63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    nincs idom ra, be kell rendezni a szobat, es eleg hulye modon megy most, mer latni kell a szineket... :(
  • Aldaryn
    ...hálózathoz tutira köze van... mondjuk, lehet csak belős védelem, de szuimulált fizikai címre nem reagált. :) Na, mivel nem nagyon aktívak, ezért elküldöm mailben csak, és kizálólag minden egyéb felelsleges salnagtól mentesen a req. kódot. :)

csillárt mikor zúzol? :D
  • nenad
    tuti hogy nem fogadja el, mivel 100% hogy minden reqest kod mas... Viszont nem veszi figyelembe azt hogy mi a max serialszama, milyen renderer van eppen belove. Halozatbol generalja, talan a halokartya sajat belso szamabol, ki tudja.
  • Culram #12668
    Milyen progival lehet képek egymásutániságából gifet készíteni egyszerűen? Vagy a max is tud mozgó gifet renderelni?
  • Culram #12667
    Én is csak a számsort mertem beleírni. (warezoff: Más auth kódját szerintetek elfogadja? ÁÁ, mind1; Aldaryn biztos sajátot akar.
  • Malakai
    A disznók, lehet szabadságolták magukat... :P
    Ha később se jön, akkor küld csak a kódot. Én mondjuk semmit nem írtam bele, csak a számsort.
  • Aldaryn
    ...még mindig nem jött auth kóóód... tudom, mit sírok. :D remélem azért 7végén is küldözgetnek.
  • Culram #12664
    Igaz, környezetbe téve még nem néztem meg, de ha lesz egy kis időm, megnézem. Kínáncsi leszek Nenead lápácskájára.
  • Aldaryn
    Használj vmi olyan renderelőt, ami raytracelt GI-t tud számolni (VRay, Brazil, ...), azok az atmoszférikus shadereket is számításba veszik, ahogy néztem, meg nenad írta, végre full HDR a tűz shader outputja, így rendesen lehet vele világítani is. :)

Amúgy szvsz a shader az, ami nagyon emlékeztet engem a phoenix-ére... :D
  • Malakai
    Igen, hasonló, de az UI, kezelés eléggé más. Meg ugye azért többet is tud. Magát a tüzet nem is úgy kezeli, mint ott, nem sok pici lángnyelvként.
  • Culram #12661
    Phonixet még nem használtam, de elballagtam az oldalra tegnap és ottan látni véltem ilyen plugot is.
    Annyira jól érzem magam hogy ilyen könnyen tudok szép tüzet csinálni. :) Csak kíváncsi vagyok hogy oldom majd meg hogy a környezet is reagáljon a tűz fényére.
  • Aldaryn
    Amúgy nem tudom, használtátok-e a Chaos Phoenix nevű plugot, de nagyon sok mindent mentettek át az AURA-ba, legalábbis ahogy nézem, sok koncepció megmaradt onnan. :)
  • Aldaryn
    ...huh, akkor nem aggodalmaskodok, inkább várok szépen, csendben, csak gondoltam, lehet baj, hogy a levélbe mást is írtam az auth kódon kívül, ha automatikus válaszlevél küldő rendszerük van. :)
  • Culram #12658
    ÍÍÍíísszonyat jó progiiííííííííí :)
  • Malakai
    Én tegnap este küldtem és reggelre ittvolt, nemtom' mennyi az átfutási idő. :)

Culram: Csak kérdezz bátran, de csak véletlen volt, hogy tudtam a választ, én is csak ismerkedek vele. ^_^
  • Culram #12656
    Nekem is elég sokat tartott míg megkaptam. De most működik és nagyon teccik.

Malakai: Köszi mindent, mert már mindent nyomkodtam.
  • Aldaryn
    Elküldtem AURA request kódot, de még nemigen válaszoltak, remélem azért kapok vmit. :) Az gond lehet, hogy nem csak a request kódot küldtem, hanem meg is írtam, hogy miért küldöm? :)
  • Malakai
    Ctrl+left click a vonalra.
    Egyébként egyik készítő mellékelt ide pár bcurve-ot.
    És példa-fileokat is tett fel, amik nincsnek alapból a bétában.
  • nenad
    azert kellet volna raktorral kesziteni hogy realisztikus legyen ahogy a gyongyok lognak.
    Aldaryn, egyszer megcsinalom :))
  • Aldaryn
    Hehe, reaktorral. :) Azért, nem semmi animot lehetne csinálni abból, ahogy lezuhan a földre...
  • Culram #12651
    Miért kellett volna reaktorral készíteni? Más: Az AURÁBAN a bcurve-oknak hogy csinálod azt hogy több állítható pontja legyen. Én csak max 2-ig jutottam el.
  • nenad
    rhinoban keszult, es orinet2points-ot hasznaltam a gyongyok pozicionalasahoz :)
    (gondolom ez nem mond semmit :)
    Na szoval vegul is csak egy oldalt csinaltam meg es utan korbeforgattam mindenkit.
    Eredetileg maxban akartam Reaktorral, de aztan ugy gondoltam ideje lenne eszhez terni! :)
  • youth #12649
    Ja, jó lett nagyon!
  • petesilver
    Jól nézki! ezek az üvegbigyók Spline array-al készültek ?
  • Aldaryn
    Egész jó, szvsz nagyona giccs határain belül tudtál maradni vele. :) régi jó detektívsztorik jutnak róla eszembe...
  • nenad
    A projekthez gyartottam egy csillart es veletlen egesz jol sikerult(pedig komolyan kinomban mar nem tudtam mit kitalalni ezek a csicsas dolgok nem fekszenek nekem)

