63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #9909 nagy a sunnyogas, :)
hat igen, szoval senki sem csinalta meg a GI bevilagitast? :) -
Ez egyre jobb. Szinte érezni, ahogy hajlanak a láb alatt, ahogy végigsétálsz benne. :)
A fűszálak laposak? Vagy ez hengeres, csak én nem látom. -
Nomeg tükröt odakészíteni magad mellé, meg tapizni az arcod, mert valami a tükörből nemjön ki. -
nenad szerintem semmi gond nincs amit javasoltál áligatást a system menüben még nem tudtam kipróbálni, ugyan is a gépem a cégben van én meg itthon, szóval valószinü müködni fog, csak még nem tudtam kipróbálni, majd csak hétfön.
Sawo: jól alakul a dolog, de én is azt tudom javasolni amit youth, nézegess sok képet és próbáld leutánozni az arcizmokat, szem, száj, homlok körül akkor sokkal élethübb lesz. meg javasolnám a koponya hátsó része kicsit nagyobb legyen. De ettöl függetlenül nekem teccik! -
Próbáld meg egyszer az Edge Loop technikát, ami annyi takar hogy az edgek az izmok vonalait követik... nem pedig mondjuk csak vízszintes meg függőleges vonalakból ál... A szemet is külön szokás megcsinálni, egy sima gömböt beteszel...
Én úgy szoktam tanulni, hogy nézegetek fej wireket... esetleg ha nincs akkor a "gyárttótól" kérek :)) Szóval tanulmányozd és akkor tudni fogod minek hogy kéne mennie...
Elsőre ennyi jutott eszembe...
Bocs ha erős volam :( -
Szóval íme az első klónozott emberi fej :))))) -
Kritikát várok, még WIP az öcsike. A feje klónozva van
-
nenad #9902 1GB memoria? Akkor felesleges, le kellene renderelnie seperc alatt, vmi mas a gond akkor. -
Sawo: koszi ezt tudom nincs is bekapcsolva a meshsmooth a nézetablakban, csak rendernél de ettöl függetlenül ettöl a pár elemtöl is akadozik nézetablakban a kép ha forgatom:(
De ettöl az öreg csotrogány gépemtöl már az is nagy teljesítmény hogy egyáltalán megjeleníti:) -
Flego: WElőrre is bocsi, ha olyasmit mondok, amit már tudsz, de a vga kártya a rendernél nem játszik szerepet, csak anézetablakban. Ott meg ne kapcsold be a mesh smooth-ot, mert felesleges. Van olyan lehetőség, hogy csa ka renderelt képen látszódjon a meshsoooth, azt érdemes bekapcsolni. Na csak ennyi. -
nenad úgy érted 100Mb szabad helynek kell lenni minimum? Gondolom ha csak a max progi mükxik akkor 1Gb RAM mellett megcsinálja majd nem?
Ehh a kerekeken meg javitanom kell nem pont igy nez ki, meg csak 6 lyuk van a felniben nem 8 ahogy en csinaltam. -
nenad #9898 uhum 100mega az also hataR -
nenad #9897 siman lerendeli... ha van 50 mega szamad memoriad (ennyire saccolom) az boven eleg lesz. -
Oryon majd igyekszem csökkenteni, valószinü, hogy elegendö lesz a 2-es iteráció is azokra az elemekre amelyiken van meshsmooth.
Nenad köszi! Látod ezt el is felejtettem, hiába van még mit tanulnom! Csak a gépem birja majd cuflával a kész járgányt, meg az én idegeim kivárni mire kirendereli majd:) Még kb 5 bonyolultabb elem van amit meg kell modellezni aztán rakhatom össze, má alig várom hogy kész legyen! -
nenad #9895 es dynamicra allitani termeszetesen, tovabbi memorifelhasznalas csokkento (dynamic eseten) a bucket meret csokkentese. -
nenad #9894 csak azert nem mert nem figyeltel....
A system menuben be kell allitani a maximum felhasznalhato memoriat es siman kiperkalja.
csak a szokasos... -
Flego: szép a jeleneted. Szerintem kevesebb polygonszámmal sem lenne csúnyább -> kezdheted csökkenteni a poly-számot :) -
Udv Emberek!
Hat oda jutottam hogy amin eppen dolgozok abba majdnem belerokkant a gepem!! Tudjatok a legos dolog, a belinkelt kepet alig akarta kirenderelni. Nenad amit vrayt kuldtel az bele is nyekkent a renderbe:(( total szetfagyott meg mindenfele hibakat jelzett. Ugy hogy azzal nem is tudtam megcsinalni a brazil meg allati lassan csinalta meg es nem volt idom a beallitasokkal sokat szorakozni igy a render egy kicsit gazos lett:( Nem tudom van-e a render programokban valamifele polygon limit mert ha igen akkor lehet a vrayt az fektette ki, ugyan is ( en is dobta egy hatast) ez a kis kep a par darabkaval 3191012 db polygon!! Ja jol latjatok ennyi, ez gondolom eleg sok, es meg a modell sehol sincs csak darabkak vannak. Mar a video kartyinka se nagyon birja ennyi elemnel mar elegge szaggatott:)Node itt a kep.
