63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hmm... mostanában megint elburjánzott az a szokás, hogy mindenki piros X-eket renderelget... :) Szerintem eddig a tied a legélethűbb.
Nagyon kíváncsi lennék már azokra a képekre! S ghondolom a többiek is, úgyhogy szerintem hagyjad mán ott azt a webtárhely szolgáltatót! És használd végre az Ural tárhelyed, ha már egyszer kértél passt!!!! :DD -
Redfox #8833 Hello mindenkinek, most egy darabig(pontosan 24-éig) nem leszek, de addig is egy kérdés:
Hogyan lehet két .max tartalmát egybe tenni?
Előre is köszi! -
Oops, tenyleg rajt van. De annyira elmerultem a kep tartalmaban, es szepsegeben, hogy ne vettem eszre :D -
Akkor meg nem ertem, hogy lehet az, hogy felteszek 1 kepet (most konkretan 4et) es nem hozza be oket, pedig az elozoket siman behozza, pedig csak sorszamban ternek el egymastol...
Hat ha nagykepu nem is voltam, hogy helyesen irni nem tudok, az biztos. Most inkabb nem ternek ki minden hibara, ha nem haragszotok, azert nagyjabol ertheto amit irtam :)
-
Szevasz!Hogysmint?
A kép nekem sem jön be pedig megöl a kíváncsiság!
A képen rajtavan a renderer: Vray.
Merry Xmas! -
Szia!
Köszi a bíztatást székkal kapcsolatban. Neteddel semmi gond, mert nálam sem jön be a (talán) kép.
Nembeszélve arról, hogy csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz és ezúton kívánok mindenkinek
Boldog, Békés Karácsonyt! -
Hát Sziasztok. Immáron itthonról nyomom a netet, ujra 6-7K-s hipersebesseggel, ugyhogy ha lehkozelebb vmi boszme kepet akartok betenni, majd ram is gondoljatok Aldaryn mellett (bar o aszonta nemsokara lesz ADSLeje). Es a net mellett vegre a MAX-et is tudom nyomni, mer ugye nem kell benn ulni az unalmas eloadasokon (jo, tudom, amugy se kell, de celszeru :) Meg ugye nagyban karpotol a net miatt az, hogy itt az uj gepem. Bar ugy erzem meg vmi nem stimmel teljesen a teljesitmeny korul, joleso erzessel tolti el az ember, mikor latja a renderelesnel kergetozni a bucketeket :) (bocs, remelem nem voltam nagykepu).
Szoval vegre tudtam folytatni, amit mar jo reg elkezdtem, itt is van par kep:
(...)
Amit vmi miatt nekem nem tolt be, ugyhogy nem merem betenni, csak egy cimet, ha mukodik szoljatok, akkor az en netemmel van gaz: http://www.nexus.hu/liontr//w018.jpg
Frenkie: kiraly lett a diszek. Brazil?
Sonajk: tok jo a szek, mindekeppen legyen folytatas (asztal, tobb szek, cuccok asztalra, szoba, lakas, haz, varos, stb :))
Boldog karacsonyt kivanok en is mindenkinek! -
Eeek. :) De jóóóóó. ... -
nenad #8826 jah, ha kell a maya feltehetem valahova... meg egy masik cuccot is hozza, valami egy cds traning akarmi.
most megyek, csak holnap leszek, ha kell szolj. -
de jó melle van:) -
Milyen neted van? -
Gabo #8823 Megelőzendő azokat a kérdéseket, hogy merre jártam: Végig itt (is) voltam, csak éppen read only-ként.
-
Gabo #8822 Sziasztok!
Mivel a fránya Maya nem akaródzik eljutni hozzám, ezért alighanem elkövetem azt a hibát, hogy ideiglenesen visszatérek a Max-hoz. Lehet, hogy meg fogom bánni, de valamit csinálnom kell végre. Bekészítek a gép mellé egy adag nyugtatót is, aztán lesz ami lesz...
Azért ha a kezdődő őrület jeleit vélitek felfedezni rajtam, szóljatok! -
jó = jót -
Ezúton is kívánok mindenkinek sok jó, erőt egészséget!!!
