63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Redfox
    Köszi. Sajnos még nem kaptam meg.:(
    Nagyon megköszönném ha elküldenéd a [email protected] címre. És mégegyszer köszi.:)
  • FRenkie
    Bameeee, szvsz mehet a CGtalkra, profi stuff!
  • cskapi
    ment a levél
  • Boba
    Hardwaresen gyorsítja a renderelést...
    raytracing, radiosity, HDRI, motion blur, DoF hardwares számolása, és elég gyorsan. Szép teljesítmény, kár hogy az ára ilyen magas. (1900 angol font. Az hasrapacsi alapon kb 720ezer forint:( )
  • fle go
    Koszi!

kozben talaltam valamit, pontosan nem tudom mi ez, mert sajnos angolul nem nagyon tudok de valami allat dolog lehet ami ugyan csak meggyorsitja a renderelest! nezzetek meg!
    http://www.artvps.com/
  • Redfox
    Überkirály!:D De tényleg ez nagyon jó lett. Nekem tetszik. Gratula!
    Cskapi: Max:6; Vray:1.09.03n
    Erre a mail címre küldd: [email protected]
  • Culram #11304
    Szerintem is jó, de nekem egy kicsit fakó. A fekete nem elég fekete. De nagyon PROFI.
  • RelakS
    Csak azért szar, mert nekem nincs ilyen legóm :P

Egyébként cool
  • fle go
    Udv Emberek!

Asszem elertem a Lego Racer vegere:)) Jo hosszu volt az ut idaig!Remelem nektek is tetszik amit lattok, varom a kritikaitokat!
    Udv

Bocs egy kicsit nagy a meret.
  • cskapi
    Redfox
    Küldök egy példa-scene-t, ha elárulod a vray-od, és a max-od verziószámát
  • petesilver
    Ha van egy 6 képkockás anim, azt meg tudom adni a maxban, hogy az avit 6 fps-el mentse, vagy azt már videoeditorral tudom csak? Az egyetlen lehetőségnél beírtam a 6-ot, de az csak valami képkulcs opció az avinál, nem lett lassabb a jelenet :(
  • Redfox
    #11293-ra senki?
  • Culram #11298
    Szerintem sem illik oda. De nekem kellen ilyen kapcsoló a falra. Lehet hogy majd egyszer rászánom magam hogy megcsináljam. :)
  • FRenkie
    DE, csak mások szerint- pl. Aldaryn- nem illik oda.
  • oryon
    AHA. Abszolút. Miért, nem hozzá készült???
    Pedig szerintem jól mutatna mellette a falon, vagy nem ez a széndékod?
  • FRenkie
    Szerinted illik hozzá?
  • oryon
    Morbid :)

Remélem a baba ott lesz mellete és teljes az összhang :))))
  • Redfox
    Tök jó!:) Tudna valaki mondani valami V-ray beállítást, mert mindig olyan képet kapok, hogy csak a lámpa látszik egy világos pontként!?
  • pityuka3d
    viszont nagyon kéne az a panel feltettem a service packot hátha megjavul de nem. Megpróbáltam beállítani neki a max 4 esnek a customját akkor meglett csak az ikonok nincsenek meg.
  • Aldaryn
    Ajjj... :) Fincsi lesz.
  • RelakS
    Akkor jól láttam :(
  • FRenkie
    A hónap villanykapcsolója:

:)
  • FRenkie
    NINCS a max 6 ban tab panel :(
  • RelakS
    Ez engem is érdekelne :)
  • pityuka3d
    sziasztok!
    hogyan lehetne a max6 ban elővarázsolni a jól megszokott tab panelt. Ha esetleg már leírtátok valahol bocsi.
  • LionTR
    Aha. Akkor nem szoltam. Ebbol is latszik, hogy van meg mit tanulnom MAXilag... :)
  • pauly
    Hát szerintem valami olyasmi :)
    De én nem vagyok jó ebben a magyarázkodásban.
    Majd aldaryn elmondja hogy hogy műkodik:)
    Alapból a falloff az a nézet tengelyével van kapcsolatban ha jol tudom.
    Pl Fresnel típusúnál alapbol azok a részek lesznek világosabbak,ahol a normálok a kameraba mutatnak.
    De lehet hogy hulyeséget beszelek,én valami ilyesmit vettem ki.:)
  • petesilver
    Alapból arra. Materialnál láttam, bejelölheted, hogy falloff, és mapot is adhatsz hozzá. Viszont Oryon azt írta le, amire én gondoltam. Ezekszerint a falloff map egy gardient kép?
  • pauly
    Nem a material editorban lévő falloff-ra gondoltál?
    Ha nem,akkor meg én voltam fáradt :)
  • Ryleh
    hi...mindenkinek...csonti tutorokat keresnék honi nyelven,emellett ha valakinek megvan a régebben kiadott AURUM féle animálással foglalkozo max könyv akkor érdekelne.thx....kellemes napot...
  • oryon
    Ha a light-tal kapcsolatos, akkor (asszem) a "fény-széle". Szal amikor a fény elindul a lámpából és megvilágítja pl.: a talajt ott világos lesz...de a lámpából kiindul olyan fény(sugár) is amely ütközik a lámpaburával és a talajon ott árnyék lesz, mivel a fény nem halad át egy pl.: fém lámpaburán :). Így a talajon lesz egy teljesen megvilágított (kör)rész és egy árnyékos. A "fénnyel teli" és az árnyékos rész között nem ilyen kontrasztos a valóságban (a bura széle miatt), így virtuálisan csalhatsz ezzel és lesz egy szép átmenet a két rész között... mintha megcsináltad volna a lámpához a burát is (közbe meg nem).
    Ha nem egészen érthető, akkor nagyon fáradt lehettem :)
  • petesilver
    Mi a fallofff, falloff map jelentősége? Olyasmi mint a fade-áttűnés?
  • Ackro
    há már hogyne lenne?! toolsban van, a pontos neve nem ugrik be, de valami resource akármi vagy mi a rák a neve (egy megadott könyvtárba menti az összes használatban lévő textúrát, magát a max file-t, meg mindent ami még a scene-ben van és használt).
    majd megnézem a nevét, ha nagyot tévedtem a nevet illetően, nem röhögni! :)
  • RelakS
  • GixEr
    Itt mar van neki:
    http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=gunreal
  • RelakS
    1: Ki kell rakni egy zoneinfo-t, és be kell állítani, hogy terrain zone
    2: Nem árt az első textúraréteget hófehér színnel létrehozni, pár percet megtakarítasz nagyobb terepen.

nem nyitunk ennek új topik? :D Kicsit eloffoltuk a dolgot szvsz
  • GixEr
    Nekem meg sem jelenik az uj talaj.
  • RelakS
    Tény, hogy rohadt bonyolult JÓ terepet csinálni. Én is úgy kezdtem, hogy készítettem hozzá egy képet, aztán már csak finomítgatni kell
  • GixEr
    En a terrain-nal befurodtem, egyszeruen nem latom at mi-miert van.
    Hamar Brush-oknal tartunk (http://ridgers.org.uk/jamlander/)
  • RelakS
    Jah, és láttam már olyan pályát, ahol gyakorlatilag nem láttam brush-t... :) (Maya, meg 3dmax izzhatott a fejlesztőknél :D )