63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Akkor mit használsz helyette?
  • GixEr
    Tessek versenyezni!! - es nyerni ;)
    Evermotion
  • nenad
    baromi lassu.
  • ThomasGins
    Ez a HairFX nincs meg vkinek, vagy ftp-n?Kerestem de nem találtam...:(
  • Aldaryn
    Most akkor a maxwell mégis királyos? :D Nincs erről a rendererről valami "in depth" speedtestek, meg iylenek? Az agyaontextúrázott, csodaszép galériaképken túl, valami, ami nem marketing?
  • Aldaryn
    Ja, anno volt a Stitch nevű plug, (nem tudom, használtad-e) moat az "újították fel" és ClothFX nével árulják, úgy, mint a Shag Hair ből lett HairFX-et... szerintem mindkettő cuccnak az lesz a jövője, hogy integrálják MAX-ba. A clothFX ugyebár ezzel integráltnak nevezhető.
  • ThomasGins
    Sztem túl éles is az árnyék kicsit lehetne elmosottabb is.
  • nenad
    nagyon fasza a kep, ami sztem nem oke benne a markolo alatti arnyek tul sotet. (ha megnezed az utcaban a fenyviszonyokat)
  • ThomasGins
    Sztem nagyon ötletes és szép,először azt hittem a látvány miatt, h sok markoló + photoshop, ez meggyőzött.
  • petesilver
    ez a CG talkos hírlevélben volt. Szerintem a fények, shaderek nagyon el lettek találva. Szerintetek? Vélemény?
  • szaki
    NA HAPSIKÁIM: ritkán szoktam ide írni, de akkor be nem áll a szám a sok kérdéstől, amiben szinti mindíg szoktatok segíteni. Most hálám jeléül itt egy hely, ahonnan animációs figurák mumikájától kezdve, a mozgáson át, szinte minden van, ahhoz, hogy végre megmozdulhasson a saját alakod, persze ez az oldal inkább a sík kézzel rajzolt animáció, de a szájállás, a szemállás és a mozgások mind segíthetnek bárkinek, aki alakok megmozgatásában egy kicsit is szeretne valamit alkotni. Amikor megtaláltam, nem tudtam szabadulni az odlaltól, aztán vagy 100 oldalt lementettem későbbi tanulmányozáshoz.
    Az oldal: http://www.freetoon.com
    Kellemes éjszakázást a web-lapon és a max előtt. Ha bárki ezek után alkotott valamit, ne kímélje az itteni max-manusokat, ossza meg animját másokkal is.
    Ha bárki tud ilyen, vagy ehhez hasonló oldalt, annak közlését előre is megköszönném
  • GixEr
    A cgarchitect is a kedvenceim kozott van :), de minden hirtelen nem juthat eszembe. A design21 viszont tenyleg egyre gyendebb, de informaciogyujtes celjara megfelelo lehet annak aki nem igazan beszeli az englist. ;)
  • nenad
    szep maxwell renderer kep
  • nenad
    egyebkent most nezem jon ki max7 extensionbe egy cloth plug, wow.
  • nenad
    design21 pfff.
    a legjobb a www.cgarchitect.com sztem, rendesen updatelnek, igenyes, nagyon sok uj hir van visszafele is erdemes olvasni.(archives)
  • nenad
    avoid self collosion. (en hacsak nem szukseges nem kapcsolom be(sokkal gyorsabb))
  • Ronin666
    Nekem a max alap ruhamodellezőjénél a ruha bizonyos részei átmentek egzmáson, ami nagyon zavaró volt. Biztos be lehet állítani, csak én nenad tutoriálját használtam.
  • Aldaryn
    De van, csak lassúb, viszont tökéletes integrácója van minden egyéb fizikai objektummal, és solverrel.
  • Ronin666
    Vagy mégsem szedem, mert azt írja, hogy Max5-höz van a legújjabb :(
  • Ronin666
    A max elep ruhamodellezője nincs ilyen szinten ugye?
  • Ronin666
    Huhh ez nagyon jó!! nézzétek meg a galery-ban az utolsó videót. GYÖNYÖRŰ!!!

Mindjárt letöltöm és kipróbálom!
  • GixEr
    Tessek napi rendszeresseggel latogatni egy ket bevalt helyet.
    pld.: Ezt itten, www.design21.hu, www.cgtalk.com, www.3dtotal.com stb.. Meg tulsagosan nem is kell tudni angolul, hogy kihamozd az erdemi informaciot, ugyanis tele van kepekkel.

Ok. befejeztem a zsortolodest, dehat a korral jar ;)
  • GixEr
    Ennyire nem lehet valaki kenyelmes, hogy nem tud utananezni egy picit. :)
  • Aldaryn
    Google, "Simcloth" 0,15mp:
    http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/
  • Suny
    Senki sem tudja honnan lehet ClothFxet, vagy Simclothot, vagy ColthReyest találni? pls help!
  • petesilver
    hehe, elkészült úgy látszik az angol verzió. Ez asszem volt video formátumban, aztán volt az eredeti nyelven, aztán igérték angolul is. Végre megjött!!! Neki is állok átnézni-tanulni!!!!
  • fle go
    GixEr:)))))))
  • GixEr
    Nahat, nahat... megint egy auto poly tutorial:
    Car
  • Malakai
    Kicsit sokszor járatott, látott, de ez van, afféle klasszikus, lényeg, hogy ettől még jó lett, jó választás! :)
  • petesilver
    Én birka. Néztem a hozzászólásokat tegnap, hogy mi a fenét dícsérnek? Ahogy a fórumba jövök, már görgetek is. Ma ez elmaradt, ezért rájöttem! tényleg szuper!!!
  • petesilver
    Köszi!
  • fle go
    Naggyon jok a jarganyok, ezekhez is csak gratulalni tudok!!
  • oryon
    Jaja...frankó lett! Rulez! :D
  • Aldaryn
    Nálad, nálad láttam! ;) És azóta hetente egyszer-egyszer meg is nézem...

Remélem többieknek is tetszik.
  • deko
    Banner: The Catedral:) Micsoda választás:) Hol is láttad először? :P
  • Johnyy
    Banner
  • Dichter
    Tök zsír lett! Ez eddíg miért nem jutott senki eszébe? :D
  • Aldaryn
    Kösz. :)
  • Borg
    done
  • Suny
    Basszus, ilyen van mayaához is! És mindig, csak azt dobja ki!