63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Azz... nagyonis. :| -
nenad #14470 ujabb vraynel allitsatopk datumot februarra egyebkent oboa. :) -
B.U.E.K!!! Mindenkinek es sok sok jo meot!:) -
Hellósztok
Valaki tud adni egy linket ahonnan olyan textúrákat lelehet tölteni hogy az üveg átlátszó meg stb...Mert én töltöttem le da abban nincsenek olyanok.
-
Jah, meg a HOGYAN is lényeg, mert egy dolgot sokféleképp el lehet intézni. -
4D #14466 "nem az elkészítés a nehéz azt mindig meg lehet oldani hanem az hogy kitaláld hogy mit szeretnél elkészíteni na az a nehezebb"
Ezzel nagy igazad van! Hisz gyakorlatilag a 3D-progikkal ma már a határ csak a saját képzelőerő, ill. kreativitás. És az, még az un. profiknál is gyakran hiánycikk, hisz pl. hány technikailag perfekt de SZAR film van a mozikban... -
ne törődjél semmivel.. szerintem jó... emlékszem még én is az első képemre amit 3d max al készítettem úgy hogy semmit nem értettem hozzá. az se volt túl tökéletes de nem az elkészítés a nehéz azt mindig meg lehet oldani hanem az hogy kitaláld hogy mit szeretnél elkészíteni na az a nehezebb :D
-
Nem og baszogatni senki, vannak itt lelkes amatőrök is. (én is).
Kezdetnek mondjuk nem rossz, de ugye azért ez valljuk be, 2 db gömb, textúrákkal. Emelj a szegmensszámán mindkettőnek, akkor jobb éesz. A csillagok helyett, mesg szvsz megteszi egy nagyfelbontású csillagos kép, amit ráhúzol egy plane-re. -
szögletes a hold. Kb kétszer ennyi polygon, és nem lett volna ilyen. A földön meg fura helyen van a bal oldali szürkület :)
Valahogy egész faszán ki lehet csillagozni az égboltot, de már nemtom hogyan, régen tudtam :D
-
Megszületett az első szerkeztésem. Tegnap kezdtem ell a 3ds max-al foglalkozni és szerintem gyorsan megfogom tanúlni a program használatát. De ne baz**satok hogy kis b*zi amatőr. Ez semmi amiket szoktam itt látni miket csináltok.
-
Mi az a WIP? -
Valaki tudna írni pls egy linket ahonnan a tört regisztrációs kódot lelehet tölteni? -
Boldog új évet nektek!!!!
:-) -
BÚÉK ALL!
-
Holl lehet leszedni a feltörését? -
Csak az a baj hogy regelnem kell -
Oké már felis telepítettem a max7-et -
Ezt mind le kell tölteni?
-
wow profi dolog ez a vray,)) -
nenad #14452 Szia, nemtom melyikl vray hasznalod, az ujban siman saturacio kontrollal, a regiben tobb trukk is van, pl a materialokban a optionsban atalitod az RGB-t monochromra , vagy azt csinalod hogy amig kiszamolod a GI-t addig jol desaturalt szint adsz neki, (ha texture map az outputnal tudsz jatszani vele) es amikor renderelsz visszaalitod a szint olyanra amilyenre teccik.
nos a monokrom opciot nem a fuvon kell allitani (ezt mindenki elrontja csak azert irom le) hanem a hazon, mert ez azt hiszem csak a receive-re vonatkozik. Vagyis legalabbis nekem eddig ugy tunt. -
marcee #14451 Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet kézben tartani a color bleedinget vray-jel?
Építész látványtervet csinálnék, de a fűről visszaverődő fény zöldre festi az egész épületemet :( -
Full verzió és magyar leirás csak nincs de jólmegleszel ha angoltudás nélkül akarsz megállni a sorban.Van a MAX 7 hez egy E learning nevű kurzus ajánlom szépen videókban megmutatja a ficsöröket. -
Van különben magyar tutorial a programhoz? Ha van link akkor valaki írja már le pls. -
Ott csak 4 file van amik összesen 300 mb, ez tényle a full versio? -
ok kössz a a feltörést meg megoldom :) -
GixEr #14446 Design21.hu es 30 napig teljeseteku, utana meg, ha tenyleg fontos akkor kis ugyeskedessel ez a korlat feloldhato. -
Helosztok tud valaki adni egy linket ahonnan lelehet tölteni a 3ds max 7-et? pls -
Pontosítok, mert a neten érdekes carbon cuccok vannak: szal Carbon-kevlár keverék amit versenyautóknál,versenybicikliknél, meg egyéb versenycuccoknál szoktak használni+repcsiknél, stb.... -
Sziasztok! Tud valaki segíteni esetleg? Jó minőségű Carbon textura gyűjtemény kéne, ha van ilyen valakinek. -
pauly #14442 Már semmi. -
pauly #14441 Üdv
Brazilban vagy valahogy lehetséges olyat,hogy egy jelenetnél,csak az árnyékot rendereljem ki?
Előre is kösz! -
http://www.sg.hu/forumxtreme.php -
ezzel a vip regisztrázióval mik a lehetőségek? -
BUÉK! -
Eltaláltad:) -
THOMASGINS: semmi gond, nem is tudtam, hogy ez haj, de hát benne van a nevébe is, köszi nézem ott -
GixEr #14435 Fogadjunk, hogy tuzfalad van. :)
-
OFF
Nekem a DC++ Nem műxik mert nem akar HUB-okra csatlakozni
-
Bocs Szaki,de nem voltam egy hetet...
Utólagis is KELLKARÜNN ALL!:)
neo/-= 3D Plugins Addons And Others =-/-= Discreet 3D Studio Max Plugins And Addons =-/TurboSquid.DCP.HairFX.v1.5.0.39.for.3DSMAX.5_6-CT/ -
Én személy szerint 7-es maxot használok. DC-ről tudod leszedni leginkább, de van egy 25k-s változata is, ha szeretnéd eredetiben. Plugint is gondolom DC-ről a legegyszerűbb.