63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Redfox
    A Brazilt a hatoshoz honnan lehetne leszedni?
  • FRenkie
    lesz egy elég lámer kérdésem ,de ezt sose tudtam:
    hogy kell használni az array-t?most főleg a forgatásra lennék kíváncsi(ami aldaryn mini toturjában is kelett, a felnisben)
  • LionTR
    Koszi :)
  • LionTR
    Azt is leirtam, de itt van meg 1x :) : (ez most nem teljesen az a megvilagitas, ami ott van, igy szebb - es lassabb)
    Brazilban:
    - environment feher
    - CSG plane on, feher
    - skylight on, multi: 0,55, halvanykek (alapnal halvanyabb)
    - +1 (vagy 2) disc area light, multi: 0,65 (vagy 0,45 es 0,20)

Tennek hozza egy pelda kepet, de szarakodik a net, ha rendbejon, felteszem.
  • FRenkie
    asszem a megvilágítás is le van írva alant...

Lion: nagyon tetszik hogy ilyen részletességgel csinálod!kurvaszép!
  • Redfox
    Lenne egy nagyon kezdő kérdésem, mégpedig, hogy azokon a képeken hogyan csináltad azt a megvilágítást a kocsira.;)
  • LionTR
    Redfox: olvass vissza, a 3. oldalon (asszem) ott lesznek a kepek.

Quasar: igen. :)
  • Quasar
    Lion: te ezeket az éleket hogy csináltad? Ugyan ugy extrudeval 0 akármicsodávl?
  • [negativ] Les
    nagyon ott van :) !!
  • Redfox
    Muti a full kocsit! Kiváncsi vagyok, ja és ha javítottam a hibákat a Peugeoton teszek fel közeli képet fehér háttérrel.:)
  • LionTR
    Kozkivanatra: wire
  • LionTR
    Poenkodhatsz, persze. De wiret nem kapsz azer se :)
  • Aldaryn
    Na ja. No ADSL.Legfeljebb letöltöm Getrightttal... :D

Wire please! Amúgy jól néz ki. Lassan jobban modellezel subdivvel mint én! (hehe... én is poénkodhatok? (Lion érti miről van szó...) ) De komolyan, szép lett!
  • LionTR
    Egyetertek Frenkievel. Meg azon felul szerintem tok folosleges a kepen a kocsi koruli nagy nagy feketeseg. Csak Aldarynt szivatod vele, mer lassabban hozza be neki :D

Vegre volt 1 kis szabadidom, haladtam a kocsival! Elkeszult a kilincs :)

