63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Redfox #11310 Köszi. Sajnos még nem kaptam meg.:(
Nagyon megköszönném ha elküldenéd a [email protected] címre. És mégegyszer köszi.:) -
Bameeee, szvsz mehet a CGtalkra, profi stuff! -
cskapi #11308 ment a levél -
Hardwaresen gyorsítja a renderelést...
raytracing, radiosity, HDRI, motion blur, DoF hardwares számolása, és elég gyorsan. Szép teljesítmény, kár hogy az ára ilyen magas. (1900 angol font. Az hasrapacsi alapon kb 720ezer forint:( ) -
Koszi!
kozben talaltam valamit, pontosan nem tudom mi ez, mert sajnos angolul nem nagyon tudok de valami allat dolog lehet ami ugyan csak meggyorsitja a renderelest! nezzetek meg!
http://www.artvps.com/ -
Redfox #11305 Überkirály!:D De tényleg ez nagyon jó lett. Nekem tetszik. Gratula!
Cskapi: Max:6; Vray:1.09.03n
Erre a mail címre küldd: [email protected] -
Culram #11304 Szerintem is jó, de nekem egy kicsit fakó. A fekete nem elég fekete. De nagyon PROFI. -
Csak azért szar, mert nekem nincs ilyen legóm :P
Egyébként cool -
Udv Emberek!
Asszem elertem a Lego Racer vegere:)) Jo hosszu volt az ut idaig!Remelem nektek is tetszik amit lattok, varom a kritikaitokat!
Udv

Bocs egy kicsit nagy a meret. -
cskapi #11301 Redfox
Küldök egy példa-scene-t, ha elárulod a vray-od, és a max-od verziószámát -
Ha van egy 6 képkockás anim, azt meg tudom adni a maxban, hogy az avit 6 fps-el mentse, vagy azt már videoeditorral tudom csak? Az egyetlen lehetőségnél beírtam a 6-ot, de az csak valami képkulcs opció az avinál, nem lett lassabb a jelenet :( -
Redfox #11299 #11293-ra senki? -
Culram #11298 Szerintem sem illik oda. De nekem kellen ilyen kapcsoló a falra. Lehet hogy majd egyszer rászánom magam hogy megcsináljam. :)
-
DE, csak mások szerint- pl. Aldaryn- nem illik oda. -
AHA. Abszolút. Miért, nem hozzá készült???
Pedig szerintem jól mutatna mellette a falon, vagy nem ez a széndékod? -
Szerinted illik hozzá?
-
Morbid :)
Remélem a baba ott lesz mellete és teljes az összhang :)))) -
Redfox #11293 Tök jó!:) Tudna valaki mondani valami V-ray beállítást, mert mindig olyan képet kapok, hogy csak a lámpa látszik egy világos pontként!? -
pityuka3d #11292 viszont nagyon kéne az a panel feltettem a service packot hátha megjavul de nem. Megpróbáltam beállítani neki a max 4 esnek a customját akkor meglett csak az ikonok nincsenek meg. -
Ajjj... :) Fincsi lesz. -
Akkor jól láttam :( -
A hónap villanykapcsolója:

:)
-
NINCS a max 6 ban tab panel :( -
Ez engem is érdekelne :) -
pityuka3d #11286 sziasztok!
hogyan lehetne a max6 ban elővarázsolni a jól megszokott tab panelt. Ha esetleg már leírtátok valahol bocsi. -
Aha. Akkor nem szoltam. Ebbol is latszik, hogy van meg mit tanulnom MAXilag... :) -
pauly #11284 Hát szerintem valami olyasmi :)
De én nem vagyok jó ebben a magyarázkodásban.
Majd aldaryn elmondja hogy hogy műkodik:)
Alapból a falloff az a nézet tengelyével van kapcsolatban ha jol tudom.
Pl Fresnel típusúnál alapbol azok a részek lesznek világosabbak,ahol a normálok a kameraba mutatnak.
De lehet hogy hulyeséget beszelek,én valami ilyesmit vettem ki.:) -
Alapból arra. Materialnál láttam, bejelölheted, hogy falloff, és mapot is adhatsz hozzá. Viszont Oryon azt írta le, amire én gondoltam. Ezekszerint a falloff map egy gardient kép? -
pauly #11282 Nem a material editorban lévő falloff-ra gondoltál?
Ha nem,akkor meg én voltam fáradt :) -
hi...mindenkinek...csonti tutorokat keresnék honi nyelven,emellett ha valakinek megvan a régebben kiadott AURUM féle animálással foglalkozo max könyv akkor érdekelne.thx....kellemes napot... -
Ha a light-tal kapcsolatos, akkor (asszem) a "fény-széle". Szal amikor a fény elindul a lámpából és megvilágítja pl.: a talajt ott világos lesz...de a lámpából kiindul olyan fény(sugár) is amely ütközik a lámpaburával és a talajon ott árnyék lesz, mivel a fény nem halad át egy pl.: fém lámpaburán :). Így a talajon lesz egy teljesen megvilágított (kör)rész és egy árnyékos. A "fénnyel teli" és az árnyékos rész között nem ilyen kontrasztos a valóságban (a bura széle miatt), így virtuálisan csalhatsz ezzel és lesz egy szép átmenet a két rész között... mintha megcsináltad volna a lámpához a burát is (közbe meg nem).
Ha nem egészen érthető, akkor nagyon fáradt lehettem :) -
Mi a fallofff, falloff map jelentősége? Olyasmi mint a fade-áttűnés? -
há már hogyne lenne?! toolsban van, a pontos neve nem ugrik be, de valami resource akármi vagy mi a rák a neve (egy megadott könyvtárba menti az összes használatban lévő textúrát, magát a max file-t, meg mindent ami még a scene-ben van és használt).
majd megnézem a nevét, ha nagyot tévedtem a nevet illetően, nem röhögni! :) -
-
GixEr #11276 Itt mar van neki:
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=gunreal
-
1: Ki kell rakni egy zoneinfo-t, és be kell állítani, hogy terrain zone
2: Nem árt az első textúraréteget hófehér színnel létrehozni, pár percet megtakarítasz nagyobb terepen.
nem nyitunk ennek új topik? :D Kicsit eloffoltuk a dolgot szvsz -
GixEr #11274 Nekem meg sem jelenik az uj talaj. -
Tény, hogy rohadt bonyolult JÓ terepet csinálni. Én is úgy kezdtem, hogy készítettem hozzá egy képet, aztán már csak finomítgatni kell -
GixEr #11272 En a terrain-nal befurodtem, egyszeruen nem latom at mi-miert van.
Hamar Brush-oknal tartunk (http://ridgers.org.uk/jamlander/) -
Jah, és láttam már olyan pályát, ahol gyakorlatilag nem láttam brush-t... :) (Maya, meg 3dmax izzhatott a fejlesztőknél :D )