63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Valaki tud valamit a Design21 oldaláról? Nálam az eddigi linken nem műkszik:( -
Udv!
Egy kerdes...talaltam a neten kovajogva olyat hogy Artlantis shaders. Ezt lehet hasznalni maxhoz vray-al vagy ez egy mas progihoz valo?
Koszi -
cskapi #12149 1.09.03r60 -
GixEr #12148 Sziasztok!
V-ray -bol most mi az utolso(mukodo) Max6-os verzio? -
nenad #12147 lehet komponalni de alltalaban nem mukodik, van egy ket dolog ami megy, pl brazil camera+vray akkor brazil szamolja a finalrender materialt ha jol emleszkem,de ezeken kuivul nemigen. -
Kérdeznék valamit. Ugye rendernél 3 helyen is megadhatod, hogy a max milyen rendert használjon. ez jelentheti akár azt is, hogy mondjuk brazil material mellé V-ray fényeket számoltatsz egyszerre, vagy a kettőt nem lehet komponálni? -
2 megjegyzés:
Nyilván elkészülés után egyből fényképezett, mert kosz, porszem sehol egy szál se!
Ezt mennyi idő alatt rendereli le, ha a felét rosszul szerkeszti? Fél év? -
-
ühümm./így áll+fog nélkül mást nem tudok kinyögni:)/ Megyek széttépem az IRL scenemet!!!!Vinyóval együtt! -
Ezeket hol fényképezte? 
nagyon durva. Itt- ott látszik, hogy render (túl tökéletes tapéta, szögletes székháttámla), de nagyon durvaaaaaaa -
nenad #12141 nemtom ismeritek e saluto kollega munkait :
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_11.jpg
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_21.jpg
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_51.jpg
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_61.jpg
elotte kapaszkodjatok meg :)
-
nenad #12140 egy kulonallo kis program lesz a vray.exe lehet majd vele renderelni orba-szajba :) -
Udv!
Emberek ez mi konkretan?
http://vray.info/newsread.asp?ID=91 -
És még valami. Enviromentnek elég ha megadok egy korrekteget, vagy csináljak félgömböt, és azt texturázzam éggel? Márhogy a jelenetben a messzi távolban ha látszik is valami, akkor ott ég legyen. Nincs kedvem eröltetni valami nyomorék kamerabeállítást, nehogy látszódjon, hogy még ég sincs. -
Most jön akkor, amit Aladryn mondott. Rárakom a kicsikét az aszfaltra, egyenesen be a pitbe,/ez lesz a környezet:)/ És tankolni fogják a őt, meg közben lecserélik a kerekét. Szal ha összejön, korrekt kis sceen kerekedhet belőle a segítségetekkel. A szerelőemberkék adottak, azok vannak. Gondolom ahoz, hogy jól tudjam megmozgatni-beállítani őket, ahoz már csontozni kell, és úgy mozgatni. Van tapasztalata valakinek? Egyáltalán jól gondolom? -
hm, a discreet oldalán már a max 7-ről van valami -
nagyan klasszak! -
nenad #12134 nagyon fasza, talan meg lehetne probalni a direct computationt, 25 subdivsel, es 0.08-al a qmcnel(noise treshold)Elesebbek lennenek az arnyekok, talan kevesbe "lebegne" -
-
Végül ilyen lett a render Aladryn segítségével:
-
nenad #12131 mar kaptam koszonom -
Kis szerencsével megmenthető simán, drukkolok!!! -
nenad #12129 a "r"-es vrayt valaki legyenszives tegye fel valahova.
Koszi! -
nenad #12128 a mai semmiteves cimszo alatt csinalok egy tutot :)
beadtam a vinyot szervizbe, hatha le tudjak vakarni rola az adatokat. -
Mindjárt nézek valami készet akkor. Milyet szeretnél? -
nenad #12126 azt hittem nyilvanvalo, keress egy db levelet, a level formajat formazd a textura formajara, elmented 3dsbe, aztan rateszed a texturat, es kesz... hehe.mint barmi mast.
-
Ronin666 #12125 Próbálgattam, és egész jó kis növényt gyártottam, csak még mindeig gyenge, mert a levelére nem tudom, hogy milyen textúrát rakjak, és hogy hogyan...
Bár a progiba lett volna olyan rész, ahhol materiált lehet adni a leveleknek, de az nem működött, mert maxban már textúrázatlan volt az egész.