-
nenad #9891 no hagyjuk ezt a sok logo dumat, inkabb itt van meg egy jelenktektelen kepem :) Mostanaban nincs sok idom maxozni,festeni kell.
Fu,ujabb verzio,a komplikaciok (hoszabb/tobb szegmens) ellenere joval gyorsabban renderelve. A kovetkezore majd dobok rendertimeot is.
-
Vissza lesz téve, csak rendesen ki fogom dolgozni. Feltéve, hogy az lCars Menu System stílusra gondolsz -
as régi szerintem jobb volt... -
719 frém az enyém :D -
Redfox #9887 Én is ezzel csináltam, de nekem csak harminc frame.:) -
K.András #9886 Most megint változtattam, amit most látsz az végleges.
Ulead féle gif animatorral csináltam,600 frame! -
értem. -
András: Laza ez a retro nick-logo. Mivel készült? :) -
Egyedül annyit, hogy hasonlítson egy kicsit jobban az adott LEGO darabra. :) Előszedtem egyet, és van még mit csiszolni rajta: Pl. a karimája nagyon vékony... -
inkabb velemenyeznetek a legutolso linkemet, mit javitsak meg a modellen, bevilagitas tobbi egyenlore nem erdekes csak a modell. -
Erről a VIP dologról tényleg ne nyissatok/nyissunk itt vitát. Lehet érvelni, ellenérvelni. Ki-ki meggyőződése szerint.
De akkor már inkább kapjunk össze valami CG-s vagy VFX-es dolgon. :) -
K.András #9880 Persze én sem akarlak megbántani és le is zárom ezt a vitát mindjárt.
Ha te azt koldulásnak tartod hogy egy forum (ahova egyébként évek ota irogatsz),ilyen modon pénzt probál szerezni legyen, ez a te dolgod.Na de hadd legyen az meg az én dolgom hogy támogatom havi 80 ft-val azt a helyet ahova évek ota járok,tudod van aki idejár és azt mondja nekem ez a hely megér havi 80forintot.Az meg teljesen nevetséges ami a második részét illeti a hozzászolásodnak,hát ez nem kötelezö,ha fizetsz akkor is tudsz irni és ez igy is marad...Mind1 zárjuk le ezt a témát, sorry mindenkitöl ezért a közjátékért... -
Nyiri #9879 Szarragas 80 forint? :]
Minek fizessek azert (ha csak 80 forintot is), amit ertelmetlennek tartok, de leginkabb nem ez a problemam.
Hanem az, hogy a hozzad hasonlok altal kedvek kapnak a "szolgaltatok" es egyre tobb sms koldulas lesz a neten. Mar igy is eleg sok van. el fogunk jutni arra a szinre is sajnos, hogy 1 komment 1 sms...
Nem akartalak megbantani, de en inkabb nem buztitanam arra ezen szolgaltatasok kitalaloit, hogy jo az ami fele epp haladnak
-
K.András #9878 "Ha feltunesi viszketegsegem van altalaban megvakarom :)"
Lehet ezt igy nézni...
Meg igy is:
Lehet neked nem ér meg 80 ft-t ez a hely,mégis évek ota irogatsz???
Itt nem a feltünési viszketegséröl van szo már bocsi,tudod miröl??A szarrágásrol! -
egyetértek!!!
Tiéd a pont ! -
Nyiri #9876 Szerintem ez a VIP dolog egy szarsag. Ha legalabb latszana, hogy tenyleg azok kapjak, akik torzstagok. Nem 2 honapos tagsag es 200 hozzaszolas boven eleg. En 2001 ota vagyok sg forum torzstag naponta olvasom es irogatok, de egyaltalan nem erzem szukseget, 2x akkora logom legyen es csillagok legyenek mellette. Ha feltunesi viszketegsegem van altalaban megvakarom :)
-
K.András #9875 #9863 -
mi ez a buzi nagy logó? -
K.András #9873 Szerintem 80 ft ma már nem pénz.Kapsz érte 3 doboz gyufát jo esetben. -
Különben is, minek vonjam vissza? :)) Bármelyiket törölhetem. :))))) -
Az üzenet visszavonható? :) Wow. Mik vannak. Ez egy hasznos szolgáltatás. De egy preview talán "diszkrétebb" lenne. :)) -
Redfox #9869 Köszi.