63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #9128 sawo! mer lereakcioztam csak eppen a 3DWAREZ forumban kerdezted!!! :)) -
nenad #9127 gondolom ezek utan ez a max5 verzio... na en alszom, hatha holnap. -
srácok reakciózzátok már le a reaktoros kérdésemet plíz: 6 os max, reactor 2 -
nekem is szar -
nenad #9124 emaileztem a "csodagyereknek" remelem ert angilusul. hatha kedve is lesz valaszolni. Addig meg eltesszuk emlekbe. -
Jelentem, nekem is megöli a 6.0-ás MAX-ot... :]
Az ötössel pedig licensz hiba, a Brazil 1.03 licensz fájlját nem eszi meg... :( -
nenad #9122 en 5-n probaltam, meg a kepen is (ahol ment) 5 van. -
Mindjárt nézem is... :) Gondolod, hogy amint megláttam a linekt, nem kezdtem el tölteni ezerrel?! :) Jobban mondva khm... nem ezerrel, mert a f@szom azokba a ***** ***** ****** ****** **** .... ****** lakásszövetkezetesekbe, hogy nem tudnak ***** DSL-t idehozni! Grrrr.... -
nenad #9120 6 os max? -
nenad #9119 nekem megy gond nelkul egyedul az a baja hogy nem renderel... :) -
Nyiri #9118 Nekem is megvan a brazil 1.2 de maxhat szetfagy ERROR, WARING stb... uzenettel az startkor.... -
nenad #9117 figyelj, tuti mukszik a dolog a srac bedobott kepeket, nezd mar meg legyszives, nalam regebben is gond volt, banat tudja miert a licensekkel. -
Ázsiai nyelvű warez site rula!! :) Anno plugokat töltögettem ilyen helyekről... Eh... szerintem jobb játék, mint a mastermind. ;) -
nenad #9115 nah vegul betevedt egy angol anyanylevu, neki gondja volt, most szedek egy masik verziot. -
nenad #9114 a' most nezem en mar leszedtem a brazil license managert :) valaki nezze meg! -
nenad #9113 http://free.x3.hu/losmurdello/tree/brazil12.rar -
nenad #9112 nah, megvan a brazil1.2 de egyenlore nem megy license problemak.. De mondjuk ahogy leszedtem az se volt, semmi, kinai oldalra regisztraltam magam, leszedtem a fileokat amik ossze vissza voltak nevezve.. de rajottem! ;) a nev szerint egymas utan vannak az archivok ufgjufguogfE.rar wrugfusffh.rar stb. No, nem mellekeltek cracket hozza es nem hoppazott senki sem (a sok mosolygos smilie-bol kovetkeztetve), ezert azt gondolom, hogy mint az 1.03-nal kell eljarni. -
na megoldottam...
on -
nem rájöttem, görgetősáv kell. -
hogy lehet legkönyebben "lekicsinyíteni" ? -
nenad #9108 ma mar majdnem mindenki erre a felbontasra designol. -
Simply cute :)
A honlapod 1024x768-ben nem praktikus :( a news nemarad stb... na mindegy lehet csak én használom ekkora felbontásban a moncsit :)
Minden jót! -
köszi
milyen az uj logóm? -
Frenkie: MAX5-ben alapbeallitasbol a + es - gombokkal lehet allitani a transformgizmokat. -
Ééééés Aldaryn megint közbepofáááz:
Az Inset parancsot legegyszerűbb úgy elképzelni, mint egy magasság nélküli bevel-t... Új polygonok létrehozásával "beljebb húzza" a kijelölt poly-k széleit. Egyébként gyakorlatilag tényleg magasság nélküli bevel... :)) -
Lion: köszi az utbaigazitast! Igy mar szinte minden ertheto, meg 1 kerdesem lenne az inset parancs milyen muveletet hajt vegre?
És köszi szepen! -
áá köszi -
customizire->preferences->gizmos -
nem módosító gizmót, hanem az alap, pivotot jelző 3 koordinátanyílra gondolok. -
Eszembe jutott valami, hogy lehetne még henger bemélyedést csinálni weegyszerűbben -talán sztem eccerűbb - mint ahogy írtátok. csinálunk egy plane-t. kiválasztjuk egy vertex-ét középen, és csapunk rá egy champfer-t, utánna a körülötte lévő élekre beszúrunk 1-1 (összesen 4 )új vertexet összekötögetjük őket connect-tel, és kész a 8 szög
messhmooth, satöbbi -
Minek a gizmóját??? Pl egy uvw map gizmóját? Van a módosítóveremben egy + jel a módosító mellett, ott kiválasztod a gizmót, és akkor tudsz már rá hatni a transzformálóeszközökkel, úgy mint nyújtás, mozgatás, forgatás -
Nagyon sürgős help kéne!!!
Hol lehet a gizmó méretét állítani? -
Az ám :) -
Ezért van aa fórum, hogy 1mástól tanuljunk. ;) Jó találmány, mi? :D -
Mind1, úgy látszik, nem lesz cg tutorial videom. Azért a bútorokat odaadom szívesen, csak kéne valami ftp hely neki. Nem tudsz indítani egy ftp szervert a gépeden?
-
Koszonom neked is. Valóban így sokkal könnyebb. :) Sok tutorial leledzik fenn a net-en, de az ilyen alapvető dolgok valahogy lemaradnak. Hiába van mondjuk egy jo kis autómodellezés, ha pl. a kor kivagását poly-ban nem irjak le benne, de a végeredményzez szükség van erre is. Én nem szégellem bevallani, hogy az álltalatok feltöltött képekből tanulok. Pontosabban megpróbálom megcsinálni én is őket. Ha nagyon nem megy akkor persze kérdezek. -
nenad #9092 nah megkertem mast is keressen ra, os sem talalta meg. :( sajnalom. Szia -
Köszi! -
nenad #9090 sawo ha megdoglok sem talaja meg a filekat, ne haragudj szivesen segitettem volna. Megprobaltam mas dolgokat keresni az siman ment igy hat nemtom mi lehet a gond -
off
Léci beszélj az Artispubos moderátorral!(béla:)
thx
on