• Aldaryn
    ma elmentem, és vettem egy nyamvadt hálókártyát. Kierőszakoltam a gépből egy a pókok által már odaszőtt elfeledett tunerkártyát (ki tudja mióta volt már ott használaton kívül...) kifújtam a port az alaplapból, köhögtem 1,5 órán keresztül, majd belenyomtam a cuccot. És lássak csodát, van AURA request kódom. El is küldtem. :D
  • Malakai
    Köv VRay buildbel pedig már a VRay GI multiplier is működni fog és ígéret szerint sokkal gyorsabb is lesz...
  • Culram #12643
    Thx! Megtaláltam, elküldtem, még nem kaptam. Úgy gondolom visszatérek hozzátok egy kis 3d-zésre az év folyamán.
  • Malakai
    Bent van az envriomentben, ott ad egy beta key-t, amit elküldesz mailen, amire küldenek egy authot.
  • Culram #12641
    Szóval van ez az AURA install, felinstallom, és...? Hol van? Megtalálom e vagy nem? Segítség.....
  • fle go
    Koszi Aldaryn, igy mar valamivel vilagosabb szamomra a dolog.
  • Aldaryn
    Egy panorámaképnél picit gond az, hogyan rögzíts egy 360 fokos kéet 2 dimenzióban. ha nem poláris a koordinátarendszer, akkor a képe gyes területe tnagyobb, mások kisebb felbontásúak lesznek például. Ez egy rakatt szabvány, nem poláris rendszerűből egyértelműen a cross a legjobb, ezen egyenletes a felbontás eloszlása.
    a ligt probe amúy nem más, mint a panorámakép fényképezésnél olya gyakori tükörgömb, vagy üveggömb direkte látható képe. Ez a legkevésbé "megdolgozott" szinte nyers formátum.
  • fle go
    Udv!

Lenne megint egy lamer kerdesem, van ugyebar Light Probe, Spherical Map, Vertical Cross, Horizontal Cross tipusu HDR kep, azon kivul hogy formailag kulomboznek, van egyeb kulombseg is koztuk, esetleg meg van adva melyiket mire kell hasznalni?
  • Johnyy
    Köszesz!!!!
  • Aldaryn
    ...időnként örülök neki, hogy nincs a gép melett egy fejsze. Vagyis, hogy elég messze van ahhoz, hogy mire odáig elmegyek, hogy idehozzam, lenyugszom. :D Különben már a gatyám is ráment volna újabb, és újabb gép vásárlására. Miyl furcs, pusztán anyagi szempontból is megéri messzebb tartani azt a baltát.
  • Aldaryn
    ...AURA baszik működni... :| Ma megyek, és veszek egy navajás hálókártyát. :D Lol... meg írtam a chaosnak, ha már egyszer free, akkor uygebár minimális nyavajgást elviselhetnek.
  • Aldaryn
    aranyos. :) Upload plese to AP. :D Kicsit tényleg visszavehetnél az átlátszóságból, avgy vedd emgasabbra a refraction glossyt, a reflection glossyt pedig lejjebb.

Amúgy nenad-é a copyright az ötletre, anno még ő mondta még nekem SSS helyett a glossy refraction-t erős foggal levelekhez.
  • nenad
    A level life-feelingje nagyon ott van, Egyebkent szerintem egy picit tul sokat latszik at. De tenyelg nagyon jo a feeling! :)
  • Free
    Tudunk.
    Ha kicsit visszalapozol van ott egy "Free" FTP. Onnan tudsz letőlteni tutorialt plugint mindent, amit az itt fórumozók feltöltöttek odaadó munkával.
    MINDENKI: Működik az FTP mindenkinek. van hely bőven ha szeretnétek megosztani másokkal munkáitokat akkor oda fel lehet tölteni.
    Szabályok: mindenki aki fel akar tőlteni készítsen az "ide tudsz feltpőlteni" könyvtárba a saját neve alapján egy könyvtárat és lehet is feltőlteni. És ha lehet senki ne töröljön semmit :o)