63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #12871 csinaltam egyet a rajzolo funkciokrol egy altalanosat.
sajna itt ott van egy kis audio-video desync, (nem vettem nagyobbra a prioritast, de mivel van vagy 40perc, igy nem csinalom meg megegyszer) neghol elmaszik de visszajon aztan.
Ha lehet senki ne streamlje, inkabb szedd le az egeszet.
vid -
Azt nagyon megköszönném, lécci csinálj, ha lesz rá időd!!! -
Free!
Van 400MB Vray videó tutorialom,kirakjam az ftp-re? -
Ne riasszon. :) Egy görbét megrajzolni sem nagyobb meló, vagy komolyabb ördöngősség, mint egy jó poly cage-et összerakni. Olyannyira bele lehet jönni, hogy aztán mindent csak görbékkel akarsz elkészíteni. Jómagam 2D-s dolgokat, pl. honalpterv, ilyenek kapásból MAX-ben spline-okkal kezdek... -
Hajrá dolgozzál rajta én is megnézném
Tedd fel a netre vagy az ftp re
vagy csinálhatnál az ftp n a könyvtáradban egy tutorial könyvtárat és nyomathatnáád oda.
nemsokára lesz domain is az ftp hez úgyhogy agresszívan lehet majd publikálni is -
nenad #12866 rhinonsl tulzas nelkul messze a legjobb iv szerkeszto enginje, a vicc az hogy sok 2d muvesz is ezt hasznalja mert annyira szuper.
Egyebkent szivesen csinalok videotutort, ha erdekel aztan lathatod hogy egyeltalan nem veszes a dolog... -
:) Engem az riaszt vissza, hogy figyelni kell nagyon a pontok számát, valamint a spline szerkesztése. Szerintem maxban elég horror, bár alapból nem szeretem használni. Sebaj, majd tetszeni fog, ha megszokom:) -
Pp #12864 Köszi szépen. Hihetetlen, hogy amikor elárúlják a titkot máris egyszerűnek tűnik, de amikor órákom át keresgélem akkor megoldhatatlannak látszik a feladat.Thx. -
nenad #12863 pl, hmm en se tudnek mast igy azonnal.
PeteSilver.
Ha nemtom mit neztel meg de mondj egy peldat es tuti kevesebb lepesbol osszerakom mint polymodellezes :)
(meresz kijelentes :)
-
GixEr #12862 csinald meg egyenkent, de told el az aminacios csuszkan a kezdopontokat, hogy ne egyszerre kedodjenek hanem amikor az egyik vegigert ra 0,5-1mp re a masik kezdodjon. -
Pp #12861 Még egy kis segítségre lenne szükségem.Az előző problémához csatlakozik. Ugyanis a betük amiket le kéne követni a tollal nem tudom egy folyamatos vonallal megrajzolni, viszont sehogy nem bírom rávenni a pathconstraints-t, hogy menjen át a következő line-ra.Van-e erre valami megoldás?Kérlek benneteket segítsetek. -
Háááát
Egészségedre. nekem egy kis Pisztoly elkészítése is gondot okoz... -
minden tök alap semmi egyéb. alap szinek Phong ban és Metal ennyi semmi extra.
Próbáltam úgy is hogy mental Ray Renderrel és Mental Ray szinekkel csinálom de még szemcsésebb lett az egész. -
Azért gondolkodom egyébként Rhinon, mert Decemberre el akarok készíteni egy Kawasaki Ninja motort, és ott vannak azért szép ívek rendesen! Mit javasolsz? -
Hát Nenad, ma átolvastam egy-két Rhino tutort. Te nem irigyeled a lowpolys fiúkat, én nem irígyelem a Rhinos srácokat. Jelenleg a hátam közepére kívánnám a Rhinoval való modellezést, ez a spline alapú modellezés elég húzós lowpoly után. Most csak ismerkedés szinten néztem, de mintha viszont a vonal és pontszerkesztő rendszere azért fejlettebb, mint a maxban. Jól láttam, vagy csak úgy tűnt? -
Pp #12856 Hű ez így állati jó.Gyerekek egyre jobban szeretem a Max-ot.Még egyszer köszi a segítséget.Megmentettél a következő négy órai találgatástól. -
Pp #12855 Köszönöm a választ, mindjárt ki is próbálom, egyébként írást kéne követnie egy tollnak.Az irást line-nal megrajzoltam, majd egy cilindert méreteztem hozzá, és pathDeformmal illesztettem.Hű ezt jól leírtam, de remélem érthető voltam. -
nenad #12854 a targyat kijelolve >animation/constraints/path contr.
majd mutass a vonalra a megvaltozott egernutatoval.
Egyebkent egyenes vonalhoz erre nincsen szukseg, hasznalhatod az auto key featuret pl.
(n megnyom, timelineon lepsz valamekkorart pl 30 frame, targy elmozgat n kikapcs) Es mar megy is
-
Pp #12853 Sziasztok! Ismét lenne egy problémám amit nem tudok megoldani.Rajzoltam egy vonalat és szeretném ha egy tárgy ezen a vonalon mozogna.Nem a kamera,hanem egy rajzolt tárgy.
Előre is köszi mindenkinek, de ezt tényleg nem tudom egyedül megoldani. -
nenad #12852 bump map? Vray materialt hasznalsz? -
Az autoback könyvtárban az automatikus mentések vannak, nem temp cache cucc. :o) Be lehet állítani, hogy mennyi időközönként mentse el azt amin dolgozol, és hogy hány szintig visszamenőleg őrizze meg ezeket a mentéseket. (azaz hány darab legyen belőle) -

