63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• youth #12631
    Fantasztikus!!!
  • fle go
    Frenkie: nagyon babak a levelek, kivancsi vagyok mi lesz belole.
  • Aldaryn
    próbálkozom vele... nagyon kelelen a cucc, 1,5 éve erre várok, hogy megjelenjen végre. :) Azóta van a fejelmben egy anim ötlet, amihez erre a pluginre lenne szükségem, mással nem tudtam reprodukálni eddig. Biztosan én avgyok béna, de ez van.
  • FRenkie
    Pete: mutasd a főnököd!

Egy kis tesztelgetés:

Egy készülő kép elemei lesznek a kis gyomnövények. A kék csíkok csak proxy objektumok.
  • nenad
    nemtudom, de nezd meg a network tabon van e valamilyen driver legalabb felteve mint pl. Clients for micros., network, stb. Es ha mas nem csinalj egy virtualis pl fix ipvel, hatha az segit.
  • petesilver
    Jómagam erre a célra Deep Exploration használatával korrigálok.
  • petesilver

Itt van egy texturázó progi, ami szinte a játékokban előforduló objectek texturázására szakosodott. Downloads részben találod a játékpluginokat, egyenlőre Quake 3-ig van. Elkapott valami, állig téli szerkóba öltözve ülök itt a gép előtt.
    Más:
    Ma 2 órán keresztül néztem ugyanabban a monitornéző pózban a főnököm, és a végére nem bírtam ki, és lerajzoltam. A gond az volt, hogy csak alkoholos filcet találtam, így a végén megkérdezte: Ilyen karikásak a szemeim? Mondtam nem, de ezzel a tollal nem lehet satírozni :) Amúgy tetszett neki:)Ultimate Unwrap
  • Aldaryn
    semmi, egy WinXP minden SP nélkül. Ez fut a gépemen. Semmi tűzfal/vírusvédele, vagy hasonlók. Az lehet gond, hogy nincs hálókártyám?
  • nenad
    ha van win(fos) service pack2-d felinstallalva akkor probald meg kiiktatni, es ugy probald meg.

Egyebkent en most fogok visszaterni a service pack nelkulire, eskuszom az volt eddig a legjobb.
  • GixEr
    Tudtatok, hogy van egy kepnezegeto az XnView ami tamogatja a HDRI/EXR file formatumot, igy azert konnyebb valogatni.
    XnView
  • Aldaryn
    Na, úgy tűnik, én nemigen tudom használni a cuccot. :| A program Request code slotjában <ERROR IN AUTH> szó díszeleg... ezt ugyebár nemigen lehet továbbküldeni. :| Francba.
  • Johnyy
    RE, tuctok valahol egy kezdő tutorialt a 6 hoz????
  • nenad
    itt vannak thumbnailek is.
    http://www.chaosgroup.com/software/AURA/
  • ThomasGins
    Van náluk is pár teszt:)
    http://www.spot3d.com/AURA/movies/
  • GixEr
    hopp :) de gyors voltal.
  • GixEr
    Test kep/video??? Lecci!!
  • nenad
    itt egy kis video. (36kb xvid) 18fpsel jatszom jobban lehet latni a fazisokat. Meg tovabb tart :)
    A langok szinet curves-el kell beallitani ami mar alapbol HDR. Nagyon ott van

aura anim
  • Culram #12614
    Ez az aura mit csinál? Max 6 alá is jó? olyan mint az afterburner, vagy egy render? VAn új v-ray render?
  • nenad
    ez a cucc baromi gyors, csak ugy nekiultem 5 percel ezelott es bar baromi sok menuje van (egy egyszeru atm plughoz kepest) azonnal sikerul 1 kis fustot generalnom
  • nenad
    Kaptam AUTH CODOT! :)
    YEAH!
  • nenad
    plugin,

"Anyone can download, authorize and test it and can use it for any purpose."

