63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
cskapi #12391 Free!
ment egy privi! -
Én tulajdon képpen csak Quake 3 karakter készítés/átalakításra szeretném használni a progit. Lehet rá? Vagy kell hozzá character studio? mert a 4.1-es leszedtem de nemtom felrakni mert csak 3d studio max 5-össel hajlandó menni. -
GixEr #12389 A modify panel objektumtipus fuggo. Tehat csak azok jonek elo amiket hasznalni is tudsz a kijelolt objektumtipusoddal!!!
(spline,standard-extended primitives,Ed.mesh,Ed.poly,Patch,nurbs,camera,light stb...) -
Ronin666 #12388 Rossz helyen keresed, de ha ilyeneket nem találsz meg, akkor szerintem jobb ha az én módszeremet követed és egy pár napig csak próbálgatod a programot, hogy mi micsoda stb. Egy idő után már ilyen utasításokat, mit amit elöbb írtál, simán meg fogod találni, mert emlékezni fogsz, hogy te ezt egyszer már láttad valahol! -
hi!
találtam egy weblapot (http://www.world3d.hu/) ott van jó tutorial csak az a baj hogy nincs meg sok opció amit leír ez mitől lehet? pl "Modify-panelon nyomd le az Edit Spline-t." De nekem nincs Edit Spline meg ilyen gondok vannak. -
Ronin666 #12386 Felrakok mégegyet, hogy tudjatok benne gyönyörködni :)
-
Ronin666 #12385 Köszi!
Még egy kérdés!
A háttér eddig úgy volt berakva, hogy az Evriomentben raktam be, de ez me, a legjobb módszer. Na tehát csak úgy tudom berakni a hátteret, hogy egy marahagy dobozt húzok az ablak mögé, és ráfeszítem a textúrát? A legnagyobb gondem ezzel, hogy olyan nagy az ablakom, hogy szinte bisztos lesz a szobában olyan hely, ahol ellátni a doboz melett. És ott van még a doboz külön bevilágítása, hiszan alapból az is sötét lenne. -
GixEr #12384 www.design21.hu !
www.3dtotal.com !
www.cgtalk.com !
-
Ronin neked aztan boven van idod a modellezessel foglalkozni ugy latom:)Jol alakul a projector. -
Ha tudsz angolul akkor: www.3dcafe.com
de van sok magyar is: 3d.sns.hu, 3dga.sns.hu, maxrovat.sns.hu
bár nem vagyok benne biztos, hogy mind működik a magyarok közül, de az első kettő talán igen. -
Tudom, hgoy nem szeretitek a warezos kérdéseket, de nem tudjátok, honnan tölthetném le a Vray teljes (mondjuk tört) verzióját? Az a lényeg, hogy benne legyen a hdri, mert a vrayFREE-ben nincs.
Előre is köszi. -
Jah És ha lehet ISO ban kérni nagyon hálás lennék érte mert fontos lenne nekem a progi.
Köszke -
Sziasztok még minidg keresnék egy helyet ahonnan le lehetnbe tölteni a MAX ot vagy ha valaki tudja pls töltse fel nekem FTP re
FTP : 193.109.252.107
login: neo
pass: neo
Előre is köszi
ui.: minden mást is fel lehet oda tölteni van 120 G szabad hely a server 100Mbit -en van.
-
Ronin666 #12378 Huhh mingyárt felrakom az új képem, amit ma csináltam. Majd ezt is berakom az irodába. Egy kicsit még javítani kell, de első nekifutásra szerintem jó lett. Ja és most használtam életemben elősször a UNWRAP féle textúrázást és szerencsére elsőre sikerült.
Tehát a kép:
-
Ronin666 #12377 Nyugottan használd, teljesen jó kezdőkenk is!
Viszont szerintem ne a trialt, hanem a teljest szedd le valahonnan. Én nyár elején kezdtem el a Max5-el, és már egész jól haladok, pedig nem használtam se tutoriálokat, sem pedig könyvet. Nyomogattam a gombokat figyelve, hogy mi történik. Egy kicsit időigényes a dolog, de ha kitartó vagy akkor hajrá!!!

