63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• piktor
    Nenad: 88 Mb betömörítve.
  • nenad
    csinaltam tegnap egy benchmark scenet, 25perc27masodperc alatt keszult el athlonxp_2000+ al. Ma veszek egy sempron 2800+(socketA) kivancsi vagyok mennyit tesz ra.(sajna athlonXP-t barton itt mar nem lehet kapni kifuto szeria)(persze ez is bartonos :)) Ugy tunt az elozetes tesztek alapjan hogy a chache meret nem lenyegesen befolyasolja a rendering sebesseget. Ezert vesze egy ilyet es ha bevalik akkor meg 2-3 at es csinalok egy kis halozatot.
  • nenad
    egyebkent sunyiban azt terveztem hogy megcsinalom az egyiket, azt hittem hogycsak ugy rajzolod. :)
    azoknal a reszeknel ahol az anyag kulonfele modon van megmunkalva hasznalhatsz multi-sub materialt. Bar sztem egy blend material mukodne a legjobban, ehhez persze majd maszokt kell kesziteni. Vagy modellezed azt hogy a koszurules ugye nem egyenletes.
  • petesilver
    Remek kezdet!! Monhatni ígéretes!! Én is szoktsm így járni, néha a kiváncsiságból való kísérletezés, renderelgetés 2X annyi, mint a tényleges meló:)
  • fle go
    Udv!
    Kicsit kiserleteztem a barddal, meg kesz sincs a model de nem birtam ki hogy ne dobjak ra valamit:))

Es egy kerdes azt hogy tudnam megoldani, hogy egyes helyeken, ne legyen ilyen csillogoan fenyes a felulet, hanem matt legyen??
    Koszi!
  • nenad
    gyohet, mekkora?
  • Aldaryn
    lassan ott leszünk, hogy félévente jön ki újabb verzió, amibe már megint csak apróbb újításokat raknak. :) Bár, ha így haladunk, hmm... hetente jelenne meg új MAX verzió, kb ugyan ennyi "újítással",hehe...
  • GixEr
    van itt ismeros CAD korokben? (architectural desktop)
  • piktor
    Egy pre release itt figyel a gépemen, de még nem raktam fel... (Hova? Kinek?)
  • Free
    ment az ujjab Priváthullám.
    Kérnék majd még neveket az érintettektől
    Köszönöm
  • simia
    Gyorsan csináltam is valamit, nekem békafejű halnak tűnik!
    Elég kezdetleges szegénykém...
    Majd dolgozom rajta ha lesz időm!
    hal.jpg

Üdv Mindenkinek!

Attila
  • simia
    Sziasztok!

Ma eszembe jutott, hogy már kb 3 éve nem vettem egeret a kezembe rajzolás céljából, úgyhogy gondoltam egyet és felraktam a 3dsmax-et!
  • nenad
    aszt rebesgetik oktober kozepe.
  • FRenkie
    A MAX7-ről tudtok valamit?
  • Free
    Pár ember kapott privátoto mindneki reagáljon rá legyenszives.

