63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Akkor mit használsz helyette? -
GixEr #14270 Tessek versenyezni!! - es nyerni ;)
Evermotion -
nenad #14269 baromi lassu. -
Ez a HairFX nincs meg vkinek, vagy ftp-n?Kerestem de nem találtam...:( -
Most akkor a maxwell mégis királyos? :D Nincs erről a rendererről valami "in depth" speedtestek, meg iylenek? Az agyaontextúrázott, csodaszép galériaképken túl, valami, ami nem marketing? -
Ja, anno volt a Stitch nevű plug, (nem tudom, használtad-e) moat az "újították fel" és ClothFX nével árulják, úgy, mint a Shag Hair ből lett HairFX-et... szerintem mindkettő cuccnak az lesz a jövője, hogy integrálják MAX-ba. A clothFX ugyebár ezzel integráltnak nevezhető. -
Sztem túl éles is az árnyék kicsit lehetne elmosottabb is. -
nenad #14264 nagyon fasza a kep, ami sztem nem oke benne a markolo alatti arnyek tul sotet. (ha megnezed az utcaban a fenyviszonyokat) -
Sztem nagyon ötletes és szép,először azt hittem a látvány miatt, h sok markoló + photoshop, ez meggyőzött. -
ez a CG talkos hírlevélben volt. Szerintem a fények, shaderek nagyon el lettek találva. Szerintetek? Vélemény?
-
NA HAPSIKÁIM: ritkán szoktam ide írni, de akkor be nem áll a szám a sok kérdéstől, amiben szinti mindíg szoktatok segíteni. Most hálám jeléül itt egy hely, ahonnan animációs figurák mumikájától kezdve, a mozgáson át, szinte minden van, ahhoz, hogy végre megmozdulhasson a saját alakod, persze ez az oldal inkább a sík kézzel rajzolt animáció, de a szájállás, a szemállás és a mozgások mind segíthetnek bárkinek, aki alakok megmozgatásában egy kicsit is szeretne valamit alkotni. Amikor megtaláltam, nem tudtam szabadulni az odlaltól, aztán vagy 100 oldalt lementettem későbbi tanulmányozáshoz.
Az oldal: http://www.freetoon.com
Kellemes éjszakázást a web-lapon és a max előtt. Ha bárki ezek után alkotott valamit, ne kímélje az itteni max-manusokat, ossza meg animját másokkal is.
Ha bárki tud ilyen, vagy ehhez hasonló oldalt, annak közlését előre is megköszönném -
GixEr #14260 A cgarchitect is a kedvenceim kozott van :), de minden hirtelen nem juthat eszembe. A design21 viszont tenyleg egyre gyendebb, de informaciogyujtes celjara megfelelo lehet annak aki nem igazan beszeli az englist. ;) -
nenad #14259 szep maxwell renderer kep -
nenad #14258 egyebkent most nezem jon ki max7 extensionbe egy cloth plug, wow. -
nenad #14257 design21 pfff.
a legjobb a www.cgarchitect.com sztem, rendesen updatelnek, igenyes, nagyon sok uj hir van visszafele is erdemes olvasni.(archives) -
nenad #14256 avoid self collosion. (en hacsak nem szukseges nem kapcsolom be(sokkal gyorsabb)) -
Ronin666 #14255 Nekem a max alap ruhamodellezőjénél a ruha bizonyos részei átmentek egzmáson, ami nagyon zavaró volt. Biztos be lehet állítani, csak én nenad tutoriálját használtam. -
De van, csak lassúb, viszont tökéletes integrácója van minden egyéb fizikai objektummal, és solverrel. -
Ronin666 #14253 Vagy mégsem szedem, mert azt írja, hogy Max5-höz van a legújjabb :( -
Ronin666 #14252 A max elep ruhamodellezője nincs ilyen szinten ugye? -
Ronin666 #14251 Huhh ez nagyon jó!! nézzétek meg a galery-ban az utolsó videót. GYÖNYÖRŰ!!!
Mindjárt letöltöm és kipróbálom! -
GixEr #14250 Tessek napi rendszeresseggel latogatni egy ket bevalt helyet.
pld.: Ezt itten, www.design21.hu, www.cgtalk.com, www.3dtotal.com stb.. Meg tulsagosan nem is kell tudni angolul, hogy kihamozd az erdemi informaciot, ugyanis tele van kepekkel.
Ok. befejeztem a zsortolodest, dehat a korral jar ;) -
GixEr #14249 Ennyire nem lehet valaki kenyelmes, hogy nem tud utananezni egy picit. :) -
Google, "Simcloth" 0,15mp:
http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/ -
Senki sem tudja honnan lehet ClothFxet, vagy Simclothot, vagy ColthReyest találni? pls help! -
hehe, elkészült úgy látszik az angol verzió. Ez asszem volt video formátumban, aztán volt az eredeti nyelven, aztán igérték angolul is. Végre megjött!!! Neki is állok átnézni-tanulni!!!! -
GixEr:))))))) -
GixEr #14244 Nahat, nahat... megint egy auto poly tutorial:
Car -
Kicsit sokszor járatott, látott, de ez van, afféle klasszikus, lényeg, hogy ettől még jó lett, jó választás! :) -
Én birka. Néztem a hozzászólásokat tegnap, hogy mi a fenét dícsérnek? Ahogy a fórumba jövök, már görgetek is. Ma ez elmaradt, ezért rájöttem! tényleg szuper!!! -
Köszi! -
Naggyon jok a jarganyok, ezekhez is csak gratulalni tudok!! -
Jaja...frankó lett! Rulez! :D -
Nálad, nálad láttam! ;) És azóta hetente egyszer-egyszer meg is nézem...
Remélem többieknek is tetszik. -
Banner: The Catedral:) Micsoda választás:)
Hol is láttad először? :P
-
Banner
-
Tök zsír lett! Ez eddíg miért nem jutott senki eszébe? :D -
Kösz. :) -
Borg #14233 done -
Basszus, ilyen van mayaához is! És mindig, csak azt dobja ki!