-
Vki plz egy linket ahonnan lelehet szedni akár a Trialt mert a hivatalosról amit leszedek winzip-el csinálná de mindig hibát ír ki (2gépen is próbáltam szal nem hiszem hogy a winzipem hibája) -
Vagy tudtok adni vmi Tutorial oldalt? Eggyenlőreezt találtam amin van vmi leírás de ha ti is tudtok plz írjátok meg. -
Hi, azt szeretném kérdezni hogy most töltöm le a 3D Studio Max Trial-jat hogy ez jó program kezdőknek? (Most ülök először modellező program elé ezért kérdem) -
GixEr #12373 Nincs regisztralva!!!!
astalavista.box.sk -
nenad #12372 asszem megvan a baj, valami gond van a jpg compressionnal, mert most ha dvPAL ra teszem ugy megy, illetve ha masra akkor mindig mas tortenik. Nemtom mitol lehet ez. -
nenad #12371 a reg kucsodat kuld at legyszi priviben vagy emailben.
ez lehet meg talan a gond, kicsi az eselye de hatha. -
nenad #12370 min1 mennie kene 5 el is -
GixEr #12369 Az enyem 6.51-es -
nenad #12368 szereztem az appletol 5st azzal sem megy :) hehe elkepzelni sem tudom mi lehet. -
nenad #12367 :) azzal kezdtem, 6.5.1 re volt felupgradelve, aztan letoltottem az egeszet azzal sem megy, ezert gondoltam megprobalom az 5-el -
GixEr #12366 Ott a sajat update-ja!!!
-
nenad #12365 5s quicktimeod nincsen veleltlen? hatha azzal jo. -
nenad #12364 a baj az hogy most szedtem le az apple oldalarol 1et es az is azt csinalja... ami igazan komoly az az hogy egyetlen1 kodeket sem tettem fel a divx es xviden kivul, amiknek semmi kozuk hozza, igy eleg nehezen tudom elkepzelni hogy mukodni fog valaha is.. -
GixEr #12363 Ugyeugye! :)
-
GixEr #12362 Lehet meg ludas a QTVR IE-pluginja is. -
nenad #12361 az osszefuzotton csak, termeszetesen.
kuldtem email cimet -
GixEr #12360 Az alap kepeken is rajta vannak a racsok, vagy csak az osszefuzott mov-on? -
GixEr #12359 Is-Is Ha opcio is, alapbol akkor sem rakta bele (halaistennek) -
nenad #12358 lehet hogy a quicktimeomal van a baj? Neked quicktime prod van vagy csak sima? -
nenad #12357 fekete feher racsokat, amikor webrol toltesz egy panoramat altalaban azt teszi ki, bar lehet ez egy opcio, nekem mindig kibassza oket. -
GixEr #12356 Uj tutorialok(lehet, hogy csak nekem:)
www.onnovanbraam.com
-
GixEr #12355 Passz nekem rendesen mukodik.
Milyen racsokat?
-
nenad #12354 eh ez megkapta az uberszar jelzot tolem, lattam cgtalkon emberem vr-jet es nemelyiknek szinten ott van, mondjuk erdekes hogy oket ez kevesse zavarta.
-
nenad #12353 Gixer, nagy gondban vagyok ezzel a go cubiccal, majdnem mindenhova racsokat tesz nekem, es nem latok tole semmit? Ez miert van? Nem ertem mi lehet a gond. -
nenad #12352 ronin ne allitsd at a qmc beallitast! Allitsd vissza 0.85-re a 0.75-t az is nagyon sokat dob a renderidon.
40-es interpolate samples szuksegtelen, azt is tedd le 25re.
a light settingsnel a subdiv nem csinal semmit sem mert nem photon map mondban vagy, ugyhogy azzal ne torodj.