63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Csak azért gondoltam, hogy BW mert az foglalkozik ilyen színű kevlár mid/bass membránokkal.
Más 5letem sajnos nincs, nem használok vray-t, se maxot. -
Igen a GI be van kapcsolva. Ha kikapcsolom akkor viszont nagyon gagyi képet kapok. Esetleg valami beallítási tipped lenne? Nekem így néz ki:

A hangfal kitalált. Egy mostani Yamaha katalógusban láttam ilyen barna dobozokat, amikben a hangszórók membránja fehér volt. Persze nálam még ez is sárgás. Tudom, pancser vagyok... -
GI vagy FG bevan kapcsolva, nem? Attól.
/off
Ezek valamilyen régebbi B&W hangfalak? Csakmert az ilyen membrán azokra jellemző mostanában. Az újak mondjuk nem így néznek ki, kinézet alapján inkább AN hangfal lenne. -
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Az alant látható képen miért verődik vissza a textura a falra? Szal miért sérgul be? A kép még nagyon kezdeti stádiumban van, csak a fényeket, ill. a texturákat próbálgatom. + 1-2 modelt.

Nem tudtok esetleg olyan helyet ahonnan szalagparketta, vagy fekete márvány texturát tölthetnék le? Esetleg valakinek nincs? Megköszönném. -
blaholl #10065 Hol találok character studios forumot,esetleg itt? -
Addigra már vének lesztek ha ilye ntempóban megy a csati :))))
Majd az unokáitok írnak ide és késnek le mindig az ezredforulókról :DDD -
100.000-nél? :)) Á, dehogy. :)))
Frenkie: Nem pakolod ki ide is a mostani projectedet? :)) -
Akkor már egy másik generáció lép helyetekbe :)))) -
Mindenkinek van valami másoddolga. :)) De semmi baj! Majd a 100.000-nél! Na, ott! Szóval skacok! Hajrá, mindenki készítsen képet a 100.000-re! -
Én még mindíg a múlkor kitalált képemet valósítgatom meg; nekem meg sokat kell tanulni sajna, azért nincs időm...
Az }}Artistpubon{{ nekem is van pár képem ... -
nenad #10059 lattam valami erdekesed az irradiance mappal kapcsolatban, generalok egy ket teszt rendert hogy kideritsem a lenyeget. ;) -
nenad #10058 csajozok! ;) -
szépen túlléptük a 10000. hozzászólást és sehol semmi:( Igaz én se készültem még el a lego raceremmel, de work in progress. Mostanság megnyomtak rendesen melóval a cégben, van nap hogy a maxhoz hozzá se nyúlok, itthoni gépet meg még nem tudtam elhozni a boltból nincs hozzá alaplapjuk, jó mi? De ami késik nem múlik és aztán teljes gözzl elöre, fejben már mindent kiagyaltam hogyan fogom több nézetbe kirenderelni a képeket, meg kitalálzam valamit ahogy majd azokat bemutatom, remélem majd jó kritikákat kapok töletek.
Egyébként ki mit csinál, mostanság kevés kép kerül bemutatásra? -
köszi a választ....van valakinek az R3 bible-n kivül valami ujjab?tudom hogy van most a boltokban 1 5-ös Discreet könyv de az majdnem 7 ezer pénz,ezen kivül kérdezem? -
GixEr #10055 Nem is lesz meg soha, ugyanis eddig keszult el a konyv a szerzo sajat bevallasa szerint is. -
hello...uj vagyok errefelé.Nos nagyábol visszaolvastam a forumban és láttam hogy sokan keresték a MAX 4 leirás magyar pdf-jét mert ami fellelhető számomra az csak 193 oldalas.valszeg nem vettem észre a linket de nem találtam olyat ami eseteleg ateljes állományt irná..nagyon szépen kérem hogy aki tudja az irjon ,hogy holtalálom meg...KÖSZÖNÖM! -
GixEr #10053 Nem rossz az a compositing tutorial, de egy matte/shadow anyag es egy-ket alaptest felhasznalasaval ki lehetett volna hagyni a kompozitalast egy kulon programban. -
vaczak #10052 flego: win2k ;-) -
nenad #10051 flego XP! -
Köszi Nenad! Szerintem pillanatnyi elmezavar volt. (mármint részemről) Bocsánat, hogy ezzel terheltem a fórumot! -
Emberek mit javasoltok mit nyomjaka gépre oprendszernek, win2000 vagy XP? -
nenad #10048 marmint a software rendering - scanline - vraymat osszefuggesben -
nenad #10047 tevedtem, de Sebaj! :) -
nenad #10046 tessek? :) ha vray a current renderered, akkor vray fogja renderelni a material editorban levo material slotok materialis megnyilvanulasat... Sot ha megcsak nem is vray a renderered (a current :) akkor is ha be van kapcsolva a force software rendering a material editor/options/directx shader kereten belul akkor is szepen rendereli a matot.
DE! ha egy vraylightot betszel a scenere attol meg nem fogja a material editorban renderelni a materialok megnyilvanulasat. -
Oké, rájöttem. Beraktam a scene-be egy VRay lightet és már látszik is. :-)
Bocsánat!!!! -
Ne haragudjatok, hogy ilyen alapot kérdezek.
A 6-os Maxban hogyan lehet beállítani, hogy a VRay material a Material Editorban rendesen látszódjon, ne csak fekete izéként (az 5-ös Maxban ott volt az Options-ban a lehetőség, nem?) -
nagyon köszi.Majd probálkozok vele még egy sort hátha még frankóbb lesz. -
cskapi #10042 http://cskkapi.uw.hu/vraymaterials.rar -
Hol lehet ilyet letölteni?Vagy ez alapból benne van a Vray-ben a mat-ok közt? -
cskapi #10040 Próbáltad a vray carpaint material-t ?
Nem tudom segít-e a gondon, de elég szép eredményeket lehet produkálni vele -
Köszi a kritikát. Érdekes, hogy más anyagmintánál nem látszik hullámosnak.De még rárakok az elejére egy kis relaxot Amúgy V-ray-el rendereltem.Szerintem ez a legkirályabb, mert mocskos gyors és elég jól közelít a valósághoz 1 perc alatt AA nélkül GI Low-on volt. -
nenad #10038 nem 3d de velemenyt kerek. Logo terv. (elfogult vagyok ;)
11 oraig utana mar mind1 :) de azert johet...
ihol e -
Rendben nenad :) jól fog jönni az tuti! -
nenad #10036 egy szep napon csinalok egy ilyen tutot neked. :) -
nenad...hát sajnos én még itt nem tartok de nagyon érdekel ez a dolog amit belinkeltél! -
Cameramatch. Szerintem a MAX-é egész jó munkát végez. Még a camera trace it. -
Tényleg jó!!!
de én soha nem tudom rendesen ráigazítani a perspektívát a képre... :( -
nenad #10032 szuper compositing tutorial...
http://www.seraph3d.com/composite_main.htm -
nenad #10031 szuper kocsi!! a kritika pedig az hogy az egyes elemek ne legyenek hullamosak. Valahogy simitsd ki oket.
szep kocsi! -
Freeweb kicsit macerás, képet csak így linkelj:
http://www.freeweb.hu/felhasználónév/kép.jpg
Amúgy szép a kocsi!