63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• DEx-
    Youth: Thx!
  • youth #9394
    Sziasztok!!

Van valakinek MAX 5-höz olyan importáló pluginje amivel .OBJ objektumokat tudok maxba cuppantani?

Előre is köszi!
  • FRenkie
    Így van, és semmilyen más programot se magyarba nyomasd!
    Én is sokat szívtam a magyar PS-sel...
  • nenad
    csak manual magyarositasrol hallottam, azt hiszem max nemetben van meg es kifujt.
  • nenad
    moszkito halo, egy sracnak tokoltem ki a materialt, ha kell valakinek esetleg...

material
  • SaWo
    és egyébként mi az oka annak, hogy a shag hair példáulnem működik együtt a mental ray-jel? Egyébként még nem is próbáltam, csak mondták, hogy úgysem fog menni. De monsdjuk mire kéne számítani, ha mégis kipróbálnám?
  • Aldaryn
    Már vagy fél éve lassan,... van MAX alá. A Splutterfish "felkarolva" a dolgot, megcsinálta... De semerre sem lehet rábukkanni! Eh...
  • nenad
    waoooo micsoda gyonyoru asztalos munkak :)
  • nenad
    koszonom szepen! :)
  • SaWo
    Nenad. Kész. az x3-on van 20ig, az uw-n 21-től 27ig + crc
    totalcmd-fileegyesités, majd unpack, enjoy ;)
  • nenad
    19ig lent van toltsed tovabb
  • SaWo
    Igazán szép lesz. És egyértelműen látni a fejlődést az előző kocsidhoz kéépest. Csak így tovább.
  • Culram #9380
    WIP képeim az ArtistPub-on.
    http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=312
  • SaWo
    Aldaryn:
    Pár dolog :)
    1.- Ez a shave & Haircut van egyáltalán max alá már?
    2.- Mikor csnálod meg a legos tutorial-t?
    3.- A cg talkos képről csak annyit, hogy nem pofátlanság cg-s fórumba fényképet beküldeni? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Más: em tud valaki olyan tutorialt, ahol fejet texturaznak be? Nekem az unwarp-pal lennénke gondjaim, illetve, hogy hogyan festik meg a textúrát.
  • nenad
    nem fog felmenni csak kb2-3 mega nincs tobb hely a hard disken... Tedd a masikra (privat) kb 40 mega max
  • SaWo
    Ismerem az x3-at, már megy a cucc; most kezdtem, 15 kb/sec, és 58 Mb. 27×1,44 Mb ... Lehet kalkulálni :)
  • nenad
    sawo kuldok masik cimet latom ez tele van :(
  • nenad
    Sawo nem tom vagy e, a szerverre idonkent fel percet is varni kell mig becsatlakozik de utana hasit! Koszi! Adatok priviben(!)
  • fle go
    Ehh...nem voltam elég figyelmes, a kereszt részben tényleg kerekebbek az élek, na majd még kovácsolgatok rajta, úgy is addig csinálom még tökéletes nem lesz!
    Köszi a véleményeteket.
  • youth #9373
    Remélem ez az: 3dtotal.com-on fiat500-as tutorja
  • Ron Ragm
    a + lyuk a fénykép alapján kerekebb, nem ennyire éles oldalai vannak
  • DEx-
    Megvan valakinek a tutorial, ami itt volt?:
    http://free.x3.hu/klub3d/fiat500_karosszeria_01.htm

Sajna eltűnt.
    Esetleg, aki leszedte elküldené mailban?

Thx,
    DEx-
  • DEx-
    Aldaryn: Ez igen, gratula a képedhez a cgtalkon!!!
  • FRenkie
    Ha szabad megvédnem Aldarynt, az a belógó valami ott nem más mint egy sejtelmessé -a DoF miatt- elhomályosodott ceruza :)
  • FRenkie
    egyértelműen fejlődsz fle go:)
    Még látok pár felesleges "ötödik éleket" is,de király.
  • youth #9367
    Nem tudom hogy néz ki az eredeti, de ezzel minden rendben van! Szép!
  • fle go
    Udv Emberek!
    Hat tudjatok mar jo regota szenvedek a lego darabok modellezesevel ha szabad igy fogalmaznom:))
    Sokan segitettetek es ezt koszonom, nagyon kivancsi vagyok mi a velemenyetek, tudom ez meg messze van a profizmustol, most ez az eredmeny.

• Aldaryn
    Be kellene szerezni a Shave & Harcut-ot. Ennyi lenne az egész. :) De nekem sincs meg, pedig baromi régóta hajtom... Ha jól tudom, valkódi geometriát hoz létre, de "renderidő alatt". És nagyon nagy mértékben együttműködik bármilyen rendererrel, ami képes geometriát renderelni... :P

Szóval... ez kell.

Nenad: Akkor jól tippeltem, olyan, mint a voxel.
  • Culram #9364
    Quasar morphing to Culram.
    Csak szólok, mindent megváltoztattam.
  • RelakS
    Köszönöm mindenkinek, ha kicsit macerásan is, de megvan az importer :)
  • nenad
    kuldtem privatot
  • nenad
    en csinaltam mar fejet de zbrushban.
    Fasza, estefele leszel?
  • SaWo
    Nenadesz: Te csináltad a fejet, vagy pedig modellezted?
    47 megányi szék, asztal, meg mindenféle házbavaló modell vár arra, hogy áttiplizzen Nenadesz ftp-jére.
  • nenad
    relaks egy magyar object converter kb 300 formatot ismer. :)
    http://web.axelero.hu/karpo/
    probald ki, szerintem jo lesz.
  • SaWo
    Nem tud valaki olyan technikát, amivel mental ray alatt is lehet majd ilyen szőrözést csinálni? Én eddig a Digimatiion Shag Hair-ben hittem, de azt mondták a Studio21-ben, hogy az nem fog együttdolgozni a MR-jel. Most épp várom a csodát, hogy az ölembe hulljon egy haj Shader... Valaki tud valami biztatób megoldást?
  • RelakS
    6-os verzióhoz tud valai ascii importot?
  • nenad
    kamera targy tavolsagtol fuggo tesselation. tehat ha kozel mesz a targyhoz a renderer automatikusan finomabb mesht hoz letre. Persze mindezt "on the "bucket" fly"(hmmm ez tok jol hangzik Copyright nenadesz! :) szoval mintha nurbs lenne.
  • Aldaryn
    Nagyon ígéretesnek tűnik, főleg, azért, mert ahogy látom, teljesen együttműködik a környezettel, mintha lemodellezted volna. Ez nagyon baba funkció lesz. :)

Bár az is igaz,. ha valakinek egyszer meglesz már végre egy tört Shave n Haircut MAX-hoz, akkor az mindent lenyomhat. Persze, sebességben biztos hasítani fog a VRay "fű"...

Mellesleg Dub-Pixel displacement? Azzmegmi? Komolyan. El nem tudom képzelni. Mármint: Eddig az MTD minde további nélkül tudott "pixelnél kisebb" háromszögekből építkezni. Akkor ez most más? VAgy adaptíven igazítja a kis háromszögek méretét? (Amolyan voxel módra?)
  • nenad
    meg egy aprosag, lesz, vagyis mar van subpixel displacement vrayben :)
  • nenad
    csekk, ujabb kepek a furrol :)
    http://vray.info/assets/egz/furmaja09.jpg
    http://vray.info/assets/egz/furmaja08.jpg