63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Köszi, meg Nenadnak is, kikísérletezem, melyikkel járok jobban. -
Rajzolj egy line shapet, egy cone-t erre adj egy path deformot, pick path és pikk-pakk megvan.:) Igy bonyolultabb szarvat is tudsz csinálni. -
most szedem és majd megmondom -
Sziasztok!
Próbálta valaki már az Ornatrix plugint?
( http://www.ibmr.net/Ornatrix/ )
Felraktam... és hát szóval nagyon jó, meg gyors, csak az a bajom hogy valamiért nem frissíti magát folyamatosan. Változtatok pár paraméteren és semmi változás aztán egyszer csak megcsinálja. Amúgy tök jópofa a dolog, a fésűn hanyatt dobtam magam... nagyon zsír...:D
Viszont állandóan kifagy....:(( persze még csak béta de akkor is.. -
nenad #13947 bend modositoval meg tudod hajlitani. -

Egy szarvat kéne megformálnom. Gondoltam hogy megcsinálom cone-ból, és meghajlítom. De hogyan? Plíz help, fontos lenne. Köszi előre is
-
Mondjuk nem semmi ember videóját néztem:)
Harald Belker is a force of nature in the area of automotive design with a list of design credits that include the Mercedes Smart Car, the Batmobile for the Warner Bros. Batman and Robin film, and the futuristic cars of Steven Spielberg’s Minority Report including the sporty red Lexus. Other movie credits include vehicle design for Armageddon, Inspector Gadget, Fahrenheit 451 and The Cat in the Hat, and concept designs for Spider-Man, XXX and Stealth (coming out in ’05). -
Acorp02 #13944 nemtudom nekem nemjön be vajon miért?????
nemám :D na de most komolyan má valahol tiis elkeztétek :D -
CoolGfx #13943 offtopic:
Tudja valaki, hogy hovalett a "3d Warez" topic? Úgy emlékszem a "Programok beszerzése" fórumban volt, de már ez sincs. Valszeg nem tetszett bizonyos embereknek, mert nem egy "full legality" dolog volt. Tudtok valami URL-t erről? -
mindentbele.hu -
Acorp02 #13941 csao!
má nagyon sok oldalon nézelödtem, de még mindig nemtom hogy hogy álljak neki ennek az egésznek :D nincs vmi olyan lehetöleg magyar tutor ahol az alapoktol kezd? -
Egyszer kitoomol és látszik az azstalon, hogy nem egy lámpa mellett rajzol, hanem 2 lámpa van a bal és jobb oldalon 1-1. Határozottan ügyes! Nenad, ilyenkor kioltják egymás árnyékát, vagy csak halványítják? -
Mágis = mágia -
Persze hogy igazad van! Gyanús vagy Te nekem! Összes szaklap ezzel jön, ha Photoshop mágis Vs 3D-ről van szó!!!!:))) Találtam, tutort, amiben ember ghostal renderel maxban. Lehet találgatni, ma hogyan híjják ezt a progit:) -
nenad #13937 es ha kell masik nezopont? Animacio? Valtoztatni kell valamit?
(stb)
;) -
Hm. Végignéztem 2cd, összesen 4.5 óra rajztutor. Kézzel autó megrajzol perspektív, scannel+utómunka photoshop, majd kiszínez by photoshop. Felhagyok a 3D-vel, nem kell az! Szerencsétlenkedik az ember órákat shaderekkel, miegymás. Ember 2 óra alatt megcsinálta úgy az autót, mintha 3D render lenne. Gondolom nem árulok el újet, de nagyon rokonszakma. Csak míg 3Dben állítgathatsz mindent, hogy hogyan jó a fény, és látod, itt a fejben kell lenni a fényhatásoknak, és le kell rajzolni. Nézegettem még Mostafestést, meg Spawnfestést. Soha nem gondoltam volna, hogy eljön az idő, amikor ennyire meg kell értenem a fényt, az összes tulajdonságával együtt. aztán jöhet majd a kvantumfizika, ahol már gond van, mert a fotonok utat választanak, és senki nem tudja miért:) -
nenad #13935 en ffdshowt hasznalok.
beszereztem egy uj video kareszt, ati9600xt turbo, atkonvertaltam firegl T2re es mukodik. Eloszor csak max5 alatt akart menni, aztan atettem max7re a direvrt es mukodik. AA lines, geco gyors viewport nyusztoles stb. Hejj! :)
-
Nagyon klaffa lett!
