63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    SoftFX: en szivesen elmegyek, de csak este 6 orara tudok odaerni leghamarabb
  • Aldaryn
    Oké. Én nagy valószínűséggel ott tudok lenni. Kettőkor van vége az utolsó előadásunknak, a végéről eljövök.
    Aznap remélem jó kedvem lesz Programozás ZH után... :D
  • SoftFX
    Ne feledjetek el válaszolni a #8147-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SaWo: itt van a felújított tabló:

Ha nem linkelné:
    4K Felújított tabló
    (http://sman2.fx3.hu/tablo.jpg)

Ne feledjetek el válaszolni a #8147-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SoftFX
    Ok mindjárt belinkelem...
    Remek az emlékezeted: én raktam rá magam Camera Match-el :).
    Nem hittem volna, hogy valaki is megnézte...
    Azt hittem mindenki átugrott fölötte.
  • SaWo
    Köszi, megvan a telcsiszám. Még lenne egy kérésem. Szóval a !K hozzászóláshoz csináltuk azt a tablót, amin egy pár embernek rajta volt a fényképe. Már nem emléxerm ki, talán pont Te SoftFX Camerta Match-el még ráillesztettél pár fotót. Nagy lustaságomból kifolyólag nem nézem végig a fórumot, de megtennétek ,hogy visszalinkelnétek azt a képet? Tehát a felújított 4K tablót?
  • SoftFX
    Keletitől: felszállsz a metróra és a Blaha Lujza térig mész (a következő megálló) és ott felszállsz a 4-es vagy a 6-os villamosra (mindegy melyikre, mindkettő oda megy (persze a megfelelő írány nem minegy, de ezt a tábláról leolvashatod), sőt most csak a 6-os megy (4-6 os jelzéssel)), és leszállsz a Petőfi-híd BUDAI hídfőjénél (a 6. megálló). Innentől a lenti érvényes.
    -Remélem nem rontottam el.
    (ez oda-vissza 4 vonaljegy: kb. 480Ft, ha nem emelték :)
    A fél három pont jó, hisz úgyis várunk egy kicsit ha valaki késne...

Mobilszámom privátban elküldöm mindjárt.
    A szupergames privátja (ha nem tudnád használni) a bejelentkezés után a bal oldalon van, a neved alatt találsz egy ilyet: x új üzenete van. Erre kattintasz és máris látod.
  • SaWo
    Én szerintem megyek. Sőt, majdnem biztos, hogy megyek. Egy mobil szám kellene nekem még, ha eltévednék. (El fogok :D :) Meg, hogy a Keletitől hogy mennyek? Ja és minél kevesebb buszjeggyel, ha lehet :) ja de azért nem akarok potyázni se :))

Az a gáz, hogy 12-kor indul Miskolcról vonat, az 2-re ér fel :(( Szal én csak oylan fél 3ra tudok menni, hja leírjátok persze, hogy hogy jutok el oda :)))
  • SoftFX
    HA valakinek segít, megadhatom a mobil számomat is, így ha késöbb jösz, eltévedsz...stb. akkor is elérhetsz...
    Persze csak privátban írom meg (és ne éljetek vissza vele :).

Ne feledjetek el válaszolni a #8147-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SoftFX
    Flego:Persze, ha előre jelzitek, akkor kimegyünk és megvárunk a lent írt helyen.

DE akkor kérném, hogy még egyszer írd le, hogy jössz-e és mikor leszel a lenti helyen.
  • SoftFX
    Találkozó---------------------------------------------------

Ki ér rá és jön 27.-én (Csütörtökön) 14:00-tól az Elte "A" épülete elé???
    Csak az írja, hogy jön, aki tényleg el is jön és előreláthatólag rá is ér!!!

Az oldal: az "A" épület 4-es,6-os villamosra néző oldala!!!
    Tehát, ha leszállsz a 4-es,6-os villamosról a Petőfi-híd BUDAI hídfőjénél (remélem nem tévesztettem el) és elmész a förmedvény (fura szobor) mellett (egy kis fás sétányon keresztül), akkor szembe találod magad egy kis térrel, ahol jobb oldalon padok (ülő alkalmatosságok) vannak, szembe veled pár széles-lépcső és azon túl az ELTE TTK "A" épülete (egy fekete torony magaslik kissé kiugróan az épületből és üveggel teli).
    NE mennyetek fel a lépcsön, hanem nézz körül, mert annak a környékén állok majd egy kék (és fekete) adidas hátizsákkal (bár a felirat csak közelről olvasható), fekete keretes szemüveget és valszeg sötét-szürke fubu kabátot viselve!!!

Aldaryn: Jogos:

Szóval az "A" épület az az ÉSZAKI TTK-s épület (az infópark mellett). Azért "A"-t írtam, mert ez ki van írva rá, így mindenki megtalálja.

