63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• FRenkie
    nekem az oldalán a textúra nem tetszik.
    talán túl nagy, meg olyan mintha az a 2 hasonló rész egymás tükörképe lenne(habár nem biztos hogy az, mert kicsit eéltérő)
  • K.András
    Tul sok véleményt egy szekrényröl nem lehet mondani :) max hogy pontatlan:ha igy nézed a képet egyböl látszik hogy a jobboldalt kiáll egy kicsit a tetejéböl a léc...
  • Redfox
    Ahogy ígértem itt van a kép a szekrényről, ami készül. Egyenlőre még lebeg:D, és pár illesztést is a helyére kell tenni. Erről is lehet véleményeket nyomni ezerrel!
  • K.András
    Ezt neked kell látni sajna, idövel tudni fogod milyen ivet mennyi polybol érdemes megcsinálni,habár bármikor találkozhatsz olyan felülettel ami elgondolkoztat...
  • Redfox
    Ezért kértem én is, hogyha valaki tud linket ahonnan le lehet szedni, lökje! Előre is köszi! Egyébként megcsináltam az asztal mellé járó szekrényt is, mindjárt nyomok képet.:)
  • FRenkie
    szia!:)
  • aniko
    Az előző autómnál az volt a baj, hogy sok polyból raktam össze :) Úgylátszik nem sikerül eltalálni a megfelelő mennyiséget :)) A motorháztetőt kijavítom. Most hogy így mondod, tényleg szögletes.
    Köszi :)
  • K.András
    Tényleg alakul,nézegettem a mesht és szerintem azért nem akar neked ez szépen összejönni mert tul kevés polybol akarod megcsinálni!PL motorháztetönél csináld ugy hogy ne két darab polybol álljon hanem négyböl, és akkor már tudsz neki egy kis ivet is adni nem lesz ennyire szögletes!!!Vágjál rá mégegy sort legalább egy kicsit igazitsd el hogy legyen egy kis domborulata és utána vágjál rá még a bemélyedésnek a helyére éleket,aztán azt befele extrudálod és nem fog ennyire szögletesnek hatni,csak ezek a pici dolgok hiányoznak szerintem ahoz hogy tényleg ugy nézzen ki mint egy igazi auto..
  • K.András
    Valszeg tényleg lány vagy :)
  • aniko
    Aldaryn, Youth: Köszönöm :))

A mesht megpróbálom kijavítani.

Á, a DCt csak chat-elésre használom :DDDD (mi másra lehetne :DDD )
  • youth #8610
    Max6 és a tálcán BCDC????? Jujjjj!!!! :DDDDDDDDDDDDD

Amúgy a kocsi tényleg jó lett!!! Meg a camera is jó már!!!
  • Sonajk @:o)
    Az igazság odaát lesz nemsokára.
  • Aldaryn
    Nagyon szépen alakul az autód! Egy-két helyen még problémás a mesh, de összeségében megnyerő a külseje... Csak így tovább!
  • Aldaryn
    Most olvasom: A Splutterfish publikálta a Brazil RS 1.2-es verzóját MAX 6 alá, néhány komolyabb stabilitást is érintő fejlesztéssel egyetemben... Ez ígéretes, de valakinek be kellene gyújtenie!
  • aniko
    Sziasztok :)

Ismét itt vagyok ;)
    Nem sokat, de haladtam a Volvo -val.
    Itt van róla pár kép
    Szerintetek mit javítsak ki rajta?

