63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
persze, még nem végleges. -
Redfox #8339 Nekem tetszik, de a kereten, annak a hat pöttynek én kicsit sötétebb színt adnék, valahogy nem oda illő, és kell még mellé a fegyver is.;) -
bázz tényleg kussol mindenki...
azér itt a készülő pajzsom:
-
hol lehet azt állítani hogy milyen részletességgel renderelje a textúrákat?
az antialiasnál?
és ha igen akkor vraynél milyen simítást célszerű használni? -
Aldaryn: pedig elvartam volna hogy legepeld :))) Ha megtalalod a scene-t akkor kuld el legyszives, koszi!
[email protected] erre a mailre. -
a "fehér ködszerű burokra" gondoltam, ami sztem tul nagy! -
Frenkie-vel ellentétben a glow méretén én növelnék! És az intenzitást hagynám ekkorának, vagy kisebbnek. (lehet Frenkie is erre gondolt... :])
Az említett képen leraktam egyetlen darab omni-t és "jól" beállítottam a GI-t. Ennyi volt. A képet VRay-el készítettem, de a decay-ek és "élethű" scene méretezés miatt a Radiosity is elboldogult volna vele... Ha kell a scene, megkeresem, sé elküldöm... Mert azt el ne várd, hogy legépeljem az összes paramétert... :DDD -
Aldaryn köszi! Utana nezek a méreteknek. nem emlékszem pontosan, kb egy honapja vagy talán több csináltál Te is egy képet, ami ilyen csatorna szeruség volt rozsdás csövekkel, vizzel az alján, na ott nagyon tetszett a világítás, ha emlékszel rá abban hogy csináltad a fényeket, le tudnád irni?
Köszi
Frenkie: ok még csiszolom a dolgokat -
csak sztem nem kel akkora glow rá -
Nagy valószínűséggel a scene méretarányaival van gond. Az általad beállított fényérték (mellesleg az outputokra nincs is szükség, max azért, hogy a képi pixelérték is megfelelő legyen, szóval az maradhat... :) ) megfelel kb. egy standard neonnak, de ha a folyosó merete szélességben pl. 100m akkor ne hidd, hogy be fogja világítani!
Mellesleg hangulatosnak ígérkezik!
Frenkie: Ez a szmájli nagyon durva... -
Ezennel visszavonom "haldoklik a forum" elhamarkodott hozzaszolasomat. Bocsassatok meg :)
Az indexes forumon van egy peugeot 306 forum, meg nyaron hozzaszoltam, azota senki. Na az tenyleg haldoklik. Vagy csak nem kellett volna hozzaszolnom...
-
-
Ezmiez?
Polírozott teáskanna egy beton-kazamatában? -
-
Udv!
Lenne egy kerdesem, hogy tudnam a kepen lathato fenyeket szebbe erosebbe tenni?
KOvetkezo keppen csinaltam: a standard materialt ranyomtam a lampanak( neon) szant objectre, ezutan a diffuse colornak adtam egy output -ot ahol a az RGB erteket atraktam 3-ra.
Ezt atkopiztam a Self illuminationra is igy kaptam egy feher ( vilagito anyagot) aztan rakatt egy kovetkezo standard materialra, es a pipettaval rakattintottam a neonnak szant objectre majd a standardot megvaltoztattam Advenced lighting Override-ra es ott a Luminance scale-t felnyomtam 5000-re. Majd mentem a Rendering azon belul az advenced lightra es ott azt aktivizaltam es atallitottam Radiosity-re, majd a start utan kiszamolta a dolgokat eleg gyorsan, nos a vegeredmeny a lathato kep lett, de nem vagyok megelegedve vele! Hogy lehetne ezt jobban megoldani?

Segitseget elore is koszi! -
Csak senkinek nincs kedve/ideje 3D-vel foglalkozni a MAX-esek közül. Ha majd lesz, akkor ide is írnak.
Így megy ez. Úghogy a "haldoklik a fórum" beszólásokat inkább máshol. Pl. Az olyan helyeken, ahol 1-2 hete senki nem írt. Na, az tényleg haldoklás. -
Asszem tenyleg haldoklik a forum :( -
Koszi :)
shaggal kapcsolatos dolgokat en is szivesen hallgatnam, en ugyan csak fuvet probaltam vele osszehozni, de nem sikerult tul jol. -
a lobogó haj nem nagy gond shag:hairrel és egy wind-del -
1. mi a bajod a kocsikkal? nagyon célszerű a kezdőknek ilyennel foglalkozni, mertt van könnyű autó, van nehéz is(modellezés szempontjából), és még ha kicsit béna lesz az eredmény akkor is jól néz ki egy autó.sok tapasztalatot lehet szerezni.