Várom a tőled elmarathatatlan Gi-t nem nélkülöző renderelt képeid!!! :P -
Sziasztok! Néhány video tutorom, ami avi, ugrál lejátszáskor, mint anno Nenad egyik Vray szobabejárós movieja. A tssc vagy milyen codec fent van. Valaki tudja esetleg, hogy milyen codec oldaná meg a problémám? -
Hy all! Tudnátok adni egy linket a studio max-ról? Melyik a legjobb?
elkezdtem a 7-est de az oldalról törölték:(((
Előre is kössz!!!!!!!!!444 -
nenad #13931 http://www.rhino3d.tv/
video tutok. -
nenad #13930 free nem vettem eszre a valaszodat,
a haz terveinek elkeszitese es a haznak a vizualizaciojanak elkszitese ket kulonbozo dolog. Archicad a haz terveinek elkesziteserol szol, (minimalis vizualizacios tamogatassal alapbo, bar az ujabbanj van mar valami)3dsmax meg vizualizaciorol. Ha egy haz (szabvanyos) terveit szeretnenk maxban elksziteni hamar eszrevennek hogy ezt nem erre talaltak ki. -
Ronin666 #13929 Ahhh köszi
Ez nagyon jó ötlet, eszembe nem jutott volna! -
ugy dontottem ujra modellezem a bardom lapjat es eleit, remelhetoleg nagyobb sikerrel jarok mint elsore. -
tmate6 #13927 Hi!
Vannak olyan agyar oldalak ahol, agyar tutorialok is vannak?
Mert azoknak akik nagyon alapszinten tudnak angolul jól jöhet egy tutorialokban gazdag, magyar oldal! -
nenad #13926 no ma ha mas dogom nem lesz en is csinalok egy valamit :) -
Udv!
Koszi a hazimozis tippeket, mostmar franko a hangzas!
Aldaryn jol alakul a telefon, ezt a modellt Te talaltad ki vagy letezo? -
Geccoka #13924 De jo hogy ennyi idotok van. En is modelleznek, csak sajna most nuku ido, mert ZH-k vannak sorban :(.
Regen en is sokat rhinoztam, de most egyre inkabb allok at a plymodellezesre, miota van c4d r9-em :)) -
Acorp02 #13923 ja és ha lehet magyar lenne a legjobb :D
-
Acorp02 #13922 csao!
en most kezdenem el a 3ds max 7 tanulasat, azonban egyelore nincs honnan tanuljam :D nemtudnatok egy konyvet vagy ilyeesmit mondani vagy linkelni nekem? :D elore is thc -
nem rossz -
Na, végre valahára megjavult az sg-m idehaza, most már látom a képeket is. Ne kérdezzétek, mit csináltam, mert semmit. Úgyhogy azt sem tudom, mitől volt. :)
Most látom csak a remek teapot tortákat. :))) Ez mekkora buli! :)
Na, ma volt egy szabad délutánom, befejeztem a telefon geometriáját. A hangszóró hiányzik az előlapról. Nem tudom, valahogy nem tudom elegánsan megoldani, minfig egy csomó él kell hozzá, amitől oylan lesz az előlap, mint egy grid. persze, ez nem látszik, de akkor is... :)
Most kb 1 napnyi modellezés, és csak négyszög polygon van benne, a SubD cage 12.000 polys:
-
Geccoka #13919 Ez van nekem:
Flamingo.Raytracing.and.Radiosity.for.Rhino-SoSISO
Rhinoceros tutorial Advanced 3D modeling - Form vs. Shape 1
Rhinoceros tutorial Advanced 3D modeling - Form vs. Shape 2
De ha nem igy mukodik... -
nenad #13918 Archicadben egy csomo dolog parametrikus, azaz 2debul 3dt general, max ilyet soha nem fog tudni.. Egyebkent archicad tervezo es nem latvanytervezo program, minimalisan kepes arra is ami egy epitesznek boven eleg. A kozonsegnek van szuksege csak a csilli-villire
-
nenad #13917 gixer feltett egy ket rhino tutot, de ha erdekel szivesen csinalok egy kettot... Most meg pihenopalayan vagyok, de nem tudni meddig. -
Ahh Leszedtzem a Rhinót de méág hozzá se tudtam füttyenteni de eddig tetszi :c)
Sok kávé fog lefólyni a torkomon mire megtanulom hogyan kell vonalat húzni. a Rhinóhoz vannak jó tutorjaid??? nem tennéd fel őket ha vannak ?
:) THX -
Nem így működik a dolog -
:o)
Lehet hogy nem háztervezésre találták ki de mégis hamarabb meg szebben lehet vele látványtervet készíteni mint pl ArchiCAD al ami meg pont arra van kihegyezve. Kicsit tréfás -
nenad #13913 (feltettem az uj hurokat, criterion volt eddig de az uj hihetelenul jol szol, Framus a markaneve, a basszus baromi jo) -
nenad #13912 a' nem, ez tul egyszeru ahhoz hogy hibazzon. elmeletileg maxnak sem kene.