63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hoppá! Ma kaptam levelet a Descreet-től, a full Max7 ára 3495 USD. És ezt is írják :
Supports the largest selection of rendering options including Brazil, VRay, Renderman, and PRMan
Over 400 sparks™ specialty plug-ins and Discreet Certified plug-ins
Kiváncsi lennék, gyárilag melyik verziót adják hozzá. Egyébként DC-n még nem találtam iso max7-et. -
igen 5-os -
nenad #13429 ugy ertem ez 5s igaz? -
nenad #13428 hasznalj ujabb maxot -
Udv!
Nem tudom talalkoztatok-e mar hasonlo problemaval? Lehet hogy bug.
Ha csinalok plane-bol valamit, majd solidify-ben adok neki vastagsagot, utana polyva konvertalom es a vertexeket weldelni akarom akkor kifagy.Eleg idegesito! Vagy en csinalok valamit rosszul? -
Culram #13426 Aldaryn: 3D Warez fórum -
nenad #13425 en mindig trialt autholok. Sose votl vele problema.
hat jah, neha egeszen sok pillanatot :)
Thomas, megneztem, letoltottem stb. kosz szepen! -
Hmm, télleg, AA-nál lehet nyerni pár pillanatot, ha nagyobbak a bucketek. :)
Skacok, MAX7 iso-t merre lehet találni? Esetleg valakinek ftp-n, vagy hasonló helyen? Lemezpostázgatással senkit nem akarok cseszegetni, de kóterból töltenénk, viszont semerre nem találunk, csak kiherélt verziókat. -
GixEr #13423 Es tenyleg az volt a baj, :) Mindenre gondoltam csak arra nem.
-
Bocs Nenad elfelejtettem....
anyagminták
De sajna nem sokat találtam, ha kellenek szobabelsőkről is képek azt is tudok küldeni. Ilyesmiket http://www.lenia.hu :) -
csak Mozillával hajlandó lejönni. 10.07s -
nenad #13420 na en alszom :) pa' -
nenad #13419 nekem mindig mukodik. nalad lehet a problema.
-
Valaki árulja már el, mi az isten baja van ennek a nyamvadt atw-s linknek. Egyszerűen lehetetlen leszedni, klikkre error, save as-re html doksi. Nem tudnak az atw-nél programozni, vagy mi aszösz??? -
nenad #13417 gixer, tuntesd el az architectural materialt...(photon map csak vraymattal megy) kep ugyanazon a neven, nalam. -
nenad #13416 sajnos ez max7es, 6os nem nyitja meg. -
nenad #13415 nem valtoztattam a lampan sem. system, bucket nagysaga, adaptiv AAnal ilyen hatternel ki lehet kapcsolni a object outlinet, abszolut semmi kulonbseg nem lesz. -
nenad #13414 itt a scene. Mondjuk egy kicsit sotetebb az egyik gomb szele. 0.5 kicsit allitasz, es visszajon + 0.5sec
vr.max -
O_o uhh... A lámpa típusát változtattad meg? Vagy mi, a... Ááá... :D Nagyon cool. Te, töltögesd már fel ezt a pár képet AP-ra, ne csak én legyek ott megszállott VRay harcos. :D -
Compound object-Create parancs-connect, és operandoknak megadod a 2 objectet. Max 7ben edit poly, borderek kijelölése után bridge parancs.
Nenad, Köszi! -
nenad #13411 realodoljatok, 10.9sec semmi minosegvaltozas!
:) -
nenad #13410 feltettem. ja eleg szar volt. mondjuk nekem azonnal kifagyott igy megkimelt anno a nagyobb szopasoktol. :) -
nenad #13409 es az arnyek samplingon sem allitottam :) -
nenad #13408 ja es meg valami a gepem, 50 megahartzel lasabb most, illetve az fsb is vagy 12-13al... :) Szoval valszeg meg gyorsabb lenne. -
nenad #13407 Aldrayn, HOHOHOHO :)
nyertem meg 2,7 masodpercet anelkul hogy antialiasingot,qmct,az indirect illumination panelon barmit alitottam volna :)
HEHE, asszem ez max, ennel nem lehet gyorsabban, ha ragaszkodunk ehhez a minoseghez.
-
Hogyan is kell "hidat" verni?
Értem ez alatt azt, hogy van egy vagy két testem, abban hiányzik egy-egy polygon, és össze kéne egy híddal kötni a lyukakat. Tudom, hogy van ilyen a max-ban, de hol is? -
Még a riszt el tudom képzelni, de a kristálycukrot? Szemenként, vagy kupacban? Mindegy, szívás lehetett így is-úgy is!
Nenad, neked fent volt anno az ftp-n max6-hoz az avi fix, ugye? Elég rapszódikus tényleg a 6ban most. Összevissza adja be a kódóló eljárást, és kb minden második próbálkozásra tömörít. Ráadásul a aquicktime-nál nem adja be a saját setupjait, mint az 5-ben anno. Fel tudnád rakni megint? A guta megütött, amikor a 300 képkockát rendes felbontásban leszámolta, anim meg sehol! -
nenad #13404 miz?
:)
elerkeztem ama csudalatos pillanathoz amikor az animaciomban a two level antialiasing gyorsabb, mint a adaptive. OLE! :)
-
hö? :D -
bakker...path-olt mar valaki photoshopban rizst, meg kristalycukrot?
En legkozelebb akkor ha 2 anyam lesz!! -
Sziasztok! Tudtok jó blueprint gyűjteményeket valahol? Segytsetek nekem léci linkkel!
Köszönöm! -
Nenad, 6re érek haza, megnézem,ha van kiteszem vhova. -
nenad #13399 nagyon jok! :) Koszi! -
nenad #13398 fasza :0) megnezem :)
-
cskapi #13397 Nenad!
Vannak igen cicomás (kínai) anyagok (szövet) a szerveren
néhány minta:
http://www.imagedj.com/shopping/modules.php?name=Products&mode=list&cate=DI15&page=1
-
nenad #13396 az jo lenne, majd nezd meg ,es ha megvan erdekel es adok ftpt -
Nenad, nemrég csináltam egy lakástextilesnek egy weboldalt, pár textil be lett szkennelve ha nem töröltem még le akkor kirakhatom vhova... -
nenad #13394 amit nagyon nehezemre esik megtalalni, szep viragos textil texturak. Amolyan barkkos tuldiszittet micsodat. Itt szepek vannak, ujabbak es regebbiek egyarant, ici pici munkaval tilezhetoek.
http://search.rubylane.com/search/,id=78.4.html -
nenad #13393 van itt egy peldascenem, elott es utana, az utana jol renderelodik, (mondjuk nem 1 nagy minoseg) viszont az elottet lerenderelem az is hibas lesz, pedig hat az be van allotva, sztem ez fr max7 bug, vagy valamivel akad. no mind1. Go vray! :) Egyebkent ugy hallottam vray core-ba beteszik a bake3dt. -
nenad #13392 elhiszem, :) de azotan jo sok viz folyt le a duanan :)
sztem semmit sem csinalok rosszul, csak tul sokat varok tole. :)