már, hogy rühellem a karácsonyt? :)
  • fle go
    bocsesz fiuk az autok utan benyomok egy kozelit a kukarol:))
  • fle go
    Sawo: en is szeretnem ha valaki valaszt adna neked, mert engem is foglalkoztat a tema de meg a megoldast nem talaltam meg ra:(

Skacok: ha jol sejtem vagytok paran akik Pestre jartok suliba vagy eppen koleszban laktok, pl osszezorrenhetnenk valahol egy kis eszmecserere vagy ilyesmi. Lion Te asszem koleszos vagy nem? Baromi jo lenne valakivel mar eloben is dumalni. Sajnos multkor nem tudtam elmenni az expos talira:(
  • Orange
    itt elvileg van:http://www.onnovanbraam.com
  • Gabo
    SaWo! Ment egy privát üzenet!
  • cskapi
    Én neveztem a nyáron elkészülttel
  • SaWo
    Srácok az én kis utcai lámpácskámra senki sem tudna tippet mondani?
  • Orange
    Köszi, tényleg NURBS a felni, de a gumi az poly.
  • K.András
    Remélem igy már mindenkinek tetszeni fog :)
    Ha igen akkor renderelem nagyfelbontásban,más nézetböl is stb...
  • Aldaryn
    Ennyi erővel akár lehetne egy: "Create award winning original GC scene, renderable in 1 secs"
  • Aldaryn
    Szépen néz ki, NURBS? Bocsi iylen messziről nemlehet látni, és polyra jellemző hibát sem látni benne...
  • Aldaryn
    Ez két texmap...
  • Vorpal
    plugin lesz;)
  • Quasar
    Vorpal: plz az 5 ösbe is :))
  • Vorpal
    egyszer nektek is sikerni fog és túljuttok az autókon igérem beépitek a MAX következő verziójába egy Create Car gombot.Aztán mellé a Create shiny car surface gomb és marad a Create car HDRI meg az apróságok
  • FRenkie
    Aldaryn! a 2 fájlt hogyan kel használni amit küldtél?(pluginba bemásoltam,módosítónál nm látom)
  • FRenkie
    valami vicceset kikéne találni...
  • Nyiri
    Miert ne?
  • aniko
    Köszi, és örülnék, ha küldenél pár bumpot.
    Privi ment :)
  • Nyiri
    Mibol gondolod. 2 napja hozza sem nyultam, meg most hallottam eloszor a versenyrol :) Nem azert csinalom :)
  • LionTR
    Amugy gondolom regebbi munkat nem fair kuldeni. Vagy igen?...
  • LionTR
    Bocsánat :)

Matrixx: ez mind szep es jo, csak az a gaz,hogy ekkora munkaval ennyi szabadido mellett nem fogok elkeszulni 5odikeig. De Nyiri lancsaja mar elegge elorehaladott allapotban van, o biztos kuld egy kepet :)
  • Matrixx
    Hoppá, ezekkel a felnikkel ellátott autók csak nem a versenyünkrekészülnek? :)
  • aniko
    Köszönöm, segített a tutorial :)