63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Redfox #8575 Lehet,hogy mindenki most csinál valamit, mint mondjuk én. Most csinálok egy szekrényt az asztal mellé.:) -
Lehet. -
Olyan a fórum ma, mint egy szunnyadó tűzhányo.
Gyenge aktivitást mutat.
-
2 Kérdés.
Lehet-e Max 6, Max 5, esetleg Max 4 párhuzamosan installáva egy gépen?
Max mellett Maya 5.0-val érdemes-e foglalkozni?
Különben éppen most nézem, a DC++ Matrix hub-on rengeteg max plugin fellelhető.
Előre is köszi -
nenad #8571 http://bantam3d.com/
ingyenes fugeneralo proggy. Van itt egy nagyon butal kep, vueval csinalta meg ezzela proggival valaki...
http://bantam3d.com/grass/art1.htm -
Quasar #8570 Frenkie: nekem is volt már ilyen problémám. Nem biztos hogy biztosan tudok segíteni, de asszem tudom hol kell tapogatózni. Mikor meg van az amire ráakarod húzni, azt bitmapet amit beállítottál a material ablakban, majd megnyomsz egy gombot, és bejön egy ablak ami tök üres, csak rács van rajta, meg esetleg amire rá akarod húzni. Na ennek az ablaknak az options menüjében, vagy almenüjében fel kell valaminek az értékét venni, és látható lesz a bmp.
Bocs ha nem segítettem sokat. -
Redfox #8569 Na jó, mostmár megyek aludni, a többit holnapra hagyom. Jóéjt. -
Redfox #8568 Hát nincs, de majd megpróbálom beállítani, egyébként úgy csináltam, hogy mindet kijelöltem, aztán rányomtam a textúrát. -
Ja de jut eszembe ha scanline-val rendereltel, akkor nem is tudom van ott view rate? azt tudom hogy valahol lehet allitani a lampa modify-ban hogy az arnyek jo legyen, ha jol emlekszem akkor alapban 4,5 az ertek, es ha felkuszik 6-ra akkor mar eleg szep arnyekok keletkeznek. Nem tom pontosan megmondani hol van ez az allitasi lehetoseg, mert ezen a gepen amirol irok nincs max fejbol meg meg nem tudom:(
Lassan fejlodok en is megjott az uj LaCie monitorom, nalam mar karacsony van:))) Januarban talan meg meglesz az uj gepem is, mar alig varom. -
Redfox: hm... kiválóan sikerült az asztalka, szerintem nagyon élethü! Ugyan a renderbe egy kicsit belekotnek a foltok miatt de azt ahogy Aldaryn mondta view rate-val javitható. A textura nagyon szép, hogy csinaltad minden elemre külön külön raktad rá a texturát vagy unwrappal csináltad?
-
:)
szerintem valamilyen mintás kéne, nézz a neten, esetleg fotózz, aztán egy erős bump kell rá,és elkell találni a shadert is, hogy olyan "szőnyeges" legyen! -
Nem tudja valaki hogy az Unwrap UVW szerkesztésénél, miért nem mutatja a bitmappot??????Bevan kapcsolva a kis gomb hogy mutassa de semmi, se Max5ben, se 6ban!!!!!!! -
Redfox #8563 Szerinted milyen színűre kéne és hogyan kéne megcsinálni?
Csak azért kérdezem, mert te biztos tudsz valami profi megoldást rá. -
Redfox #8562 Ez jó ötlet, köszönöm. (Bár itthon parketta van;D) -
Tényleg úgy látszik feltámadott a a szobánk!
Redfox frankó az asztal!Rakj alá egy szőnyeget! -
Redfox #8560 Megnéztem, ez a Max Scanline.:) -
Redfox #8559 Bevallom őszintén fogalamam sincs mi ez.:D Én renderrel még soha nem próbálkoztam, s nem is igazán értek hozzá. Csak nyomtam egy skylightot, shadow-t, meg méretet, aztán uccu neki.:))) -
Akkor MAX scanline? :) Jé, azzal nem is szórakoztam... nem gondoltam volna, hogy az sem szemcséz, hanem foltoz... :)
Ha most azt mondod, hogy Vray, akkor lekaparom a falat... :D... -
Redfox #8557 Aldaryn: Köszi! Egyébként nem brazillal csináltam, tudtommal nincs még hatoshoz, de ha van akkor szóljatok.:)
Köszi! -
Ne keseredj el! Láttam én már hasonló konfiguráción (vagy gyengébben!!) született remekműveket is, amiknek a csúcsszuper hiper PC-vel rendelkező bekapcsolom a GI-t és szép lesz emberek a nyomába sem érnek.
Úgyhogy itt is van hova fejlődni!
-
Asztalka. :) CSupán pár dolog hiányzik róla, hogy mozgalmasabb legyen.
Gondolm Brazillal renderelted, a - valószínüleg - skylight árnyéka nagyon erről árulkodik. Brazilra nagyon jellemző a foltok hagyása a nem megfelelő mennyiségben mintavételezett GI-nél. (más renderelők ott szemcséznek...)
Javaslom, hogy a view-rate nevű számértéket pöccintsed a GI beállításoknal magasabbra.
Sok sikert a további MAX-ozáshoz neked is.
U.I.: Na, Frenkie: Ugye most nem haldoklik a fórum! -
Redfox #8554 Hát nem éppen a legjobb:
P2 350Mhz, GeF 3 Ti 200, 256 Mb RAM.:) -
Mi a konfig? -
Redfox #8552 Köszi. Egyébként nekem is. Nagyon hasonlít arra, ami itt van mellettem egy méterre.:)
Raktam rá egy fenyőfát, és most renderelem, de nagyon lassú.:( -
Ahogy a reklámban annak idején látható kis is japán mondta "neeeeeeeekem teccccik".
De tényleg. -
Redfox #8550 Mindenki elment, vagy ennyire rossz lett?:) -
Redfox #8549 Na elkészültem vele.:)
Mióta a 3ds max-el töltöm szabadídőmet, szerintem ez a legjobb munkám. Tessék véleményeket mondani róla! És köszi mindenkinek a segítséget!
-
Redfox #8548 Várj, már megtaláltam.:) -
Redfox #8547 Lesz egy nagyon láma kérdésem: Azt hol kell?
Gondolom, hogy a render panelen, de ott melyik fülnél és hol? Egyébként max 6-osom van. -
ok.
Természetesen a képet el is várjuk
-
Müxik, de kapcsolj rá árnyékot is! -
Például ezen képem hátterében is egy olyan kép látható. -
tudok egy fasza fatextúrás linket,
ez nem más mint egy bútorbolt honlapja, ami rendeltetésszerűen arra szolgál hogy az ember megnézhesse neten hogy milyen mintájú éjjeliszekrényt akar, persze nekünk fanatikusoknak, ez tökéletesen megfelel taxtúrának is!
a link: Veneer Selector -
Redfox #8542 Köszi! Majd nyomok képet nemsokára. -
Szerintem itt találsz kedvedre valót. -
Redfox #8540 Nem jó a tárhely, áttettem máshova.:(
A jó link.
Bocsi mindenkinek, remélem ez már működik.:( -
Redfox #8539 Itt a link:A kép. -
Redfox #8538 Valami hasonló, csak több csíkkal:
-
Milyen legyen? -
Redfox #8536 Te nem tudsz texturát? Please!