Emberek neveit is hozzátehetitek akit beajálotok még

Köszönöm
  • cskapi
    Free!
    Mérhetetlenül sajnálom ezt a szerver ügyet.
    Épp ma akartam feltenni rá 13 gigányi RPC modellt.
  • dirty dogg
    hala!
    tudnátok kézikönyvhöz (magyar vagy angol) linket?
    megköszönném
  • RelakS
    van valami beépített cucc, ami a ráfeszített dolgok alapján készít egy textúrát. Az neked nem jó?
  • npeter
    Thx az infót!Én meg aszittem erre jó ez a plugin.Kifeszítésre nincs vmi jó plugin, vgay marad az unwarp-al szórakozás?
  • petesilver
    Hát, ha jól értelmezem a problémádat, akkor az nem is fogja soha. Az arra jó, hogy miután kimapoltál valamit, azután a mapolást kimenti neked kép formájában. De előtte kifeszíteni neked kell.
  • npeter
    Hali!
    Használta valaki már a textporter nevű plugint.Mert nekem nem igazány csinálja meg amit szeretnék.
    egyszerűen nem feszíti ki a felületet.
    by
  • fle go
    :)))))))))) ne duhongj!
  • petesilver
    Köszi! Hülyét is kapnék nem túl régi vezeték nélküli Logitech egér. Szétszedtem mindenesetre, valószínűleg eddig is mázlim volt, mert a középső görgőt feszítő egyik rugó nem is volt a helyén. szal most jó. De érdekes volt. Pont mapoláshoz akartam face-t kijelölni. Klikk mozgatás, eltűnik az object a végtelenbe, klikk visszahoz, elmozdítom, eltűnik, na ezt megjátszottam ötször, és majdnem szétvertem az egeret!! :)
  • fle go
    Pete: valoszinu az egeredben a kozepso gorgos gomb akadt ki, azert szarakodik a maxban, ha olyan egered van, a vegtelenitett gombok egy ido utan meghulyulnek, nekem is volt mar ilyen, elsore meg lehet oldani egy kis alkoholos tisztitassal, ha az nem segit rajta akkor mar csak uj vasarlasa oldja meg a problemat.
  • petesilver
    Ha Free mégis a szűk körű FTP mellett dönt, akkor ha megoldható manuálisan feltölteni, felraknám a gyűjteményem. Programok+tutorialok+texturák kb. 50 gigában
  • Aldaryn
    :) Thx. Akkor csak egy illustrate-et kell szereznem. Vagyis, szedtem egyet, de rossz hozzá a törés. Hmm... 30 nap alatt csak végzek a melóval. :D
  • petesilver
    Hja, és az egerem is meghülyült! Egy klikk a viewportban, és szabályszerűen eltűnik az object a hiperűrben.Villámgyorsan elzoomol a végtelenbe, és pörög lent a koordinátaszámláló, mint az őrült!! Persze dolgozni egyáltalán nem lehet vele:(
  • petesilver
    Megint eldurrant az agyam! Azért megkérdezném, hogyan képzelik, hogy a Max önhatalmúlag állítja a felbontását az objectre rakott texutrának? Mapolgatok, texturát készítek, rárakom az autóra, és viewportokban megint átvált a textura ilyen bazipixeles takonyra, hogy rossz ránézni. Ráadásul fáradok, és az istennek nem találom-jut eszembe, hol lehet átállítani!! Hogyazaaa!!!!
  • nenad
    jah, de az UVW mapping meg mindig szivas.
  • LionTR
    Hmm... Lesz benn par nagyon okos, hasznos ujitas.
  • GixEr
    hat szomoru vagyok az FTP miatt :( (hova tolhetem vissza?)
  • GixEr
    ha meg nem keso: illustrate, szep tiszta vektor a vege swf,eps.
  • youth #12999
    Ezt láttátok már? http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2420
    Ha igen akkor elnézést nem nagyon követem a fórumot...
  • 4D
    SWITCH-NAGY NAGY KÖSZÖNET!!!!!!!!!!
  • switch
    Ezt toltsd le es masold be a stdplugs dir-be

Link
  • 4D
    Mayday! Max 6+SP1 XP alattSP2 vel, ha AVI-ban akarok renderelni, azonnal hibát ír ki, és lefagy.A hiba rendszer üzenet,Microsof Visual C++ Runtime Library :
    Runtime error-R6025 Pure virtual function call.
    VALAKINEK VAN MEGOLDÁS ÖTLETE?????????
    1000 köszönet előre is big THX
  • Aldaryn
    Emberek! Kellene nekem egy vektoros renderelő MAX alá, sürgős jelleggel! Mivel eddig semmi iylenre még csak távolról sem volt szükségem, teljesen tájékozatlan vagyok, hogy egyáltalán létezik-e ilyesmi. Gyakorlatilag körvonalas toon shadelt képeket kellene renderelnem úgy, hogy a körvonalak legalább mint görbék szerkeszthető formátumban kiexportálhatók legyenek, mert erre van a nyomdában szükség. Help.
  • Aldaryn
    Ha szándékosan tette, akkor tényleg nagy köcsögség volt... :/ Nyílt FTP-nél a törlési jogokat azért célszerű leszedni...
  • nenad
    ez szomoru en is szerettem ott bongeszni.
    Talan ujra kene csinalni, es nem verni nagydobra.
  • Nyiri
    Sracok!
    Ismertek olyan plugin-t hogy Scalp?

Nekem olyan kellene, amivel egy adott objektet egy plane menten elvaghatok. Tudtok ilyet?
    A Slice Plane nem a legjobb.