63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #10189 jo a "tuske", szepek a szinek,
ja Photon map. -
szép! ez global pmap? -
Hi!
Most ezt csinálgattam(nagyapaám állatorvosi fecskendője):

És most szereztem végre egy zippo-t, úgyhogy most azt fogm modellezni. -
nenad #10186 uccso, sikerult egesz sokmindenre rajonnom.. Igazabol az piszkalt hogy vlado az egesz sponza atriumot bevilagitotta 2500subdivsel szepen en meg 5000 is benazok egy kis szobaban...:))
no ez egy szebb darab. Most bedobom a tudast valami komolyabba.
-
:) Igen, gondoltam, hogy az erős színeknél valami "overflow" jelenség, vagy mi... Még Internal, ez van... :) S a legnagyobb szívfájdalom benne: nem rendereli a VRay light-ot. :)) -
Logo is back. Végre megtaláltam a forrás psd-t, így ki tudtam, alatta cserélni a színt szürkére. :)) -
nenad #10183 ha az uj vrayel probalod akkor felesleges erolkodes, mindig elojonnek bizonyos szineknel, alltalaban eroseknel.
nemigen lehet toluk megszabadulni, sem imappal, sem "chsck sample visibility|-vel sem tobb photonnal.Hiaba internal verzio. En is beszoptam egy interiornek aztan, visszajottem max6-hoz. -
:)) Na, végre, újabb Nenad féle "témakörüljárás" . Az uccsó kép színvilága nagyon furcsán alakul.
Érdekes, de photon mappolás használatakor egyszer késtszer nagyon furcsa színű fotonok is előjönek (Pl. egy blue red cornell boxban rikító zöld... egy-két helyen) most épp ezzel vacakolok, vajon mi hozhatja elő. -
nenad ezek nagyon jok!! -
K.András #10180 Mikor leszedted a c-dillát utána inditsd ujra hogy a regisztriböl kivegye...Nekem is volt régen ilyen... -
nenad #10179 neheny tesztkep beilagitas modjaval kapcsolatban, akit erdekel klikk.
tesztek -
vaklo #10178 kössz megtaláltam, azért nem volt meg, mert Essential Textures néven kerestem -
nenad #10177 max6 nem a cdilla konyvtarban tarolja az auth infot ha jol tudom. Nekem is ketto van fent de csak 1db dat file ami pedig a max5 tutira. -
Na, akkor ekkora felbontáson már én is projektormaxoztam. :) Tényleg élmény...
Egy apró probléma, amire érdekes lehet gombot varrni:
Max 6 telepítve, Max 6 auth behal. Új auth kell neki, a request kód a szokásos 2x-eresére nő. Oks. C-Dilla auth dat file töröl, Max 6-nak ez meg se kottyan. (A melette telepített Max 5 észreveszi, hogy eltűnt az adott dat file, reauth-ot kér is. :) Szal? (Max 6 reinstall nem segít.) -
nenad #10175 akarom mondani svideo.(svga helyett) -
a Gnome/KDE nem OS! -
nenad en most pont hasonlo dolgon agyalok, csak lényegesen olcsobb mint egy projector, csak egy kulonleges lencse kell hozza ami eleg nagy meretu kulomben, meg egy kis asztalos munka, meg kb 2m*1.5m részt a falon fehérre kell festeni. Igaz csak sötétben érvényesül a dolog. De kipróbálom:) -
Ami nekem eddíg a csúcs volt, az egy színkalibráló program a Kaposvári multiplex nagytermében. Az elég kellemes volt. Túlsok mindent nem láttam, amíg épp bent voltam színeket kalibráltak, valamilyen film ment meg egy ürge tesztelgette a mozi logóját kisablakban. Nemtudom milyen OS volt ott, nemismertem meg. (Szóval nem win, és nem osc és nem irix vagy gnome/kde. ezeket felismertem volna.) -
nenad #10171 kisebb volt, azt nem tudtam atvinni vga-n keresztul.
(svga-ba meg sem probaltam :) A poen az hogy gyakorlatilag 800*600 tol mar nagyon jo, mert az a pici viewport is hatalmas, es az apro dolgok is jol lathatoak.
1024be kiraly, eddig birta a cucc. -
piktor köszi -
Mint minden procedurális maphoz. Egyszerűen fel vannak sorolva a mapok között. (mint pl. a checker, noise, stb...) -
Kinn voltam a hóval borított határban... ugyan MAX-ot nem lehet rajta futtani, csak körülményesen, de rengeteg a hely!!! :))
[élmény lehetett... 1600x1200-as volt, vagy kisebb?] -
:)))
Majd pár év múlva lemegy az ára :DD -
nenad #10166 maxoztam projektoron, meg modelleztem is, iszonyat jo elmeny, merhetetlen hely, siman latsz mindent, sorolhatnam meg :) -
Szia Flego!