• FRenkie
    kkcsit közelebbi zoommal jobb lett vóna,így semit sem tudunk mondani erre ...
  • Redfox
    Itt is van:
    Eleje.
    Hátulja.
  • Redfox
    Nem jók a linkek, az x3 nem engedi kintről megnézni. De mindjárt felteszem a freewebre.
  • Redfox
    Na, egy kicsit haladtam a Peugeot 607-essel, bár van még az elején a lámpa helyén egy törésvonal, és a hátulja sem tökéletes.
    Eleje.
    Hátulja..
  • fle go
    eh eh full renderben 22Mb lett az avi file-om ezt nem teszem fol ide jo?:))))))))))))))))
  • Nyiri
    Ja... Sokan csinaljak :) En pl. utalok olyan dolgot csinalni, amirol tudom, hogy valaki mar megcsinalta... :)
  • fle go
    Koszi mindenkinek az otleteket!!!!!!
    Nenad surubben is jarhatnal errefele:)!
  • LionTR
    Elobb megyek at szomszed szobaba, erre a villanyos srac nagyban nyomja MAXon a fiatos tutorialt... Lehet hogy az tenyleg jo valamire? :)
  • FiReBoY
    Szisztok!!! Érdeklődtem még régebben a *.psm fileok iránt egy másik fórumon és azt mondták, hogy psm file-t eredetileg 3ds fileból konvertálták. Kérdezném, hogy mennyiben igaz ez, szóval tényleg 3ds fileból konvertálják és ha igen akkor lehet netről leszedni convertert hozzá?
    Válaszokat előre is köszi!!!
    FiReBoY
  • LionTR
    Aquli: egesz szepen alakul!
  • youth #8047
    Szívesen!
    De ezeket ne vedd tényeknek, eszerűen ezek csak onnan valók amit hallok olyan emberkéktől akik eléggé benne vannak a sűrűjében, mivel én még nem dolgozok :/ Szerintem naggyából fedi a valóságot...
  • Redfox
    Tök jó.
  • npeter
    Thx az infókat Youth.
  • FRenkie
    swfbe átlehet konvertálni flash-el a múvíkat. a legjobb ha .mov ba rednereled és utána át sfwbe.de ha egyszerű animot akarsz swfbe akkor célszerű plasmával csinálni.
  • fle go
    ACKRO: köszi a tippeket, nekem egyenlore csak full modba engedi kirenderelni a 100 framet, a többi beállitásban restartol a max:( megnezem igy mi lesz belöle reggelre biztosan kirendereli.
    Lion: okes akkor maradjunk a jövö hét csütörtökben, addig toborozzuk a népet!
  • switch
    CHARACTER.ANIMATION.TECHNOLOGIES.CAT.V1.0.FOR.3DSMAX.V6-DWP
    Right_Hemisphere_Deep_Paint_3D_v2.1.1.4-PARADOX
    Right_Hemisphere_Deep_Paint_v2.0-PARADOX
    Right_Hemisphere_Deep_UV_v1.2.0.7-PARADOX
  • youth #8033
    Hát ez elég ismeretség alapján megy, de ha nincsenek olyan ismerőseid akik egy ilyen cégnél dolgoznának, akkor pl. Design21-en nézd meg a hirdetéseket. Ott van ilyen hogy modellert keresünk stb, bár beleolvastam ilyenekbe és persze non-profit szagú :)) De te is feladhatsz hírdetést, felsorolod mit tudsz, referenciákat bemutatod és várod hogy jelentkezzenek :) Ez mondjuk nem valami jó módja...
    Talán az lenne a legjobb ha felkeresnéd e-mailben a cégeket így biztos hogy megtalálnak :) csak az nem hogy esetleg felvesznek e vagy sem, de több az esélyed. Már csak 1 kérdés maradt: honnan szerzed meg a cégek elérhetőségeit :) valami öreg rókát kéne felkutatni, aki otthon van ezen a téren, de ha Design21-re feldobod hogy "cégek és elérhetőségeik" kapsz párat tuti, sőt még reklám is a cégeknek :D
    Csak azért mondom a design21-et mert ott van pár öregróka ha szabad ezt mondanom, persze vannak olyanok is akik csak azért járnak oda hogy kötöszködjenek, ezért is csúszik kicsit a színvonal fokozatosan ha figyeled...
    Ennyi jutott eszembe hirtelen...
  • fle go
    hmmmm es mi a gaz akkor ha az elso framet szepen kirendereli utana pedig beint a progi, es kilep!
    Vagy semmi problema csak nagyon bena vagyok?
  • fle go
    ehem, rossz helyen kapirgaltam meg van amit akartam....thx!
  • fle go
    Csak egykameras animom van es eleg egyszeru.
    Ezekbol mit valasszak? Vagy kell valami plug in hogy bovuljon a lista?
    Egyebkent koszi!
  • Ackro
    Ha csak egy kamerát használsz a jelenetben, akkor simán a rendering panelen az Active time segment pipát bekapcsolod, majd lejjebb a render outputnál megadsz egy fájlnevet ('files...' gomb) és ott tudsz megadni pl avi formátumot, amit utána beállítassz, hogy milyen tömörítést használjon.
    Ha nagyon hosszú az anim, akkor érdemes képszekvenciába lementeni (pl jpg) és azt utánna összeforrasztani premierrel.
    Ha több kamerád van, akkor a video post-ban hozzá kell adnod a kamerákat (add scene event ikon) a quevehez, majd a kamerák közti átúsztatást egy image filter-rel tudod megoldani kameránként (pl:simple wipe, fade) az átúsztatás helyét és időtartamát a video post főablakában tudod beáálítgatni a csúszkákkal, majd végül egy add image output event, ahol a kimenteni kívánt fájl nevét, formátumát, renderingbeállításait tudod megadni.
  • fle go
    Udv Emberek!
    Megcsinaltam elso animaciomat:)) csak az a gondom hogy fogalmam nincs hogy tudom azt kimenteni, swf, vagy mpg formatumba, hogy meglehetne nezni? En a sceneben megtudom nezni, de hat az ugy eleg silany, ki kellene renderelni az animot, azt hogy csinaljam???
  • npeter
    Kössz az infókat mindenkinek.
    Ja még1 kérdés:hol találhatok olyan honlapot,ahol játékfejlesztő csapatok vannak(magyar).
    By all
  • FRenkie
    na majd kiderül ...
  • fle go
    Es a petofi hidtol lefele az buda vagy pest iranyaba van?
  • K.András
    Nekem is az jött le belöle hogy egy játékba lazán beleférne!Szerintem fasza!De elég nehéz lesz neki környezetet kitalálni, mert legyünk öszinték ezt nem lehet egy falapon bemutatni ahogy egy orát,cd-t stb...