Nézd meg lécci :))
Ilyenkor Aldaryn csak nem moderál ki... hát van szíve ennek a fiúnak ha megteszi????? :)))))))))) -
viszont!
-
Nenad ismet koztunk, ez jo!
Frenkie: szepek a diszek, es meg is ragadnam az alkalmat, MINDANNYIOTOKNAK BEKES BOLDOG KARACSINYI UNNEPEKET KIVANOK!!

-
Yeah, thanx pal! -
És mire gondoltál? :)
Nem csinálsz te is kocsit??? :DD -
nenad #8814 na gyakorlatilag, tobb mint 4 hete nem rendereltem semmit sem, maxot is csak azert inditottam el (1 szer) hogy ne felejtsem el. De most kezd megjonni a kedvem, ugyhogy valamit en is kralni fogok mostmar :) -
nenad #8813 valami problemad van?! :)))) -
Egyszer fenn, egyszer lenn. Így megy ez. A MAX fórumra pedig teljes mértékben áll a dlog. Időnként fél perc alatt megtelik 2 oldal. Főleg, ha valami fincsi vata alakul ki... :)) Ugyebár... -
Ah! You have found anisortropy?! Nice man! (Told ya it'll be cool, I told ya! ) Well, see ya! -
köszi:) -
Nagyon szép lett. Gratullálok hozzá. -
-
Ja a HDRI-t valamint Final Gather és samples-t vagyis amolyan Mental-Ray teszt... -
Hello!
Nem valami nagy a nyüzsgés :((
Csak annyit szerettem volna írni, hogy a székről készült képeimet már itt is eléritek.
Remélem lefut a vasárnap és ismét beindul a csevegés.
ByE all. -
K.András #8805 Hát ha hdri a kép neve akkor valszeg hdri tesztröl van szo :) -
érdekes...és ezen mit teszteltél?
-
Amúgy:
http://www.onnovanbraam.com/index.php?main=tutorials&group=map-channel -
Hogy rajzolsz Maxban? Van egy új lehetőség és én váltottam????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szia!
Itt nézz körül tervrajz ügyileg. -
nenad #8799 tenyleg csinos a szek, meg egy kis realizmust ra tudsz nyomni ha photometrikus lampakat hasznalsz. (ugyanolyan aranyban csokken a feny intenzitasa mint ahogy a valosagos lampaknal) -
A logo egy test renderből van:
http://youth.freeweb.hu/hdri02.jpg -
DC-n biztos van!
Szia Youth: mijez az uj logo?
sajnso nincs nekem sem arc refem, és a mamámat nem fotózom le:) -
Sziasztok!!
Tervbe vettem hogy egy öreg néni arcát lemodellezem és feltextúrázom. Nem tudnátok segíteni arc referenciákban?? Valamint blueprint gyanánt is jöhet szemből, oldal nézet, de bármilyen nemű segítséget szívesen vennék. Vagy ha van a családotokban egy idős néni megtennétek hogy csináltok nagyfelbontású arc ref.-et??? :)
Előre is köszi! -
A szék egész szép :) Pár tipp: a realisztikusság érdekében a szőnyegnek azon pontjait, ahol érintkezik a szék lábaival, mélyítsd be, mintha tényleg benyomná ott aszék a puha szőnyeget. A lábak keresztfáit sztem nyugodtan csinál6od ugyanazzal a textrúával, de így is szép. Gratula -
Frankie!
Vrayt 5-ös Max-hoz merre találok?
Természetesen a Brazil is érdekelne.
Egyenlőre itt tartok a székkel, de sajnos most mennem kell lakógyűlésre :(. Természetesen később folyatom még.
-
Ajánlanám a Vrayt.
Szerény véleményem szerint üti a Brazilt(szebb is, gyorsabb is)
Bár a szépség relatív, hiszen scanline-al is lehet borzasztó szépeket renderelni, viszont a gyorsaság az már nem annyira, de merem is állítani hogy gyorsabb.
Mindenesetre érdemes kipróbálnod!