Én Macen és Pc-n is használom a Quarkot. A 4.0-ás QuarkXpress Passportnál a billentyűzetkiosztás már nem gond winfos alatt (a korábbi verziónál tényleg az volt, meg annál ami nem Passport verzió). A 6-os Passport megvan pc-re, megnéztem, de nincs a támogatott nyelvek között a japán. Most én sem tudok többet segíteni. -
koszi szepen Gixer es cryon meg utana nezek en is a dolgoknak.
Mellesleg en Mac-en hasznalom a Quarkot nincs olyan problemam mint windows alatt szoktak lenni. De ez a japan verzio PC-re kellene -
vaklo #10163 Kérdezném: a Digimation Essential Textures ha telepítve van, hogyan lehet hozzáférni ehez a funkcióhoz 3dsmax-ban. választ előre is köszönöm -
cryon #10162 Flego!
Én nagyüzemben használom a QuarkXpresst, de japán változatról még nem hallottam. Elképzelhető (amilyen háklis ez a program) hogy akármilyen winfosra fel sem tudod húzni. Lehet, hogy a japán nyelvü winfosra is szükséged lesz hozzá. Nem tudom mennyire ismered, de pl az amerikai verzió magyar bill.kiosztás mellett pl. nem hajlandó elindulni. (át kell váltai amcsi bill.-re)
Ezért nemrég áttértem a jóval felhasználóbarátabb Adobe InDesign-ra. (persze a japán ebből sincs meg)
De próbáld meg esetleg valamelyik P2P progival: Emule, BCDC++, torrent stb. Ha hazaérek délután rákeresek, hogy megvan-e valahol. -
GixEr #10161 Ha jol emlekszem akkor a Quark -on belul kell atalitani mas nyelvure a programot, de reg lattam igy nem vagyok benne biztos, hogy a japan is koztuk van-e. -
GixEr #10160 Elmeletileg az osszes olyan (Nvidia)kartya jo amin DVI kimenet van, egy atalakitot kapsz (DVI-VGA) hozza. Innen kezdve csak Driver-bol kell beallitani. Legalabbis a fiam FX5200-asahoz van. -
senkinek semmi tippje nincs QuarkXpress ügyben? -
dupla monitorkimenetes vga kártyát keresek elfogadhato áron/nem 3d labs vagy hasonlo mert azok baromi drágák/kommersz is jo....ha tudsz linket akkor ird ide....köszi -
Nem, tényleg nem,... egyelőre Te is megoldod a felmerülő problémákat. :)) Ezért nagyban köszi.
Olvasni viszont azért végig olvasom. Csak mostanság kedvem nincs szólni. Majd. -
FiReBoY #10156 Hello megint!!!
Nah aki nagyon unatkozik attól szeretnék kérni egy kicsike dolgot. Én nem nagyon értek hozzá.
Ki kéne ebből a modellből faragni egy jobb kispolákot. Minden próbálkozást szeretettel várok!!! A lényeg hogy jobb legyen a mostaninál: tuningosabb, kerekebb és 3DS formátumban legyen. A materialokat majd én átállítgatom, azzal nem kell foglalkozni. :-)
Előre is köszike!!! :-)
Ide küldhetitek majd, ha nem lesz batár méretű: [email protected]
:-) -
Nem ide tartozó téma de hátha tudtok segíteni: QuarkXpress kellene nekem PC-re és ami még furább Japán nyelvü!!! Minimum 4.0-as asszem csak igy szokták jelölni: QuarkXpress 4.1J
Tudna nekem ebben valaki segíteni, sehol nem találok és nagyon kellene.
Elöre is köszi! -
nenad #10154 Akik rhinot hasznalnak azonnal toltsek le a bonus tools beta2-t,:) rengeteg iszonyat jo feature van benne, mint pl heightmap from image, adjustable curve blend... stb.
Meg rengeteg sketchuphoz hasonlatos editalo cucc.
-
blaholl #10153 Kösz Nenad azok mar megvannak amugy meg konkret kérdéseim volnának -
FiReBoY #10152 Sziasztok!!!
Hát őszintén szólva régóta nézegetem a fórumot és egyszerűen ledöbbentem miket tudtok faragni....
Oda jutottam, hogy a programozás nagy részét szinte kívülről fújom... Szeretnék én is belekezdeni a modellezésbe. Hogyan kezdjem?
Üdw: FiReBoY -
Aldaryn tenyleg nagyon eltunt, kb miota beszurkult a logoja, ki tudja mi lehet az oka... -
nenad #10150 Aldaryn hol a pics@ban van? Regen nem szolt mar hozza a dolgokhoz.