Top Secret a dolog, vegy elárulod a leveleid titkát? :) -
nenad #12124 regebben demo verzio volt csak aztan a fejleszto megunta es ingyenesse tette. Amugy maga a program sem rossz, de igazan akkor mutatja meg az erejet ha ugyesekedsz hozza leveleket.
Siman el lehet vele erni egy parszazdollaros fa plugin hatasat, - ingye'n. -
Ronin666 #12123 Köszi a linket!
Mi a külömbség a Demo, és a teljes között?
Egyáltalán minek van demo? nem jól olvastam, hogy FREE a progi? -
Ronin666 #12122 Igazság szerint nekem igazán a levele tetszett annak a gaznak. Talán attól lett élthű ahogyan azt betextúráztad! -
Ronin666 #12121 Kár...
Engem szétvetne az ideg ha elszálna akár egy vinyóm is. Szerencsére utoljára ilyen a P2-es korszakban történt velem. Vagy nagy mázlim van azóta, vagy csak jó vinyót fogtam ki. Már 4 éve ugyanazt a vinyót használom és még jól megy.
(egyébként meg Quantum volt a király
)
-
nenad #12120 http://www.treemaker.nl/ -
nenad #12119 az elobb irtam hogy nincsen mar vinyom...
a viragot a treegen nevu programmal csinaltam, illetve 3d studio maxban lehet hozza leveleket gyumolcsoket gyartani es felhasznalni. Semmi sincs meg... -
Ronin666 #12118 Naned nem tudnád elküldeni e-mailben a virágot amit használtál, ha egyáltalán megvan még? Az én virágom elég nyomorék lett a képen :). Ki kéne cserélni, de ígz legalább nem kéne vele bohóckodnom, hiszen a tiéd nagyon jóra sikeredett.
Ha el tudod küldeni, akkor elötte írd ide a méretét, mert akkor a szerint pucolom ki az email fiókom!
kb. fél óránként frissítem ezt az oldalt, és még elég sokáig fönt leszek, úgyhogy bármikor jólenne ha neked is!
Elörre is köszi!
(És akkor még ma lerenderrelném a frissített változatot, bár mostanában nem sokat haladtam vele) -
Ronin666 #12117 Ez a Glossy mit határoz meg? És mi van ha 0-ra, vagy 1-re állítom? -
Részvétem. :( Weblapokat nem tudod visszatölteni valahonnan, backup? Pedig már épp mondani akartam, hogy IBM vinyó...
Ezután jöhetnek a Seagate-ek! Nekem Maxtor döglött eddig csak meg. Seagate-ek bírják. Bár, azért elég aszemétség volt, nemrég, hogy a vinyók hivatalosan kötelező garanciáját 3-ról 1 évre vették vissza. :/ -
nenad #12115 az elso maxtor volt, aztan jott az IBMdesktar ez meg samsung volt. Hat ocsem egyszruen azt mondta megatkoztak.
Igaza lehet. Hat ebbol most valahogy tenyleg nehezen fogok kimaszni ugyanis a weblapokat updatelni kell...(ene) -
Ez már önmagában rettentő pazarlás. :P A glossyness számításához szükséges sugarak számát nyugodtan húzzad csak le 3-5 re, már ez is rengeteget dob a renderidőn. Nomeg, jó irradiance map és fotonmap beállításokkal lehetne gondolom én, még tweakelni.
Nenad: Ez feletébb kellemetlen, nekem annó elszállt mind a "biztonságimentés", mind a rendszervinyóm, szóval, téptem a flat mérgemben, hogy kb. minden munkám odalett. :) Ugye nem Maxtor vinyókat használsz? :) -
Ronin666 #12113 Álltalában a Glossy minden anyagnál 30-40 környékére van pakolva. Mindjárt átnézem a beállításokat, de túlságosan nem nyúltam hozzá. Engem inkább az érdekelne, hogy hol lehet azt szabályozni, hogy a fényforrásból hány fénysugár utját számolja ki, és azok is maximum hány tárgyról verődhetnek vissza. -
nenad #12112 a gondviseles eppen csak a ket hetes uj vinyomrol feledkezett meg amire ra volt masolva az osszes munkam, weblapok stb. Mintha faszan mindent eltoroltek volna. A tartalek vinyo meg eppen kellett ezert letoroltem rola mindent. 2 honap alatt 3 vinyom halt ki.
Hat baz ez balszerencse. Nah most aztan semmihez sem lett kedvem.