ilyen az eredeti de nekem bézs szinben van és nem olyan az oldala hanem natur
CSak hogy legyen mihez hasonlítani -
miut rontok L hogy a tükröződés olyan pixeles töredezett meg minden ? Mármint a Codegen Házon.
-
áááááááááááááááááááááááááááááá
Az az :o))))) -
nem merem L indítani a maxot hogy megnézzem mert autómatikusan felülírja ha mégis lementette....
Át kell ülnöm valami másik géphez...

-
Lehetséges hjogy amit keresek az a c:/3dsmax/autoback könyvtárban található ? -
Az auto mentés nem elegendő jelen esetben? -
Áh akkor még annyira nem is voltam ideges de amikor megcsinálom a számítógépházat és nagyon állat lett még magamhoz képest is erre a vas megadja magát na most vagyok ideges de annyira hogy mindjárt kidobom az egész cuccot az ablakon és veszek egy PS2-őt és csak játszani fogok -
:)LOL tegnap chateltem egy 3D grafikussal, idézem : Türelem, a max nem az ideges embereknek való. Hát ja. Ha idegesen kezdesz, a mxot már nem bírod ki :) -
please HELP dolgoztam egy gépen ami a szobámmhoz kell. eléggé sokat tököltem vele mire lefagyott a gép. legjobb tudomásom szerint (mivel hülye vagyok és nem mentettem) van valami temp file amiben a max tárolja az tuolsó modosításokkal együtt a munkát. és ha resetet nyomsz ebben a temp fileban meg van minden és csak át kell nevezni max ra é folyt köv. ezt ionnan is lehet jól érzékelni hogy amikor L ihnjdítod a maxot akkor egy pillanatra látszik az amivel utoljára dolgoztál. Na akkor a lényeg HOL LEHET EZ A FILE A GÉPEMEN ???? -
Egy apróság, ezeket az infókat honnan szedted? -
JEEEE Úgy tudtam, hogy a subd cucc nem kereül még bele ebbe a verzióba, csak később a standalone fejlesztésnél. De nagyon örülök, hogy rosszul tudtam.
Komolyan, ezen nagyon jót derültem: "ez annyira jol sikerult hogy ez az uj default."
-
ideges lettem töröltem..
Ha kész lesz a szobám akkro megint próbálkozom vele és majd akkor rakok fel képet.
Azért köszi addig is betanulom szóról szóra :) -
nenad #12838 mutass kepet -
valamit nagon L rontok. mindent úgy csinálok ahogy a tutorialban le van írva de nem olyan az eredmény. -
Culram #12836 És mikor jön ki? -
nenad #12835 nehany eddig nem hallott vray 1.5 uj featurek,
Network Rendering mukszik, IRRADIANCE MAP SZAMOLAS SINGLE FRAME MODBAN HALOZATON!!!
Uj irradiance map lookup mode, density based, ez annyira jol sikerult hogy ez az uj default.
Uj vraylight tipus, VrayLightDome
Bugfixek,
Es az uccso, ez nagyon fog tecceni a polymodellezos csakoknak, RENDER TIME SURFACE SUBDIVISION,(vray Loop Subdivision) Nincs tobb meshsmooth! :) Pluszba ez view dependent is,azaz a sziluettek soha nem lesznek szogletesek. -
Akkora NOOb vagyok mint atom ...........
Le kéne lőni mint egy sánta lovat

Keresem a plugint mint állat de már vagy egy órája .....
Hát nem feltöltötted az FTP re.......
Ekkora állatot mint én.......

-
Joh rájöttem. Plugin ....... -
Most olvasgatom a Tutorialt amit írtál.
Nagyon jó de mond el légyszi hogy hol találok VrayLight -ot vagy ez egy plugin??? mert alapból az istennek nem akarja megmutatni magát