2. a másik ha valaki profin gyártja a kocsikat(Lion) , az megint másért jó.
3. ha valakinek olyan kedve van
4 nem mindenki kocsit csinál közűlünk...
5. mi szívesen várjuk a többi emberkét is, de nemtudom mért nem írnak ide, csak néha írnak "külsősök".
6. inkább te szólj a ds21eseknek hogy írjanak ide is.
különben is szerintem ide sokkal egyszerűbb beírni, és visszalapozni, mint a d21 en a sok téma között kóvályogni, persze annak is megvannak a maga előnyei. -
Quasar #8314 Én beszélgetnék, meg minden, de segíteni nem tudok mindenkinek, csak a nála, nagyobb kezdőknek. És azért beszélek autókról, mert most azt csinálok, és a maxot akrokm kihozni magamból a segítségetekkel.
Már belekezdtem egy Manga figurába is. Még csak a teste van meg karok és fejnélkül de szerintem egész jó lesz. -
Ha valakinek eszébe jutott ,hogy haldoklik a fórumotok az talán azért lehet mert nem kezelitek elég flexibilisen a dolgokat és csak egy szűk közösség próbáltok maradni.Ez az egyetlen fórum ahol egész nam autókat modelleznek és le se szarják az uj javaslatokat.vagy talán csak eddig tart a fórum?.... -
Nekem tetszik! Vmi rajzfilmszeru animaciohoz lesz? -
Szia Nenad! :)
Frenkie: CgTalkot böngészem amikor látom, hogy egy koponyás manus szövege alatt tök szépen és szokatlanul ott van hogy Homepage, meg hogy First thread... rá is megyek a homepagere mivel nagyon tetszett ez... hát erre kidob téged, el se olvastam a nevedet csak ráböktem rögtön a homepagere... Na mondom akkor ha már itt vagyok körül nézek... A koponya amit rajzoltál nagyon jó lett!!!!! Gratulálok!!! Meg a honlapod is nagyon klafa!
Bye -
ilyesmi csak jobban szebben és gondjaim az lesznek hogy a haja lobogjon a szélben vmikor
-
A túróba lehet ,hogy ti itt egésznap csiviteltek és a DESIGN21 portál magyarföld állitólagos 3d portálján áll a levegő.Skacok odakukkanthatnátok néha ,hogy jelenlétetekkel emeljétek a szinvonalát.Van ott melóm pl. készülőben szivesen venném a segitségeteket. -
nincs valakinek clothreyes? -
mielőtt ráadod a simcloth-ot, raksz rá egy mesh selectet, és a 4 szélső polyn kívül minden polyt kijelölsz, és utánaadod rá a simclothot, és akkor csak a belső polykra fogja alkalmazni a 4 szélső pedig úgymarad! -
de azt hogy tudom megoldani hogy a rongy ki van feszítve ne hulljon le? -
együtt? -
reactor+simcloth -
kérdés mivel tudnék megoldani egy olyan animot hogy egy rongyra tárgyak esnek rá és egy kicsit besüppednek? -
ok sejtésem van de a 3.1 be használtam utoljára -
Ja, ok :))
Mikita: nem tudjuk, de ha rajossz szolj nekunk is!!! -
ork balta, OGRE csonttal :) -
netrenderre lenne szükségem hogy működik?
-
Jelentem en jelen vagyok! Csak hat nincs idom MAXolni :(((
SoftFX: tobbszor is volt olyan, hogy ott volt a kep alatt a link, de azt is kiprobaltam, es ugy se ment. Egyebkent Aldaryn jovoltabol en is megtekinthettem vegre a kepeket (igaz kicsit sokat kellett varni :), es tok jok! Csak azt nem ertem, hol van egy orknak ilyen csontja? :) -
Tényleg haldoklik , nemtom Lion, Aldaryn, Nyiri ,SoftFX ésetöbbiek hová lettek???
Pedig jó volt mindig valami téma volt és azt vitettuk meg, emlékeztek?Ilyen volt pl a RÉS tárgyalása, meg a lánctalp ... szal jelentkezzetek emberek! -
oké:) -
Üdv Emberek!
Már megint haldoklik a fórum, sajnos nem tudom feldobni semmivel, nem volt idöm mostanában, új 3D-be belefogni, vagy a régi kocsmás képen javítani, holnaptól a cégem jóvoltából belevetem magam a fotózás rejtelmeibe:) Az is érdekel és egészen biztos hogy jó hasznát veszem majd a késöbbiekben a modellezés terén.
Frenkie: jó lett az orc balta, de okvetlen csináljál mellé pajzsot is, valami nagyon állat kéne, utána meg egy jó kis kompozicióba beilleszteni valami félhomályos, izzó égboltos csatateret ábrázoló környezetet eltudok képzelni:)