Köszi :)
  • LionTR
    Akkor nem szoltam :)
    Legnagyobb banatunkra 6oshoz meg nincs brazil (legalabbis en meg ugy tudom)
    És erre a következtetésre mi alapján jutottál.
  • Redfox
    Tud valaki olyan helyet ahonnan ingyen le lehet szedni a brazil-t hatoshoz?! Please!
  • Redfox
    A sarka valódiból is ilyen.
  • LionTR
    Meg ugye ugyanannyi vertexbol alljon a 2 resz amit ossze akarsz kotni.
  • SaWo
    Igen, scak össze kell kötögetni, a vertexeket, csak ügyelj, hogy a poligonokat 4 edge határolja, mert különben ... (az indoklást Aldaryn majd megadja szakszerűen :D ) az a lényeg, hogy hibás lesz a modeelled, ha nem így lesz.
  • icecave
    Polyval csináltam, igen, akkor csak kötögessem össze a verexeket ugye?
    Köszi!
  • LionTR
    Attol fugg milyen technikaval keszult az oszlop, meg az oroszlanfej. Ha pl poly, akkor pl fogod az oszlopot, kivagsz belole egy oroszlanfej meretu lyukat, a fejnek szinten "kilyukasztod" a hatuljat, es osszedolgozod a nyitott reszeken a vertexeket.
  • icecave
    Sziasztok. Bocsi, hogy igy bepofátlankodok, de van egy kérdésem!
    Szal: Van egy oszlopom.
    Csináltam egy király oroszlánfejet, és rá szeretném tenni az oszlop oldalára. Hogyan kell rásimítani az oszlopra, hogy az pont passzoljon???
    Kszi!
    Látod, ezt meg el is felejtettem megkérdezni tőled.

Szerinted-(tetek) a 4-es Max-ot érdemes még feltenni kezdésnek. Kédem ezt azért, mert iszonyatos mennyiségű plugin lelhető hozzá.
    Ave Caesar!

Dehogy is gondoltam komolyan. Bár angol nyelvtudásom társalgási szinten ugyan csak hiányos, azért ezt még én is értem. A cél (azon kívül, hogy sok könyvtárnévben valóban szerepel), csak az volt, hogy érzékeltessem veled, hogy ezeket kölönböző emberkék hozzák létre és ki tudja ki miket írogat (elírogat).

Komolyabbra véve a figurát, valóban sok az elírás, amit az Isten sem tud kihámozni, mire is utal a könyvtár név. Nem is igazán foglalkozom már vele, mert mint már az előbbiekben írtam, találtam (kis segítséggel) a DC++ alatt 3 olyan HUB-ot, ahol a fő volumen 2 és 3 D-s programok. A könyvtárnevekközt keresve a tartalom tiszta és világos. Külön felírják, hogy mejik plugin, mejik MAX-hoz lett kitalálva. Igaz, hogy a 6-os MAX még eléággé alúlfinaszírozot pluginokal, de majd csak javul a hejzet.

Ha valaki nem tudná, itt letöltheti a DC++ programot.

A hubok pedig a következők:

dinomedia.no-ip.org
    gorehide.mine.nu
    graffixlab.no-ip.org

Érdemes még felmenni a Matrix és Koli sys net HUB-ra is, bár elég magas a megosztás mérete, illetve nem ez a fő volumen.

Üdv.
  • vaklo
    Kedves Sonajk!
    ha ezt a "please-t" komolyan gondoltad, akkor több szavam nincs
    további sok sikert.vaklo
    Kedves Vadló ... izéééé .... Vakló! (Hiába ezzel nem tudok betellni)!
    Szóval mit godolsz? Szerinted én nem próbáltam ezt. Ellenben ismételten ajánlom a már említett cím meglátogatását a számodra. Kíváncsi lennék, hogy a please nevű gyártót, hol találod meg. Na ennyit az állománynevekről. A letöltött info fileokban pedig a legtöbbször nem térnek ki rá, hogy a plugin melyik verziószámú maxnál használható. Szóval szerintem marad az install és próbálkozás, ami azért időnként eredményezhet egy-egy max uninstallt, majd egy ismételt installt. Szóval ez a nyers valóság, nem ám az állománynév alapján történő keresgélés, no meg az info file tartalmának nézegetése.

Más:
    Becsület szavamra, többé nem froclizom a neved, de ezt még muszáj volt. Tudod! Az ember és az ő életében adódó apró örömök, amiket nem tud kihagyni.