Remélem így elég pontos lett! :)
  • youth #8146
    Amúgy az agyagnak van egy olyan tulajdonsága hogy ha szárad akkor zsugorodik :( Namármost a plasztilin rugalmas és nem zsugorodik, nem is kell hozzá víz... ugyanis levegőn köt. Csak érdekességnek mondtam el ha már ennyire beleástam magam :))) De már megint eltereltem a szót a MAX-ról (Ugye nem gondoljátok hogy direkt csinálom? :()
    Bye
  • youth #8145
    Ha folyna a közelben Duna lemennék a partra hidd el :))) De nincs.
  • Aldaryn
    Figyel Youth... ha hiszed, ha nem a legolcsóbb alapanyag, ha kimész egy folyópartra, és ásol magadnak agyagot... :)
    Pl. itt a Duna mellett nagyon jó alapanyagot lehet szerezni. Nagyon tiszta, homogén stb... és egy fillérbe sem kerül, mégis lehet vele dolgozni. Max koszos leszel. :D
  • youth #8143
    Tudom... Úgy néz ki majd be is ruházok egy tablere de most még a sculpture érdekel veszettül... Most kérdezősködök hogy tudnának e rendelni nekem olasz Plasztilint mert ami itt Vp.-ben van az nagy gány... Ja meg tárgyalok már a Budapesti boltokkal is, csak még nem írtak vissza :)))
  • FRenkie
    először én is úgy próbááltam ,de az sem volt jó...
    de aztán rájöttem hogy valamit elbaltáztam :) (szó szerint)
  • FRenkie
    "except Frenkie"
    ez kedves volt :)
  • Aldaryn
    Nézzed meg, hogy nem felejtettél-e ott egy pangó polygont (valami baromi vékonyat, cut-oknál sikerülhet ilyen vékony polyt "félrvágni...") ha nincs, akkor ez egy ismert EP bug, konvertáld mesh-be, majd ott weld, és mehetsz vissza EP-be... :D
    Ha ez se megy,... hmm.. szívás.
  • FRenkie
    micsináljhak ha a kedves max 5 nem akar weldelni?
  • Aldaryn
    Na, mégis csak belekezdtél a PS-be?? :) Hajrá. De előre szólok, egérrel nem mész el messzire. Egy rajzpadot nagyon érdemes beszerezni hozzá, különösen a nyomásérzékeny funkciók miatt...
  • youth #8137
    Ahoj emberek! :) Aldary kérdezte ki min dolgozik, hát én ezen: Kis robotkám :))))
    Ezen keresztül tanulgatom a PS-t, festés, stb... Elég gagyi de első ilyen jellegű munkám :/
  • FRenkie
    én is mennék ha lenne rá időm :)
  • SaWo
    Esetleg, hogy értelmet adjunk a meeting-nek lehetne megbeszélni egy kiri project-et is, amit együtt készítenénk el egy leendő xxx K hozzászóláshoz, vagy ilyenek ...
  • SaWo
    Szóval mikor lesz a találka? És ez egy baráti sörözgetés lesz csak / kólázás / narancsszörpivás, stb. vagy valahol gépezni is tudunk?
  • youth #8133
    Névtelenül megfenyegetni????? Ez a gyávák fegyvere... Viszont ha azt mondod Kovács Ervin vagyok nos úgy már benne vagyok :DDDD
  • Aldaryn
    :D Aha. A tanáraidat pedig névtelenül megfenyegetjük, hogy "Nem láttak semmit, és Ákos ma egész nam iskolában volt, ráadásul minden órán szerzett 2 db 5-öst! Értették!?" Szerintem ez neked is megfelel...
  • youth #8131
    Biztos???
  • Aldaryn
    Hehe. Ha ő eljön Miskolcról, akkor mi lemegyünk érted, és felcibálunk. :D
  • youth #8129
    Dehogy fanatizmus! Menj csak, érezzétek magatokat jól!!! Ez parancs
  • SaWo
    Gyerekek, az fanatizmus, ha Miskolcról felutaznék egy délután kedvéért a mi ki CG TALálKánkra? Leírnátok, hogy mikor lesz az eddigi megállapodás szerint?
  • fle go
    SoftFX: nekem a 14 ora nem lesz jo:( mint jeleztem is ötig dolgozom, leghamarabb kb hat órára tudok odaérni, nem gond ha megvártok es utána még legalább egy órát ott maradtok és dumálunk.
    Aldaryn: nekem most dolgozik a cégben a gépem mint állat:)) Talán hétföre kirendereli azt a 200 frames animot amit beadtam neki hogy csámcsogjon rajta:)
  • Aldaryn
    Megint pangunk? :) Senki nem dolgozik valami egetrengető képen? Hatalmas animáción? Technológiai újításon? Nyikorgó széken? Álmosan? .... (except Frenkie)

Na, majd akkor dobok be képet.
  • Aldaryn
    Ez jó. Köszi a szervezést! :D
    A épület? Az melyik? (bocsi...) Az északi, vagy a déli TTK épület??
    (mert ugyebár ott lenne jó találkozni, az Infópark melletti TTK-ban)

Ja, az "A épület előtt" dologgal még annyit kellene tisztázni, hogy hol előtte... :D Mindkét TTK-s épület akkora, hogy eleje kb. nincs is. A formális specifikáció nem elég pontos! :))
    Pl.: Az Északi épület duna felöli főbejárata. vagy a két épület közötti duna felöli parkoló, stb...
  • SoftFX
    Találkozó:
    Valamelyik Csütörtökön 14:00-tól az Elte "A" épülete előtt???

Flego: az Elte-n van kola-autómata, kávé-automata, büfé...:)Inni tudsz.

Az alábbi sorrendben válaszoltatok időpontmegjelőléssel:
    Flego: En altalaban minden nap 17 ora utan raerek
    Quasar: én meg szerdától vasárnapig.
    Aldaryn: Általában Péntek kivételével mind OK. a szerda lehet még rossz, bár az a másnaptól függ... (ZH-k...)

Ezek alapján választottam a fenti időpontot.

Módosítani és a listára felkerülni továbbra is lehet:
    ÍRD le mikor érsz rá a találkozóra!!!
  • FRenkie
    de!
  • Mikita
    nincs valakinek Lamborghini Murcielago blueprintje?
  • FRenkie
    köszi flego
  • fle go
    ACKRO: koszi az utbaigazitast!!
  • Redfox
    Eléggé nem.:)
    Még tanuló vagyok.
  • Ackro
    Inkább vuk-hoz van köze... :))

egyébként mi az, hogy zenegépes cég?
    wurlitzer árus? :)
  • DEx-
    Redfox, nincs vmi közöd valami zenegépes céghez?