gondolom, ez eleg vilagos
  • FRenkie
    aura külön prog vagy plugin lesz?
  • Aldaryn
    Hehe... :) Lehet, hogy csak eltévedt naiv felhasználónak vélnek, és egy komoly hangvételű levélben tájékoztatnak majd arról, hogy ez nem így megy. :D
  • nenad
    mindenesetre en kuldtem egy kodot nekik :)
    Aztan meglassuk mi lesz.
    Vagy jon a b*s*a vagy nem :)
  • nenad
    ezt authorizalni kell :( Most akkor nemtom mi van, sztem mindenkinek hasznalni lehet, csak autholni kell.
  • nenad
    http://www.spot3d.com/AURA/publicbeta/chaosAura_0.55.50.msi
  • Aldaryn
    Akkor már én is leírom: ;) Én - ha animot mentek ki - általában egyszerűen 25fps TIFF szekvenciaként mentem le, packbits tömörítéssel, így nem zabál annyit, és nekem könnyebben kezelhető, mint egy összezáárt köteg. Ráadásul egy-egy specifikus frame-et kicsierélni, vagy utómunkázni, pl. leszedni róla valamit is könyebb.

Aurát pedig tök jól bejelentették mára... :) Még van 4 percük, hogy kitegyék. :D
  • nenad
    egyebkent a multkori szaggatos video is image sequencebol keszult.. Nem erdekelte senkit sem hogy video vagy sequence. Ugyanugy szaggatott. MAxon volt a prepass es mozgas detektalas is. Nem igazan ezen mulik a dolog ugy vettem eszre.
  • nenad
    nem tomoritett avit hasznalok.(uncompressed RGB24) Ez egyenlo az image sequencel csak kevesebb gond van vele(konnyeben kezelheto)

meg mindig nem jott ki az aura.
  • GixEr
    De az image sequence->mpg2 a leheto legjobb!! Ne avi-bol rakd at!!!! az brutalis minosegromlast jelent a mozgasvektorok miatt(az aviban interpolal)!!
  • nenad
    marmint az avi outputty :)
  • nenad
    Gixer latod ezt nem is tudtam, ha lesz jo avi output akkor meg felesleges lesz a image output. Osztan akkor meg mind1, de koszi, ez meg jol johet. Meg persze jol johet meg a divx meg az xvid gyartasho is.
  • nenad
    van valami ilyesmi ami mutatja az uvw coordinatakat is.
    de asszem ezt maxban is meg tudod csinlani az unwrap uwv-el es a halot elmeted kepbe es akkor latod mi hol, feltev hogy jo az uvmapja.
  • Aldaryn
    Ha valakinek van tört AURA-ja, szóljon. :D
  • Adam5
    Nem akartam új topicot nyitni a problémámmal ezért ide irok.
    A helyzet:
    Quake3 modelleket próbálok át szinezni (tga) de az a agondom hogy sokszor nemtom hogy épp mit rajzolok át. Van olyan progi ami 3d-sen mutatja a modelt és közben rajzolhatom is át és ha átrajzolok vmit akkor az a modellen is látszik?

Sry a hülyekérdésért.
  • GixEr
    A tmpeg megeszi az osszeset (jpg,tga,bmp) es igy kihagyhatod az AVI-MPG2 lepest!!!
  • nenad
    compressed tgat nem nem eszi meg a virtuialdubmod pl. Es en mar nem akarok rajta semmit sem csinalni csak betomoriteni, JPG szekvencia sokkal zajosabb, szal BMP tokeletes a celomnak.Quicktime egyenlore nem alternative sajnos. Marad BMP seq>AVI>MPG2>DVD
    Vagyis most mar nehany teszt utan lehet hogy AVI>MPG2>DVD
  • Johnyy
    Még egy qveecsön! Ugye lehet 3d ben tervezni és mozgóképeket, mozgásokat mozgatható elemeket és kisfilmeket is kécíteni?????

Ne báncsá mer nem olvastam vicca nagyon ;)
  • Johnyy
    Én most néztem bele a progiba, első látásra elég bonyolult, tuctok valami kimerítő tutorilat ,,,, egyébként mindenkiek gratula a művéhez így képeken nagyon jó!!!!
  • petesilver
    Én anno simán aviba mentettem az animokat, de rászoktam a quicktime formátumra, ugyanis abból bármikor azt a képkockát mented ki az animből a sima lejátszóval, mindenféle program nélkül, amelyiket akarod. ŰRáadásul már a formátum kijelölése után elég korrektül be lehet lőni mit hogyan akarsz.