Baráti üdvözlettel
  • Aldaryn
    Nem.
  • vaklo
    Kedves Sonajk! - A könyvtárnévben az elsö szó általában a gyártó neve (Digimation, Sinti Sati, Cebas), ha ezeket beírod egy keresőbe (pl. Google) biztosan lessz a találatok között olyan ami 3d-vel kapcsolatos, mikor eljutottál a gyártó oldalára, ott megkeresed a könyvtárnévben később szereplő dolgokat (Speed tree, Afterburn), vagy ha meg van a program kibányászod belőle a helpjét, osz megnézed. Probáld ki, beírod a Google-ba "rpccreator", egyből sínen vagyunk
    üdvözlettel.vaklo
  • LionTR
    Na! Vegre ujra igazan el a forum!
    Mar egy ideje nem volt olyan, hogy visszajovok vasarnap este es egy oldalnal tobbet kell visszaolvasnom :)

Redfox: szep lesz az asztal, csak 1 kerdes: az asztallap "csucske" a valosagban is olyan szogeletes, mint a kepeden, vagy le van kerekitve? Mer ha le van, akkor ott meg finomithatsz rajt.

Sonajk: termeszetesen lehet tobb MAX egyszerre a gepen, csak maximum itt-ott ossze fognak akadni. Ilyen esetekrol mar Aldaryn baratunk is beszamolt regebben, csak mostanaban nem tul bobeszedu.

Aldaryn: mostanaban nem vagy tul bobeszedu.

Ha minden igaz, mar csak ezt a hetet kell vhogy vegigszenvednem MAX nelkul, ezt viszont nagyon. 3 potZHm lesz, meg 1 vizsgam... De nem nyavajgok, van boven, akinek meg ennel is sokkal szarabb hete lesz. Mar csak azon kell izgulni, hogy beleferjen az uj gep tapja meg az uj alaplap a regi hazamba, hogy anyamek ne vegyek eszre, hogy vettem egy vadiuj gepet...

Na joeccakat mindenkinek!
  • SaWo
    Offtopic:

Nem konkrétan a 3d-hez van köze, de azért felteszem itt is kérdésem, emrt máshol nem válaszoltak rá.
    Van egy Winsows XP, és egy Sb Live 5.1
    Van a speaker menü, de ha rámegyek, akkor kiírja, hogy hiba, meg minden, meghogy elküldi a mikroszioftnak a mittudoménmi. Nem tudjátok, hogy hogy lehet beizzítani ezt a Speaker menüt? Itt lehetne a hangforrásokat pakolgatni,hogy a 4 hangfalból honnan szóljon. Kérlek titeket, help!!!
  • SaWo
    A hatos max-ban itt van:

Unwarp UWV módosító -> options -> advanced options -> Tile Brightness ...

Szerintem ezt állítsd fel 1-re
  • FRenkie
    bocss főnök de ezt nem találom
    help me!
  • FRenkie
    őőóó tenx!
    Ha valaki nem ismerné, akkor itt van 3 hub címe, ahol sok 3D-vel kapocsolatos programot lehet találni.

dinomedia.no-ip.org
    gorehide.mine.nu
    graffixlab.no-ip.org

Ha gondoljátok nézzétek meg.
  • FRenkie
    wow, király, remélem ez a gond!
    gondolom Quasar is erre gondolt...
  • SaWo
    Frenkie: Én is szívtam ezzel sokat. Azért nem látod az uvw-ben a bitmap-et, mert az opacity-je le van húzva 0-ra. Az uvw map editorban menny az options panelre, és az uvw map opacity-jét húzd fel 0-ról 1-re, és láss csodát, látszik a bitmap. Remélem segítettem...
    Köszönöm a válaszokat.

Redfox!
    Igen én is csináltam az elmúlt másfél órában valamit.
    Megnéztem a "Csonthülye" c. filmet :)))
    Nagyon tetszett.
  • youth #8576
    Persze hogy érdemes Mayaval is foglalkozni :))))))))))))))))) Félretéve: elősször foglakozz maxszal mert könnyebben tanulható. Aztán ha nagyon mayazni akarsz csak azután miután már kicsit ismered a maxot, mondom ezt azért mert még így is hogy 2 évet maxoztam nemtudok sok mindent és mayaban nemhogy megkeresni de meg is kell tanulni mi miért van... persze ez csak az én tapasztalatom...