63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #12551 tenyleg, ugyis megegigertem mar egyszer.
de az ekezeteket ne keressetek, remelem nem gond :)
-
Figyu, ha nagyon unod magad és tényleg már nem tudsz mit csinálni, leírhatnád hogy világítassz be egy szobát. Ha nem gond. -
Ja :) -
nenad #12548 na :) Mindenki megunta maxot? :) -
nenad #12547 van egy plugin, npowertol direkt erre rhino2max. Hihetetlen keves polyt hasznal, es nagyon jol neznek ki, Sot tud quadmesh outputot ami szinten jol hasznalhato, egyek okorkodesekre :) Sot trimmed surfacekat is ossze tudja varni singel surfaceve, (nem latszik az el) stb. -
Nagyon fasza!!! És a NURBS felülületeket átkonvertálja poly-ba vagy ez a v-ray már egyből NURBS-öt számol? -
nenad #12545 meg nemtom mi lesz az nem derult ki.
az egesz rhinoban keszult. Sketchuppal az iveket kicsit koplikalt mert nincsen normalis exportja, nincsenek smootholva az objektek es nem is lehet oket, valszeg valami flag hianyzik beloluk. De amugy baromi jo lenne. :(
egyebkent photon mappos/imapos a cucc es lesz animacio is.
Most probalom ravenni valahogy vrayt hogy a reszletekkel torodjon tobbet es massal kevesebbet.(gyorsabb legyen)
-
Sketch up? Vagy minden max? -
Korrekt, a padló milyen burkolású lesz, vagy lesz valami szőnyeg? -
azok az ívek a falban nagyon jók! -
nenad #12541 1 jobb wip :)
3b -
nenad #12540 par wip.
cam1
cam2
cam3 -
Szerintem is lehet a motor, nálam is előfordul... -
Szerintem a motor vacakol, nekem is szokott. :| Ugye nem IExplorer? :P -
nenad #12537 ha max6-od van alabb talalsz egy linket "scene" abban van egy pelda. Toltsd le es nezd meg. -
Valaki el tudná mondani, hogyha a szobát a három ablakon keresztül szeretném megvilágítani, akkor milyen lightot, hol elhelyezve, milyen beállításokkal használjak, és kb hogyan állítsam be a GI-t? a szoba nem elsötétített, hanem közepes napsütéses időben van.
Előre is köszi -
nenad #12535 hat ez erdekes egy csomo postot nem lattam eddig amig joval elotte voltak egyszercsak megjelentek, rendetlenkedne a motor? Vagy a browser? -
nenad #12534 hat ha glossy a reflection es azt kapcsoltad be, akkor azt kapcsold ki mert felesleges. -
Ez biztos nem interpolált? tudom, fogjam be. Minek dumál aki ne érti stb... oks. -
GixEr #12532 Miert nem rakod ra PS-ben a tukrozodest, es akkor ugy kerul ra ahogy te akarod, es a szineket is szabadabban lehet allitani (ugyis at kell raknod CMYK-ba es ott biztosan elmaszik ez a kek szin!!!) . -
nenad #12531 felgo, van a reflection enviroment a vray/enviromntel oda tedd be ezt a hdrit vagy annak a hdrinek a masolatat es ugy tudod allitani a merteket a multiplerrel. -
ez ugyan azzal a beallitassal keszult, de megse oda kerultek a fenyek ahova a tiszta kek padlon...talan a kamerat nem neztem meg ugyan ott van-e. A fenyek meg tovabbra sem jok:(
-
nenad #12529 uegy ertem el van forgatva -
nenad #12528 hat akkor meg masold be a masik beallitasait ide, ott masok a beallitosok, pl reflekcio, es mas a kamera allas is, vagy a hdri map nez ki mashogy. -
megprobalok majd rajta valtoztatni, de ugy nez ki a magrendelo, ilyen pepita padlot akar, a vilagosabb szin is kek, csak a kepen valahogy inkabb szurkesnek hat, vagy koszosnak:) benazok rendesen...es nem sok idom van:( -
nenad #12526 szerintem vilagos hogy a fem alatti korbefuto diszitestol kezdodik a fem. De ahogy erzed termeszetesen.
Flego az elso kep amit bedobtal az sokkal jobb, miert nem azt hasznalod? Ha nem jok a szinek akkor allits rajta psel vagy akarmivel. -
nenad es a tobbiek koszi a tippeket otleteket.
a helzet az hogy a feny ami visszaverodik az egy HDR kepbol valo, hogy miert ilyen foltos azt nem tudom (ez a neve a kepnek ugy toltottem le egy oldalrol ahol a kitchen HDR is van:ml_probe.hdr a neve)ez valami erdoben keszult kep, lehet hogy kisfelbontasu es azert foltos, vagy valamit rosszul csinalok. -
Culram #12524 Na, akkor majd megnézem mit tehetek. A barátnőm is kritizálta ezt a megoldást, De a NAGY SZEM előtt megtörök. -
Nem megy át. ;) Ahol az aranyozott motívumok végetérnek, ott kezdődik élesen a fa. A pengével egybekovácsolt hüvely rá van húzva, feszítve a fa nyélre, s ahogy nézem, egy plusz élmentén végigfutó vasalás is van a nyélben, annak megerősítésére. Iylen kompozit megoldások gykoriak voltak, főleg lándzsáknál, pikáknál. -
Nem lehet, hogy egyszerűen interpolálva van a glossy reflection, s attól lesz ilyen foltos? Persze, lehet a HDRI környezet egyszerűen kis felbontású. -
Culram #12521 Nenad: Én nem tudom, de e kép alapján csináltam.

Gyenge kép, de olyan mintha átmenne, és ez nekem nagyon teccett, ezért így csináltam. Ha meg a lándzsa egészét nézem ugysem láccik. Tehét marad. :) -
akkor annyira nem beszélek hülyeséget csak a fogalmazás nem megy :o) -
nenad #12519 flego olyan 10 ora fele utananezek neked hdri oke? -
nenad #12518 flego ez mivel van meg reflectionozva? Legyen sokkal elesebb a reflection, egyebkent van erre jo hdri, csak lehet eppen nemjot valasztottal.
fasza a landsza meg a pajzs is, ami nem teccik az hogy a landzsan a fa szepen atmegy metalba, ez nem akarmilyen ke'miai vivmany lenne :) Sztem hatarozd meg pontosan hol a fa es hol a fem. De amugy tenyleg szep. -
Vaíyg esetleg az ablakon kívbűlre tehetnél egy BlueSky t hogy valami kép tükröződjön vissza vagy vlami lombos fa képe vagy valami hasonló. -
Amatőr vagyok a témában de mi van akkor ha gyorsan összedobsz a talaj elöt egy ablak szerű kivágást, Egy falon. onnan világíztasz be a járólapra, és a járólapon mondjuk megemeled egy picit a reflectiont.
Nekem tetszik a kép csak az a baj hogy ami fény visszajön olyan mintha zsíros lenne a felület és nem egyenesen csillog vissza egy ablak fénye róla
Amúgy jól néz ki. -
nagyon köszke
-
Culram #12514 Na megint itt vagyok. Csináltam egy röpke oldalt. :)
És akkor linkelnék is ha lehet.
Pajzs1 Pajzs 2
Lándzsa 1 Lándzsa 2 -
Udv!
Hat valami ilyesmi lesz ez majd a vegen, de meg nem vagyok megelegedve a padloval, valami nem jo...olyan foltos az egesz, ez egy HDR keptol ilyen, csak nem ilyennek kepzelem.
Velemeny?
-
nenad #12512